Dodaj do ulubionych

belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz)

17.05.12, 22:30
Fragmenty powalajacych doznan prosto z salonu24.pl:

"(...)Niektórzy z Was już nie mają szansy na ucieczkę. Zbyt unurzaliście się w chamstwie, absurdzie lub/i bezczelnej propagandzie. (...)większość z Was może znów przejść na stronę zwykłych ludzi. Wszyscy jesteśmy Polakami.
(...)czemu macie tonąć razem z tamtymi nienawistnikami? Oni uważają, że góra lodowa jest z waty, a poza tym przecież łodzi ratunkowych starczy dla wszystkich.
(...) Matrix pęka. Mimo posiadania pełnej władzy i wsparcia głównych mediów, rządząca partia stale traci w sondażach.(...)
Euro 2012 nie uratuje rządu, choćby i nawet nasza kadra zdobyła mistrzostwo. Zbyt wiele jest w Polsce głupoty i arogancji,(...)
Kiedy już wydostaniecie się z "Titanica" i wejdziecie na nasz bezpieczny pokład, to nie myślcie, że zostanie przyjęci z otwartymi ramionami. Nie, powita Was co najwyżej wzruszenie ramion. Ale to i tak dobrze, w Waszej sytuacji.
(...)ja wciąż wierzę, że wielu z Was po prostu nie wiedziała, co czyni. Że nie jesteście wszyscy ogarniętymi nienawiścią szaleńcami.
Musicie jednak wiedzieć jedno – czas wyboru jest teraz. Potem, gdy sprawy staną się oczywiste, zapanuje tłok, wrzask i walka o życie. Wtedy już nie będzie tak łatwo się Wam wywinąć. Bierzcie więc łódkę i wiosłujcie do nas.(...)"

Dla mnie bomba.

rybitzky.salon24.pl/418449,jeszcze-mozecie-opuscic-ten-statek
Obserwuj wątek
    • chateau Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 17.05.12, 22:36
      No weź ostrzegaj jakoś. Achtung, wnimanje, uwaga, explicit lyrics itp.

Późno już, człek siedzi przy piwie i może się zakrztusić.
      • m.c.hrabia Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 17.05.12, 22:53
        to henry?
        • bryt.bryt Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 17.05.12, 23:10
          m.c.hrabia napisał:

> to henry?

Wydaje sie, jakby Henry byl inspiracja. Ale moze to zbieg okolicznosci.
          A Henry popelnil dzis wlasne dzielo (jest na salonie24). Kolejny kamien milowy na drodze do ostatecznego zblaznienia sie.
      • bryt.bryt Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 17.05.12, 23:08
        chateau napisał:

> No weź ostrzegaj jakoś. Achtung, wnimanje, uwaga, explicit lyrics itp.
        >
        > Późno już, człek siedzi przy piwie i może się zakrztusić.

Przeciez napisalem, ze wyjatkowa rzecz.
        A piwo wlasnie otworzylem, na czesc takich jak ten slynny tu i owdzie bloger. Niepasteryzowane.
    • mike.recz Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 17.05.12, 22:59
      Również wpadł mi w oko;)

mike-recz.salon24.pl/418476,francesco-schettino-vel-rybitzky-zaprasza
    • haen2010 Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 17.05.12, 23:00
      Że ci się chce czytać wypociny tych półgłówków. Nudni jak przysłowiowe flaki.
      • bryt.bryt Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 17.05.12, 23:11
        haen2010 napisał:

> Że ci się chce czytać wypociny tych półgłówków. Nudni jak przysłowiowe flaki.

Ja uwazam, ze wcale nie nudni. Dla mnie salon24 to zrodlo codziennej radosci.
    • cwiercinteligentzpis Wyjatkowo bydlęca kreatura z niego jest. 17.05.12, 23:02
      swego czasu zabanowal mnie na swoim blogu,
      ale na moim sobie dalej pisał, bo jaku zapluty karzel
      Tuska z zasady nie banowałem nikogo.
      Wiec napisałem mu grzecznie ze nie lubię jak ch...e piszą na moim blogu,
      i Żeby se poszedł do swoich.

No to kutas wział i skasowal mi bloga. Zdaje sie się ze był tam wykidajła od Jankego.
      • m.c.hrabia Re: Wyjatkowo bydlęca kreatura z niego jest. 17.05.12, 23:17
        mnie tam wszyscy zbanowali
        Warzecha to po pierwszym komentarzu :)
        • bryt.bryt Re: Wyjatkowo bydlęca kreatura z niego jest. 17.05.12, 23:23
          m.c.hrabia napisał:

> mnie tam wszyscy zbanowali
          > Warzecha to po pierwszym komentarzu :)

Ja mam bana chyba tylko u Sakiewicza. Ale jak tam czytam komentarze, to czuje, ze bylbym jednym z lagodniejszych gosci. Troche to niesprawiedliwe, ze mnie tam blokuja. Zli ludzie.
          • cwiercinteligentzpis Re: Wyjatkowo bydlęca kreatura z niego jest. 18.05.12, 08:42
            bryt.bryt napisał:

> m.c.hrabia napisał:
            >
            > > mnie tam wszyscy zbanowali
            > > Warzecha to po pierwszym komentarzu :)
            >
            > Ja mam bana chyba tylko u Sakiewicza. Ale jak tam czytam komentarze, to czuje,
            > ze bylbym jednym z lagodniejszych gosci. Troche to niesprawiedliwe, ze mnie tam
            > blokuja. Zli ludzie.

:-))
            • bryt.bryt Re: Wyjatkowo bydlęca kreatura z niego jest. 18.05.12, 21:15
              cwiercinteligentzpis napisał:

> bryt.bryt napisał:
              >
              > > m.c.hrabia napisał:
              > >
              > > > mnie tam wszyscy zbanowali
              > > > Warzecha to po pierwszym komentarzu :)
              > >
              > > Ja mam bana chyba tylko u Sakiewicza. Ale jak tam czytam komentarze, to c
              > zuje,
              > > ze bylbym jednym z lagodniejszych gosci. Troche to niesprawiedliwe, ze mn
              > ie tam
              > > blokuja. Zli ludzie.
              >
              > :-))

No zly czlowiek. Jak nie jak tak? Gnebi Sakiewicz leminga bezlitosnie.
    • platfusy.do.paki Rzeczywiście tym razem może być trudno o szalupę 17.05.12, 23:13
      Utonął niegdyś Kongres Liberalno-Demokratyczny na skutek złodziejstwa i partaniny. Potem na skutek partaniny i afer utonęła Unia Wolności do spółki z AWSem.

Utonie również Platforma Obywatelska, to nie ulega wątpliwości. To jest tylko kwestia czasu. Nie da się z tej ekipy żuli i karierowiczów zrobić mężów stanu, którzy poprawią los 30 milionów wyborców. To pewne.

Niegdyś wystarczyło odczekać parę lat i zmienić szyld. Tym razem może być o wiele trudniej ponieważ jest za dużo trupów w szafie.
      • mike.recz Tak, tak... 17.05.12, 23:16
        Tym razem grubej kreski nie będzie.
      • sclavus Re: Rzeczywiście tym razem może być trudno o szal 17.05.12, 23:50
        Sianowny.... PC poszło w PiSdu.... - gdzie pójdzie PiS, wstydzę się napisać :D
        PeeS - PiS inwalida, bien sur!
      • cwiercinteligentzpis Nie będzie potrzebna. Ścierwa tonących juz 18.05.12, 08:46
        pisowców zapełnią wszelkie zbiorniki wodne i sadzawki nawet.
        • platfusy.do.paki Nic na to nie wskazuje 18.05.12, 10:15
          Za to wiele wskazuje na to, że PO wróci niedługo do swojego naturalnego poparcia czyli 10-14%. Tylko tych, którzy na tym interesie coś zyskują.
      • iq-ok Jak narypane trzeba mieć w głowie 18.05.12, 10:40
        żeby w tych kategoriach postrzegać politykę.
        Zła wiadomość dla wieszczącego koniec PO wszechwiedzącego wikipedysty.
        Niezależnie od oceny aktualnie rządzących podstawową powinnością opozycji jest stworzyć alternatywę. To akurat dla PiS wydaje się być zadaniem niewykonalnym.
        • platfusy.do.paki O mój ulubiony forumowy gjeniusz 18.05.12, 11:01
          który został tak poturbowany, że schował się na dłuższy czas do mysiej dziury by lizać rany.

Pacholątko, tutaj trzeba spokojnie czekać aż do lemingów przyjdzie komornik. I to już niedługo się stanie. Zaskórniaki się kończą a pożyczyć kasy już niedługo nie będzie gdzie.
          • iq-ok No już dopieściłeś ego? 18.05.12, 11:11
            Kogóż to jeszcze nie poturbowałeś, pis_rambo?
            Liczysz głąbie , że ktokolwiek uwierzy w twą mołojecką sławę?
            To być może , dopóki nie zajrzy do wątków, w których ponoć odnisłeś wiekopomne zwycięstwa :):).
            A na razie czekaj sobie na tego komornika, i snuj fantasmagorie,że władzunia tuż, tuż.
            • platfusy.do.paki Przede wszystkim gjeniuszu 18.05.12, 11:23
              leming to jest stworzenie, które nie podejmuje decyzji na bazie racjonalnych przesłanek tylko na bazie emocji. Zatem kierowanie do niego racjonalnego przekazu jest z góry skazane na niepowodzenie. Leming w 2007 czy 2011 głosował na PO, bo Kaczor mlaska, bo trzymał odwróconą flagę, bo ma rozwiązane buty, bo ma krzywe zęby, bo jest niski etc. Leming liczył także, że sukces finansowy Aferałów stanie się także jego udziałem.

No i tu się przeliczył, bo sukces finansowy Aferałów odbył się własnie jego kosztem. Bo mu podwyższono podatki, opłaty, ZUSy, akcyzy, bo za jego pieniądze wybudowana przepłacone stadiony, nową biurokrację etc.

I musi mu się przestać zgadzać Winien z MA, żeby dokonał tego wiekopomnego odkrycia, które dla kogoś kto śledzi karierę tych politycznych kmiotów od czasów KLD nie jest niczym zaskakującym.

BTW. Już widzę, że się zaczynasz gotować. Od pierwszych postów. To lubię. Lubię ci czasem skopać dupę :DDDD
              • iq-ok Re: Przede wszystkim jełopie 18.05.12, 11:31
                możesz sobie sadzić te mądrości, z których nic nie wynika.
                BTW. Żebym się zagotował potrzeba mi na przeciwnika kogoś o intelekcie absolutnie dla ciebie nieosiągalnym prostaczku. Skopać dupę :):). Możesz sobie pomarzyć.
                • simera16 Re: Przede wszystkim jełopie 18.05.12, 11:35
                  iq-ok napisał:

> możesz sobie sadzić te mądrości, z których nic nie wynika.
                  > BTW. Żebym się zagotował potrzeba mi na przeciwnika kogoś o intelekcie absolutn
                  > ie dla ciebie nieosiągalnym prostaczku. Skopać dupę :):). Możesz sobie pomarzyć
                  > .
                  PiSowska mentalność...; Każda porażka (skopane dupsko"), to moralne zwycięstwo.
                  • iq-ok Masz rację. 18.05.12, 11:42
                    Ten gościu w dyskusjach ze mną odniósł juz dziesiątki "moralnych zwycięstw".
                    Widać głodny sukcesów :):)
                    A tak na marginesie to co trzeba mieć w głowie , żeby w taki sposób podchodzić do każdego adwersarza? Nie ma na to jakiejś jednostki chorobowej?
                    • platfusy.do.paki Jakie to były te twoje sukcesy ??? :))) 18.05.12, 12:05
                      Absurdalne stwierdzenie, że o poziomie rozwoju informatycznego Rosji decyduje liczba certyfikowanych programistów PHP? :))))

Całkowity brak zrozumienia fizyki na poziomie gimnazjum przy okazji wypadku chrześniaka Kiszczaka?

Humorystyczne stwierdzenia o sile rosyjskiej gospodarki, które zostały przeze mnie wyśmiane (ropa + gaz + rudy metali + inne surowce + drewno = 94% eksportu).

Zostałeś ośmieszony. To jasne, wygadywanie takich absurdów w każdym towarzystwie cię ośmieszy.
                      • iq-ok Pobełkocz sobie jeszcze trochę:):) 18.05.12, 12:26
                        Nie chce m się szukać linków, ale faktycznie lektura mądrości jakie wyplułeś z siebie podczas tych dyskusji mogłaby być niezłą zabawą.
                        PS. A propos PHP, tego jak raczyłeś nazwać go nazwać wszechwiedzący głupku "śmiesznego języka" od czasu jak zechciało mi się, nie wiem zresztą czemu, odpisać na twój pierwszy post w tym wątku zarobiłem na marketplace sprzedajacym mój produkt w PHP 126$. Pomyśl ile bzdur będziesz musiał wystukać na tym forum aby otrzymać choć jedna dzisiątą tego.
                        Miłego dnia i EOT głąbie:).
                        • platfusy.do.paki Weź chłopaku przestań :)) 18.05.12, 12:56
                          Na pewno bije na głowę możliwościami C++, Javę czy Pythona. Wytycza nowe kierunki zamiast przyswajać z opóźnieniem coś co w innych językach było od prastarych czasów (obiektowość, przestrzenie nazw).

Jest fajny, sprawdza się, ale nie ma w nim nic odkrywczego co by nie zostało zastosowane wcześniej gdzie indziej. Rozumiesz co to znaczy? Rozwój i pomysłowe rozwiązania są gdzieś indziej, tu jest tylko adaptacja pomysłów z zewnątrz.

BTW. Sprzedaliśmy kiedyś platformę do zdalnej nauki za 350 tysi. PHP i Postgres. Myślisz, że padnę na kolana przed kwotą 126 USD nawet jeśli to jest sprzedaż masowa?
                          • iq-ok No widzisz. Masz jednak jakieś osiągnięcia... 18.05.12, 13:09
                            poza smędzeniem na tym forum:):)
                            Choć nie wróżę ci dalszych sukcesów przy tak lekceważącym stosunku do platformy która ilością implementacji bije jednak na głowę wszystkie inne.
                            Żaden programista rozumiejący o co chodzi w tym biznesie nie sadziłby takich głupot o wyższości jednego języka nad innym jak tobie się zdarzało.
                            • platfusy.do.paki Zdaje się, że nie zrozumiałeś 18.05.12, 13:23
                              ja nie rozwodzę się nad wyższością jednego języka nad drugim. Ja tylko napisałem, że nie jest to język, w którym mamy do czynienia z nowymi pomysłami. Zatem z punktu widzenia rozwoju języków oprogramowania jest nieistotny. Wielkie mózgi pracują nad czym innym a nie certyfikują się z PHP. I tego nie jesteś w stanie pojąć. Zdobył popularność, sprawdza się w konkretnych przypadkach, powstał dla webu na bazie wielu zaadaptowanych pomysłów i tyle.
                              • iq-ok Ależ zrozumiałem:) 18.05.12, 13:45
                                To ty nie jestes w stanie pojąć, że o ogólnym poziomie informatyzacji społeczeństwa (a w dzisiejszych czasach o nowoczesności gopodarki) w ostatecznym rozrachunku decyduje sprawność tysięcy, czy dziesiątków tysięcy programistów posługujących się biegle właśnie najpopularniejszym językiem programowania a certfikacja PHP jest tego doskonałym miernikiem.
                                A wielkie mózgi w dzisiejszych czasach zajmuja się śmiem twierdzić wieloma rzeczami , wśród których akurat języki oprogramowania nie są najważniejsze.
                                To już dawno zostawili pomniejszym mózgom.
                                • platfusy.do.paki Informatyka nie stoi na PHP 18.05.12, 14:26
                                  Jeśli już to na C/C++. W tym są zrobione systemy operacyjne, oprogramowanie serwerów, oprogramowanie narzędziowe. PHP ma tylu konkurentów, że może być bez problemu zastąpione. Nie jest to w żadnym wypadku technologia, bez której zawali się świat.
                                  • iq-ok Oczywiście. 18.05.12, 14:35
                                    Ale póki co 90% jeśli nie więcej aplikacji webowych jest pisane właśnie w PHP.
                                    Tak jak 90% komputerów stacjonarnych używa Widowsów choć pewnie mógłby być z powodzeniem zastąpiony lepszym Linuxem.
                                    I nic na to robaczku nie poradzisz.
                                    • platfusy.do.paki Re: Oczywiście. 18.05.12, 14:59
                                      > Ale póki co 90% jeśli nie więcej aplikacji webowych jest pisane właśnie w PHP.

Dane tego nie potwierdzają.
                                      gaurav-asktome.blogspot.com/2011/04/programming-language-market-share-java.html
                                      • iq-ok Re: Oczywiście. 18.05.12, 15:12
                                        Ależ potwierdzają.
                                        w3techs.com/technologies/details/pl-php/all/all
                                        Trzeba tylko umieć je czytac i rozumiec rynek.

PS . U mnie już 231$ a Ameryka nie zaczęła jeszcze kupować. A jak twoje dzisiejsze income :):).
                                        • platfusy.do.paki Re: Oczywiście. 18.05.12, 15:55
                                          No to ten link też nie potwierdza tych 90%
                                          A gdyby spojrzeć na to przez pryzmat odsłon to sytuacja wygląda jeszcze mniej korzystnie. Bo takie innowacyjne rzeczy jak Google, YT, Twitter i wiele innych korzystają z innych technologii.
                                          • iq-ok Re: Oczywiście. 18.05.12, 16:08
                                            Ty skarbie lepiej myśl, gdzie możesz zarobić pieniądze a nie filozofuj.
                                            Jeśli masz propozycje z Google, Twittera, czy Yootube to bierz w ciemno.
                                            A jeśli nie to raczej skup się na tym co się sprzedaje na otwartym rynku.
                                            W którymś, z poprzednich postów przedstawiłeś się jako przedsiębiorca ( i bredziłeś coś jak to za PiSu było ci lepiej). Osobiście w to nie wierzę. Gdyby tak było to rozumiałbyś cokolwiek z rynku oprogramowania.
                                            Raczej jesteś pryszczatym młodym gniewnym klepiącym swoje durnoty na koszt pracodawcy.
                                            • platfusy.do.paki Re: Oczywiście. 18.05.12, 16:33
                                              Ale ja nie narzekam. Próba zaimponowania mi stoma czy dwustoma dolarami przyznam, że szczerze mnie rozbawiła.

Rozumiem jednak, że z powodu wieku można stracić kontakt z nowinkami.

Jak już pisałem, tęgie umysły siedzą przy czymś innym i coś takiego jak liczba certyfikowanych programistów o niczym nie świadczy. Może być ich w Rosji milion i tak będą technologicznym zadupiem. Podobnie zresztą jak Polska niezależnie od ilości laureatów w programowaniu zespołowym. Technologie powstają gdzie indziej.

To o czym ty wspominasz to zmysł marketingowy. Wymyśliłeś coś, wykorzystałeś sprawdzone narzędzie, sprawdza się i finito. Masz na chleb.
                                              • iq-ok Tęgi umyśle 18.05.12, 16:54
                                                Ja tam nie chcę ci niczym imponować.
                                                Bawisz się dobrze i to mnie cieszy.
                                                Gdybyś zechciał zrozumieć, że jednak błądzisz byłoby miło.
                                                Jeśli nie ( a wszystko na to wskazuje, że jesteś beznadziejnym przypadkiem) to trzniam to.
                                                • platfusy.do.paki Re: Tęgi umyśle 18.05.12, 17:04
                                                  Jesteś mrówką, która zarobiła na sofcie w PHP kilkadziesiąt tysięcy dolarów.

Gdybyś zarabiał tyle dzień - jako firma - uznałbym, że rzeczywiście masz dużego czuja i zrobiłeś coś niezwykłego na rynku oprogramowania. A ty masz na chleb i piwo. Tylko tyle.
                                                  • iq-ok Re: Tęgi umyśle 18.05.12, 17:17
                                                    Może i tak. Jeste mrówką.
                                                    A ile ty jako przdsiębiorca za którego się podajesz zarobiłeś ostatnio?
                                                    Za PiSu było lepiej ale i teraz musisz jakoś żyć:););)
                                                    Śmieszny cżłowieczku. PiS-propagandzisto sadzący swoje androny na koszta nieświadomego pracodawcy nie rozśmieszaj mnie.
                                                  • platfusy.do.paki Re: Tęgi umyśle 18.05.12, 17:44
                                                    To jak zarobisz chociaż pół miliona w roku (PLN) to daj znać.
                                                    Nie wiem co masz na myśli pisząc o tych kilkudziesięciu tys. USD czy 30 czy 90, ale zakładając 50 tys. daje nam to średnio 150 tys zł czyli powiedzmy 1,5-roczne wynagrodzenie etatowego pracownika - takiego bardzo dobrego i kogoś powyżej kodera.

Zatem twoje bajania o wyczuciu rynku to bardzo daleko posunięta megalomania skoro nie zarobiłeś tak naprawdę żadnych dużych pieniędzy w tej branży (mam na myśli soft PHP, JS).

A że za PiS było lepiej. Oczywiście, nastroje w firmach były dużo lepsze.
                                                    Teraz są podłe i coraz podlejsze z każdym miesiącem, każdy patrzy 3 razy zanim wyda złotówkę. Kto może kisi kasę i nie płaci na czas.
                                                  • iq-ok Re: Tęgi umyśle 18.05.12, 18:02
                                                    Co ty bredzisz?
                                                    Ja od początku do końca odpowiadam za to co robię.
                                                    Wiem, że aby zarobić te 10 000 do 15 000 tys USD miesięcznie muszę zapewnić support (to też kosztuje) . I naprawdę nie jestem w stanie zarządzać produktem bez pomocy przynajmniej jednego (okresowo dwóch) programistów.
                                                    Nie wiem czy zarobiam duże czy małe pieniądze.
                                                    Rozumiem, że dla dla takiego asa kodera jak ty 30 000 miesięcznie to pikuś.
                                                    A za PiS było lepiej:):).
                                                  • platfusy.do.paki Re: Tęgi umyśle 18.05.12, 18:12
                                                    > 10 000 do 15 000 tys USD [...]

Czyli teraz już obracasz milionami dolarów?
                                                    Bardzo częsty błąd różnych forumowych trolli. Jak mogę uwierzyć w to co piszesz o programowaniu skoro liczb nie opanowałeś?

Potrzebujesz czasem aż dwóch programistów? To dobre ...
                                                  • iq-ok Re: Tęgi umyśle 18.05.12, 18:22
                                                    Czepiaj się głąbie.
                                                    Nie masz nic merytorycznego do powiedzenia wybitny koderze za 2 000 brutto i możliwość glendzenia na forum do upadłego to i tego korzystasz.
                                                  • platfusy.do.paki Re: Tęgi umyśle 18.05.12, 18:30
                                                    Znam wielu programistów, niektórzy są na bakier z ortografią i gramatyką ale liczby o 3 rzędy wielkości to im się nie pieprzą.

Bajaj dalej. Ostatnio istny zalew mitomanów na FK.
                                                  • iq-ok Re: Tęgi umyśle 18.05.12, 18:37
                                                    Tobie pieprzy się generalnie wszystko.
                                                    A merytorycznie geniuszu masz jeszcze coś do powiedzenia?
                                                    Amerykanie właśnie zaczęli kupować i muszę zając sie supportem.
                                                    Nie mam juz czasu na czcze pogaduchy z tępym frustartem.
                                                    Definitywny EOT
                                                  • platfusy.do.paki Re: Tęgi umyśle 18.05.12, 18:36
                                                    No i znowu się poryczałeś z bezsilności.
                                                    Przemyśl sobie parę spraw. Wystarczy 10 postów z rzędu, żebyś się pogubił w tym co piszesz.

Jeśli w ten sam sposób tworzysz oprogramowanie to nie ma prawa działać.
                                                  • iq-ok Tak, tak 18.05.12, 18:40
                                                    Znowu odnosłeś wiekopomne zwycięstwo.
                                                    Napisz jeszcze w stopce. Zadręczyłem adwersarza swym kretynizmem.
                                                    I skopałem mu dupę czy tam co jeszcze uważasz.
                                                    Na szczeście ludzie co czytają forum widzą jak jest naprawdę.
                                                  • platfusy.do.paki Re: Tak, tak 18.05.12, 18:55
                                                    >> Na szczeście ludzie co czytają forum widzą jak jest naprawdę.

Na pewno.
                                                  • iq-ok Re: Tak, tak 18.05.12, 18:58
                                                    Tak. To akurat pewne.
                                                  • platfusy.do.paki Miał być EOT, miał być support 18.05.12, 19:02
                                                    a ty jesteś niesłowny i zaniedbujesz Amerykanów.
                                                  • iq-ok Re: Miał być EOT, miał być support 18.05.12, 19:10
                                                    I jest.
                                                    Póki co chłopaki nie mają pytań.
                                                    A generalnie łatwiej się z nimi rozmawia niz z tobą bo z zasady nie są idiotami. I na ogół rozumieją co się im pisze.
                          • iq-ok Ale już naprawdę EOT. 18.05.12, 13:13
                            Mam ciekawsze zajęcia niż przkomarzanie się z zakompleksionymi frustratami.
                            • cics Re: Ale już naprawdę EOT. 18.05.12, 15:26
                              Musze was zmartwić , panowie. Kluczowe dla gospodarki światowej serwery ,to nie C+ , nie Java, nie PHP tylko prymitywny Cobol. Bez niego możecie sobie swoje złote karty wyjąć z portfela i pograć w cymbergaja ;-)
                              • iq-ok Re: Ale już naprawdę EOT. 18.05.12, 15:38
                                Pewnie masz rację,
                                Ja jeszcze na studiach (coś z 35lat temu byłem dręczony COBOLEM, ALGOLEM i FOTRANEM).
                                Wtedy przez myśl by mi nie przeszło , że z tych archeopteryksów programowania właśnie COBOL przetrwa.
                                A on proszę usadowił się w bankowości i ma dupie opinie platfusa co do innowacyjności języków itp ble ble ble.
                                Parę lat temu zgadało sie z kumplem z Kanady (on zdążył w 81' ja nie), że na gwałt szukają specjalistów od Cobola . Nawet się zastanawiałem, czy sobie nie przypomnieć ale jakoś zająłem się czym innym.
                                • cics Re: Ale już naprawdę EOT. 18.05.12, 15:55
                                  No i chyba lepiej,że nie pojechałeś. Bo mimo wszystko to jednak byłoby bardziej pielęgnowanie istniejącego struktury, niż tworzenie nowej ;-)
                                  • iq-ok Re: Ale już naprawdę EOT. 18.05.12, 15:57
                                    Tak też i sobie pomyśłałem:).
                              • platfusy.do.paki Re: Ale już naprawdę EOT. 18.05.12, 16:00
                                > Musze was zmartwić , panowie. Kluczowe dla gospodarki światowej serwery ,to nie
                                > C+ , nie Java, nie PHP tylko prymitywny Cobol. Bez niego możecie sobie swoje
                                > złote karty wyjąć z portfela i pograć w cymbergaja ;-)

Zgadza się, ale mówimy o webie.
                • platfusy.do.paki [...] 18.05.12, 12:07
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • simera16 Re: Rzeczywiście tym razem może być trudno o szal 18.05.12, 11:04
        platfusy.do.paki napisał:

>
        > jest za dużo trupów w szafie.
        >
        Lesiaka?
    • zzarda32 Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 18.05.12, 06:11
      Facet musi mieć problemy z ego? Kobita ( facet ) go rzucił?
      • calun_torunski ale to jest belkot uniwerslalny - nie wiadomo 18.05.12, 07:46
        do kogo adresowany ani z jakiej formacji

w sumie dobrze opisuje Titanic Wolska na kursie gory lodowej Rosja

• cookies9 Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 18.05.12, 09:05
      >Bierzcie więc łódkę i wiosłujcie do nas.(...)" <

Hehe:-) do pisowskiego szamba?

• bryt.bryt Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 18.05.12, 21:36
        cookies9 napisała:

> >Bierzcie więc łódkę i wiosłujcie do nas.(...)" <
        >
        > Hehe:-) do pisowskiego szamba?

Do - idac droga tej konstrukcji myslowej - Ameryki na pewno.
    • losiu4 Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 18.05.12, 09:26
      hehehe, zazdrośniczek nie potrafi pisać to nogawki obsikuje :)

Pozdrawiam

Losiu
      • obraza.uczuc.religijnych To zupełnie jak z PiS 18.05.12, 10:53
        nie potrafi PiS rządzić więc tylko peowskie nogawki obsikuje.
      • bryt.bryt Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 18.05.12, 21:38
        losiu4 napisał:

> hehehe, zazdrośniczek nie potrafi pisać to nogawki obsikuje :)

Kazdy prawdziwy Polak wprost sni o tym, zeby zostac nawiedzonym grafomanem. Ja wiem, przyklad Wildsteina dziala na wyobraznie.
        • losiu4 Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 18.05.12, 22:12
          i nadal obsikuje nogawki. Masz pecherz jak cysterna :)

Pozdrawiam

Losiu
          • bryt.bryt Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 18.05.12, 22:27
            losiu4 napisał:

> i nadal obsikuje nogawki. Masz pecherz jak cysterna :)

Prezes tez nieustannie ma dobre samopoczucie. Choc doskonale wie, ze wlasnie nastepuje upadek rezimu, to za kazdym razem Polacy go olewaja. Tak tez jest z twoimi zlosliwosciami. Sa bez znaczenia.
    • iq-ok No faktycznie odjechał :):). 18.05.12, 10:52
      Pisałem już o tym wcześniej.
      To przekonanie , że władza jest tuż, tuż jest u pisolubnych ostatnio powszechne.
      • cookies9 Re: No faktycznie odjechał :):). 18.05.12, 12:30
        iq-ok napisał:

> Pisałem już o tym wcześniej.
        > To przekonanie , że władza jest tuż, tuż jest u pisolubnych ostatnio powszechne

Oni stale mają nadzieję:-) Niepoprawni optymiści i jeszcze krzyczą 'chodzcie do nas','chodzcie z nami'...załapało się kibolstwo i bojówki sniadko-dudy...
      • bryt.bryt sie lubi co sie ma 18.05.12, 21:41
        iq-ok napisał:

> Pisałem już o tym wcześniej.
        > To przekonanie , że władza jest tuż, tuż jest u pisolubnych ostatnio powszechne
        > .

A dobitnie wskazuje na to przewaga kilku respondentow w wieku mlodziezowym w sondazu.
        Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma.
    • black_rat Re: belkot pisowskiego blogera (wyjatkowa rzecz) 18.05.12, 13:49
      brysiu.brysiu
      ja tu bełkotu nie widzę, ale jak go szukasz to zajrzyj na bloga Bolesława Wałęsy - cud miód !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka