Dodaj do ulubionych

Burza mózgów w RP

28.07.12, 22:08
Czterogodzinna, fajna dyskusja... o Polsce.
wyborcza.pl/1,91446,12212018,Przedstawiciele_Ruchu_Palikota_dyskutowali_o_naprawie.html
www.youtube.com/watch?v=DQSt3LIIOsM
Jesteśmy inni od PO/PiS/SLD o PSL nie wspomnę, potrafimy zarówno mówić jak i słuchać... Janusz Palikot usłyszał wiele krytycznych słów dzisiaj i jeszcze więcej słów poparcia i dobrej energii na przyszłość.
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:12
      Życze Wam naprawdę sukcesu tylko w niego mocno powątpiewam.
      PS
      Czy Palikot mówił coś o zmianie nazwy Waszej partii na co dał publicznie słowo ?
      • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:14
        Nie ma na to szans przy obecnym Kodeksie Wyborczym, zmiana nazwy = utracie dotacji z budżetu = brak kasy na wybory samorządowe, trzeba zmienić system finansowania partii politycznych a nie nazwę ....
        • wiosnaludzikow Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:18
          To powinien publicznie wystąpić , nawiązać do swojej obietnicy, wyjaśnić dlaczego słowa nie dotrzymał.
          Inaczej to będzie to to samo zachowanie co u Tuska. Czego to Tusk nie naobiecywał przed zdobyciem władzy, dla jej zdobycia. Jakie to zachowanie Palikota gwarantuje , ze będzie inaczej. Palikot będzie obiecywał a kzet będzie odwoływał ?
          • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:51
            Przez cały czas był obecny Polsat News, z pełną premedytacją zdecydowaliśmy się na otwarte drzwi i obecność kamery...
      • l_zaraza_l Re: Burza mózgów w RP 29.07.12, 09:41
        wiosnaludzikow napisał:

> Czy Palikot mówił coś o zmianie nazwy Waszej partii na co dał publicznie słowo
        > ?

Jako jedynie obserwator i sympatyk RP (odczucia osób czynnie działających mogą być inne) , nie mam nic przeciwko tej nazwie, co już kiedyś uzasadniałam.
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,124687568,124704606,Re_Jaja_z_Palikotem_niemozliwe_.html
        Zwolennicy PO, w dużej mierze, popierają PO bo popierają Tuska (ja też go lubię bo to fajny facet i potrafi przekonywać). Zwolennicy SLD, zupełnie bezkrytycznie wielbią Grzesia i absolutnie nie mają do niego pretensji o to, że w prezydenckich rozważał możliwość poparcia Kaczyńskiego a i teraz, zupełnie jawnie, przymierza się do koalicji z PiS. Wyznawcy Kaczyńskiego nawet nie stwarzają pozorów, że PiS jest tylko tłem, na którym ich bóstwo jako ta zorza.
        Ja popieram Palikota i jego pomysły. Absolutnie nie wymagam stworzenia pozoru, że ten Ruch, nie ma nic wspólnego z Palikotem. Ludzie działający na rzecz Ruchu, nie przyszli dla Kowalskiego czy Jóźwiaka ale dla Palikota. Palikot jest patronem tego przedsięwzięcia i jego organizatorem. To jak marka: Kruk, Blikle, itp. Kiedyś to nazwisko było marką i gwarantem bo nazwę firmy (czy partii) zawsze można zmienić
        Palikot chce przeforsować kadencyjność przywództwa w partiach (dwie kadencje i zmiana). I dotrzymanie tego będzie dla mnie istotne a nie nazewnictwo.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,132663553,132680128,Re_Czy_to_nie_zabawne_.html
        Palikot wyruszył w Polskę i porwał za sobą ludzi. To jest ruch wzbudzony przez jednego człowieka i spotęgowany przez wielu innych, którzy szli za tym jednym człowiek, właśnie.
        To trochę jak z WOŚP, która jednoznacznie kojarzy się z Owsiakiem.
        To się nazywa przywództwo.
        PiS to prywatny folwark Kaczyńskiego a PO to (coraz wyraźniej to widać) włości, na których niepodzielnie panuje Tusk. W obu partiach zgromadzenia są partyjniacy z dziada na dziada - od zawsze funkcyjni. Palikot zebrał (w większości) ludzi wolnych i niezależnych a z takimi ludźmi nie można zrobić nic wbrew ich woli bo działają oni tylko wtedy, gdy są do czegoś przekonani. Chodzi mi o to, że nazwisko w nazwie ugrupowania nie ma związku z tym, jaki zamordyzm panuje wewnątrz i kto faktycznie rządzi i z pewnością jest o wiele bardziej uczciwe niż wymyślanie nazw, które wyraźnie odstają do tego, co takie ugrupowania prezentują.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,132625324,132687846,Re_Swiat_sie_konczy.html
        Ja też stwierdzam tylko fakt - dlaczego nazwisko Palikota w Ruchu Palikota, mi nie przeszkadza. Ja bardzo bym nie chciała, żeby zmieniono nazwę (chyba, że kiedyś powstanie inna, szersza formacja, jak to jest w planach) bo mnie bardzo cieszą: Palikot, palikociarnia, palikociątka, zbieranina Palikota... To w znakomity sposób odróżnia to ugrupowanie od innych, grzecznie ponazywanych i z lekka nadętych. "Zbieranina Palikota" wyróżnia też członków tejże zbieraniny - często ludzi wartościowy ale odrzucanych czy jeszcze nie poznanych na tyle, by mogli być interesujących dla partii "profesjonalnych".

forum.gazeta.pl/forum/w,28,133325535,133333793,Re_Miller_ma_racje.html
        A ja wcale nie chce, by zmieniali nazwę na kolejną wyssaną z palca. To jest ruch ludzi, którzy poszli za Palikota i to są Ci ludzie, których się odżegnuje od czci i wiary, jako zbieraninę Palikota. Mamy Prawo i Sprawiedliwość, w której nikt nie może puścić wiatrów, nim panprezes nie raczy zebździć się pierwszy. Mamy Platformę Obywatelką, z której zepchnięta do piwniczki wszystkich, którzy nie wielbili jedynego, i która rąbie obywateli bez litości, by spasać swoich. Mamy Sojusz Lewicy Demokratycznej, który odetchną z ulgą, gdy wrócił nowy stary Miller, i wziął wszystkich za pysk, i na reszcie wiedzą, gdzie są i po co są, bo się biedactwa pogubili i lewicowania przeciwko BC im się zachciało.
        To może nich zostanie chociaż jedno ugrupowanie "dyktatorskie", ostatni skrawek niezależności i wolnomyślicielstwa.
    • anmanika Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:13
      prp.info.pl/news.php?extend.68&fb_comment_id=fbc_10151941798090048_34067965_10151943136840048#ff24c44bcf599e
      • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:18
        Ten tekst był podstawą kilkugodzinnej zażartej dyskusji.... Błędów nie robi ten, co nic nie robi... Nie zgadzam się z wszystkimi tezami kol. Łajsa, ale dobrze że taki głos padł....
        • haen2010 Re: Burza mózgów w RP 29.07.12, 06:59
          Ja bym wam mocniej dołożył od tego doktoranta. Bo podstwową bolączką RP jest organizowanie działalności nie wokół programu całej partii, ale wokoł Janusza Palikota i wyrastających tu i ówdzie baronów, którymi zaczęli być głównie posłowie.

Jasno, bez szkiełka mędrca widać, że wielu z nich zaczęło grać na siebie nie na partię. O graniu na lepsze państwo wszystkich Polaków wszyscy zapomnieli. Tłumaczą to zewnętrznymi warunkami w jakich przyszło im działać - w chlewie wszyscy muszą się ześwinić żeby przeżyć, takie tłumaczenie dla ubogich umysłem, sumieniem i duchem jest głównym przekazem. A to gó... prawda.

Ale taki system niestety narzucił Janusz Palikot. Co było dobre przed wyborami, po nich przestało zdawać egzamin polityczny. Ale co ja będę wam pisał, sami wiecie jak naprawdę jest. Ważne, żebyście po takich dyskusjach wdrażali wnioski, a nie pisali o wspaniałej burzy mózgów.

W jednym zasadniczo z tym Łajskim nie zgadzam się. Partia musi być silna swoim programem i wolontariatem, a nie strukturami. Inaczej staje się platformą i PSL.
          • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 29.07.12, 08:15
            "haen2010 napisał:

> Ja bym wam mocniej dołożył od tego doktoranta. Bo podstwową bolączką RP jest or
            > ganizowanie działalności nie wokół programu całej partii, ale wokoł Janusza Pal
            > ikota i wyrastających tu i ówdzie baronów, którymi zaczęli być głównie posłowie"
            Problemem raczej jest brak komunikacji kilku posłów z ich okręgami, baronów póki co nie ma z prostej przyczyny... ani jeden poseł nie jest szefem okręgu, statut zabrania, zresztą wczoraj Janusz wyraźnie powiedział że posłowie muszą współpracować z okręgami, bo to okręgi będą decydować o kształtach następnych list i on się w to wtrącał nie będzie, poseł, który zawiedzie swój okręg straci szansę na ponowne kandydowanie, i jest to moim zdaniem zupełnie nowa jakość w polskiej polityce, to podejście jest całkowicie odmienne od stosunków panujących w PO, PiS czy SLD, gdzie o wszystkim decyduje centrala.

"> Jasno, bez szkiełka mędrca widać, że wielu z nich zaczęło grać na siebie nie na
            > partię. O graniu na lepsze państwo wszystkich Polaków wszyscy zapomnieli. "

I znów się mylisz, trzeba było tam wczoraj być i posłuchać wypowiedzi ludzi...

"> Ale taki system niestety narzucił Janusz Palikot. Co było dobre przed wyborami,
            > po nich przestało zdawać egzamin polityczny. Ale co ja będę wam pisał, sami wi
            > ecie jak naprawdę jest. Ważne, żebyście po takich dyskusjach wdrażali wnioski,
            > a nie pisali o wspaniałej burzy mózgów."

Nie popełnia błędów tylko ten co nic nie robi... Łajs w paru miejscach kompletnie mija się z prawdą, i nie wynika to z jego złej woli tylko z braku wiedzy (np. to co pisze o think thanku), i rzeczywiście drożność kanałów informacji jest problemem.

"> W jednym zasadniczo z tym Łajskim nie zgadzam się. Partia musi być silna swoim
            > programem i wolontariatem, a nie strukturami. Inaczej staje się platformą i PSL"
            Pełna zgoda, z pełną świadomością zrezygnowaliśmy ze struktur wojewódzkich, opierając trzon partii na strukturach okręg wyborczy - powiat, żeby uniknąć stworzenia baronów.

I jeszcze jedno za najważniejszą ustawę o która mają powalczyć nasi posłowie uznaliśmy zniesienie umów śmieciowych, obniżkę ZUS i reformę ZUS i KRUS.
    • humbak Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:26
      O matko, Kazet... spamujesz?:(
      • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:42
        ???
        • humbak Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:59
          W zasadzie rzucasz materiały promocyjne:/
          • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:03
            Raczej info z dzisiejszych obrad, z zarządu PO , PiS czy SLD takich nie zobaczysz, my jedziemy przy otwartych drzwiach, nawet jeżeli coś boli...
            • humbak Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:07
              Jak ktoś będzie chciał, znajdzie bez problemu. Zresztą nie ważne. Nie podoba mi się to twoje podrzucanie linków, ale nie widzę powodu by się o to spierać przesadnie.
              • olga_w_ogrodzie Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:12
                humbak napisał:

> Jak ktoś będzie chciał, znajdzie bez problemu. Zresztą nie ważne. Nie podoba mi
                > się to twoje podrzucanie linków, ale nie widzę powodu by się o to spierać prze
                > sadnie.

linki, a przedtem publikacja tu całego oświadczenia skądinąd lubianej przeze mnie pani Grodzkiej, a potem zwyczajowe zwyzywanie administracji za posłanie tego na Osła...
                tak, tak.
                masz rację, Humbaku.
                nosi to cechy spamowania, jak nic.
                mnie takie poczynania dodatkowo odrzucają od palikociarzy.
                • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:19
                  Jasne, oświadczeń polityków PO nie trzeba cytować w całości wystarczy link do jednego z 50 usłużnych mediów...
                  • humbak Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:24
                    Urok sieci jest taki, że łatwiej jest w niej zamieścić treści... wystarczy mieć na przykład stronę partii... albo choćby kuźwa na fejsbuku profil;P
                    • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:30
                      przecież mój post rozpoczynający wątek to linki do GW i you tube...
                      • humbak Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:33
                        Mowa była teraz o cytowaniu w całości oświadczenia poseł Grodzkiej.... którą Ogla lubi.
                        • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:35
                          Akurat oświadczenie Grodzkiej cytowałem z maila otrzymanego od autorki...
                          • humbak Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:39
                            Owszem, ale nie twierdź że nie było możliwości rozpowszechnienia ich w sieci bo usłużne media nie chciały.
                            • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:43
                              Forum Kraj, też jest częścią sieci... a najlepszy dowcip polega na tym, że z Salonu 24 oświadczenia Grodzkiej nikt nie usunąłó, a tu, w tym przybytku "wolności" poleciało w kosmos...
                              • humbak Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:46
                                Jesteś na tyle intelignetny, by zrozumieć obowiązującą tu etykietę. Kończę moją działalność w tym wątku. Do następnego.
                  • boblebowsky Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:25
                    Widzisz kolego, jak się okazuje nie tylko ja widzę w twojej działalności partyjną propagandę.
                    Zlituj się nad sobą:)

kzet69 napisał:

> Jasne, oświadczeń polityków PO nie trzeba cytować w całości wystarczy link do j
                    > ednego z 50 usłużnych mediów...
                  • olga_w_ogrodzie Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:42
                    kzet69 napisał:

> Jasne, oświadczeń polityków PO nie trzeba cytować w całości wystarczy link do j
                    > ednego z 50 usłużnych mediów...

Szanowny Panie, się bierze za działalność partyjną, to trzeba mieć minimalne pojęcie o tym co i jak oraz gdzie można robić.
                    pokaż mi, jakie media drukują w całości oświadczenia jakiejkolwiek partii i znajdują pilnych czytelników owych oświadczeń.
                    chyba tylko partyjne biuletyny.

partyjne oświadczenia mają to do siebie, że są nudne, rozwlekłe, nadmuchane, pisane zwykle beznadziejnym językiem.
                    to dlatego gazeta, która chce być czytana weźmie z takiego oświadczenia to, co bardziej krwiste, dosadne, konkretne, śmieszne czy durne.
                    takie rzeczy zacytuje, a resztę omówi, streści po swojemu tak, by ludziom chciało się to czytać.
                    Ty jesteś na tyle leniwy, że wrzucasz linki czy oświadczenia w całości, a wtedy, i słusznie, Twoje wątki lądują na Ośle.
                    a wystarczyło, byś sam omówił to, co napisała pani Grodzka, skrócił, wyłuskał to, co najważniejsze.
                    bo FK nie jest miejscem do publikacji partyjnych oświadczeń.
                    ale o takim oświadczeniu mogłeś sam opowiedzieć.
                    Ty lecisz na skróty, a potem wyzywasz adminów, że Cię na Osła ślą.
    • pan.nikt Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:33
      "Burza mózgów w RP"

a skąd oni mózgi wzięli??
      • pan.nikt Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:34
        Bo burze w szkalnce wody, to potrafia zrobić.
    • olga_w_ogrodzie Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:35
      kzet69 napisał:

> Czterogodzinna, fajna dyskusja... o Polsce.

taaa.
      mniam, mniam, mlasku, mlasku, co nie ?

/ ciekawe to jednak jest jak to się dzieje.
      nawet, gdy się krytycznie, ale z sympatią przygląda jakiejś partii - tu : ja Ruchowi Palikota,
      to jednak pojedyncze osoby dzień w dzień głoszące swoje i zachowujące się często okropnie, potrafią zniechęcić do całości partii - mam na myśli najpierw Haena, a potem i Ciebie.
      brrr.
      chyba to dlatego, że można pomyśleć, iż taka partia, jak jej gorliwi zwolennicy./

a to :

Jesteśmy inni od PO/PiS/SLD o PSL nie wspomnę, potrafimy zarówno mówić jak i sł
      > uchać... Janusz Palikot usłyszał wiele krytycznych słów dzisiaj i jeszcze więce
      > j słów poparcia i dobrej energii na przyszłość.

o Matko w Niebiesiech, jakiż banał i kicz.
      • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:42
        olga_w_ogrodzie napisała:
        "> o Matko w Niebiesiech, jakiż banał i kicz."

Każdy ma prawo do swojego zdania... Dla mnie ta dzisiejsza dyskusja, gdy Janusz się znalazł w ogniu pytań, kiczem nie była... Nie jest sztuką przyklepywać pomysły liderów, tylko zgłaszać własne... A Janusz dostał dzisiaj dużo do myślenia i wyobraź sobie, że w przeciwieństwie do liderów PO?PiS/SLD... nie obraził się...
        • olga_w_ogrodzie Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:47
          kiczem nazwałam dokładnie to, co zacytowałam.
          dobre słowa i energia na przyszłość...
          jak podsumowania różnych zebrań PRL-owskich.

kzet69 napisał:

w przeciwieństwie do liderów PO?PiS/SLD... nie obraził się
          > ...

a podasz przykłady obrażania się na swych ludzi liderów PO i SLD ?
          kiedy, za jaką krytykę konkretnie i kto się obraził ?
          • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 22:57
            Olgo, Polsat News rejestrował całe obrady, nie moja wina że TVN 24 się nie pojawiły... a ta "dobra energia" na przyszłość to moje odczucie, tak to czuję i mam do tego prawo...

ps. wszystkie partie, poza RP już wakacjują...w Sejmie jedynie Oleksego dzisiaj spotkałem, pokoje PO, SLD, PiS, SP. PSL zamknięte na 4 spusty, ich parlamentarzyści śmieją się z Ciebie na plażach w Egipcie...
            • olga_w_ogrodzie Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:07
              kzet69 napisał:

> Olgo, Polsat News rejestrował całe obrady, nie moja wina że TVN 24 się nie poja
              > wiły... a ta "dobra energia" na przyszłość to moje odczucie, tak to czuję i mam
              > do tego prawo...
              >
              masz prawo do miłosnych uniesień i tego typu odczuć.
              a ja mam prawo, by uznać, że ubrane w słowa tak, jak Ty to robisz trącą kiczem i stylistyką PRL-owską.
              gdyby obrady były z TVN24 na pewno bym przełączyła psiocząc, ze im odwala.

> ps. wszystkie partie, poza RP już wakacjują...w Sejmie jedynie Oleksego dzisiaj
              > spotkałem, pokoje PO, SLD, PiS, SP. PSL zamknięte na 4 spusty, ich parlamentar
              > zyści śmieją się z Ciebie na plażach w Egipcie...

a dlaczego ze mnie mieliby się śmiać ?
              sądzisz, że jestem dla nich taka ważna ?
              ja nie sądzę tak.
              czemu mieliby siedzieć w Sejmie, skoro mają wakacje ?
              że Palikot Janusz siedział, to się nie dziwę - wszak mu słupki poleciały w dół, SLD Was wyprzedził nawet, no to usiłuje ratować J. Palikot, co się da.
              w Sejmie zrobił partyjne zebranie, więc oszczędziliście na wynajmie innej sali.
              • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:17
                wybory.xaa.pl/sondaze.html
              • haen2010 Słowko do Olgi 29.07.12, 08:45
                Napiszę ci po prostu, że politykę masz ograniczoną fizycznie do kłótni wewnątrz bękartów Okrągłego Stołu. Solidaruchów, Komuchów i Kościoła - wszyscy z dużej litery.

Koniecznie chcesz widzieć RP jako jeszcze jednego uczestnika tego mordobicia. Ja wolę ogladać ich jako rzeczywistą alternatywę dla tego dziadostwa, który okropnie krzywe państwo nam tu w Polsce zainstalowało.

Stąd twoje niezrozumienie tego, co jest naprawdę ważne dla Polski.
    • hordol to tylko zwyczajna flatulencja 28.07.12, 22:48
      a nie żadna burza mózgów
    • qqazz Trzęsienie szambem jak już 28.07.12, 23:11

pozdrawiam
      • pan.nikt Re: Trzęsienie szambem jak już 28.07.12, 23:19
        :):):)
      • kzet69 Re: Trzęsienie szambem jak już 28.07.12, 23:32
        chamstwo uroku ci nie dodaje... pzdr
        • qqazz Re: Trzęsienie szambem jak już 29.07.12, 01:22
          Chamstwo to domena pana P. jak już.
          I jak widac po reakcjach co po niektórych dodaje mu to wiele uroku a w zasadzie to jedyny jego urok niestety, nie wiem kogo to moze krecię, moze koprofilów?

pozdrawiam
          • wiosnaludzikow Re: Trzęsienie szambem jak już 29.07.12, 05:57
            Nie akceptuję partii, a jest to też problem Palikota, gdzie wszystko jest oparte o jedną osobę. Jedyne partie gdzie z dnia na dzień może zaistnieć inny lider bez istotnej utraty elektoratu to SLD , PO, PSL.
            PIS, Palikot, SP to partie oparte za mocno o jedną osobę.
    • pan.nikt Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:35
      a o tym szambie też mówiliście??

niezalezna.pl/31100-dzialacze-ruchu-palikota-nekaja-lokatorow
      Jak donosi GW sprawa się rozwija.

poznan.gazeta.pl/poznan/1,36030,12166700,_Czysciciele__nie_wpuszczaja__I_chca_kupic_MPGM.html
      i wiele innych informacji.
      Również w Głosie
      • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:37
        I kto tu spamuje...?
        • pan.nikt Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:50
          Ty.
          Ja ci tylko pokazuję Twój problem
          • kzet69 Re: Burza mózgów w RP 28.07.12, 23:57
            przerobiony wielokrotnie na FK...
            • pan.nikt Re: Burza mózgów w RP 29.07.12, 00:38
              I ciągle niezałatwione. Ba z dnia na dzień jset gorzej.

Ot skuteczność PARTII PALIGŁUPÓW
    • hordol żarliwy neofita propagandzista 29.07.12, 06:28
      spamuje na forum.
    • adamusb Re: Burza mózgów w RP 29.07.12, 06:49
      kzet69 napisał:
      "...Janusz Palikot usłyszał wiele krytycznych słów dzisiaj i jeszcze więcej słów poparcia i dobrej energii na przyszłość. "

Zamieńmy Palikota, na Gomułkę, Gierka, Bieruta, Rakowskiego, Jaruzelskiego i mamy wypisz wymaluj podsumowanie zjazdów PZPR, jakie ukazywały się w Trybunie Ludu.

• haen2010 Spam chyba jest wtedy? 29.07.12, 09:42
      Kiedy ktoś anonimowo i nachalnie reklamuje swój produkt. Wszyscy wiedzą, kim jest Kzet. Podobnie jest ze mną. Myślę, że prawdziwymi spamerami i manipulantami są tu właśnie anonimowi wielbiciele rządzącego łajdactwa.

Forum jest polityczne i każdy ma prawo otwarcie głosić swoje polityczne credo. Warto jednak się przedstawić.
      • boblebowsky Re: Spam chyba jest wtedy? 29.07.12, 11:09
        Tak, kazet nachalnie reklamuje produkt i robi to jako anonimowy działacz partyjny. Wiele jego wątków to zwykły spam, taki goudy czy monachijskiego sierściucha. I różnią się to od tego co ty robisz. czyli od pisania głupot, twoich własnych:)

haen2010 napisał:

> Kiedy ktoś anonimowo i nachalnie reklamuje swój produkt. Wszyscy wiedzą, kim je
        > st Kzet. Podobnie jest ze mną. Myślę, że prawdziwymi spamerami i manipulantami
        > są tu właśnie anonimowi wielbiciele rządzącego łajdactwa.
        >
        > Forum jest polityczne i każdy ma prawo otwarcie głosić swoje polityczne credo.
        > Warto jednak się przedstawić.
        • kzet69 Re: Spam chyba jest wtedy? 29.07.12, 11:21
          Tyle tylko Bob, że ja na tym forum (a wcześniej na wiadomościach) piszę o wiele dłużej niż jestem jakimkolwiek działaczem partyjnym i dużo dłużej niż istnieje RP, wyrażam SWOJE poglądy, a że są one zbieżne w dużej części z programem RP, toteż dlatego po raz pierwszy w życiu zaangażowałem się czynnie i osobiście w działalność jakiejś partii. I uważam że skoro uczestniczyłem osobiście w jakimś wydarzeniu politycznym, to moim niezbywalnym prawem jest podzielenie się moja opinia o nim na FK.
          I jeszcze jedno, niezależnie gdzie piszę, czy tu, czy na S24, czy na FB, czy w NaTemat, czy gdziekolwiek uzywam tego samego nicka, nie jestem anonimowy w przeciewieństwie do 90 % tutejszych userów.
          • boblebowsky Re: Spam chyba jest wtedy? 29.07.12, 11:30
            Nie ma znaczenia czy piszesz odkąd zostałeś działaczem. itd... ale dobrze, że przynajmniej piszesz pod jednym nickiem. Niestety to co tu uprawiasz dość często można określić spamem i widzę, że albo nie udało ci się zrozumieć na czym polegają zasady tego forum, w co wątpię, albo zwyczajnie obskakujesz "profesjonalnie" swój odcinek. Dodając do tego rewolucyjny zapał jakim kipisz, mamy często efekt w postaci niedającej się czytać obrzydliwej propagandy .

kzet69 napisał:

> Tyle tylko Bob, że ja na tym forum (a wcześniej na wiadomościach) piszę o wiele
            > dłużej niż jestem jakimkolwiek działaczem partyjnym i dużo dłużej niż istnieje
            > RP, wyrażam SWOJE poglądy, a że są one zbieżne w dużej części z programem RP,
            > toteż dlatego po raz pierwszy w życiu zaangażowałem się czynnie i osobiście w d
            > ziałalność jakiejś partii. I uważam że skoro uczestniczyłem osobiście w jakimś
            > wydarzeniu politycznym, to moim niezbywalnym prawem jest podzielenie się moja o
            > pinia o nim na FK.
            > I jeszcze jedno, niezależnie gdzie piszę, czy tu, czy na S24, czy na FB, czy w
            > NaTemat, czy gdziekolwiek uzywam tego samego nicka, nie jestem anonimowy w prze
            > ciewieństwie do 90 % tutejszych userów.
    • hordol czołowy "mózg" palikota pracuje 29.07.12, 10:46
      wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/399360,robert-biedron-tlumaczy-swoje-podejscie-do-dzieci.html
      • haen2010 Re: czołowy "mózg" palikota pracuje 29.07.12, 12:37
        No nie, utopi cały Ruch Palikota ten myślący wyłącznie swoim qtasem homoś. Czy jak tam u nich jest.
    • remez2 Re: Burza mózgów w RP 29.07.12, 11:29
      Janusz Palikot usłyszał wiele krytycznych słów dzisiaj i jeszcze więcej słów poparcia i dobrej energii na przyszłość.
      TKM.
    • piq Burza czego? 29.07.12, 14:33
      Niemożliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka