cubo 25.05.12, 17:14 Co za żałosna kreatura.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simera16 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 17:16 Jak rozumiem pochwalasz kolejnego klapsa, którego Amerykanie Polsce "sprzedali"...? Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 17:36 simera16 napisał: > Jak rozumiem pochwalasz kolejnego klapsa, którego Amerykanie Polsce "sprzedali" > ...? Nie,ja się pytam,bo mnie się zawsze wydawało,że jak plują mi w oczy,to nie mówię,że deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 17:34 cubo napisał(a): > Co za żałosna kreatura.... Właśnie na ten temat mówił dzis Wałęsa w telewizji. Powiedział, że pomysł, by to on właśnie odbierał Medal dla Karskiego nie jest jego, że rzecz cała jest w fazie organizacji, że nie będzie miał żadnych pretensji jeśli Amerykanie nie zechcą skorzystać z jego osoby i że w każdym razie zastosuje sie do ustaleń Amerykanów. To "żałosna kreatura" to chyba napisałeś sam o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 17:37 To "żałosna kreatura" to chyba napisałeś sam o sobie? Nie,napisałem to o L.Wałęsie . Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 17:44 No to się pomyliłeś jak Ci już uprzednio wyjaśniła Damakier. Pewnie Ci nawet nie będzie głupio, bo jednostki o tak wysokim w swoim mniemaniu IQ nie odczuwają tak subtelnych emocjonalnych wahań. Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 17:46 tw_wielgus napisał: > No to się pomyliłeś jak Ci już uprzednio wyjaśniła Damakier. > Pewnie Ci nawet nie będzie głupio, bo jednostki o tak wysokim w swoim mniemaniu > IQ nie odczuwają tak subtelnych emocjonalnych wahań. Martw się o twoje IQ,nie o moje. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 17:49 Ależ Twoje IQ zupełnie mnie nie obchodzi. Nie jestem mikrobiologiem i nie interesują mnie rzeczy, które można jedynie obejrzeć pod mikroskopem. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 18:59 cubo napisał(a): > > To "żałosna kreatura" to chyba napisałeś sam o sobie? > > > Nie,napisałem to o L.Wałęsie . I co - poczułeś się lepiej? A po co zmyślałeś to o odbieraniu medalu dla Karskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 19:14 damakier1 napisała: > cubo napisał(a): > > > > > To "żałosna kreatura" to chyba napisałeś sam o sobie? > > > > > > Nie,napisałem to o L.Wałęsie . > > I co - poczułeś się lepiej? A po co zmyślałeś to o odbieraniu medalu dla Karski > ego? > To nie ma nic wspólnego z moim samopoczuciem. Już kiedyś Ci wyjaśniałem,dlaczego uważam Wałęsę za kreaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 19:49 A pod jakim nickiem to robiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:04 ayran napisał: > A pod jakim nickiem to robiłeś? Pod tym samym nickiem.Odpowiadałem- damakier1. Sprawdź sobie,to było niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:16 Pod innymi nickami też pisałeś całkiem niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:20 ayran napisał: > Pod innymi nickami też pisałeś całkiem niedawno. Tak,założyłem w sumie ok 150 nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:23 No to całe szczęści, że nie pod wszystkimi zdecydowałeś się pisać, bo zasmrodziłbyś fk do granic wytrzymałości. Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:26 ayran napisał: > No to całe szczęści, że nie pod wszystkimi zdecydowałeś się pisać, bo zasmrodzi > łbyś fk do granic wytrzymałości. Nikt cię nie zmusza do wąchania tego smrodu. Poradzić ci co masz zrobić,żeby się nie zarazić,czy sam do tego dojdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:30 Propozycja "wyszarzenia" jest bez sensu, bo za parę dni będziesz pisał pod kolejnym nickiem, a za kolejnych parę pod następnym. Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:32 ayran napisał: > Propozycja "wyszarzenia" jest bez sensu, bo za parę dni będziesz pisał pod kole > jnym nickiem, a za kolejnych parę pod następnym. No to jesteś faktycznie na przegranej pozycji,jak na razie to "wygaś" tego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:34 To bez sensu zważywszy, że już zbliżasz się do fazy transformacji. Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:39 ayran napisał: > To bez sensu zważywszy, że już zbliżasz się do fazy transformacji. Nic więcej nie mogę ci pomóc. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:45 Ależ możesz. Spróbuj popisać pod jednym nickiem chociaż przez miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 19:51 No to dowiedz się,wałku, że niejaki Oluś Kwaśniewski maczał swoje brudne paluchy w tym, aby Wałęsa nie uczestniczył w uroczystości, nawet list do Obamy napisał, tak mu zależało, hahahahaha..... wiadomosci.onet.pl/kraj/kwasniewski-medal-dla-jana-karskiego-powinien-odeb,1,5142329,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:04 etta2 napisała: > Oluś Kwaśniewski maczał swoje brudne paluchy w tym, aby Wałęsa > nie uczestniczył w uroczystości Jak informuje tygodnik "Wprost" na swojej stronie internetowej, były prezydent przesłał do Baracka Obamy osobisty list. Według ich informacji, miał on istotny wpływ na uhonorowanie przez Biały Dom Jana Karskiego. W załączonym linku piszą inaczej - że gdyby nie Kwaśniewski to dyskusja na temat odbioru Medalu przez kogokolwiek mogłaby być bezprzedmiotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:11 etta2 napisała: > No to dowiedz się,wałku, że niejaki Oluś Kwaśniewski maczał swoje brudne > paluchy w tym, aby Wałęsa nie uczestniczył w uroczystości, nawet list do Obamy > napisał, tak mu zależało, hahahahaha..... > wiadomosci.onet.pl/kraj/kwasniewski-medal-dla-jana-karskiego-powinien-odeb,1,5142329,wiadomosc.html etta2 Możliwe,że maczał- Oluś jest dla mnie tyle samo wart co i Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:04 cubo Ta "żałosna kreatura" to jest laureat Pokojowej Nagrody Nobla, uhonorowany wieloma najwyższymi orderami świata (m.in. Medalem Wolności USA), jedyny człowiek rozpoznawalny do dziś na całym świecie (tak jak gwiazda Mercedesa); to jest ten dzięki któremu w latach osiemdziesiątych nie poddaliśmy się i w końcu odzyskaliśmy suwerenność i wolność. No więc jeśli ktoś taki to jest "żałosna kreatura" - to w takim razie czym* ty jesteś ? Użyłem zaimka "czym" a nie "kim" z pełną premedytacją i celowo. Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:07 > No więc jeśli ktoś taki to jest "żałosna kreatura" - to w takim razie czym* ty > jesteś ? Mam prawo oceniać Wałęsę inaczej niż ty czy inni. Ty możesz się ze mną nie zgadzać. Ja jestem na pewno człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 22:19 > Już kiedyś Ci wyjaśniałem,dlaczego uważam Wałęsę za kreaturę. Nie pytałam dlaczego uważasz Wałęsę za kreaturę, tylko dlaczego zmyśliłeś, że Wałęsa chce odbierać medal dla Karskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 23:11 damakier1 napisała: > że Wałęsa chce odbierać medal dla Karskiego. już pisałem ale się powtórzę: czyżby "nie chcem ale muszem"? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 26.05.12, 00:30 > już pisałem ale się powtórzę: czyżby "nie chcem ale muszem"? > > Pozdrawiam > > Losiu Trudno o coś bardziej żałosnego, niż namolne powtarzanie własnych dowcipów. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 26.05.12, 10:47 2 podobne wpisy, 2 podobne odpowiedzi :) i jak, "nie chcem, ale muszem"? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 26.05.12, 10:52 damakier1 napisała: > > Już kiedyś Ci wyjaśniałem,dlaczego uważam Wałęsę za kreaturę. > > Nie pytałam dlaczego uważasz Wałęsę za kreaturę, tylko dlaczego zmyśliłeś, że W > ałęsa chce odbierać medal dla Karskiego. > Droga damokier,słyszałem na Polsacie News,wypowiedź samego Wałęsy na ten temat,że jest gotów pojechać. Inaczej nie założyłbym tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos A powinieneś o sobie 25.05.12, 19:58 cubo napisał(a): > > To "żałosna kreatura" to chyba napisałeś sam o sobie? > > > Nie,napisałem to o L.Wałęsie . > > > Byłoby przynajmniej zgodnie z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:12 Gdy Lech W będzie persona non grata w USA skończą mu się lukratywne "wykłady" w Ameryce i nie tylko.Bufon sam zapracował na takie potraktowanie go.Bo były prezydent robił fochy i achy by nie spotkać się z aktualnym prezydentem USA.Ponad to wybrał płatną fuchę we Włoszech na podrzędnej,prowincjonalnej imprezie katolickiej.DOBRZE mu tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:19 Oj ty sieroto po Gierku, nie możesz wybaczyć, że komusze koryto ci się wymskło sprzed nochala, prawda? Nowa epoka, dziadku, koniec z "proletariusze....", koniec z "górniczą siłą narodu", koniec z przywilejami i traktowaniem jak święte krowy. Trudno to pojąć? Chwała Wałęsie, że tego dokonał, a ty.....zęby w ścianę i gryź, gryź, gryź, aż się zadławisz. Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:22 Chwała Wałęsie, że tego dokonał, a ty.....zęby w ścianę i gryź, gryź, gryź, aż się zadławisz. Co on dokonał etta? On obalił komunę? Sam? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 23:52 Sobieski sam nie zwyciężył Turków, Napoleon sam nie podbił połowy Europy, Piłsudski sam nie wywalczył niepodległości Polski itd. Więc twoje pytanie jest co najmniej idiotyczne - bo jest oczywiste że każdy z wyżej wymienionych osobiście i własnymi rękami nie dokonał tego czego dokonał. Ale każdy z nich był przywódcą, mózgiem, "ośrodkiem krystalizacji" czy jak ich tam nazwiemy. I taką rolę pełnił Lech Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 26.05.12, 10:56 Więc twoje pytanie jest co najmniej idiotyczne - bo jest oczywiste że każdy z wyżej wymienionych osobiście i własnymi rękami nie dokonał tego czego dokonał. Może nie moje pytanie jest idiotyczne ile wypowiedź Wałęsy,była idiotyczna. Nie słuchałeś jego wypowiedzi na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:29 Nie musza gryżć ściany,listonor przynosi mi do dom całkim fajno pynsyja.A ty zgrzytaj zębami ze złości a reszta solidaruchów niech tak jak kiedyś rzyko paciórki:Chleba naszego powszedniego racz nam dać Panie(Walesa)...Ojczyznę wolną racz nam zwrócić Panie,zwłaszcza wolne(od pracy?) stoczniowce. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 20:39 zoil44elwer napisał: > Gdy Lech W będzie persona non grata w USA skończą mu się lukratywne "wykłady" w > Ameryce i nie tylko.Bufon sam zapracował na takie potraktowanie go.Bo były pre > zydent robił fochy i achy by nie spotkać się z aktualnym prezydentem USA.Ponad > to wybrał płatną fuchę we Włoszech na podrzędnej,prowincjonalnej imprezie katol > ickiej.DOBRZE mu tak!! > A i Obama miał życiową naukę; Nie każdy Polak leci na jego kiwniecie... Kto w świecie słyszał o Barack'u, kiedy Wałęsa był na pierwszych stronach gazet? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 23:10 damakier1 napisała: > Właśnie na ten temat mówił dzis Wałęsa w telewizji. Powiedział, że pomysł, by t > o on właśnie odbierał Medal dla Karskiego nie jest jego, że rzecz cała jest w f > azie organizacji, czyżby słynne "nie chcem ale muszem" w działaniu? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Co Bucolęsa ma wspólnego z Karskim? 25.05.12, 20:15 Bucol nawet zapewne nie kojarzy, kim Karski był - Karskiego uhonorował dopiero Kwaśniewski, i to on byłby właściwy do odbioru tego odznaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 25.05.12, 21:01 cubo napisał(a): > Co za żałosna kreatura... widocznie koniecznie chce się wybrać na wycieczkę do jueseja a "normalnie" pewnie by kłopoty miał z wizą albo czym. No to próbuje "na krzywy ryj". Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 27.05.12, 03:31 Bolek dostał szczutka w swój nochal bufona. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wałek dalej chce odebrać medal dla Karskiego 27.05.12, 16:33 zoil44elwer napisał: > Bolek dostał szczutka w swój nochal bufona. > Znaczy wielki prezydent USA, tak się przejął afrontem od Wałęsy, że musiał się "odwdzięczyć"... ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Adam Rotfeld 27.05.12, 17:17 Adam Rotfeld odbierze od prezydenta Baracka Obamy tegoroczny Prezydencki Medal Wolności dla Jana Karskiego - poinformowała dyrektor organizacji Jan Karski UC Centennial Campaign Wanda Urbańska. Decyzję podjął Biały Dom. No i bardzo słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Wyjatkowo załosna 27.05.12, 17:48 cubo napisał(a): > Co za żałosna kreatura.... Tylko taka moze wysłać brata na pewna smierć! Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Wyjatkowo załosna 27.05.12, 18:08 zapijaczony_ryj napisał: > cubo napisał(a): > > > Co za żałosna kreatura.... > Tylko taka moze wysłać brata na pewna smierć! Wałek żadnego brata nie wysłał na śmierć,wątek jest o Wałęsie,jak byś miał problemy ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś