Dodaj do ulubionych

(PO)wiązania decydują

07.09.12, 08:26
finanse.wp.pl/kat,104126,title,POwiazania-decyduja,wid,14905893,wiadomosc.html
"Wprawdzie LOT utrzymuje, że sprzedaż wydzielonej spółki przeprowadzona została w drodze przetargu, ale na prośby o ujawnienie dokumentacji przetargowej lub choćby informacji na ten temat firma dotąd nie reagowała."
""proces zakupowy" odbywał się od 16 maja br., kiedy to wysłane zostały zaproszenia do złożenia oferty, do 10 lipca br., gdy oficjalnie przekazano decyzję wybranemu podmiotowi"
"Nowym właścicielem działu sprzedaży PLL LOT została firma Personnel Service. Prezesem jej zarządu jest Robert Apiecionek, współzałożyciel i wrocławski działacz PO"
Podsumujmy proces prywatyzacji :
- wydzielenie dochodowej częsci firmy,
- przekształcenie w spółkę,
- prywatyzacja w drodze przetargu ( a jak dochodowa spółka i jest "swój" chetny to w drodze zapytania o ofertę).
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: (PO)prostu kryminał 07.09.12, 08:58
      Widać też po aferze OLT, Amber Gold, odwołaniu Prezesa Urządu Lotnictwa przez Tuska i po tym POdłym dealu,że Tusk ustawiłw LOT swoją niezłą sitwę.
      qwakacz_zabanowany napisał(a):
      > "Nowym właścicielem działu sprzedaży PLL LOT została firma Personnel Service. P
      > rezesem jej zarządu jest Robert Apiecionek, współzałożyciel i wrocławski dzi
      > ałacz PO
      "
      > Podsumujmy proces prywatyzacji :
      > - wydzielenie dochodowej częsci firmy,
      > - przekształcenie w spółkę,
      > - prywatyzacja w drodze przetargu ( a jak dochodowa spółka i jest "swój" chetn
      > y to w drodze zapytania o ofertę).
    • wiosnaludzikow Oni nic złego nie zrobili 07.09.12, 09:09
      Wszystko zgodne zapewne z prawem.
      Natomiast KOMOR.PL to niezgodne z prawem, Doda mówiąca o zaćpanych apostołach to też niezgodne z prawem. A ta prywatyzacja na pewno jest zgodna z prawem.
      • kiemlicz88 Re: Oni nic złego nie zrobili 07.09.12, 17:23
        Boże, szedł do POlityki po to, żeby zarabiać. To zwykłe czepiactwo!
    • kiemlicz88 Re: (PO)wiązania decydują 07.09.12, 17:41
      Lemingi milczą. A takich spraw są tysiące w całej Polsce.

prawdaoplatformie.blogspot.com/
      • wiosnaludzikow Re: (PO)wiązania decydują 07.09.12, 17:48
        Kiedyś sadziłem, że służbowych trolli jest około 20 procent forumowiczów. Jest znacznie więcej. Rozpoznac ich można nie po tym o czym piszą ale ...po tym o czym nie piszą i gdzie się nie wpisują.
        • kiemlicz88 Re: (PO)wiązania decydują 07.09.12, 18:03
          Płatnych jest chyba już ponad połowa. Jak czytałem wpisy o IPN-ie od razu wiedziałem, że coś się będzie wokół tego działo. Tło sobie robią.
          • wiosnaludzikow Re: (PO)wiązania decydują 07.09.12, 18:06
            kiemlicz88 napisał:

> Płatnych jest chyba już ponad połowa. Jak czytałem wpisy o IPN-ie od razu wiedz
            > iałem, że coś się będzie wokół tego działo. Tło sobie robią.
            Płatny to umowne pojęcie. Na przykład ...jeden z trolli z PIS to pracownik biura posła PIS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka