Dodaj do ulubionych

"Żydzi wypier...i jak zrobić broń..."

21.11.12, 18:02
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12899619,_Zydzi_wypier___ac__i_jak_zrobic_bron__Blog_dzialacza.html?lokale=wroclaw
Takich "działaczy" pisowskich jest zapewne więcej. To już nie jest zabawne. Jarosław ze swoją drużyną, hoduje bandytów, zagrażających normalnym ludziom.
Obserwuj wątek
    • bogucjusz Jaki tam bądyta. Polak Prawdziwy! 21.11.12, 18:07
      Patryjot i Katolik i Wogule...

---
      "Ląduj, dziadu!"
    • wanda43 Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 21.11.12, 18:07
      Najzabawiniejsze jest to, ze pochodzenie prezesa mu nie przeszkadza!
      • m.c.hrabia Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 21.11.12, 18:10
        Ujazdowska menda jest git.
      • porannakawa01 Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 21.11.12, 18:17
        wanda43 napisała:

> Najzabawiniejsze jest to, ze pochodzenie prezesa mu nie przeszkadza!
        On rzuca hasła n ienawiści a pisowskie durnie niosą je w Polskę.
        Nie przyjdzie im do głowy kto rzuca te hasła i kto się za tymi hasłami kryje.
        Półgłówki pisowskie nasączone jadem nienawiści.
        A gdyby tak durnia sprawdzić - jego pochodzenie do trzeciego pokolenia wstecz to by się okazało że i on z tych.
        Polska była kotłem mieszajacym Polaków, Holendrów, Niemców, Rusinów, Czechów, Wegrów, Żydów i Włochów. To nie to co tybylcy z Hawajów.
        Półgłówek się nie zastanowił, że ktoś może mu zajrzeć w ogólniedostępne metryki? Do trzeciego, czwartego pokolenia?

"Żydzi wypier...ać". Policja to "psy Donalda Tuska", które jeśli staną na drodze demonstrantom, to "zapłacą za to straszną cenę". "Czy można w Polsce zrobić referendum nad projektem zastrzelenia Tuska i zbierać pod takim projektem podpisy? Żeby zastrzelenie go jak psa było legalne" - To wszystko opinie na blogu działacza PiS z Oleśnicy. Lokalnego posła tej partii sprawa nie interesuje. - Nie zadam sobie trudu, by to sprawdzić - mówi.
        • zzarda32 Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 21.11.12, 18:39
          Już powienien zostać zatrzymany, przeszukanie i ewntualnie zarzuty - czyli kpk !
        • krystin9 Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 21.11.12, 19:53
          To są "wypociny" dziennikarza, ten pan napisał coś całkiem innego. RADZĘ PRZECZYTAĆ ORYGINAŁ
    • tanebo Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 21.11.12, 18:10
      To nie jest wcale śmieszne. Też wiele rzeczy mi się nie podoba. Wkurzają mnie choćby niektórzy kierowcy. I co? Mam ich pozabijać?
    • cookies9 Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 21.11.12, 18:10
      I tak Artur Nicpoń ,działacz PiS z Oleśnicy przeszedł do historii...

lubczasopismo.salon24.pl/rodzynkizzakalca/post/466044,artur-nicpon-olesnicka-gwiazda-prawa-i-sprawiedliwosci
      • wanda43 Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 21.11.12, 18:16
        Ze tez prezespan takiej gwiazdy dotąd nie zauwazyl? Do grona lizów nie dopuscil?
    • zdzicho_waciak Trzymaj się, Artur 21.11.12, 18:14
      No, Artur, doigrałeś się... Miejscowi jakobini ogłaszają Cię wrogiem ludu. Antysemitą, terrorystą, bandytą i co tam jeszcze....

Napisałeś przecież "Żydzi wy...ć" (i to bez kropek :-). Fakt, że napisałeś też: "Natomiast jak mi tu lezą i szkodzą Polsce, a przez to i mi..." itp. Gdyby była mowa o Niemcach, napisałbyś "Niemcy wy...ć", tak samo o Hotentotach lub Eskimosach, no ale napisałeś o Żydach. Jest co dać na czołówkę.

Pisałeś o referendum w sprawie Tuska i to też zacytowałi. No tak, to tylko część tej wypowiedzi. Pisałeś dalej: "Kumasz, skoro można majdrować przy dziecich w fazie prenatalnej i można sobie głosować, czy je zabić czy nie, to czy tak samo można z Tuskiem?" Oni mówią A, Ty powiedziałeś B, ale czy to coś zmienia? Pewnie już rychtujesz pukawkę na pana płemieła...

Jesteś zwolennikiem dostępu obywateli do broni, jak w USA. Zatem na pewno jesteś terrorystą. Masz bardzo sprecyzowane i radykalne zdanie na temat tego, co dzieje się w kraju i nie taisz tego. Zawsze mówiłeś, co myślisz i to pod własnym nazwiskiem, nigdy się nie ukrywając. Nie używałeś nicków (sam przecież jesteś Nicek :-), pseudonimów, anonimów. Nie szukałeś ochrony, nie uderzałeś zza węgła, zawsze stawałeś z otwartą przyłbicą. Tym gorzej dla Ciebie. Na razie robią z Ciebie stracha na lemingi, ale to tylko przygrywka. Już szczują na Ciebie prokuraturę, ogromne armie, bitne generały, policje tajne, widne i dwupłciowe...

Trzymaj się Artur. Nie daj się. Pozostań sobą.
      • porannakawa01 Re: Trzymaj się, Artur 21.11.12, 18:20
        Zdzicho - nie zastanowiłeś się, że w tym Arturze może płynąć krew żydowska?
        Takie zawieruchy przez Polskę przeszły, tylu żołdaków gwałcących lub za obopólną zgodą?
        Zajrzyj mu w metryki.
        Tacy są najbardziej aktywni.
        Aby ukryć.
        Ale po co?
        • zdzicho_waciak Re: Trzymaj się, Artur 21.11.12, 18:22
          A jakie to ma znaczenie? Może dla Ciebie, bo sądzę, że dla niego, a tym bardziej dla mnie - żadnego...
          • porannakawa01 Re: Trzymaj się, Artur 21.11.12, 18:26
            zdzicho_waciak napisał:

> A jakie to ma znaczenie? Może dla Ciebie, bo sądzę, że dla niego, a tym bardzie
            > j dla mnie - żadnego...

Musiałby do siebie nienawistnie z łuku strzelać - jak to idiota!
      • tornson Re: Trzymaj się, Artur 21.11.12, 19:15
        zdzicho_waciak napisał:

> Pisałeś o referendum w sprawie Tuska i to też zacytowałi. No tak, to tylko częś
        > ć tej wypowiedzi. Pisałeś dalej: "Kumasz, skoro można majdrować przy dziecic
        > h w fazie prenatalnej i można sobie głosować, czy je zabić czy nie, to czy tak
        > samo można z Tuskiem?
        "
        To akurat jest dowodem na to jak niebezpieczne są kato-brednie równające zarodek i zygotę z człowiekiem, bo na tej podstawie mamy wysyp takich oto psycholi którzy równają aborcję z morderstwem, w USA już to to zamieniano w czyn (bomby podkładane pod kliniki aborcyjne). Dlatego katoli którzy głoszą takie szkodliwe herezje "o ludobójstwie na zarodkach i zygotach" powinno się poprostu dawać pod sąd.
      • krystin9 Re: Trzymaj się, Artur 21.11.12, 19:50
        Brawo! Znalazł się jeden człowiek, który potrafi przeczytać tekst ze zrozumieniem.
        Bo tajemniczy dziennikarz, tchórzliwie ukrywając się pod kilkoma literkami zamiast podać nazwisko, TRAKTUJE SWOICH CZYTELNIKÓW JAK PÓŁDEBILI, NARZUCAJĄC WŁASNĄ INTERPRETACJĘ PRZECZYTANEGO TEKSTU!
        A reakcja "inteligentnych" czytelników jest powalająca! Jak ślepe barany mówią to, CO IM KAŻE TCHÓRZLIWY DZIENNIKARZ!
        A dlaczego tchórzliwy? bo nie potrafi podpisać się nazwiskiem pod swoją manipulacją, i jeszcze wyłączył komentaże (ze strachu?)
      • dr.krisk Artur, bohater waszych czasów.... 21.11.12, 23:13
        Ubawiłeś mnie - ten wasz Arturek to prawdziwy tfardy menszczyzna, brus li dla ubogich.. Słowem krzepkim rzuca, nikogo się nie boi, w kapelutku kowbojskim chodzi i karabin ma wielki! Zapewne smarcze w dwa palce i sie nie obcyndala. Taki jest Artur i już!
        • zdzicho_waciak Re: Artur, bohater waszych czasów.... 22.11.12, 00:21
          Naszych czasów..., hmmm, no może. Skoro koronowała go na takiego sama gazeta.pl puszczając o nim serię materiałów na stronie głównej... Jak to jest taki "brus li dla ubogich", to czego u diabła się tak boicie?
          • dr.krisk Boimy? Kogo? 22.11.12, 01:15
            Myślisz że kabotyństwo jest takie przerażające? Raczej nie.
            Ale nie może być usprawiedliwieniem dla głoszenia takich poglądów, i w taki sposób.
            Moja bliska znajoma jest Żydówką - i za publiczne wzywanie jej do wyp.. z Polski należy się waszemu Arturkowi po głupim ryju.
            • zdzicho_waciak Re: Boimy? Kogo? 22.11.12, 02:23
              Ależ boicie się, boicie... Cały tekst gazetki jest o tym a i z większości komentarzy to wyziera. Kabotyństwo zasługuje co najwyżej na wzruszenie ramionami i ewentualnie ciętą ripostę. Ale wy byście najchętniej nasłali na Nicponia policję, prokuraturę i kogo tam jeszcze macie pod ręką. W końcu to wy wiecie najlepiej, jakie poglądy są usprawiedliwione i jakie można głosić, a jakich nie. I w jaki sposób...

Chcesz dać Arturowi po ryju? No problem - znasz jego imię, nazwisko, bez trudu znajdziesz adres - jedź i daj, skoroś taki odważny :-)))
              • dr.krisk Re: Boimy? Kogo? 22.11.12, 07:39
                zdzicho_waciak napisał:

> Ależ boicie się, boicie...
                Skoro tak twierdzisz to nie mam zamiaru cię przekonywać, że Arturek budzi u mnie nie strach lecz obrzydzenie. Chcesz - to wierz.

> Cały tekst gazetki jest o tym a i z większości komen
                > tarzy to wyziera. Kabotyństwo zasługuje co najwyżej na wzruszenie ramionami i e
                > wentualnie ciętą ripostę.
                O ile nie łamie prawa.

> Chcesz dać Arturowi po ryju? No problem - znasz jego imię, nazwisko, bez trudu
                > znajdziesz adres - jedź i daj, skoroś taki odważny :-)))
                Jeżeli miałbym jeździć po Polsce i dawać po ryju każdemu obszczymurowi, to niestety - nie starczyłoby na bilety, a i muszę się liczyć z tym że i ja dostałbym. Więc nie jeżdżę (te pomysły zostawiam Brunonom K. i im podobnym). Ale należy mu się - gdyby w mojej obecności kazał komuś wyp.. z Polski, do dostałby wp... Nawet Duży Karabin co go sobie wystrugał z drewna by mu nie pomógł.
                Obrzydliwy typ z tego Artura. Bohater waszych czasów.
    • brysio76 Mój Bożę Adolf H.... tfu Artur Nicpoń 21.11.12, 18:18
      Zawsze zastanawiałem się kiedy ta postać rodem z burleski albo raczej żydowskiego szmoncesu wypłynie na scenę ogólnokrajową. Facet który najpierw zrobił majątek na piramidzie finansowej (do czego się dumnie przyznawał), a potem został patriotą z gatunku tych którzy są gotowi wywołać jeszcze trzy Powstania Warszawskie ze wszystkimi tego konsekwencjami. No po prostu przypomina mi się ten szmonces: "Mosze ty oszuście, gdybym miał rewolwer, to ja bym cię... ja bym cię... kopnął w dupę!"
    • tadzap Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 21.11.12, 18:33
      Czy to on inspirował naszego Brunona?
      Czy może to kolejny,POtencjalny "zamachowiec"?
    • life.form Etam etam kotlet odgrzewany 21.11.12, 18:42
      Pan Artur Nicpoń to postać dosyć szeroko znana. Sam wywodzi swój wytworny język od... zabaw w prowokacje słowne, przy czym powołuje się na barwny swego czasu język Adama Michnika. A czy to faszol? Szczerze powiedziawszy, nie wiem. Możliwe, że tak sobie wyobraża prawicowy celebrycizm. Coś w rodzaju Kuby Wojewódzkiego prawicy.

Ciekawsza jest postać pana Ujazdowskiego. Mogę się mylić, ale chyba w swojej karierze poselskiej od zawsze w swoim biurze zatrudniał postaci ze skrajnej prawicy. Mgliście mi się kojarzy, że były jakieś protesty w tej sprawie ze strony środowisk antyfaszystowskich, ale kogo tak naprawdę w Polsce Gowina obchodzą opinie antyfaszystów...

A tak w ogóle to dobrze, że zaczyna do niektórych docierać, że mowa nienawiści rozchwiewa świrów i z tego może wyjść nieszczęście. Tylko winnych jest więcej. Nie tylko PiS, a nawet nie tylko politycy. Także media, goniące za poczytnością, radykalizują swój język. Czy np. to było mądre, pisać hurtem o przeciwnikach planu Balcerowicza, że to są nieudacznicy życiowi, którzy beneficjentom zazdroszczą sukcesów? Wylewanie pogardy na głowy ludzi, którzy wcale na to nie zasłużyli, to był pierwszy krok. A teraz mamy endeckiego celebrytę Nicponia ktory się bawi w zbrojenia powszechne i pisze głównie po to, by go zauważyła Wyborcza. Dzięki PiS ma etat, ale czy tylko PiS go wyhodował?
      • cookies9 Re: Etam etam kotlet odgrzewany 21.11.12, 18:59
        Postać znana ? To zwyczajny oszołom;-)

NICEK.INFO
        PRZERWA TECHNICZNA
        NICEK.INFO NIEDŁUGO BĘDZIE CZYNNE

NIE ZAMKNĘŁY MNIE JESZCZE RZĄDY MIŁOŚCI .

NOWY WPIS JEST TU: nicek.info/2012/11/21/wroblowgarscizm/
        • life.form Re: Etam etam kotlet odgrzewany 21.11.12, 19:07
          Heheee Nicuś żyje i jest szczęśliwy. Wyborcza o nim napisała :D
          Mam pewien sentyment do Nicusia. Stabilny facet :D
          Bardziej mi przeszkadzają osoby w stylu b. ministrów kultury zatrudniających skrajną prawicę, ministrów sprawiedliwości aktualnych, którym bardziej od faszystów przeszkadza Krytyka Polityczna i tak dalej...
    • tornson Swoją wątpliwą sławę ten psychol zainicjował 21.11.12, 19:11
      tekstem o tytule "zalegalizować strzelanie do lewaków" ładnych parę lat temu. To naprawdę niebywałe że organy ścigania jeszcze się gnojem nie zajęły, świadczy to o w jakim kraju żyjemy, gdzie rządząca PO karmi się strachem społeczeństwa przed tego typu psycholami, dlatego krzywdy im nie robi.
      • life.form Ale ma rację z Ziemkiewiczem 21.11.12, 19:41
        Może i psychol, ale inteligentny. Zamiast go policyjnie ścigać, lepiej przekonać, że żyjemy w innych czasach. Czasach utraconej niewinności, które polegają na tym, że to już nie zabawa, bo wypełzają świry, które zbrojenia powszechne biorą na poważnie... O ile dobrze kojarzę, facet od zawsze ćwiczył wolność słowa po prawej stronie. To kompletnie nie moja bajka, ale on mi się kojarzy że jest samodzielny. Raczej go sobie nie wyobrażam w szeregach NSDAP.
        • brysio76 Na szczęście tu jest Polska 21.11.12, 19:56
          Tu nawet stalinizm wyszedł tak sobie... Więc co tam jakiś Nicpoń. Beczka śmiechu. A na poważnie to ostrzegam pana Nicponia że kiedy przyjdzie zgwałcić mi żonę to zrobię mu krzywdę...
          • life.form Kto realnie robi Polsce szkodę 21.11.12, 20:01
            Nie bloger, choćby nie wiem jak skandaliczny, tylko minister sprawiedliwości stawiający faszystów wyżej niż antyfaszystów. Bądźmy sprawiedliwi...
            • tegyvuoja.draugyste Re: Kto realnie robi Polsce szkodę 21.11.12, 20:09
              Z Leninem:
              www.youtube.com/watch?v=cdQgzGF4mdw&feature=youtu.be&a
              • life.form Re: Kto realnie robi Polsce szkodę 21.11.12, 20:13
                tegyvuoja.draugyste napisał:

> Z Leninem:
                > www.youtube.com/watch?v=cdQgzGF4mdw&feature=youtu.be&a

Heheee jerry king wszechczasów :D
            • tornson Tu się zgodzę!! 21.11.12, 20:20
              ife.form napisał(a):

> Nie bloger, choćby nie wiem jak skandaliczny, tylko minister sprawiedliwości st
              > awiający faszystów wyżej niż antyfaszystów. Bądźmy sprawiedliwi...
        • tornson Re: Ale ma rację z Ziemkiewiczem 21.11.12, 20:25
          Tyle że on właśnie kibicuje tym świrom i jak najbardziej marzy o tym by krew się w Polsce polała.
          • life.form Re: Ale ma rację z Ziemkiewiczem 21.11.12, 21:04
            Ech. Dajmy na to, święto Niepodległości, które zostało przekształcone w Swięto Wszechpolaków.Jeden Wszechpolak wyprowadza na spacer prezydenta RP, inni wyprowadzają na spacer PiSowców, wszyscy kończą pod pomnikiem Dmowskiego na klęczkach. Jeśli Nicpoń marzy o rozlewie krwi, to nie on jeden. To co, nikt nie czytał cytat ów Dmowskiego o Mussolinim oprócz mnie i ciebie? Czytali. Wiedzą, tylko walczą o władzę każdym kosztem. Za co mamy wieszać akurat Nicponia? Mi bardziej podpadł Gowin...
          • life.form Re: Ale ma rację z Ziemkiewiczem 21.11.12, 21:23
            A Gowin to nie kibicuje? Powiedzial wyraźnie. To on jest ministrem, a nie Nicpoń. I to sprawiedliwości... Jak można było szczuć na Krytykę Polityczną!? Powiem szczerze, oni są dla mnie za bardzo lewicowi. Ale co z tego. Do broni nie wzywają... ale minister sprawiedliwości ogłasza podwładnym, że woli faszystów. Ja mu tego nie podaruje...
            • tornson Masz rację, Gowin to na dziś dużo większe 21.11.12, 21:41
              zagrożenie niż ten Nicpoń, ale tylko dlatego że Gowin to minister rządu, a Nicpoń to jakiś lokalny pisowski głupek. Gdy jednak pominąć ich stanowiska a skupić się jedynie na tym co mają pod czaszkami, to jednak Nicpoń jest większym psycholem.
              • life.form To kwestia garniturów od Armaniego 21.11.12, 22:18
                Blogerzy ich nie mają. Światopogląd Nicponia jest straszliwy, ale to ministrowie sprawiedliwości mogą takie światopoglądy realizować lub nie. Dla mnie światopogląd Nicponia jest obrzydliwy. Ale to Gowin zdecyduje czy się ziści czy nie, a nie Nicpoń. Wyborcze grzeje, bo ma interes w klikach. Nie dajmy sie zwariowac :)

tornson napisał:

> zagrożenie niż ten Nicpoń, ale tylko dlatego że Gowin to minister rządu, a Nicp
                > oń to jakiś lokalny pisowski głupek. Gdy jednak pominąć ich stanowiska a skupić
                > się jedynie na tym co mają pod czaszkami, to jednak Nicpoń jest większym psych
                > olem.
    • fury11 Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 21.11.12, 19:43
      Wedle pisu (nie jestem w stanie zmusić się do pisania nazwy tego kotła nienawiści z dużej litery) demokracja polega na bezkarnym, opluwaniu prezydenta. premiera i rządu - wszystkich, wybranych w wolnych i demokratycznych wyborach. Jeśli natomiast ktoś czepia się tego permanentnego rycia pod legalnymi władzami, to jest nie-Polak, Żyd, bezmyślny leming, mason, antypatriota i w ogóle.
      Rycie pod Polską staje się wyznacznikiem patriotyzmu. Genetycznego, a jakże. I od pączusiów u mamusi w stanie wojennym.
      WON!
    • zayka Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 21.11.12, 19:58
      "obcy" mówia nawet sami za siebie, ze przybyli TU przetransportowani przez CIA w celu dalszego na wschód do CCCP, łatwego z pozycji USA przekroczenia granicy i osadzenia się w ich realiach.

zostali z zakazem wstępu i zostali i qrwy nam Polakom umilaja zycie

to warchołu i trzeba ich wygonić z Polski

wszy won !
      • wujcio44 Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 22.11.12, 02:01
        Ruska zayka wyp....
        • oldboy42wawa Re: "Żydzi wypier...i jak zrobić broń..." 22.11.12, 02:16
          ciekawy jestem gdyby Niemiecki polityk na swojej stronie napisał Polskie brudasy won z NIemiec
          albo Anglik w ZK dopiero podniosłaby się wrzawa że rasizm że faszyzm ale politycy PIS-u są ponad prawem nie muszą się stosować do obyczajów ani do wyroków sądu i jeszcze chcą strzelać do Przedstawicieli rządu wyłonionego w demokratycznych wyborach -
          osobiście też mam do nich pewien żal a mianowicie taki że tak łagodnie obchodzi z bydlakami takimi jak pan Nicpoń który powinien dupy nadstawiać w celi
    • obraza.uczuc.religijnych To ten który oszukał ludzi wpiramidzie finansowej? 22.11.12, 08:01
      Kolejny po Plichcie pisowski Ambergold.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka