Dodaj do ulubionych

Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka

05.12.12, 12:12
Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka i tak chętnie wracają do tego żeby mu dokopać a z innej beczki dlaczego wybaczono już Mirowi i Szejnfeldowi.
Otóż agent Tomek uczestniczył w "nękaniu" Santo Subito całego lewactwa pokrzywdzonej Sawickiej. I nie jest ważne że proponowała, że mówiła iż największe lody teraz się będzie kręciło na prywatyzacji szpitali itd. Ważne jest to że ujawniono jakie lody kręci PO gdzie może.
I dlatego Agent Tomek pomimo tego że wykonywał swoją pracę będzie nękany przez cyngli. Bo salon dla mas ma być święty i co salon orzeknie to mądre ma być i salon bez skazy jest. A tu skaza jest łonie pierwotnym PO.
Obserwuj wątek
    • derduch.antykatolik Będzie gnębiony do samego końca. Obiecuję! 05.12.12, 12:18
      Nie dochodzi do zwojów mózgowych że skoro szef i jego azorek po skompromitowaniu się w Służbach znaleźli się w PiSS? Znakiem tego nie ma tu mowy o uczciwości ani prawdzie. To były cyngle PiSlamistów nic innego.
    • szwampuch58 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Dziunia 05.12.12, 12:20
      jasny gwint Wolaku,miej litosc dla tych co wykonuja swoja prace,palant "dal ciala" i im szybciej go "odstrzelicie" za ten obciach tym lepiej dla was,Wolakow
    • sibod Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 12:24
      Z tak wielkich przekrętów wyłuskał zaledwie najmniej lub nic nie znaczące z dwiema lub trzema paniami ?
      Panie Kwaśniewska, Marczuk, Sawicka i na nich się skupił najbardziej ?
      Czy to szczyt możliwości super Bonda made in Poland ?
      Czy czasem większą aferą nie było cudowne umorzenie długów dawnego Porozumienia Centrum braci Kaczyńskich ?
      • gabi11-0 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 07.12.12, 09:27
        Tomuś to żaden Agent,to zwykły nieudacznik.PIS-owski kapuś. "ofiser pod przykryciem"?
        Chuba pod przykruciem kołder uwiedzionych przez niego kobiet.
        Jeżeli to jest sztandarowa postać CBA,to nie dziwie się,że instytucja ta ma takie efekty.(aferaLepper,Kwaśniewski,Miller itp.)

9
    • scoutek Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 12:24
      trzeba by się odciąć się od palanta a nie brnąć w to
      przecież na pierwszy rzut oka widać, że to szczeniak bez kultury i rozumu

ale właściwie musielibyście się przyznać, że wśród PiS takich większość
      myślących zero
      • greg40 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 12:28
        www.se.pl/wydarzenia/kraj/agent-tomek-zabi-moda-kobiete_159191.html
        • derduch.antykatolik Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 12:31
          Znaczy wzór dla tow. Jarosława. Mają tam Jojo złodzieja pociągowego, mają Kryże komunistycznego siepacza, Morderca pasuje do tego UKŁADU.
          • greg40 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 12:33
            Zresztą to nie jedyny zabójca w pisie.
          • x2468 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 22:16
            Maja jeszcze morderce Marię Jackowskiego.
      • dystans4 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 12:32
        Odciąć się od niego i tych wartości to wyrwać sobie serce z piersi. Nie dałoby się żyć bez tego.
        --
        Pozdrowienia
        bul.
    • obraza.uczuc.religijnych Kto uważa pisówkę Sawicką za świętą, kłamczucho? 05.12.12, 12:40
      Przypominam że Sawicka niechybnie musiała należeć do PiS, skoro M. Kamiński mówił że będzie patrzył na ręce władzy, a w czasie gdy patrzył na ręce Sawickiej to rządziło PiS.
      • dystans4 Re: Kto uważa pisówkę Sawicką za świętą, kłamczuc 05.12.12, 12:48
        Tak. Pamiętam, jak to mówił, jak się zarzekał w tv.
        Dlatego, i z wielu innych powodów, oszczerstwa smoleńskie, zdradę stanu i całą resztę

NIE MOŻNA ODPUSZCZAĆ.
        --
        buldog.
    • dystans4 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 12:40
      Czy cokolwiek ukradł "Miro"? A aferę hazardową (szacowaną na 1 mld zł.) to kto wykonał, "Miro"? Czy kierownictwo PiS z błogosławieństwem Kaczyńskiego i pod ochroną CBA ze słynną Dziunią i Mariuszem K. u steru? Kto usuwał z netu ślady szantażu prowadzonego przez Giertycha?
      Służba zdrowia? Póki co afera lekowa PiS i okołoPiSowska próba lobbowania zakupu szczepionek to są fakty, być może nie jedyne.
      Sawicka została przez obleśnego (zdjęcia) Gigolaka skorumpowana, w czarnym okresie jej życia (rozwód), tak jak mieli zostać "załatwieni" Marczuk, Miller i Kwaśniewski.
      Za takie metody działania Gigolo i jego Pan powinni siedzieć.

Dlatego NIE ODPUŚCIMY.
      --
      buldog.
    • erte2 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 13:10
      tlss napisała:

.... Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka i tak chętnie wracają do tego żeby mu dokopać
      Dlatego że normalny Polak po prostu nie lubi męskich prostytutek, żigolaków, alfonsów, niedorosłych gó...arzy którzy z poważnej sprawy jaką jest praca w tajnych służbach robią sobie zabawę w podchody i którzy pod pozorem służby Państwu wydają ciężka kasę na markowe gacie i zapachowe kondomy.
      • tlss Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 13:15
        Jakoś poziom nie przeszkadzał przedstawicielom elyt do momentu ujawnienia ich działań.
        Ba "elyty" były poziomem zachwycone.
        • calun_torunski Ba "elyty" były poziomem zachwycone.... 05.12.12, 13:18
          jakim poziomem byly zachwycone ???

zwykle do momentu ujawnienia nie bardzo wiadomo czy cos jest dobre czy zle
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 13:19
          Chodzi ci o elyty pisowskie? Bo to im miał patrzeć na ręce M. Kamiński.
      • calun_torunski zapachowe kondomy ... 05.12.12, 13:16
        w jego przypadku zapachowe kondomy to byla koniecznosc

stosujac zwykle nie bylby w stanie wykonywac zleconych zadan

• dystans4 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 13:18
        Dlatego, że to wszystko budzi w nas obrzydzenie. Tak jak afery w PiS, sabotaż państwa i wszelkie podobne okołoPiSowe praktyki.

NIE WOLNO ODPUSZCZAĆ.
        --
        buldog.
        • tlss Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 13:24
          Proszę o przykłady sabotażu Państwa przez PiS. I teraz pytanie czy fakt, że mineły już prawie dwa lata i nie wiadomo co było przyczyną katastrofy w Smoleńsku, czy też Amber Gold i kloaka którą widzi społeczeństwo w tej sprawie nie jest sabotażem państwa ?
          Czy to że coraz większa liczba obywateli nie identyfikuje się Państwem a wręcz uważa rząd za wyobcowany nie jest sabotażem naszej państwowości ?
          • calun_torunski wiadomo co było przyczyną katastrofy w Smoleńsku 05.12.12, 13:38
            dlaczego klamiesz ????
            • obraza.uczuc.religijnych Ona uwielbia kłamać. 05.12.12, 13:43

• obraza.uczuc.religijnych Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 13:39
            tlss napisała:

> Proszę o przykłady sabotażu Państwa przez PiS.

Ekspresowe prace nad ustawą medialną, antydemokratyczne poczynania przy ordynacji wyborczej przed wyborami samorządowymi w 2006 r. itd.

I teraz pytanie czy fakt, że min
            > eły już prawie dwa lata i nie wiadomo co było przyczyną katastrofy w Smoleńsku,

Przecież przyczyny są znane-lądowanie w fatalnych warunkach atmosferycznych i złamanie regulaminu przez pilotów.

> czy też Amber Gold i kloaka którą widzi społeczeństwo w tej sprawie nie jest s
            > abotażem państwa ?

Albo kloaka Amber SKOK.

> Czy to że coraz większa liczba obywateli nie identyfikuje się Państwem a wręcz
            > uważa rząd za wyobcowany nie jest sabotażem naszej państwowości ?

Udowodnij że większa część społeczeństwa nie identyfikuje się z państwem.
          • erte2 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 15:21
            tlss
            To że skretyniała część społeczeństwa (przepraszam, "Narodu") nie przyjmuje do wiadomości rzeczy oczywistych nie oznacza że przyczyny katastrofy nie są znane. Wyznawców religii smoleńskiej (jak każdej sekty) nigdy nikt nie przekona że była to po prostu katastrofa - jedyną dopuszczalną wersją jest zamach. To po pierwsze.
            Po drugie zaś afery typu AG niestety zdarzały się, zdarzają i zdarzać będą - w Polsce, Stanach Zjednoczonych, Niemczech i wszędzie indziej bo na całym świecie są naiwni i złodzieje, oszuści i oszukani a nawet mordercy i ich ofiary.
            Natomiast ciągłe deperecjonowanie instytucji państwowych, teksty typu "kondominium" czy "przypadkowy prezydent", podważanie mandatu demokratycznie wybranych władz czy oskarżanie ich o zbrodnię - tak, to jest sabotowanie naszej państwowości. To jest działanie znamienne dla wrogów państwa polskiego, dla kogoś kto działa na zlecenie obcych służb, dla "piątej kolumny" wrogiego nam mocarstwa.
            • tlss Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 06.12.12, 16:32
              Afera AG nie jest normalną aferą. Pokazała jak przeżarte jest nepotyzmem, korupcją i szwindlami państwo które stworzył salon. To nie jest normalne że tam ciągle wydarzają się przypadki. Że Józef Bąk recenzuje OLT i jest jego rzecznikiem, że urzędniczka nie wpisuje AG do systemu podatkowego no i że rząd mając wiedzę o AG kryje ją aby afera nie wybuchła przed EURO.
              No i jeszcze ten telefon z "kancelarii premiera" do prezesa sądu.
              To właśnie to a nie wypowiedzi Kaczyńskiego na które cyngle i salonowe pieski czekają jak kania deszczu najbardziej rozbijają państwo - zaufanie obywatela.
              Ja osobiście odbieram elytę wytworzoną przez salon jako mierną, skorumpowaną oraz przeżarta nepotyzmem.
        • zoil44elwer Re: Dlaczego salonowe media lubią Tuska 06.12.12, 16:20
          dystans4 napisał:

> Dlatego, że to wszystko budzi w nas obrzydzenie. Tak jak afery w PiS, sabotaż p
          > aństwa i wszelkie podobne okołoPiSowe praktyki.
          >
          > NIE WOLNO ODPUSZCZAĆ.
          > --
          > buldog.
          Bo DFT rządzi i dzieli(kasą) a BMK orderami.
    • boblebowsky Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 13:31
      Pewnie z tego samego powodu co były pracownik CBA, który dostarczył Gazecie materiały. Gdyby pan Tomek nie był pajacem i nie woził się ze swoim "profesjonalizmem", nie kreował się na jedynego sprawiedliwego i w końcu, nie był elementem wykorzystywania służb do celów politycznych to pewnie sprawy by nie było. Ludzie po prostu lubią jak demaskuje się bezczelność.

tlss napisała:

> Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka i tak chętnie wracają do tego żeby mu d
      > okopać a z innej beczki dlaczego wybaczono już Mirowi i Szejnfeldowi.
      > Otóż agent Tomek uczestniczył w "nękaniu" Santo Subito całego lewactwa pokrzywd
      > zonej Sawickiej. I nie jest ważne że proponowała, że mówiła iż największe lody
      > teraz się będzie kręciło na prywatyzacji szpitali itd. Ważne jest to że ujawnio
      > no jakie lody kręci PO gdzie może.
      > I dlatego Agent Tomek pomimo tego że wykonywał swoją pracę będzie nękany przez
      > cyngli. Bo salon dla mas ma być święty i co salon orzeknie to mądre ma być i sa
      > lon bez skazy jest. A tu skaza jest łonie pierwotnym PO.
    • wlodzimierz.ilicz Adam Michnik: Beatę Sawicką - pomścimy! 05.12.12, 13:55
      • boblebowsky Re: Adam Michnik: Beatę Sawicką - pomścimy! 05.12.12, 13:56
        wlodzimierz.ilicz napisał:

To jak rozumiem cytat? A jeśli nie to co?
        • x2468 Re: Adam Michnik: Beatę Sawicką - pomścimy! 05.12.12, 22:25
          Deklaracja durnia.
          • dystans4 Re: Adam Michnik: Beatę Sawicką - pomścimy! 05.12.12, 23:34
            Świadectwo stanu umysłu, może tak.
            --
            Pozdrowienia
            bul.
            • zoil44elwer Re: Adam Michnik: Beatę Sawicką - pomścimy! 06.12.12, 16:25
              Aktualizować.Beata S ma już 4 nazwisko.Panieńskie było śmieszne,po mężu brzydkie,poselskie zhańbione......
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Adam Michnik: Beatę Sawicką - pomścimy! 05.12.12, 13:57
        A dlaczego Michnik miałby pomścić tę pisówę Sawicką?
      • zoil44elwer Re: Adam Michnik: Beatę Sawicką - pomścimy! 06.12.12, 16:49
        wlodzimierz.ilicz napisał:

> Za TO że CBA nagrała i upubliczniła słowa posłanki PO Beaty Sawickiej?
    • dr.krisk Ja też go nie lubię... 05.12.12, 22:10
      Bo to męska k..a jest. Odrażający typ.
      • x2468 Re: Ja też go nie lubię... 06.12.12, 10:50
        Dla mnie jest obojętny.Ani go nie lubię ani tym bardziej lubię.Uważam go za alfonsa-pajaca. I tyle.
      • zoil44elwer Re: Ja też go nie lubię... 06.12.12, 14:49
        dr.krisk napisał:

> Bo to męska k..a jest. Odrażający typ.
        Posłanka(PO)-Beata S zakochała się w tym odrażającym typie?!
    • crotalus1 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 05.12.12, 22:26
      A co mieli wybaczać Szejnfeldowi??? Tak to właśnie jest...jedna baba drugiej babie.
      • tlss Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 06.12.12, 10:22
        To możecie mi już odpowiedzieć co było przyczyną katastrofy ?
        • woda_woda Ja ci odpowiem. 06.12.12, 10:43
          tlss napisała:

> To możecie mi już odpowiedzieć co było przyczyną katastrofy ?

Nieprzestrzeganie procedur i ogólny bałagan.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Ja ci odpowiem. 06.12.12, 10:46
            Generalnie lądowanie w niesprzyjających warunkach atmosferycznych.
            • tlss Re: Ja ci odpowiem. 06.12.12, 13:47
              To już mamy dwie odpowiedzi.
              Sami nie wiecie tak jak ja co było przyczyną.
              • scoutek Re: Ja ci odpowiem. 06.12.12, 13:57
                tlss napisała:

> To już mamy dwie odpowiedzi.
                > Sami nie wiecie tak jak ja co było przyczyną.

my wiemy, a ty nie przyjmujesz do wiadomości
                czekasz na stwierdzenie: to był zamach
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Ja ci odpowiem. 06.12.12, 13:58
                Przecież moja odpowiedź jest uściśleniem odpowiedzi wody. Złamali regulamin lądując w warunkach atmosferycznych przy których wg regulaminu się nie ląduje. Z czym jeszcze masz problem, dzieweczko?
                • tlss Re: Ja ci odpowiem. 06.12.12, 14:12
                  Sęk w tym, że tak naprawdę jak i ja nie znacie przyczyny.
                  Po dwóch latach nic nie wiadomo.
                  Dla celów PR i rozgrywania i podziału społeczeństwa bardzo to pasuje określonym grupom oraz naszym i obcym służbom.
                  Świadczy też o tym, że tak naprawdę w kraju nikt nie rządzi i nie dba o jego interesy a wyłącznie o interesy określonych grup i lobby.
                  Dba się wyłącznie o słupki sondażowe.
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Ja ci odpowiem. 06.12.12, 14:24
                    No przecież ci dzieweczko pisze przyczynę a ty udajesz że nie widzisz. po dwóch latach wiadomo bardzo dużo.
                    W tej dbałości o słupki sondażowe wymyślono premiera Glińskiego i merytoryczne debaty, tu się zgadzam.
                  • scoutek Re: Ja ci odpowiem. 06.12.12, 14:25
                    tlss napisała:

> Sęk w tym, że tak naprawdę jak i ja nie znacie przyczyny.
                    > Po dwóch latach nic nie wiadomo.

czego nie wiadomo? że była mgła? że był bałagan totalny? że każdy robił co chciał (vide otwarte drzwi do kokpitu i czekanie na decyzję)?

> Dla celów PR i rozgrywania i podziału społeczeństwa bardzo to pasuje określonym
                    > grupom

owszem, tu się zgodzę
                    bo nic tak nie pasuje panuprezesu jak skłócanie społeczeństwa i rozgrywanie to właśnie tekstami o zamachu, w który NIKT nie wierzy
                    nawet panprezes, jestem tego pewna na stówę

> Dba się wyłącznie o słupki sondażowe.

właśnie
                    panprezes wie, że tak nikt by się na niego nawet nie spojrzał gdyby nie dowalał od czasu do czasu do pieca
                    • kum.z.antalowki Przyczyna znana, weryfikowane są hipotezy spiskowe 06.12.12, 15:04
                      jak dotąd - żadna z tych hipotez, skrzętnie kolekcjonowanych przez p. Macierewicza nie znajduje materialnych przeslanek, które by ją uprawdopodobniały...
                      CFIT (Controlled Flight Into Terrain), czyli kontrolowany lot ku ziemi.
                      n744pm.wordpress.com/2011/05/16/plf101/
                  • kotek.filemon Re: Ja ci odpowiem. 06.12.12, 14:52
                    tlss napisała:

> Sęk w tym, że tak naprawdę jak i ja nie znacie przyczyny.

Oczywiście - nieznane są wszystkie okoliczności zdarzenia. Np. nie wiadomo, czy piloci mieli zasięg widoczności na psi ch*j czy aż na dwa psie ch*je. Nie wiadomo, czy ślizg po glebie trwał 5.17 czy 5.99 sekundy. Nie wiadomo, czy próbowali poderwać 0.24 czy 0.85 sekund przed przyziemieniem. I długotrwałe i drobiazgowe śledztwo (co jest normą w takich sprawach) ma za zadanie także i takie okoliczności możliwie dokładnie wyjaśnić. Co nie zmienia meritum sprawy - jak się chce dolecieć w całości, to się nie sprawdza, jak lądują debeściaki...
                    • obraza.uczuc.religijnych Jakie ch...e? 06.12.12, 14:54
                      Wiadomo że tam pi... była. Tam, tzn. w miejscu gdzie gen. Błasik mial przyjmować komunię św.
                      • kotek.filemon Re: Jakie ch...e? 06.12.12, 15:11
                        W pewnych okolicznościach od jednego do drugiego niedaleko. Ale oczywiście masz rację - zgodnie z materiałem dowodowym była p*zda i tego się trzymajmy.
    • remik.bz Lubią za to Biedronia i Grodzką 06.12.12, 14:16
      tlss napisała:

> Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka i tak chętnie wracają do tego żeby mu d
      > okopać ...

Tzw "salon" (nie mylic z elita intelektualna kraju) przede wszystkim musi byc trendy. Najwiekszym nieszczęściem dla statystycznego "salonowca" (można mylić ze starą zabawą wojskową) to jest obawa, iż do moherowej wiochy będzie przez współsalonowców zaliczon.
      Trendy jest wysmiewać się z Tomka , z Kaczyńskiego, z Macierewicza, z opozycji, z ludzi głosujących na PiS. Trendy jest być nowoczesnym "Europejczykiem" w rozumieniu -prawdziwy mężczyzna to gej , miłość kobiety i mężczyzny to obciach i wiocha.
      Dlatego też salon śmieje się z Tomka (po cichu , po ciemnogrodzku zazdroszcząc , że baby na niego lecą), a jako wzór nowoczesnej , europejskiej "męskości" (nie mylić z ......stop wulgaryzmom) adoruje Biedronia i Grodzkiego/Grodzką.
      Nikt rozsądny nie liczy się ze zdaniem "salonu", lecz traktuje go w kategoriach kabaretowych a Agent Tomek to myślę , ze se jaja z salonu robi - i słusznie.
      • scoutek Re: Lubią za to Biedronia i Grodzką 06.12.12, 14:30
        remik.bz napisał:

nie ZA TO, ale TAKŻE

> Trendy jest wysmiewać się z Tomka , z Kaczyńskiego, z Macierewicza, z opozycji,
        > z ludzi głosujących na PiS.

nie trendy, nie trendy
        wszyscy się nabijają, że się podkładacie: głupotą, kretyńskimi tekstami i zachowaniami od czapy
        nie powiesz mi, że tzw. agent Tomek to as wywiadu i wielki Casanova
        sam się najpierw skręcisz ze śmiechu zanim to powiesz na głos
        i owszem, jaja sobie robi, ten cały Tomek, ale z siebie i z ... takich jak ty
        bo w wieku 35 lat emeryt, poseł, kasa leci, za twoje (i niestety moje) bawił się przez kilka lat udając, że pracuje i NIC z tego nie wynikło, poza kilkoma fotkami, które może sobie wkleić do albumu
      • x2468 Re: Lubią za to Biedronia i Grodzką 06.12.12, 15:35
        Nie masz pojęcia o babach.One lecą na jego portfel(o kradzionej społeczeństwo zawartości) nie na jego inne walory których brak. To w gruncie rzeczy koleś spod budki z piwem,ot przeciętny pis-matołek.
      • dr.krisk Poczciwy remisiu.... 06.12.12, 15:55
        Co ty wiesz o salonie? Tyle co wyczytasz w waszej specjalistycznej prasie antysalonowej.
        A prawda jest boleśnie prosta - na salony męskich k..w się nie wpuszcza........
      • wujcio44 Re: Lubią za to Biedronia i Grodzką 06.12.12, 16:18
        remik.bz napisał:

> Tzw "salon" (nie mylic z elita intelektualna kraju)

Elita intelektualna kraju to poległa śmiercią męczeńską zamordowana w Zamachu Smoleńskim. Ocalał tylko jeden jej przedstawiciel, na szczęście ten najważniejszy.
    • zoil44elwer Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 06.12.12, 14:28
      IPN i CBA-sTwory powołane przez POPiS jako sierp i młot na czerwonych,zaczęły kąsać swych ojców założycieli.Dobrze im tak!
    • wujcio44 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 06.12.12, 14:46
      Bo jest obleśny i sadła mu zwisa na brzuchu.
    • fiu-bzdziu2010 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 06.12.12, 15:46
      salon nie lubi jak ktoś w lakierkach się przechadza, a w lakierkach widać słomę
      • zoil44elwer Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 06.12.12, 16:02
        Salonowcy w 1 pokoleniu, wywodzą się z saloonu.Styropiankowe panki.
        • x2468 Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 06.12.12, 16:09
          Nie są wychowani na górniczych książeczka i talonach tak jak ty młocie parowy?
          • kum.z.antalowki Mnie też alfonsiaki i płatni denuncjatorzy brzydzą 06.12.12, 16:32
            Podobnie jak za komuny sowieccy ideologowie robili idola z Pawki Morozowa, tak teraz pisiacka propaganda robi wzór wychowania patriotycznego z byłego agenta Tomka, który w ub. roku został wystawiony jako kandydat PiS na posła pod nazwiskiem (prawdziwym? operacyjnym?) Kaczmarek. 9 npaździernika 2011 w kieleckim okręgu wyborczym nr 33 otrzymał 4332 głosów. To znaczy, że wśród wyborców trafiają się ludzie, którym jego postępowanie moralnie nie cuchnie.
            W czym widze podobieństwo propagandy pisiackiej i stalinowskiej? W propagowaniu postawy donosicielstwa i pogardy dla więzi międzyludzkich - miłości, przyjaźni, zaufania... robienie wzorca wychowawczego z Pawlika miała oznaczać, że nowy sowiecki człowiek zawsze stawia dobro stalinowskiej ideologii nad więziami społecznymi i rodzinnymi.
            Idolizacja Tomusia ma na celu pokazanie, że bycie szturmowcem IV RP oznacza podeptanie i fekalizację norm zwykłej ludzkiej lojalności i przyzwoitości...
            A co do mediów. Cechą charakterystyczną mediów sowiecko-bolszewickich i mediów IVRP-owo-kaczystowskich jest powiązanie służb specjalnych z wybranymi redakcjami i poszczególnymi dziennikarzami. Służby im - przecieki, oni słuzbom - wsparcie propagandowe. Doszło do tego, że w takim CBA za Kamińskiego podrabianie legitymacji dziennikarskich dla agentów było procederem standardowym, do którego byly szef tej instytucji nawet nie krępuje sie przyznać. Bym się nie zdziwił, gdyby - w rewanżu - niektórzy dziennikarze mieli status TW, albo nawet legitymacje tajnych służb...
            I to chyba przyczyna, dla których "salonowe media" tak demonstracyjnie odcinają się od neobezpieki...

--
            "...trzeba utrzymywać stosunki stojąc, a nie w jakiejś innej postawie..."/Jarosław Kaczyński/
            • zoil44elwer Re: Mnie też alfonsiaki i płatni denuncjatorzy br 06.12.12, 16:46
              Wolałem sovieckich okupantów(widziałem czerwonoarmistów mniej w Polsce przez 50 lat niż przez pół roku w Efie amerykańskich USarmystów.Sierżant Zebryk(WP) pozywa do sądu internautów za nazywanie polskich żołnierzy okupantami i zabójcami kobiet i dzieci Afganistanu!?
          • zoil44elwer Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 06.12.12, 16:32
            Przyjdzie Dziadek Mróz,górnicy zastrajkują to zaczniesz palić książeczki do nabożeństwa by ci rzyć nie przymarzła do zola.
    • mucha-kopaczka salonowe czy saloonowe te media ? 06.12.12, 16:57
      no w każdym razie płetfoszambiarskie..
    • man_sapiens Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 06.12.12, 16:58
      Dlatego, że kurwów nie wpuszcza się na salony
      • mucha-kopaczka wy towarzyszu już nie wypłynieta , Putin ma swoich 06.12.12, 17:01

• zoil44elwer Re: Dlaczego salonowe media nie lubią Tomka 06.12.12, 17:24
        O TEMPOTA!O Mores ! Terozki koorfy dajom Passierscheiny na salony i do nieba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka