Dodaj do ulubionych

Agent Tomek, SKW i Seredyński!

19.09.12, 14:15
Mam jakieś dziwne przeczucie, że nasz donosiciel-lowelas chce przykryć niezbyt wygodną dla siebie informację.

Ciała bowiem dał okrutnie.
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:20
      ja bym jego zawód i charakter jednocześnie nazwał zupełnie inaczej.
    • klara551 Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:30
      Chyba się mylisz .Donoszenie to on ma we krwi.Bez donoszenia nie ma przyjemności. Donosi i donosi tylko psiakrew czemu nie może donosić np babciom zakupów,siana baranom,posiłków na stołówce? Wszystkie donosy agenta 00 jakieś takie niedonoszone,poronione.
      • zgred-zisko Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:33
        A może on się boi, że wyjdzie z wprawy?
    • chateau Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:48
      Takich agentów Tomków można mieć na pęczki. Wystarczy bolszewik u władzy.
      • 99venus Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:50
        zawsze mówiłem,że PiS to czysta bolszewia.
      • hummer Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:53
        chateau napisał:

> Takich agentów Tomków można mieć na pęczki. Wystarczy bolszewik u władzy.

A nie jest? Mentalnie PO się nie wiele różni.
        • chateau Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:57
          Uwielbiam twoje bon moty.

Jest takie stare powiedzenie, że po owocach ich poznacie. Porównaj sobie CBA Kamińskiego i CBA tego, no jak mu tam... Wojtunika. Nawet pamięć płata figle, bo Kamińskiego każdy kojarzy, tak się lansował, a Wojtunika trzeba sobie przypomnieć. Jeśli te różnice wynikają z podobnej mentalności to jest to już logika rozmyta.
          • hummer Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 17:35
            chateau napisał:

> Uwielbiam twoje bon moty.
            >
            > Jest takie stare powiedzenie, że po owocach ich poznacie. Porównaj sobie CBA Ka
            > mińskiego i CBA tego, no jak mu tam... Wojtunika. Nawet pamięć płata figle, bo
            > Kamińskiego każdy kojarzy, tak się lansował, a Wojtunika trzeba sobie przypomni
            > eć. Jeśli te różnice wynikają z podobnej mentalności to jest to już logika rozm
            > yta.

Chodziło mi o to, że mentalność nie zależy od barw partyjnych.
            Pinochet miał mentalność Stalina. A poglądy całkowicie różne.

Odnośnie służb specjalnych to PO mieszała razem z PiS. Te partie się nie różnią.
            Traf chciał, że PiS jest w opozycji. Ale skoro jest podejrzenie, iż działa taka machina, to państwo stworzone przez Tuska z Kaczyńskim, może działać przeciwko każdemu obywatelowi. Wystarczy, iż ma inne poglądy polityczne.

I pod tym się nie podpiszę. Bo dziś Kaczmarek, jutro Ty czy Tusk.
    • dystans4 Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 15:04
      Zgodnie z wyobrażeniami o państwie i postępowaniem PiS powinien być inwigilowany i prowokowany do skutku.
      I byłoby to i prawo, i sprawiedliwie. Pasuje do niego cela i areszt wydobywczy, i odpowiedni wyrok. Szczęście męska prostytucja zwykła i polityczna niekaralne. Byłoby gorzej
      buldog.
      • klara551 Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 16:09
        Dlatego znając swoje metody żeby uniknąć ewentualnej prowokacji agent OO donosi,donosi ,donosi. Tylko kto to zero zero i po co ma inwigilować prowokować ,szpiegować? Obce wywiady,nasze służby? Gdyby prasa uprzejmie nie donosiła o jego donosach to pies z kulawą nogą o nim by nie słyszał. Czy ten mieszaniec agenta z posłem choć raz wystąpił na mównicy sejmowej?
        • jot-es49 No przecież nie może... 19.09.12, 16:26
          Wszak inwigilują go i podsłuchują to co się będzie dobrowolnie wychylał - no nie?
          • thisisrussia1 Re: No przecież nie może... 19.09.12, 19:41
            każdy sądzi po sobie
            • jot-es49 Re: No przecież nie może... 19.09.12, 19:45
              No tak!
              Z wyjątkiem tych, którzy tylko i wyłącznie sądzą po innych. Siebie żadnym osądom nie poddają!
        • thisisrussia1 Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 19:36
          koniec świata
    • jot-es49 No dobra, dobra... 19.09.12, 15:10
      Ale co powiecie na temat kolejnych odszkodowań płaconych z naszych podatków?

I dlatego właśnie postawiłem tezę, że zachowanie naszego ulubieńca jest na zasadzie: a u was murzynów biją!
      • thisisrussia1 Re: No dobra, dobra... 19.09.12, 19:20
        każdy sądzi po sobie
        • jot-es49 Re: No dobra, dobra... 19.09.12, 19:46
          Znowu to samo???
          No to napisz przynajmniej co sądzisz po sobie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka