Dodaj do ulubionych

Jaki wzór krawatów noszą w PiS?

11.05.12, 22:21
Jestem ciekaw, bo po dzisiejszym robieniu przez SLD za wycieraczkę panprezesa i wspólnym "eliminowaniu bydlaka", być może Leszek dostanie w kolejnych wyborach miejsce na liście w PIS? U ich koalicjanta już miał, to czemu by nie?

Warto by wiedzieć, jak by Leszek wyglądał w takim krawaciku pisowskim. Blida i antypisizm przestały Leszkowi przyświecać, odkad strach mu d*ę ścisnął, że Palikot realnie i bez ściemy doprowadzi kiedyś do skazania winnych fagasowania Bushowi.
Obserwuj wątek
    • ponte_aronte a z czyją wycieraczkę robił dziś RP? 11.05.12, 22:25
      jw.
      • honeyr Niczyją 11.05.12, 22:27
        RP był dziś podzielony w dosc ciekawy sposób :)Bardzo sie cieszę, ze Grodzka, Nowicka i Biedroń byli przeciw, i że istnieje partia, w której taka rozbieżnośc nie prowadzi do dzikich awantur.
        • bard333 tja... 11.05.12, 23:52
          skąd sie tacy biorą... naiwniaki znaczy, palikmiot mowi tak "ok, my wszyscy głosujemy tak jak każe tusk (ewentualnie jakis ubek sterownik), was trzech przeciw, coby debilne lemingi myśleli, że w partii wymyslonej przez ostachowicza panuje pluralizm..."

a debilki łykają...
    • veglie Re: Jaki wzór krawatów noszą w PiS? 11.05.12, 22:29
      A co z więzieniami CIA?:)
      • ponte_aronte a ile w końcu było tych więzień? 11.05.12, 22:32
        od jakiegoś czasu mnie dręczy to pytanie
    • sowietolog Honeyr, cztery sprawy... 11.05.12, 23:16
      Po pierwsze, to zapytam o coś. Ale bez jaj, naprawdę szczerze i poważnie: Ty naprawdę wierzysz/wierzyłeś w tę wojnę, a raczej propagndową wojenkę SLD, o "świętość Blidy"? Naprawdę wierzysz/wierzyłeś w te miazmaty Kalisza, Olejniczaka, Millera, Napieralskiego? Nie pamiętasz, jak samo SLD potraktowało Blidę za jej życia, o czym mówił jej mąż czy syn? O tym, że ją olali, unikali, spławili z listy wyborczej... nie pamiętasz tego? Już Wam - chyba Zoilikowi i Tobie - kiedyś tu pisałem, że to humbug i politykierska hutzpah... Blida dla SLD - jak i dla innych partii pol. - była, jest i będzie tylko narzędziem, asem w rękwie... Zrozum to. I dodam, że dla Palikota RÓWNIEŻ...

Po drugie, to uważam, że zajmujesz się pierdołami, prowokacją mającą odwrócić uwagę od Tuska i głosowania, a nie tym głosowaniem i tym, jak postąpił palikotowy Ruch. Cała ta akcja to pokaz cichej koalicji Palikota z Tuskiem i Pawlakiem. Po prostu, Tusk przegrywał - i ostatecznie przegrał to propagandowo - to i "wypuszczono Krakena z jaskini", czyli Palikota. I głosowanie Biedronia, Grodzkiej i Nowickiej, te trzy jaskółki lewicowej wiosny nie czynią. To taki kwiatek do kożucha i kto wie, czy wcześniej nie ustalony z Palikotem czy wręcz przez niego wymyślony. Poza tym, wkurza mnie:

Po trzecie, zauważalny brak Ikonowicza. Gdzie on się zapodział, gdzie schował? Miał wspierać Palikota i jego lewoskrętność. A ni ch...a... Jak już pisałem - powinien dam gardłować pod Sejmem czy i w Sejmie, na zaproszenie Ruchu Palikota... Dlatego:

Po czwarte, kończąc, napiszę, że dziś Palikot osiągnął... wielką porażkę. I w formie, i w treści. Bo i przegrał pyskówkę z Jarkiem, i wcisnął w łapki Jarka SLD, i zrobił sobie śmiertelnego wroga z Balta, i skompromitował własną "lewicowość"... A tak mu dobrze poszło na majówce...
      • sowietolog Re: Honeyr, cztery sprawy... 11.05.12, 23:21
        PS. Zapomniałbym. Teraz, po dzisiejszym dniu, jak t(ł)uszcza naprawrawdę dorwie się do zadka Palikota i/lub jego współpracowników, wysyłając do inwigilacji tych osób i środowisko "psy" ze wszystkich trzyliterowych służb (ABW, CBŚ, CBA, etc., etc. ...), to nikt, naprawdę nikt się tym nie przejmie i nikt nie będzie za nimi gardłował. Żadne partie pol., żadne media (mainstreamowe czy niszowe), nikt... Będzie wręcz odwrotnie, większość będzie sekundowała "psom"... Z SLD na czele, hehe...
      • honeyr Re: Honeyr, cztery sprawy... 12.05.12, 00:24
        Czy Palikot głosujacy za 67 i stawiajacy pewne konkretne postulaty społeczne bardziej zdradza lewicowość niż SLD głosujące np. za eksmisjami na bruk, honorowaniem tzw. "zołnierzy wyklętych" lub Balcerowiczem na szefa NBP? Mam wątpliwości.

Czy Palikot przegrał dziś więcej niż SLD rozkaraczające się przed prezesem bałtowo i wenderlichowo? Mam duże wątpliwości.
    • ultimate.strike O, znowu mój dresscode'owy temat :) 11.05.12, 23:56
      Zacznijmy od tego, po co w ogóle coś takiego, jak krawat się nosi?
      • honeyr Re: O, znowu mój dresscode'owy temat :) 12.05.12, 00:13
        > Zacznijmy od tego, po co w ogóle coś takiego, jak krawat się nosi?

żeby przełyk nie marzł ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka