porannakawa01 23.11.12, 02:42 że gruby niski i brzydki. I proponują Dżordża Cluneja albo Shona Connery. Ten ostatni zwłaszcza ze względu na aparycję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj A ja proponuje Danny DeVito 23.11.12, 06:57 będzie tanie, bo moze zagrać bez charakteryzacji . Sczególnie numery z Irasiadem,małpą zw czerwonym, stokrotka na kutkiej liscie, czy najgorsze wyrazy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Albo Jan Kobuszewski! 23.11.12, 07:24 kaczy_mozdzek napisał: > Kobuszewski mógłby Płasczaka zagrać Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Daj spokój Kobuszewskiemu 23.11.12, 22:57 kaczy_mozdzek napisał: > Re: Albo Jan Kobuszewski! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Propozycja dla Opani mnie zdziwiła 23.11.12, 07:33 Lubie tego aktora, ale on Lecha Kaczyńskiego przypomina tylko wzrostem. Innych podobieństw nie dostrzegam. Mozna byloby to nadrobić charakteryzacją. Przede wszystkim jest za stary. Aktorów łatwo postarzać ale trudno odmładzać. Natomiast manifestacja polityczna jaka odstawił aktor jest żenująca. Tym samym wpisał się w nurt brudnej niszczącej naszą demokrację wojny polsko - polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Propozycja dla Opani mnie zdziwiła 23.11.12, 08:11 A manifestacja polityczna A. Krauze w postaci członkostwa w honorowym komitecie poparcia J. Kaczyńskiego nie była dla ciebie żenująca? Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski to wina Opani, ze jest "za stary" ??? 23.11.12, 08:35 najlepszy bedzie Michal Wisniewski - on na pewno nie odmowi bo ma straszne dlugi on zagra wszystkie role w tym filmie - lacznie z wybuchem Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Propozycja dla Opani mnie zdziwiła 23.11.12, 09:21 sawa.com napisała: ....Natomiast manifestacja polityczna jaka odstawił aktor jest żenująca. Tym samym wpisał się w nurt brudnej niszczącej naszą demokrację wojny polsko - polskiej. Oczywiście. Jasne. Natomiast manifestacja polityczna niejakiej łaniewskiej jest jak najbardziej w porządku; taki bulski czy inna cugie-kotka też są fajni....Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Propozycja dla Opani mnie zdziwiła 24.11.12, 10:04 cukier-kotka mogłaby zagrać sztuczną mgłę Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Propozycja dla Opani mnie zdziwiła 23.11.12, 13:18 Jaka manifestacja polityczna,powiedzial swoje zdanie przeciez moze,czy to zabronione? Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Opania odmówił? Ci z PiSu mówią o nim, że gru 23.11.12, 09:00 porannakawa01 napisała: > że gruby niski i brzydki. > I proponują Dżordża Cluneja albo Shona Connery. > Ten ostatni zwłaszcza ze względu na aparycję. Mają wybór:-) Jarosław Kaczyński byłby OK. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 a oi co Opania ? 23.11.12, 09:14 niech coordoopel zagra brata. Dać mu tylko coś na wywołanie permanentnej sraczki........... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj dobre! 23.11.12, 09:36 wsk175 napisał: > niech coordoopel zagra brata. Dać mu tylko coś na wywołanie permanentnej sraczk > i........... Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: dobre! 23.11.12, 09:44 zapijaczony_ryj napisał: > wsk175 napisał: > > > niech coordoopel zagra brata. Dać mu tylko coś na wywołanie permanentnej > sraczk > > i........... ach jak wy uwielbiacie paćkać się we własnych odchodach. Wasze posty śmierdzą... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Opania odmówił? Ci z PiSu mówią o nim, że gru 23.11.12, 12:03 Jest za stary za gruby i za brzydki. cookies9 napisała: > Mają wybór:-) Jarosław Kaczyński byłby OK. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Opania odmówił? Ci z PiSu mówią o nim, że gru 23.11.12, 10:21 A co z castingiem na Małpę w czerwonym, Dziada, Generała co za kołnierz nie wylewał? Czy te role już są obsadzone? Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re:Ci z PiSu mówią o nim, że gruby, niski, brzydki 23.11.12, 11:17 A co - jest inaczej (było)? Na domiar złego winożłop. Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re:Ci z PiSu mówią o nim, że gruby, niski, brzydk 23.11.12, 21:07 lionold napisał: > A co - jest inaczej (było)? Na domiar złego winożłop. I menel! I dopisz pani, że spadują! Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re:Ci z PiSu mówią o nim, że gruby, niski, brzydk 23.11.12, 21:08 lackzadek napisał: > lionold napisał: > > > A co - jest inaczej (było)? Na domiar złego winożłop. > > I menel! www.youtube.com/watch?v=VRjrGT0k5kA > > I dopisz pani, że spadują! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Opania odmówił? Ci z PiSu mówią o nim, że gru 23.11.12, 11:58 Po kiego w ogole ten film? Zeby mlodziez szkolną na niego prowadzac i robic jej wode z mozgu? To juz religia w szkole nie wystarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Tylko Roman Kłosowski 23.11.12, 11:59 To rola dla niego. Ta aparycja, ten prezydencki wdzięk... i.wp.pl/a/f/film/023/09/50/0195009.jpg S. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Józio Parasolnik 23.11.12, 13:11 siem podstarzał, stosownie zbrzydł i jest w sam razik. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Koniecznie Zborowski. 23.11.12, 12:57 Film ma przekazać prawdę o prezydencie, a nie powielać obiegowe opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Koniecznie Zborowski. 23.11.12, 17:31 A może Linda? Też celnie strzela, wysportowany, gibki. W scenach ostrzału w górach wykosiłby napastników. One shot - one kill! Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Piotr Cyrwus. 23.11.12, 21:55 Ja wiem, że to niedobrze utożsamiać faceta z rolą, ale jako Rysiek był genialny, a ja między tymi dwiema postacaimi (tzn Ryśkiem z Klanu i ś.p. Orezydentem) widzę znacznie więcej podobieństw, niż tylko męczęśka śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Piotr Cyrwus. 24.11.12, 17:45 titerlitury napisała: > Ja wiem, że to niedobrze utożsamiać faceta z rolą, ale jako Rysiek był genialny > , a ja między tymi dwiema postacaimi (tzn Ryśkiem z Klanu i ś.p. Orezydentem) w > idzę znacznie więcej podobieństw, niż tylko męczęśka śmierć. No tak - ale Connery ma majestatyczną posturę godną postaci śp Lecha Kaczyńskiego. Tym bardziej, że ma tytuł Lorda. Jak on okiem rzuci - to zupełnie jak Lech Kaczyński. Wzrok bystry, przenikliwe spojrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś