m.c.hrabia 08.05.12, 18:43 Przykre patrzeć na człowieka z wypalonym przez gorzałę mózgiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Tomaszawski ! 08.05.12, 18:45 Za to gębusie ma niczym biskup - nalaną i czerwoną. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: gębusie ma niczym biskup - nalaną i czerwoną 08.05.12, 22:21 i spoconOM! Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Tomaszawski ! 08.05.12, 18:46 I pomyśleć, że zachwycał jako sportowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
konieckaczki Re: Tomaszawski ! 08.05.12, 18:50 toc to widok - synonim patrioty z pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tomaszawski ! 09.05.12, 22:14 taki z niego patriota jak z kaczynskiego Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tomaszawski ! 08.05.12, 20:30 Tym razem stane w obronie"Spoconego Jasia" ,zrecznie ominol "kupe "prezesa a nie jest to latwe.Bidne prominentne Wolaki co drugi dzien musza "doginac" do rzeczywistosci mudrosci prezesa.Parszywa robota. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Tomaszawski ! 08.05.12, 20:41 Ktoś go wybrał,kogoś reprezentuje,pytam kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Tomaszawski ! 08.05.12, 20:46 lumpior napisał: > Ktoś go wybrał,kogoś reprezentuje,pytam kogo? > Churchill rzekł onegdaj; "...„Demokracja nie jest ustrojem idealnym, ale jest najlepszy, jaki dotychczas istnieje...", no i Jasiu to potwierdza całym swym jestestwem... Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch Re: Tomaszawski ! 08.05.12, 22:29 Angole już w '73 nazwali go clownem. Jak widać mieli rację. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Tomaszawski ! 09.05.12, 14:49 lumpior napisał: > Ktoś go wybrał,kogoś reprezentuje,pytam kogo? Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Toma_ryj_zapijaczony! 08.05.12, 20:45 m.c.hrabia napisał: > Przykre patrzeć na człowieka z wypalonym przez gorzałę mózgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marek-zakrzewski Naród wybrał. Wybierał gorzej. Jest postęp. 08.05.12, 22:37 >>> Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Tusk ! 08.05.12, 22:46 Przykre patrzeć na człowieka z wypalonym przez gorzałę mózgiem Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Kaczyński 09.05.12, 13:13 tadzap napisał: Przykro patrzeć na człowieka z wypalonym przez prochy mózgiem Odpowiedz Link Zgłoś
neoretronick Chodzi o tego bramkarza, któremu Pis przypadł ... 08.05.12, 23:52 ... do gustu ? Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Chodzi o tego bramkarza, któremu Pis przypadł 09.05.12, 09:01 Czasem chciałoby się zrozumić i przychylnym okiem spojrzeć na działania i wypowiedzi PiSowców, ale, oni sami na to nie pozwalają. (mimo najszczerszych chęci, nietoperz łysemu we włosy się nie wkręci) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Tomaszewski ! 09.05.12, 09:29 Niewiele mądrzejszy od swoich słupków. Ale raczej nieszkodliwy w swoich idiotyzmach. Taki Lato ze stajni Kazia Górskiego o wiele bardziej prymitywny szkodnik. Żal, że komuchy z PZPN, tępactwo straszne, nie dali swego czasu szansy Bońkowi. UEFA dzieki nim traktuje Polskę jak Zulusów. Chociaż to nietrafne porównanie, bo Zulusi pod wodzą Czaka wprowadzili całkiem nowoczesne metody zabijania wrogich plemion. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Po tylu latach wyszło na jaw, że to 09.05.12, 09:47 zwykły Tomaszujski, choć dla niektórych tak ślicznie pajacował między słupkami. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Tomaszawski ! 09.05.12, 09:54 PRON + PiS ...i wszystko jasne:-) Prawdziwy wolak... Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Tomaszawski ! 09.05.12, 11:57 Myślałam , że to pan prezes jest NNP ,czyli najbardziej nienawidzacym Polakiem, ale Tomaszewski zaczyna z nim konkurować. To są wszystko chorzy ludzie, wychodzą z kościoła i głosżą nienawiść! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Tomaszawski ma prawo do własnego zdania 09.05.12, 12:39 m.c.hrabia napisał: > Przykre patrzeć na człowieka z wypalonym przez gorzałę mózgiem. Gratuluje bystrego komentarza w sprawie prywatnego stanowiska Jana Tomaszewskiego odnośnie polskiej reprezentacji "kopaczy worka napełnionego powietrzem zwanego piłką". Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Tomaszawski ma prawo do własnego zdania 09.05.12, 13:13 Oczywista oczywistość,jak mawia panprezes:-) "wstyd mi, że kiedykolwiek grałem w reprezentacji Polski, w koszulce z orłem" J.Tomaszewski Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Tomaszawski ma prawo do własnego zdania 09.05.12, 14:49 cookies9 napisała: > "wstyd mi, że kiedykolwiek grałem w reprezentacji Polski, w koszulce z orłem" J > .Tomaszewski Nie tylko jemu. Całej Polsce wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re:Tomaszawski ma prawo do własnego zdania- jest 09.05.12, 15:06 oczywista-oczywistość. Niech je więc zachowa wyłącznie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek A ja mam prawo, żeby to jego zdanie uznać za durno 09.05.12, 13:54 durnotę, chamstwo, a nawet łajdactwo i wyrazić to nawet słowami, uznanymi powszechnie za niecenzuralne. Zwłaszcza, że do niego te słowa docierają znacznie lepiej, niż ułożone i delikatne. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Człowiek, który zatrzymał... 09.05.12, 13:44 ... się w rozwoju na poziomie członkostwa w Patriotycznym Ruchu Ocalenia Narodowego podczas Stanu Wojennego. Janku! Byłeś wtedy bardzo przydatny Jaruzelskiemu i nieboszczce PZPR, a i sojuszniczy Związek Radziecki bardzo cię popierał. Chciałbyś przy Kaczafim odzyskać dawny prestiż? To ci się może udać, bo Kaczafi podnosi każdego śmiecia, który drze pyska w jego interesie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd To nie jest jego reprezentacja 09.05.12, 14:44 Będzie kibicował komuś innemu. Biedny wolak. Odpowiedz Link Zgłoś
chwala_panu_prezydentu Na Narodowy tylko w kasku !!! 09.05.12, 14:51 Buuuuu..Hahahahaha... Sufit siEM zawalił. Hitem EURO2012 będą biało-czerwone kaski ? euro2012.dziennik.pl/miasta-stadiony/artykuly/389808,nad-jednym-z-wejsc-na-stadionie-narodowym-zarwal-sie-sufit.html Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Tomaszawski ! 09.05.12, 22:11 zobaczycie. za jakiś czas, karawaniarz pogoni Tomaszewskiego z PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś