pispisia 23.09.12, 22:41 U Moniki Olejnik Hoffman Adam wygadał się , że premierem będzie Jarosław Kaczyński, nie wiem jak inni, ale ja domyślałam się tego od początku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Hoffman się wygadał 23.09.12, 23:02 "że premierem będzie Jarosław Kaczyński " Raczyl tez "wykwakac" w ktorym psychiatryku ? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Hoffman się wygadał 23.09.12, 23:18 Ktokolwiek by nie był. Za jakiś czas Kazia siem zdejmnie. I bendzie panował ten waściwy a zasużony patrota i prawdziwy Polak ze stepów krymskich co to słów polskiego, naszego hymnu...... Obłąkany starzec obleśny. Odpowiedz Link Zgłoś
sawawawa zawsze bedzie tylko panprezesem. nigdy juz premier 24.09.12, 01:40 ten smeic antysemicki. lesiu zdechl on tez moze. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re:"że premierem będzie Jarosław Kaczyński"Będzie? 24.09.12, 11:49 Bedzie, bedzie - jak zacznie wygrywać wybory absolutną większością, niezbędną do sprawowania władzy samodzielnie, czyli absolutnej. Wtedy też zostanie Mister Universum - wszak przyszłość przed nim, i Oscara dostanie od amerykańskiej akademii filmowej, która tym samym naprawi swój niewybaczalny błąd, ze tego totychczas nie zrobiła - itd., usw. ipdkd. *W tym miejscu objaśnię co dla mnie oznacza skrót ipdkd - i palcem do kaczej doopy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_ryj_zapijaczony_banow_26 Re:"że premierem będzie Jarosław Kaczyński"Będzie 24.09.12, 11:55 lionold napisał: > Bedzie, bedzie - jak zacznie wygrywać wybory absolutną większością, niez > będną do sprawowania władzy samodzielnie, czyli absolutnej. Wtedy też zostanie > Mister Universum - wszak przyszłość przed nim, i Oscara dostanie od amerykański > ej akademii filmowej, która tym samym naprawi swój niewybaczalny błąd, ze tego > totychczas nie zrobiła - itd., usw. ipdkd. > *W tym miejscu objaśnię co dla mnie oznacza skrót ipdkd - i palcem do > kaczej doopy. A Jojo zostanie ministrem kolejnictwa Odpowiedz Link Zgłoś
pan_ryj_zapijaczony_banow_26 Ten sam Kaczyński? 24.09.12, 11:54 Ten: tiny.pl/hrmqt Odpowiedz Link Zgłoś
bosque1 Re: Ten sam Kaczyński? 24.09.12, 12:55 Lepszy taki premier niż taki: e.pardon.pl/pa180/f58dc3af0024e5e44851b3b1 Odpowiedz Link Zgłoś