Dodaj do ulubionych

Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża innych

26.09.12, 09:15
W audycji w EskaROCK dzisiaj rano Wojewódzki robiąc sobie żarty nt rumpologii ( wóżenie z pupy) oczywiście obśmiał innych i słabszych. Zaczął sobie robić żarty z pupy posła Biedronia.
Dlaczego Biedronia ?
Prymityw , tchórz.
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj [...] 26.09.12, 09:18
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża inn 26.09.12, 09:28
      Wojewódzki ma w dupie lewacką politpoprawność.
      • wiosnaludzikow Re: Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża inn 26.09.12, 09:48
        obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Wojewódzki ma w dupie lewacką politpoprawność.
        Mylisz pojęcia.
        To poniżanie i wyśmiewanie innych osób z powodu ich inności seksualnej. To homofobia a nie niepoprawność.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża inn 26.09.12, 10:20
          Nie, to polityczna niepoprawność.
          • wiosnaludzikow Re: Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża inn 26.09.12, 10:41

> Nie, to polityczna niepoprawność.
            Dlaczego polityczna? Co to ma wspólnego z polityką ?
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża inn 26.09.12, 12:15
              Zapytaj np. frondziarzy, dla nich mówienie o pedałach jest niepoprawne politycznie.
              • wiosnaludzikow Re: Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża inn 26.09.12, 16:16

> Zapytaj np. frondziarzy, dla nich mówienie o pedałach jest niepoprawne politycz
                > nie.
                Acha. Jesteś z Frondy.
                Nie odpowiedziałes jednak dlaczego tak uważasz. Wogóle jakich małomówny w konkretach jesteś. Bluznąć, poniżyć, obrazić tak. Jak przychodzi do rozmowy ...to spytaj kogos innego.
                Jesteś jednym z tych prymitywnych błaznów którzy odreagowują swoje komplesy lub strach na słabszych lub innych....w tym przypadku geyach.
                • sawawawa [...] 26.09.12, 16:20
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • bozon.higsa Re: Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża inn 26.09.12, 16:23
                  wiosnaludzikow napisał:

Jesteś jednym z tych prymitywnych błaznów którzy odreagowują swoje komplesy lub strach na słabszych lub innych....w tym przypadku geyach.

Już Ci chyba pisałem kiedyś, że to błazen.
                  Ja go wygasiłem i nie widzę jego postów.
                  Ulga.

• wiosnaludzikow Re: Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża inn 26.09.12, 17:59
                    Ja można wygaszać takich prostaków ?
                    Sorki ale słaby w te internetowoforumlwe klocki jestem.
                    > Ja go wygasiłem i nie widzę jego postów.
                    • bozon.higsa Re: Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża inn 26.09.12, 18:17
                      wiosnaludzikow napisał:

> Ja można wygaszać takich prostaków ?
                      > Sorki ale słaby w te internetowoforumlwe klocki jestem.
                      > > Ja go wygasiłem i nie widzę jego postów.

Klikasz na lewo w ustawienia forum,potem na znajomi, następnie wpisujesz nick tego,którego uważasz za przyjaciela, wtedy on będzie sie wyświetlał na forum na zielono.

Kiedy wpiszesz nick swojego wroga, i klikniesz koniecznie zapisz ustawienia, wtedy np. zapijaczony będzie ci się wyświetlał na szaro, czyli będzie słabo widoczny, kiedy zaznaczysz jeszcze,że nie chcesz widzieć postów swoich wrogów, to nie będziesz ich widział na forum.
                      Zobaczysz ich posty tylko wtedy kiedy będziesz niezalogowany.
                      • wiosnaludzikow Re: Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża inn 26.09.12, 19:24
                        cbozon.higsa napisał(a):

> wiosnaludzikow napisał:

> Klikasz na lewo w ustawienia forum,potem na znajomi, następnie wpisujesz nick t
                        > ego,którego uważasz za przyjaciela, wtedy on będzie sie wyświetlał na forum na
                        > zielono.
                        >
                        > Kiedy wpiszesz nick swojego wroga, i klikniesz koniecznie zapisz ustawienia, wt
                        > edy np. zapijaczony będzie ci się wyświetlał na szaro, czyli będzie słabo ...
                        Dziękuję za pomocne instrukcje :) Działa :)
                • volupte Re: Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża inn 26.09.12, 16:29
                  Geje są słabsi ? Taki jeden jak przyp....gostkowi , to ten z butów wypadł , a ty mówisz ze są słabi .
                  • wiosnaludzikow Re: Wojewódzki EskaROCK. Homofob znowu poniża inn 26.09.12, 18:00
                    volupte napisał:

> Geje są słabsi ? Taki jeden jak przyp....gostkowi , to ten z butów wypadł , a t
                    > y mówisz ze są słabi .
                    Niektóre słowa maja więcej znaczeń niż Ty znasz. Zajrzyj do slownika frazeologicznego.
    • capaz Troglodyta też człowiek 26.09.12, 18:55
      Człowiek na pewnym poziomie intelektualnym nie zniża się do robienia niektórych rzeczy, np. nie słucha disco-polo albo nie ogląda programów Wojewódzkiego. Jednak jeżeli istnieje pewna grupa pierwotniaków, która lubi tego rodzaju rozrywkę, to nie widzę powodów, żeby im tego zakazywać. W końcu jaskiniowiec też człowiek i jeżeli lubi, to ma prawo nawet do obcowania z kupą (np. wojewódzką, powiatową, gminną, leśną, chodnikową itp.).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka