Dodaj do ulubionych

Hoffman się wygadał

23.09.12, 22:41
U Moniki Olejnik Hoffman Adam wygadał się , że premierem będzie Jarosław Kaczyński, nie wiem jak inni, ale ja domyślałam się tego od początku
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Hoffman się wygadał 23.09.12, 22:56
      To on juz wie?
    • szwampuch58 Re: Hoffman się wygadał 23.09.12, 23:02
      "że premierem będzie Jarosław Kaczyński "
      Raczyl tez "wykwakac" w ktorym psychiatryku ?
    • porannakawa01 Re: Hoffman się wygadał 23.09.12, 23:18
      Ktokolwiek by nie był.
      Za jakiś czas Kazia siem zdejmnie.
      I bendzie panował ten waściwy a zasużony patrota i prawdziwy Polak ze stepów krymskich co to słów polskiego, naszego hymnu......
      Obłąkany starzec obleśny.
    • sawawawa zawsze bedzie tylko panprezesem. nigdy juz premier 24.09.12, 01:40
      ten smeic antysemicki. lesiu zdechl on tez moze.
    • lionold Re:"że premierem będzie Jarosław Kaczyński"Będzie? 24.09.12, 11:49
      Bedzie, bedzie - jak zacznie wygrywać wybory absolutną większością, niezbędną do sprawowania władzy samodzielnie, czyli absolutnej. Wtedy też zostanie Mister Universum - wszak przyszłość przed nim, i Oscara dostanie od amerykańskiej akademii filmowej, która tym samym naprawi swój niewybaczalny błąd, ze tego totychczas nie zrobiła - itd., usw. ipdkd.
      *W tym miejscu objaśnię co dla mnie oznacza skrót ipdkd - i palcem do kaczej doopy.
      • pan_ryj_zapijaczony_banow_26 Re:"że premierem będzie Jarosław Kaczyński"Będzie 24.09.12, 11:55
        lionold napisał:

> Bedzie, bedzie - jak zacznie wygrywać wybory absolutną większością, niez
        > będną do sprawowania władzy samodzielnie, czyli absolutnej. Wtedy też zostanie
        > Mister Universum - wszak przyszłość przed nim, i Oscara dostanie od amerykański
        > ej akademii filmowej, która tym samym naprawi swój niewybaczalny błąd, ze tego
        > totychczas nie zrobiła - itd., usw. ipdkd.
        > *W tym miejscu objaśnię co dla mnie oznacza skrót ipdkd - i palcem do
        > kaczej doopy
        .

A Jojo zostanie ministrem kolejnictwa
    • pan_ryj_zapijaczony_banow_26 Ten sam Kaczyński? 24.09.12, 11:54
      Ten:

tiny.pl/hrmqt
      • bosque1 Re: Ten sam Kaczyński? 24.09.12, 12:55
        Lepszy taki premier niż taki: e.pardon.pl/pa180/f58dc3af0024e5e44851b3b1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka