jot-es49 19.09.12, 14:15 Mam jakieś dziwne przeczucie, że nasz donosiciel-lowelas chce przykryć niezbyt wygodną dla siebie informację. Ciała bowiem dał okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
99venus Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:20 ja bym jego zawód i charakter jednocześnie nazwał zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:30 Chyba się mylisz .Donoszenie to on ma we krwi.Bez donoszenia nie ma przyjemności. Donosi i donosi tylko psiakrew czemu nie może donosić np babciom zakupów,siana baranom,posiłków na stołówce? Wszystkie donosy agenta 00 jakieś takie niedonoszone,poronione. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:33 A może on się boi, że wyjdzie z wprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:48 Takich agentów Tomków można mieć na pęczki. Wystarczy bolszewik u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:50 zawsze mówiłem,że PiS to czysta bolszewia. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:53 chateau napisał: > Takich agentów Tomków można mieć na pęczki. Wystarczy bolszewik u władzy. A nie jest? Mentalnie PO się nie wiele różni. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 14:57 Uwielbiam twoje bon moty. Jest takie stare powiedzenie, że po owocach ich poznacie. Porównaj sobie CBA Kamińskiego i CBA tego, no jak mu tam... Wojtunika. Nawet pamięć płata figle, bo Kamińskiego każdy kojarzy, tak się lansował, a Wojtunika trzeba sobie przypomnieć. Jeśli te różnice wynikają z podobnej mentalności to jest to już logika rozmyta. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 17:35 chateau napisał: > Uwielbiam twoje bon moty. > > Jest takie stare powiedzenie, że po owocach ich poznacie. Porównaj sobie CBA Ka > mińskiego i CBA tego, no jak mu tam... Wojtunika. Nawet pamięć płata figle, bo > Kamińskiego każdy kojarzy, tak się lansował, a Wojtunika trzeba sobie przypomni > eć. Jeśli te różnice wynikają z podobnej mentalności to jest to już logika rozm > yta. Chodziło mi o to, że mentalność nie zależy od barw partyjnych. Pinochet miał mentalność Stalina. A poglądy całkowicie różne. Odnośnie służb specjalnych to PO mieszała razem z PiS. Te partie się nie różnią. Traf chciał, że PiS jest w opozycji. Ale skoro jest podejrzenie, iż działa taka machina, to państwo stworzone przez Tuska z Kaczyńskim, może działać przeciwko każdemu obywatelowi. Wystarczy, iż ma inne poglądy polityczne. I pod tym się nie podpiszę. Bo dziś Kaczmarek, jutro Ty czy Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 15:04 Zgodnie z wyobrażeniami o państwie i postępowaniem PiS powinien być inwigilowany i prowokowany do skutku. I byłoby to i prawo, i sprawiedliwie. Pasuje do niego cela i areszt wydobywczy, i odpowiedni wyrok. Szczęście męska prostytucja zwykła i polityczna niekaralne. Byłoby gorzej buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Agent Tomek, SKW i Seredyński! 19.09.12, 16:09 Dlatego znając swoje metody żeby uniknąć ewentualnej prowokacji agent OO donosi,donosi ,donosi. Tylko kto to zero zero i po co ma inwigilować prowokować ,szpiegować? Obce wywiady,nasze służby? Gdyby prasa uprzejmie nie donosiła o jego donosach to pies z kulawą nogą o nim by nie słyszał. Czy ten mieszaniec agenta z posłem choć raz wystąpił na mównicy sejmowej? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-es49 No przecież nie może... 19.09.12, 16:26 Wszak inwigilują go i podsłuchują to co się będzie dobrowolnie wychylał - no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-es49 Re: No przecież nie może... 19.09.12, 19:45 No tak! Z wyjątkiem tych, którzy tylko i wyłącznie sądzą po innych. Siebie żadnym osądom nie poddają! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-es49 No dobra, dobra... 19.09.12, 15:10 Ale co powiecie na temat kolejnych odszkodowań płaconych z naszych podatków? I dlatego właśnie postawiłem tezę, że zachowanie naszego ulubieńca jest na zasadzie: a u was murzynów biją! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-es49 Re: No dobra, dobra... 19.09.12, 19:46 Znowu to samo??? No to napisz przynajmniej co sądzisz po sobie... Odpowiedz Link Zgłoś