Dodaj do ulubionych

W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidzę jej

07.01.13, 18:39
W takiej Polsce to ja nie chcę żyć.
Nienawidzę jej i tępiłam i będę tępić z całej mojej siły.
Przeczuwałam, że Kaczyńscy to uosobienie zła i dewianci więc od oficjalnego i publicznego meldunku podległości przez Lecha Kaczyńskiego zaczęłam tę dewiację polityczną zwalczać.
Ludzie powołani do chronienia obywateli zaczęli czuć się wolni w doborze metod ich gnębienia posuwając się do stosowania ubeckich i gestapowskich metod przesłuchań ŚWIADKÓW.
Metody niedopuszczalne w państwie demokratycznym powodujące nastawienie własnych obywateli przeciw takiemu skjurwysańskiemu kaczyńskiemu państwu!
Za takie działania pozostaly jeszcze przy życiu Kaczyński musi ponieść odpowiedzialność karną.
Podobnie jak jego wykonawcy - jak kostki domina - należy obalić tę wynaturzoną bandę.
Takiej Polski jaką wprowadzali Kaczyńscy - nienawidzę!
Temu dałam wyraz głosując przeciw niemu. Został zmieciony.
Pozostałym - Lechem Kaczyńskim zajęła się Matka Boska Częstochowska chroniąc Polskę swym płaszczem od nieszczęść co ją za Kaczyńskich pognębić miały.
Stała się wola Boska która uchroniła Polskę przed dalszym niszczeniem mojej Polski przez Kaczyńskich.
Szkoda jednak tych pozostałych uczestników kaczyńskiej wycieczki.
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.01.13, 18:44
      Takiej Polski juz nie ma. Było ,minęlo...Nie pozwólmy na powtórzenie się historii i powrót IV RP.
      • porannakawa01 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.01.13, 18:51
        cookies9 napisała:

> Takiej Polski juz nie ma. Było ,minęlo...Nie pozwólmy na powtórzenie się histor
        > ii i powrót IV RP.

Pozostaje jednak nierozliczona i co chwilę łeb podnosi usiłując kąsać.
        A tamtejsze skjurvajseny chodzą w glorii i chwale zamiast w więziennych drelichach.
        Skąd to przyzwolenie?
        • cookies9 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.01.13, 18:58
          >Pozostaje jednak nierozliczona i co chwilę łeb podnosi usiłując kąsać. M

Początek został zrobiony i nazwano hańbiące czyny po imieniu....
          Już kropla drąży skałę:-)
          • jan.urbaniak1 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.01.14, 17:47
            cookies9 napisała:

> >Pozostaje jednak nierozliczona i co chwilę łeb podnosi usiłując kąsać. M
            >
            > Początek został zrobiony i nazwano hańbiące czyny po imieniu....
            > Już kropla drąży skałę:-)
            He ?
        • karfioza Ale ci się dowcip wyostrzył!!!!!!!!! :::::)))))))) 06.01.14, 04:22
          Ale ci się wszystko POpie...ło.
          To PO już 6 lat rządzi!!!!!!!! I to dlatego strach tak bardzo cię cię POwala, że wszystko tak miesza ci się we łbie.
          Już chyba najwyższy czas abyś sobie kulę w ten durny łeb wpie...ła.
          Świat bez ciebie będzie o wiele lepszy.
          • jan.urbaniak1 Re: Ale ci się dowcip wyostrzył!!!!!!!!! :::::))) 06.01.14, 14:14
            karfioza napisał:

> Ale ci się wszystko POpie...ło.
            > To PO już 6 lat rządzi!!!!!!!! I to dlatego strach tak bardzo cię cię POwala, ż
            > e wszystko tak miesza ci się we łbie.
            > Już chyba najwyższy czas abyś sobie kulę w ten durny łeb wpie...ła.
            > Świat bez ciebie będzie o wiele lepszy.
            PO = PiS = solidarusza patologia wymieszana z katolickim syfem !!!
            • yoma Re: Ale ci się dowcip wyostrzył!!!!!!!!! :::::))) 08.01.14, 20:48
              Spójrzcie na datę tego wątku, siroty :)
          • 1all.correct Re: Ale ci się dowcip wyostrzył!!!!!!!!! :::::))) 07.01.14, 22:39
            karfioza napisał:

> Ale ci się wszystko POpie...ło.
            > To PO już 6 lat rządzi!!!!!!!! I to dlatego strach tak bardzo cię cię POwala, ż
            > e wszystko tak miesza ci się we łbie.
            > Już chyba najwyższy czas abyś sobie kulę w ten durny łeb wpie...ła.
            > Świat bez ciebie będzie o wiele lepszy.
            Solidaruchy tocw...e ?!!!
      • porannakawa01 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.01.13, 20:18
        cookies9 napisała:

> Takiej Polski juz nie ma. Było ,minęlo...Nie pozwólmy na powtórzenie się histor
        > ii i powrót IV RP.

Ta Polska ohydna a kaczyńska ciągle żyje i ma się dobrze.
        Popatrz na reakcję zainteresowanych.
        Nie widzą w stosowaniu metod gestapo nic złego!
        Popatrz na reakcje forumowiczów związanych mentalnie z PiSem - oni tego nie potępili.
        To jak piszesz, że tej squ...jsyńskiej kaczyńskiej Polski już nie ma?
        • bmw1-953 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.01.13, 20:29
          A może podesłać weekendowego samobójcę?

> Ta Polska ohydna a kaczyńska ciągle żyje i ma się dobrze.
          > Popatrz na reakcję zainteresowanych.
          > Nie widzą w stosowaniu metod gestapo nic złego!
          > Popatrz na reakcje forumowiczów związanych mentalnie z PiSem - oni tego nie pot
          > ępili.
          > To jak piszesz, że tej squ...jsyńskiej kaczyńskiej Polski już nie ma?
          • bmw1-953 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.01.13, 20:31
            Zaintrygowałaś mnie...Dlaczego Kaczyńska miałaby nie żyć? Przeszkadza Ci, że ona żyje? Zdumiewające......Co Ty masz do jej życia?

bmw1-953 napisała:

> A może podesłać weekendowego samobójcę?
            >
            >
            > > Ta Polska ohydna a kaczyńska ciągle żyje i ma się dobrze.
            > > Popatrz na reakcję zainteresowanych.
            > > Nie widzą w stosowaniu metod gestapo nic złego!
            > > Popatrz na reakcje forumowiczów związanych mentalnie z PiSem - oni tego n
            > ie pot
            > > ępili.
            > > To jak piszesz, że tej squ...jsyńskiej kaczyńskiej Polski już nie ma?
          • 1all.correct Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 08.01.14, 09:08
            bmw1-953 napisała:

>
            >
            > ie pot
            > > ępili.
            ?
          • jan.urbaniak1 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 10.01.14, 06:53
            bmw1-953 napisała:

>
            >
            > ie pot
            > > ępili.
            ????????????????
      • 99venus Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.01.13, 20:35
        żeby się nie powtórzyła trzeba konsekwentnie ujawnić wszystkie łajdactwa pisuarów,rozliczyć ich nie tylko prawnie ale przede wszystkim moralnie.
        pisuarowa kloaka musi zostać zasypana,zabetonowana.
      • karfioza Wy nie macie już nic do gadania. ::::))))))))))))) 06.01.14, 04:28
        To już tylko dwuletnie wasze konanie.
        • jan.urbaniak1 Re: Wy nie macie już nic do gadania. ::::)))))))) 07.01.14, 08:08
          karfioza napisał:

> To już tylko dwuletnie wasze konanie.
          He ?
        • jan.urbaniak1 Re: Wy nie macie już nic do gadania. ::::)))))))) 16.01.14, 09:50
          karfioza napisał:

> To już tylko dwuletnie wasze konanie.
          E, solidaruchy mają się dobrze. Kosztem Narodu.
    • m.c.hrabia Re: podrzucić sznurek? 07.01.13, 18:44
      do snopowiazałki?
    • bnov Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.01.13, 20:25
      zalecam spacery, chłodne natryski na kończyny i zrównoważoną dietę

i dużo snu
      • camille_pissarro Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.01.13, 20:34
        To niezrównoważona zapatystka POwskiej formacji. Kliniczny przykład chamskiego zwolennika formacji historyka z Sopotu.
        • 1all.correct Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 15.01.14, 22:08
          camille_pissarro napisał:

> To niezrównoważona zapatystka POwskiej formacji. Kliniczny przykład chamskiego
          > zwolennika formacji historyka z Sopotu.
          Już ci mówiłem: zamknij swój durny wydymany ryj. Nie dziękuj.
      • hordol ? 07.01.13, 21:22
        a może ew. ipsacja poprawilaby tragiczną sytuację autorki wątku?
        • jan.urbaniak1 Re: ? 06.01.14, 14:05
          hordol napisała:

> a może ew. ipsacja poprawilaby tragiczną sytuację autorki wątku?
          Buahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • 1all.correct Re: ? 25.01.14, 08:52
            jan.urbaniak1 napisał:

> hordol napisała:
            >
            > > a może ew. ipsacja poprawilaby tragiczną sytuację autorki wątku?
            > Buahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            He ?
    • hordol salon wyje bo kolejny idol skazany za łapownictwo 07.01.13, 20:34
      nie rozpaczajcie-nie pierwszy on i nie ostatni.
      • porannakawa01 Re: salon wyje bo kolejny idol skazany za łapown 07.01.13, 20:43
        hordol napisała:

> nie rozpaczajcie-nie pierwszy on i nie ostatni.

Łapownictwo?
        Gratyfikacja, darowizna, dowód wdzięczności to łapówka?
        Lech Kaczyński pożyczający od ministra swojego brata stoo złotych aby dać na tacę księdzu w kościele to jak nazwiesz wg tych kryteriów?
        Kaczyński wtedy jeszcze żył i miał nadzieję na przyszłe wstawiennictwo księdza aby do Nieba się dostać pomógł - czyli jeszcze przed dokonaniem operacji transferu z Ziemi do Nieba.
        Jak to nazwiesz?
        • hordol weż głęboki odech, uspokój się 07.01.13, 20:46
          i nie denerwuj aktualnie walka z korupcją zeszła na plan dalszy.myslę ze nic ci nie grozi
          pozdrawiam
          • 99venus Re: weż głęboki odech, uspokój się 07.01.13, 20:51
            martw się o przyszłość.w styczniu 2013 roku PiS przegrał kolejne wybory.
          • porannakawa01 Re: weż głęboki odech, uspokój się 07.01.13, 20:52
            hordol napisała:

> i nie denerwuj aktualnie walka z korupcją zeszła na plan dalszy.myslę ze nic c
            > i nie grozi
            > pozdrawiam

Metody używane przez aparat kaczyńskich zapożyczając je od Geheim Stadt Polizei nie zostały jednak potępione.
            Także przez ciebie.
            Walka z korupcją nie zeszła na plan dalszy.
            Zajmują się tym policjanci i wyłapują oraz przekazują do osądzenia. Na bieżąco, kilka tysięcy.
            Ale przecież nie gestapowskimi, pisowskimi metodami!

Dotąd nikt z kaczyńskich aparatczyków tych metod nie potępił.
            Także na forum, tutaj - nie widać pisiórków dotąd popierających aby zechceli takie kaczyńskie squ...jseństvo potępić!
            • remik.bz co Ty wiesz o Gestapo? 07.01.13, 21:29
              porannakawa01 napisała:

.
              > Walka z korupcją nie zeszła na plan dalszy.

Zeszła ,zeszła. O dr G. teraz cicho , cichutko. Nawet ofiarę z niego zrobili a to przecież gość z wyrokiem.

> Zajmują się tym policjanci i wyłapują oraz przekazują do osądzenia. Na bieżąco,
              > kilka tysięcy.
              > Ale przecież nie gestapowskimi, pisowskimi metodami!

Tak z ciekawości spytam : co Ty wiesz o gestapowskich metodach ?

• obraza.uczuc.religijnych Pewnie mniej wie od Kaczyńskiego 08.01.13, 08:54
                bo na Gestapo przesłuchania wytrzymywały 13-letnie dziewczynki.
                • 141288bs Re: Pewnie mniej wie od Kaczyńskiego 08.01.14, 18:56
                  SB bylo gorsze...nawet Niesiolowski nie wytrzymal.
                  • jan.urbaniak1 Re: Pewnie mniej wie od Kaczyńskiego 15.01.14, 12:10
                    141288bs napisał:

> SB bylo gorsze...nawet Niesiolowski nie wytrzymal.
                    SB to najpierw zabijało a później przesłuchiwało. Np. taką ofiarą był Jarosław Wypierdek-Kaczyński.
              • jan.urbaniak1 Re: co Ty wiesz o Gestapo? 08.01.14, 17:49
                remik.bz napisał:

> porannakawa01 napisała:
                >
                > .
                > > Walka z korupcją nie zeszła na plan dalszy.
                >
                > Zeszła ,zeszła. O dr G. teraz cicho , cichutko. Nawet ofiarę z niego zrobili a
                > to przecież gość z wyrokiem.
                >
                >
                > > Zajmują się tym policjanci i wyłapują oraz przekazują do osądzenia. Na bi
                > eżąco,
                > > kilka tysięcy.
                > > Ale przecież nie gestapowskimi, pisowskimi metodami!
                >
                > Tak z ciekawości spytam : co Ty wiesz o gestapowskich metodach ?
                >
                A TY ?
            • man_sapiens Re: weż głęboki odech, uspokój się 07.01.13, 21:36
              Pikanterii dodaje fakt, że ubeckie metody były stosowane wobec świadków - czyli wspaniałym żigolakom z CBA chodziło o wymuszenie fałszywych zeznań.
              • remik.bz Re: weż głęboki odech, uspokój się 07.01.13, 22:05
                man_sapiens napisał:

> Pikanterii dodaje fakt, że ubeckie metody były stosowane wobec świadków

Bili ich metalowymi prętami, nagich polewali lodowatą wodą, razili prądem, wybijali oczy, łamali rece i nogi?
                • obraza.uczuc.religijnych Re: weż głęboki odech, uspokój się 08.01.13, 08:55
                  Nie, stosowali terror psychiczny, wozili po terenie aby świadek utracił orientację itp. Typowe ubeckie metody.
                • obraza.uczuc.religijnych A tego bili metalowymi prętami, remik? 03.01.14, 12:18
                  wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,15215967,Radny_PiS_z_zarzutami_korupcji___Sprawa_polityczna_.html
                  A może polewali go lodowatą wodą, razili prądem, wybijali oczy albo łamali mu ręce i nogi?
                  • jan.urbaniak1 Re: A tego bili metalowymi prętami, remik? 06.01.14, 13:52
                    obraza.uczuc.religijnych napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,15215967,Radny_PiS_z_zarzutami_korupcji___Sprawa_polityczna_.html
                    > A może polewali go lodowatą wodą, razili prądem, wybijali oczy albo łamali mu r
                    > ęce i nogi?
                    Eeeeeeeeeeeeep ... .
          • jan.urbaniak1 Re: weż głęboki odech, uspokój się 07.01.14, 13:26
            hordol napisała:

> i nie denerwuj aktualnie walka z korupcją zeszła na plan dalszy.myslę ze nic c
            > i nie grozi
            > pozdrawiam
            ChCWRPSG !
          • jan.urbaniak1 Re: weż głęboki odech, uspokój się 15.01.14, 12:28
            hordol napisała:

> i nie grozi
            > pozdrawiam
            ...alaj !
          • 1all.correct Re: weż głęboki odech, uspokój się 16.01.14, 19:25
            hordol napisała:

> i nie grozi
            > pozdrawiam
            He ?
      • 99venus Re: salon wyje bo kolejny idol skazany za łapown 07.01.13, 20:50
        nie kłam.wyrok zapadł i nikt go nie krytykuje.ocenie podlegaja gestapowsko-ubeckie metody cba i dziwna ślepota prokuratury.
        • remik.bz Re: salon wyje bo kolejny idol skazany za łapown 07.01.13, 21:21
          99venus napisał:

> nie kłam.wyrok zapadł i nikt go nie krytykuje.ocenie podlegaja gestapowsko-ubec
          > kie metody cba i dziwna ślepota prokuratury.

A tak komentuje tu oficer AK:

"......Takie porównanie to świadectwo albo braku elementarnej wiedzy, albo politycznego cynizmu sędziego" – napisał ppłk Oremus. Dziennikarzom opowiedział o torturach, jakie stosowano wobec niego i jego kolegów w okresie stalinowskim – m.in. rażeniu prądem, biciu, przetrzymywaniu zimą w celi bez szyb w oknach i w karcerach, gdzie nagich więźniów polewano zimną wodą.

- I ten pan sędzia nie wie o tym, jak było. Nikt nie wie, bo się nie publikuje, bo to wstyd, bo to robili Polacy! To co się stało teraz, to jest obelga nie tylko dla sędziego. On skompromitował całą elitę wymiaru sprawiedliwości, która powinna stać na straży uczciwości, honoru – powiedział podczas konferencji ppłk Oremus......"

• 99venus Re: salon wyje bo kolejny idol skazany za łapown 07.01.13, 21:25
            kożdy kto siada obok ziobry traci kontakt z rzeczywistościa.mam dziwne podejrzenie,że ten zacny starszy pan nie bardzo wiedział o co chodzi.
            • remik.bz Oficer AK walczy o polską rację stanu 07.01.13, 21:33
              99venus napisał:

> kożdy kto siada obok ziobry traci kontakt z rzeczywistościa.mam dziwne podejrze
              > nie,że ten zacny starszy pan nie bardzo wiedział o co chodzi.

Nie żartuj , to oficer AK. Nawet w podeszłym wieku stara się bronic polskiej racji stanu, której kompletnie nie rozumie (lub olewa) Sędzia Tuleya.
              • man_sapiens Re: Oficer AK walczy o polską rację stanu 07.01.13, 21:37
                To jak nazwiesz metody tego bydła z CBA?
                • remik.bz Re: Oficer AK walczy o polską rację stanu 07.01.13, 22:10
                  man_sapiens napisał:

> To jak nazwiesz metody tego bydła z CBA?

To sprawa prokuratora i ew. (jesli to prawda) sądu.
                  Całkiem odrębna sprawa.
                  I "wydawanie wyroku" przed kamerami TV na Ziobro i CBA w sprawie o łapówki, to niszczenie resztek autorytetu wymiaru sprawiedliwości przez sędziego Tuleyę. I ten oficer AK o te resztki autorytetu walczy.
                  Ten autorytet apolitycznego, niezawisłego sądu ,to własnie polska racja stanu
                  • man_sapiens Re: Oficer AK walczy o polską rację stanu 07.01.13, 23:14
                    Kto wydawał wyroki na Ziobrę i CBA? Sędzia Tuleya? Chyba w twoich marzeniach.
                    Sędzia poinformował, że funkcjonariusze w postępowaniu łamali prawo i podał przykłady, na czym to polegało. A później dodał, że złoży w tej sprawie doniesienie do prokuratury.
                    W stalinizmie doniesienie do prokuratury oznaczało wyrok, może stąd twój odruch. To się już skończyło, IV RP przestała istnieć. Prokuratura poprowadzi śledztwo, sąd wyda wyrok.
                    Pamiętam jak prokurator generalny Ziobro mówił przy okazji śmierci Blidy, o tym, że niewinni nie mają powodu obawiać się oskarżenia czy nawet aresztu. Czyli jeżeli ktoś się boi oskarżenia, to najpewniej nie jest niewinny.
                  • obraza.uczuc.religijnych Nikt nie wydawał wyroku na CBA i Ziobrę, kłamco 08.01.13, 09:00
                    To tacy jak ty upolityczniają całą tę sprawę, z takimi jak ty powinien więc walczyć ten oficer AK.
              • mn7 nie używaj słów, których nie rozumiesz 08.01.13, 10:30
                Reagowanie na drastyczne, szokujące przypadki łamania prawa i brutalnego nadużywania władzy jest sprzeczne z polską racja stanu?
                Cóż to za kompromitujący bełkot? Jesteś taki jak oni?
                • remik.bz Re: nie używaj słów, których nie rozumiesz 08.01.13, 19:01
                  mn7 napisała:

> Reagowanie na drastyczne, szokujące przypadki łamania prawa i brutalnego naduży
                  > wania władzy jest sprzeczne z polską racja stanu?
                  > Cóż to za kompromitujący bełkot? Jesteś taki jak oni?

Skąd wiesz ,ze doszło do łamania prawa? Byl jakis wyrok w tej sprawie?
                  Tylko prosze odpowiedz bez bełkotu typu "powszechnie wiadomo, oczywistym jest..."
                  • spokojny.zenek ale ty jesteś żenujący 08.01.13, 21:15
                    A skąd prokurator wnosząc akt oskarzenia wie, ze popełniono przestępstwo? Przecież wyrok jeszcze nie zapadł...
                    Czy was na tym pisoskim wumlu jakoś specjalnie szkolą z technik manipulacji, czy jesteś takim samorodnym talentem?
                    • 1all.correct Re: ale ty jesteś żenujący 08.01.14, 11:49
                      spokojny.zenek napisał:

> A skąd prokurator wnosząc akt oskarzenia wie, ze popełniono przestępstwo? Przec
                      > ież wyrok jeszcze nie zapadł...
                      > Czy was na tym pisoskim wumlu jakoś specjalnie szkolą z technik manipulacji, cz
                      > y jesteś takim samorodnym talentem?
                      He ?
              • jan.urbaniak1 Re: Oficer AK walczy o polską rację stanu 08.01.14, 13:50
                remik.bz napisał:

> 99venus napisał:
                >
                > > kożdy kto siada obok ziobry traci kontakt z rzeczywistościa.mam dziwne po
                > dejrze
                > > nie,że ten zacny starszy pan nie bardzo wiedział o co chodzi.
                >
                > Nie żartuj , to oficer AK. Nawet w podeszłym wieku stara się bronic polskiej ra
                > cji stanu, której kompletnie nie rozumie (lub olewa) Sędzia Tuleya.
                Posrało cię ?
          • behemot17-13 Re: salon wyje bo kolejny idol skazany za łapown 07.01.13, 21:54
            może i masz rację, przytaczając wypowiedź akowca. jakby się zastanowić, nie było rażenia prądem, nie było bicia, obeszło się bez wyrywania zębów, gwałcenia. w sumie było znośnie. a teraz skup się, jeśli w ogóle taki stan ducha i postrzegania rzeczywistości jest Ci znany, masz świadomość cierpienia, strachu, niepewności ludzi przesłuchiwanych? nie podejrzanych a świadków? prośba do Ciebie, nie odpowiadaj, bo się porzygam.
            • remik.bz Re: salon wyje bo kolejny idol skazany za łapown 07.01.13, 22:19
              behemot17-13 napisał:

> może i masz rację, przytaczając wypowiedź akowca. jakby się zastanowić, nie był
              > o rażenia prądem, nie było bicia, obeszło się bez wyrywania zębów, gwałcenia. w
              > sumie było znośnie. a teraz skup się, jeśli w ogóle taki stan ducha i postrzeg
              > ania rzeczywistości jest Ci znany, masz świadomość cierpienia, strachu, niepewn
              > ości ludzi przesłuchiwanych? nie podejrzanych a świadków? prośba do Ciebie, nie
              > odpowiadaj, bo się porzygam.

Sorry , odpowiem. (Wymiociny mozesz wytrzeć papierem toaletowym).
              Mam świadomość. I bardzo im współczuje -jeśli to prawda.
              I po raz kolejny powtarzam- jeśli to prawda , to musi tym się zająć prokurator a potem sąd.
              Ale w odrębnej sprawie.
              Nie w sprawie o korupcję i lapownictwo dr. G
              Sędzia Tuleya prowadził sprawę o łapownictwo a nie o łamanie prawa w czasie śledztwa.
              A publicznie wydał wyrok w tej sprawie "przesłuchań", która być może dopiero będzie.
              Być moze będzie i nie wiadomo jak się zakończy. Jest logiczne podejrzenie ,że sędzia Tuleya conajmniej jest niekompetentny a raczej stronniczy i politycznie ukierunkowany.
              Zmieniając z premedytacją "oblicze " sprawy z łapownictwa na "ubeckie metody" zniszczył żałosne resztki wiary w niezawisłość sądów w RP.

• obraza.uczuc.religijnych Tuleya nie wydał żadnego wyroku ws. przesłuchań 08.01.13, 09:02
                kłamliwy remiku.bz. Prokuratura przedstawiła mu materiał dowodowy i sędzia uzasadniając wyrok, jego wysokość, odniósł się do tych dowodów i metod ich zdobywania. Politycznie ukierunkowany to jesteś ty a nie Tuleya, o niekompetencji to już nawet nie wspominam, jesteś tu mistrzem.
              • lech1966 Re: salon wyje bo kolejny idol skazany za łapown 24.01.13, 20:50
                remik.bz napisał:

> behemot17-13 napisał:

> Sędzia Tuleya prowadził sprawę o łapownictwo a nie o łamanie prawa w czasie śle
                > dztwa.
                > A publicznie wydał wyrok w tej sprawie "przesłuchań", która być może dopiero bę
                > dzie.
                > Być moze będzie i nie wiadomo jak się zakończy. Jest logiczne podejrzenie ,że s
                > ędzia Tuleya conajmniej jest niekompetentny a raczej stronniczy i politycznie u
                > kierunkowany.
                > Zmieniając z premedytacją "oblicze " sprawy z łapownictwa na "ubeckie metody" z
                > niszczył żałosne resztki wiary w niezawisłość sądów w RP.
                >
                Remik,,,mialem cie za normalnego faceta,,,Ale ty normalny nie jestes..Mimo ze uzywasz czasem jezyka prawniczego to tych zasad nie stosujesz do siebie..Robisz zarzut ze sedzia osądził działania CBA,,On tylko zlozył zawiadomienie o podejzeniu takich działan..Stosuj te same zasady do siebie jak i do innych
          • porannakawa01 Re: salon wyje bo kolejny idol skazany za łapown 07.01.13, 22:04
            Mówisz, żeby nazwać kaczyńskie metody przesłuchań gestapowskimi powinniśmy odhaczać - a to wyrywanie paznokci, a to bicie pałką, a to konwejer - i gdy zabraknie którejś z tych metod to już nie nazywać ich podobnymi do gestapowskich?

Gdzie twoi rodzice, gdzie dziadkowie?
            Oni ci o tym nie opowiadali?
            Jak używać głowy w trudnych chwilach?
      • jan.urbaniak1 Re: salon wyje bo kolejny idol skazany za łapown 07.01.14, 10:05
        hordol napisała:

O qrde !
      • 1all.correct Re: salon wyje bo kolejny idol skazany za łapown 09.01.14, 11:02
        hordol napisała:

Pynonga błaszczysz ?
      • 1all.correct Re: salon wyje bo kolejny idol skazany za łapown 15.01.14, 11:04
        hordol napisała:

A giga se malugrtae ?
    • bard333 są specjalne zakłady, które mogłyby ci pomóc... 07.01.13, 21:16
      w Tworkach na przykład mogłabys spróbować...
      • 99venus Re: są specjalne zakłady, które mogłyby ci pomóc. 07.01.13, 21:24
        jak robisz zdjęcia nad Nidzkim jesteś sympatyczniejszy.
    • zuzkazuzka111 no to z niej wyp...laj na Kubę, albo gdzieś... 07.01.13, 22:18
      Polsce nie jest potrzebne takie coś jak ty.

A.. i koniecznie zabierz ze sobą święty obrazek w klapie.
      • obraza.uczuc.religijnych A ty ruskazuzko lubisz tę Polskę? 08.01.13, 09:03
        Przecież caly czas ci się nie podoba tutaj.
        • 1all.correct Re: A ty ruskazuzko lubisz tę Polskę? 07.01.14, 11:13
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Przecież caly czas ci się nie podoba tutaj.
          Bo to qtas złamany.
      • jan.urbaniak1 Re: no to z niej wyp...laj na Kubę, albo gdzieś.. 07.01.14, 10:35
        zuzkazuzka111 napisała:

> Polsce nie jest potrzebne takie coś jak ty.
        >
        > A.. i koniecznie zabierz ze sobą święty obrazek w klapie.
        Zamknij ryj zboczona gnido !!!!
    • kecawa Lepsze g .... w polskim polu niż fiołki w Neapolu 07.01.13, 22:20
      Lepsze g ...na polskim polu niż fiołki w Neapolu

Nienawiść jest złem. Gdy czytam Twój post to Ci tylko współczuję, że jesteś tak przesiąknięta nienawiścią . Mniej TVN i GW a więcej innych niszowych mediów a zapewniam Ciebie tak jak ja będziesz patrzyć na swoich interlokutorów bez nienawiści

kecaw
      • porannakawa01 Re: Lepsze g .... w polskim polu niż fiołki w Ne 07.01.13, 23:21
        kecawa napisał:
        > Nienawiść jest złem. Gdy czytam Twój post to Ci tylko współczuję, że jesteś tak
        > przesiąknięta nienawiścią . Mniej TVN i GW a więcej innych niszowych mediów a
        > zapewniam Ciebie tak jak ja będziesz patrzyć na swoich interlokutorów bez nien
        > awiści
        >
        > kecaw

Myślisz, że powinnam z miłością drugi policzek nadstawić?
        Gdy cham zabiera się do bójki kłonicą a dostawszy orczykiem w łeb plugawy zapytuje - dlaczego ty mnie tak nienawidisz?
        Dlaczego taką nieszlachetną bronią?
        Powinnaś raczej szlachetnej szpady użyć to ja tą kłonicą dałbym jakoś rady!
        A do chama tymczasem trzeba jego bronią!
        Poza tym, gdy cham znajdzie się w zasięgu twojej nogi - należy chama kopnąć.
        Gdy tego nie zrobisz - cham weźmie to za twoją słabość i ciebie będzie usiłował kopnąć.
        Myślisz, że z Kaczyńskimi i ich wstrętną mi Polską powinnam postępować inaczej?
        Nie jak z chamami i z ichnim chamskim nasieniem?
        Dlaczego tak uważasz?
        • kecawa Re: Lepsze g .... w polskim polu niż fiołki w Ne 08.01.13, 06:45
          Widzisz ja mam odmienny pogląd w tej materii, do kogoś kto zachowuje się zgodnie z przyjętymi normami prawnymi ( to aparat sądowy po wyczerpaniu instancyjności jest tutaj może i nie doskonałym lecz stróżem) i kto jest tylko i wyłącznie moim interlokutorem , rodakiem co ma prawo tak jak i TY głosić swoje opinie, podchodzę nie jak do chama
          .Ja jedynie mogę Ciebie prosić o zmniejszenie w tych opiniach dawki pejoratywnych a czasami wręcz wulgarnych określeń a dyskurs , który jest stalą cechą demokracji trwać może i powinien.I raz jeszcze powtarzam na straży tego dyskursu stoją normy opisane dobrymi obyczajami i prawem-

ps
          nawet sędzia ma prawo do swojej opinii tak samo jak ja, że powszechnie znany ostatnio sędzia jest na bakier z podstawową wiedzą historyczną i w ramach wyrażania swojej opinii palną kilka głupot to prawo demokracji choć w przypadku tego sędziego to wstyd

serdecznie pozdrawiam i więcej empatii dla innych co mają odmienną percepcję
      • wiosnaludzikow Re: Lepsze g .... w polskim polu niż fiołki w Ne 08.01.13, 02:53
        kecawa napisał:

> Lepsze g ...na polskim polu niż fiołki w Neapolu
        >
        >
        > Nienawiść jest złem. Gdy czytam Twój post to Ci tylko współczuję, że jesteś tak
        > zapewniam Ciebie tak jak ja będziesz patrzyć na swoich interlokutorów bez nien
        > awiści
        >
        > kecaw
        Sżacunek !
      • all.correct2 Re: Lepsze g .... w polskim polu niż fiołki w Ne 06.01.14, 15:20
        kecawa napisał:

> Lepsze g ...na polskim polu niż fiołki w Neapolu
        >
        >
        > awiści
        >
        > kecaw
        Jesteś idiotą. Nie dziekuj.
    • wiosnaludzikow Nienawidzić... 08.01.13, 02:52
      Nienawidzić takiej czy innej Polski to u żołnierzyków Rydzyka, Niesiołowskiego, Maciarewicza, Senyszyn, Palikota, Kaczyńskiego, Millera, Tuska i .....u Ciebie to standardowy sposób zachowania i debaty publicznej wobec własnego państwa, rodaków, demokracji, .....
      • porannakawa01 Re: Nienawidzić... 08.01.13, 03:52
        wiosnaludzikow napisał:

> Nienawidzić takiej czy innej Polski to u żołnierzyków Rydzyka, Niesiołowskiego,
        > Maciarewicza, Senyszyn, Palikota, Kaczyńskiego, Millera, Tuska i .....u Ciebi
        > e to standardowy sposób zachowania i debaty publicznej wobec własnego państwa,
        > rodaków, demokracji, .....
        Sposób zachowania?
        Sposób debaty?
        Ty piszesz o Kaczyńskich i ich służących - o ich sposobie zachowania?
        O ich sposobie debaty?
        Debaty?
        Jak ty widzisz debatę Kaczyńskich z obywatelem zwykłym?
        Przez areszt wydobywczy, całonocne przesłuchanie i rzucone potem z limuzyny - Spieprzaj dziadu?
        Co się musisz tego kota do góry ogonem naobracać.
        A prawda jest tylko jedna.
        Kaczyńscy z ichnim systemem nie nadają się do życia w mojej Polsce.
        Niech tam mają tę swoją czwartą, osiemnastą byle nie wchodzili z tym swoim plugastwem w moje życie.
        • wiosnaludzikow Re: Nienawidzić... 08.01.13, 06:55
          porannakawa01 napisała:
          > A prawda jest tylko jedna.
          To powyższe mówi samo za Ciebie :)
        • wiosnaludzikow Re: No właśnie zabawny oszołomie 08.01.13, 08:50
          porannakawa01 napisała:
          > A prawda jest tylko jedna.
          Podobnie jak Ty uważają Rydzyk, Kaczyński, Macierewicz, Sobecka, Palikot, Senyszyn. Sama potwierdziłaś to co o Tobie sądzę.
      • jan.urbaniak1 Re: Nienawidzić... 05.01.14, 19:36
        wiosnaludzikow napisał:

> Nienawidzić takiej czy innej Polski to u żołnierzyków Rydzyka, Niesiołowskiego,
        > Maciarewicza, Senyszyn, Palikota, Kaczyńskiego, Millera, Tuska i .....u Ciebi
        > e to standardowy sposób zachowania i debaty publicznej wobec własnego państwa,
        > rodaków, demokracji, .....
        A kto powiedział, że ten syf to nasze państwo ?! Wypraszam sobie !
        • wiosnaludzikow Re: Nienawidzić... 06.01.14, 02:43
          jan.urbaniak1 napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
          >
          > > Nienawidzić takiej czy innej Polski to u żołnierzyków Rydzyka, Niesiołows
          > kiego,
          > > Maciarewicza, Senyszyn, Palikota, Kaczyńskiego, Millera, Tuska i .....u
          > Ciebi
          > > e to standardowy sposób zachowania i debaty publicznej wobec własnego pań
          > stwa,
          > > rodaków, demokracji, .....
          > A kto powiedział, że ten syf to nasze państwo ?! Wypraszam sobie !
          Moje tak !
          • jan.urbaniak1 Re: Nienawidzić... 08.01.14, 17:37
            wiosnaludzikow napisał:

> jan.urbaniak1 napisał:
            >
            > > wiosnaludzikow napisał:
            > >
            > > > Nienawidzić takiej czy innej Polski to u żołnierzyków Rydzyka, Nies
            > iołows
            > > kiego,
            > > > Maciarewicza, Senyszyn, Palikota, Kaczyńskiego, Millera, Tuska i
            > .....u
            > > Ciebi
            > > > e to standardowy sposób zachowania i debaty publicznej wobec własne
            > go pań
            > > stwa,
            > > > rodaków, demokracji, .....
            > > A kto powiedział, że ten syf to nasze państwo ?! Wypraszam sobie !
            > Moje tak !
            To weź go sobie i wypier dalaj !!!
    • baldymora Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 08.01.13, 10:01
      Posłuchaj. To nie jest wina Polski jako kraju tylko takich ludzi, którzy siedzą w urzędach, parlamencie i na innych wysokich stanowiskach, którzy rozkradają nasz kraj, bo nie wierzę w to, że nie mają pomysłu na to jak zmienić nasz kraj. Oni tego nie chcą, ponieważ wiedzą, że to by się wiązało z ograniczeniem ich wypłat i luksusów.
    • porannakawa01 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 08.01.13, 18:14
      Ludzie powołani do chronienia obywateli zaczęli czuć się wolni w doborze metod ich gnębienia posuwając się do stosowania ubeckich i gestapowskich metod przesłuchań ŚWIADKÓW.
      Metody niedopuszczalne w państwie demokratycznym powodujące nastawienie własnych obywateli przeciw takiemu skjurwysańskiemu kaczyńskiemu państwu!
      Za takie działania pozostaly jeszcze przy życiu Kaczyński musi ponieść odpowiedzialność karną.
      Podobnie jak jego wykonawcy - jak kostki domina - należy obalić tę wynaturzoną bandę.
      • wiosnaludzikow Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 08.01.13, 18:30
        porannakawa01 napisała:

> Ludzie powołani do chronienia obywateli zaczęli czuć się wolni w doborze metod
        > ich gnębienia posuwając się do stosowania ubeckich i gestapowskich metod przesł
        > uchań ŚWIADKÓW.
        Oni równiez nienawidzą tak jat Ty.
        Dla nich też jak dla Ciebie " "prawda jest tylko jedna".
        Jesteście takimi samymi oszołomami tylko po przeciwnych stronach barykady.
    • mietek_grodecki Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 08.01.13, 18:35
      Zapomniales esbeku o jednym szczegule - teraz rzondzi twoja PO, a nie PiS!
      • wanda43 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 08.01.13, 18:51
        Rożnica niewielka. PO to PiS w wersji light.
      • porannakawa01 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 08.01.13, 19:03
        mietek_grodecki napisał:

> Zapomniales esbeku o jednym szczegule - teraz rzondzi twoja PO, a nie PiS!

Durniu - do czego się odnosisz?
        Do mojej wypowiedzi czy po prostu nie zrozumiałeś durniu i zabierasz głoś nie wiedząc o co chodzi?
        Nie bądź śmiesznym - durniu!
        I teraz cytat:
        Temu dałam wyraz głosując przeciw niemu. Został zmieciony.
        Pozostałym - Lechem Kaczyńskim zajęła się Matka Boska Częstochowska chroniąc Polskę swym płaszczem od nieszczęść co ją za Kaczyńskich pognębić miały.
        • wiosnaludzikow przykład wojny polskopolskiej oszołomionych troli 08.01.13, 19:07
          porannakawa01 napisała:

> mietek_grodecki napisał:
          >
          > > Zapomniales esbeku o jednym szczegule - teraz rzondzi twoja PO, a nie PiS
          > !
          >
          > Durniu - do czego się odnosisz?
          > Do mojej wypowiedzi czy po prostu nie zrozumiałeś durniu i zabierasz głoś nie w
          > iedząc o co chodzi?
          > Nie bądź śmiesznym - durniu!
          > I teraz cytat:
          > Takiej Polski jaką wprowadzali Kaczyńscy - nienawidzę!
          > Temu dałam wyraz głosując przeciw niemu. Został zmieciony.
          > Pozostałym - Lechem Kaczyńskim zajęła się Matka Boska Częstochowska chroniąc Po
          > lskę swym płaszczem od nieszczęść co ją za Kaczyńskich pognębić miały.
    • mariner4 Mamy zostawić Polske PiSowskim 08.01.13, 19:07
      śmieciom? NIGDY!
      M.
      • jan.urbaniak1 Re: Mamy zostawić Polske PiSowskim 15.01.14, 20:40
        mariner4 napisał:

> śmieciom? NIGDY!
        > M.
        Popieram !
    • remik.bz A jesli nie było łamania prawa? 08.01.13, 19:08
      porannakawa01 napisała:

> W takiej Polsce to ja nie chcę żyć.
      > Nienawidzę jej i tępiłam i będę tępić z całej mojej siły.
      >> Ludzie powołani do chronienia obywateli zaczęli czuć się wolni w doborze metod
      > ich gnębienia posuwając się do stosowania ubeckich i gestapowskich metod przesł
      > uchań ŚWIADKÓW.
      > Metody niedopuszczalne w państwie demokratycznym powodujące nastawienie własnyc
      > h obywateli przeciw takiemu skjurwysańskiemu kaczyńskiemu państwu!
      > Za takie działania pozostaly jeszcze przy życiu Kaczyński musi ponieść odpowied
      > zialność karną.

A niby za co?
      Ciekaw jestem co zrobisz jak się okaże ,że nie było lamania prawa ( a tak twierdzi prokuratura)?
      Tak nawiasem w najgorszym wypadku jakas odpowiedzialność poniosa jedynie szeregowi funkcjonariusze, bezpośredni "wykonawcy". A to zaskutkuje tym , ze dzis szeregowi funkcjonariusze będą bać się po prostu walczyć z naprawdę wielką korupcja. Moze własnie o to chodzi?
      • spokojny.zenek pisowskie odwracanie kota ogonem 08.01.13, 20:52
        Jeśli choć jeden funkcjonariusz będzie sie bał sięgać po nielegalne metody, już wtedy będzie się opłacało.
      • porannakawa01 Re: A jesli nie było łamania prawa? 08.01.13, 21:02
        remik.bz napisał:

> Tak nawiasem w najgorszym wypadku jakas odpowiedzialność poniosa jedynie szereg
        > owi funkcjonariusze, bezpośredni "wykonawcy". A to zaskutkuje tym , ze dzis sze
        > regowi funkcjonariusze będą bać się po prostu walczyć z naprawdę wielką korupcj
        > a. Moze własnie o to chodzi?

Kto wywlekał świadków na przesłuchania z miejsca pracy, w obecności klientów i współpracowników przez brygadę antyterrorystyczną? Kto ich wlókł do kibitki, kto nocami woził to tu, to tam aby stracili orientację?
        Kto stosował metodę KONWEJER?
        Kaczyński, Ziobro czy Kamiński?
        Szeregowi przecież pracownicy za ichnim przyzwoleniem przecież.
        A nam o to chodzi aby taki jeden czy drugi gnojek, któremu chciało by się poszturchać świadka bał się tego działania i wiedział, że napewno za to będzie ostro rozliczony.
        Myślisz, że działania pozaprawne w stosunku do świadków są usprawiedliwione gdyby miały wymusić potwierdzenie tez śledztwa?
        Gdy się postawią przełożonemu wymuszającemu takie urestwo? Dobrze będzie czy źle?
      • cookies9 Re: A jesli nie było łamania prawa? 08.01.13, 21:03
        Łamanie prawa było ewidentne - nocne przesłuchania,straszenie,wywieranie presji,zastraszanie,kręcenie filmów,telewizyjne komentowanie wydarzeń przez Ziobro i Kamińskiego.
        Całe szczęście,że to juz przeszłość...

"Nie kręcimy filmów, nie robimy zdjęć, nie organizujemy konferencji prasowych i nie wyprowadzamy ludzi w błyskach fleszy. Wykonujemy wszystko zgodnie z prawem i starannie - zapewnił na antenie TVN24 rzecznik CBA Jacek Dobrzyński.

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/rzecznik-zaden-oficer-zwiazany-ze-sprawa-g-nie-pracuje-juz-w-cba,298804.html
        • porannakawa01 Re: A jesli nie było łamania prawa? 09.01.13, 23:46
          Jestem przerażona stosunkiem wyrażanym dosyć głośno - pomijającym milczeniem te metody gestapowsko-esbeckie stosowane przez kaczyńskich służących skoncentrowanych obecnie na krytykowaniu fatu ujawnienia tych metod i nazwania ich po imieniu przez sędziego.
          Czyli nadal w Polsce jest przyzwolenie dla kaczyńskich squ...jsennów na stosowanie przez nich metod esbeckich.
          Na ma ich potępienia!
          Skąd to się w ludziach bierze - ludziach żyjących w wolnej i nioepodległej Polsce, w Uni Europejskiej?
          To tak jakby gdzieś tam w zakamarkach polskiej świadomości przetrwały wszy i pluskwy mentalne oczekujące na sposobną chwilę aby się ujawnić.
          A może to nie polska lecz wolacka, kaczyńska mentalność?
    • makova_panenka Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 09.01.13, 23:49
      Reżim Tuska robi to samo. Tyle że się nie chwali.
      • porannakawa01 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 24.01.13, 05:07
        makova_panenka napisała:

> Reżim Tuska robi to samo. Tyle że się nie chwali.

Gdy wiesz to nie milcz.
        Sqjurvajsiństwo trzeba ujawniać i tępić.
        Kto by nie był autorem.
        Bo to bije w naszą Polskę.
        Wolna i niepodległą.
    • tomek62.0 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 10.01.13, 00:11

.......Pod kryptonimem " Czwarta RP "

www.dailymotion.com/video/xt3k0c_animal-farm-propaganda-project_creation
    • dr_pitcher Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 24.01.13, 05:25
      Za Kaczynskim nie przepadam, ale tutaj przesadzasz - czy masz zamiar postawic przedsadem 30% spoleczenstwa, ktore na tego Pana glosuje? I przestan uzywac wielkich, nadetych slow.
    • wiosnaludzikow No i rzygasz... tą nienawiścią 24.01.13, 05:44
      Kto Ci tak wielką krzywdę w życiu zrobił i doprowadził Cię aż do takiego stanu.....
      • all.correct2 Re: No i rzygasz... tą nienawiścią 06.01.14, 12:23
        wiosnaludzikow napisał:

> Kto Ci tak wielką krzywdę w życiu zrobił i doprowadził Cię aż do takiego stanu.
        > ....
        Ja rzygam tylko na ciebie.
      • 1all.correct Re: No i rzygasz... tą nienawiścią 16.01.14, 23:52
        wiosnaludzikow napisał:

> Kto Ci tak wielką krzywdę w życiu zrobił i doprowadził Cię aż do takiego stanu.
        > ....
        Ja rzygam na ciebie. Nie dziękuj.
    • big_gadu Re: wolna droga ! 24.01.13, 06:29
      Bierz paszport i wyjechać,
      powodzenia na emigracji !
      Za komuny nie było można !
      • lech1966 Re: wolna droga ! 24.01.13, 21:17
        big_gadu napisała:

> Bierz paszport i wyjechać,
        > powodzenia na emigracji !
        > Za komuny nie było można !

Ty juz wyjechales?? wiec sie nie wypowiadaj na tematy ci obce..Czy nie stac nas na normalnych policjantów,,i normalne słuzby? Takie jak u sasiadów??? S,,,,,o trzeba nazywac po imieniu,,bo ludzie stosujący takie standardy nie zrozumieją jak powiesz normalnie...Zauwaz ze ci przesladowani swiadkowie,byli SWIADKAMI a nie byli terrorystami.. Doktor G sobie zasłuzył na takie traktowanie,,złamał prawo,,ale swiadkowie??? czy nasi Polscy agenci nie potrafia udowodnic przestepstwa nie wymujszając zeznan???????
    • adam81w Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 24.01.13, 21:01
      Jakie ubeckie jakie gestapowskie? Wiesz w ogóle co to znaczy? Co za bełkot leminga.
      Ja natomiast nienawidzę państwa Tuska, państwa które pozbywa się suwerenności polskiej, które współpracuje i wychwala antyPolaków, które wobec Polakow stosuje pedagogikę wstydu, które nie potrafi zadbać o polskie interesy, w którym zdarzył się Smoleńsk.
    • voiceinthedesert1 Kaczyński jednak zginął w walce o honor Polski! 06.02.13, 14:39
      Bronił Gruzji przed bandyctwem Rosji. Bronił ofiary Katynia. Bronił jednym słowem wolności i honoru Polski. Jeśli w "takiej" Polsce nie chce Pani żyć", to nie wiem co Pani poradzić!
      • 99venus Re: Kaczyński jednak zginął w walce o honor Polsk 06.02.13, 14:53
        w takiej Polsce to ja tez nie chcę.
        zwłaszcza obok takich ludzi jak Wielki Nieboszczyk.ta obrona Gruzji tylko może śmieszyć a obrona ofiar Katynia(przed kim?) to była kampania wyborcza na cmentarzu.i nic więcej.
        w tej sytuacji lepiej nic nie radzić tylko pomysleć w skupieniu i ciszy.
        • voiceinthedesert1 Re: Kaczyński jednak zginął w walce o honor Polsk 06.02.13, 15:08
          Zapomniała Pani o honorze Polski! Dziś Rosjanie ukrywają trzecią czarną skrzynkę K3-43 i nie oddają nam wraku! Co Pani na to? Tylko "myśli w skupieniu i ciszy"? W nieskończoność?

• 99venus Re: Kaczyński jednak zginął w walce o honor Polsk 06.02.13, 15:15
            1.co to jest "honor"Polski?jakiej Polski?
            2.sprawa katastrofy smoleńskiej już od dawna wisi mi i nudzi mnie.
            3.lubię ciszę i spokój a nie bezmyslny jazgot ścierwojadów i pisuarów.
    • zapijaczony_ryj Tylu niewinnych zginęło przez głupotę Kaczyńskich 06.02.13, 15:11
      porannakawa01 napisała:
      > Pozostałym - Lechem Kaczyńskim zajęła się Matka Boska Częstochowska chroniąc Po
      > lskę swym płaszczem od nieszczęść co ją za Kaczyńskich pognębić miały.
      > Stała się wola Boska która uchroniła Polskę przed dalszym niszczeniem mojej Pol
      > ski przez Kaczyńskich.
      > Szkoda jednak tych pozostałych uczestników kaczyńskiej wycieczki.
    • zayka Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 06.02.13, 15:22
      Słonce nie przyświeca, brak światła zabija genetycznie nieprzystosowanych
      depresja

rodzinne ?

no to wyjazd do lepszego świata
    • adalberto3 Z osiedleniem na tuskowej Zielonej Wyspie Ci .... 06.02.13, 16:35
      ... nie wyszlo. Teraz okazuje sie, ze niedoszla wicemarszalkini panna Anna musi codziennie golic swoj dekolt. Rozumiem Twoj bol i frustracje.
      • lech1966 Re: Z osiedleniem na tuskowej Zielonej Wyspie Ci 06.02.13, 17:01
        adalberto3 napisał:

> ... nie wyszlo. Teraz okazuje sie, ze niedoszla wicemarszalkini panna Anna musi
        > codziennie golic swoj dekolt. Rozumiem Twoj bol i frustracje.

A co ciebie obchodzi jej dekolt???Martw sie o to zebys sam nie musiał go golic...

• adalberto3 Ale, jak ona (on) tanczy ! 07.02.13, 12:20
          www.se.pl/wydarzenia/kraj/hit-internetu-anna-grodzka-tu-jest-i-tanczy-dla-was_305347.html
          • adalberto3 No i ten smiech ! Nie jest zle ! 07.02.13, 12:25
            www.se.pl/wydarzenia/kraj/hit-internetu-anna-grodzka-tu-jest-i-tanczy-dla-was_305347.html
          • jan.urbaniak1 Re: Ale, jak ona (on) tanczy ! 07.01.14, 20:04
            adalberto3 napisał:

> www.se.pl/wydarzenia/kraj/hit-internetu-anna-grodzka-tu-jest-i-tanczy-dla-was_305347.html
            ?
      • 1all.correct Re: Z osiedleniem na tuskowej Zielonej Wyspie Ci 08.01.14, 21:33
        adalberto3 napisał:

> ... nie wyszlo. Teraz okazuje sie, ze niedoszla wicemarszalkini panna Anna musi
        Od tylu lat mieszkamy w syfie.
      • jan.urbaniak1 Re: Z osiedleniem na tuskowej Zielonej Wyspie Ci 15.01.14, 12:18
        adalberto3 napisał:

He ?
    • lord.lord Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.02.13, 12:34
      Jak tam wizyty u psychiatry.Czerwone tabletki zamienione na inny kolor?Schowaj te wrzutki,Kaczory nie rządzą 6rok i dobrze!

My Lemingi czekamy na odpowiednią narrację w TVN.Oby wam się udał odpowiedni przekaz .Porażkę zamieńcie w złoto.Powodzenia
      • porannakawa01 Re: W takiej Polsce to ja nie chcę żyć. Nienawidz 07.02.13, 13:17
        lord.lord napisał(a):

> Jak tam wizyty u psychiatry.Czerwone tabletki zamienione na inny kolor?Schowaj
        > te wrzutki,
        Kaczory nie rządzą 6rok i dobrze!

Piszesz, że już szósty rok...
        Dotąd nierozliczeni.
        Za Macierewicza ołacimy - ty, ja, my wszyscy odszkodowania - zebrało to się już milion.
        Macuerewicz nadal z tego żyje rodukując następne straty i koszty. Płacić? Ty, ja, my!

Dotąd są jeszcze tacy, którzy nie wizą niestosowności użycia wobec własnych obywateli metod stosowanych przez Gestapo, UB i SB.
        Raczej ganią tych, którzy o tym wspomną.
        Kryzys.
        A oto będący u władzy zasiadają w kółko i rozdielają między siebie na zasadzie - ja wam tam po kilkadziesiąt tysięcy, wy mi też przyznacie kilkadziesiąt tysięcy.
        Ogłosimy, gdy się wyda, że to dowód uznania za dobrą pracę.
        W czasie gdy kryzys i ci sami nawołują do zaciskania pasa.
        Ale to ich nie dotyczy, to lud ma zaciskać.
        I znalazło się tylko jedno ugrupowanie, jedna partia, która to potępiła.
        Bo to przecież nie o pieniądze chodziło - chodziło o bezczelne zassanie do koryta, obdzielanie się gdy na zewnątrz głoszą, że trzeba zaciskać pasa.
        Ale zaciskać pasa mamy my, zwykli obywatele.
        I popatrz - nie potępił tego ani Tusk, ani Kaczyński, ani Miller.
        Oni nie widzą w tym skjurvajsoństwa.
        Na polski KRK co roku przekazywane jest 11 miliardów złotych. Co roku. Jedenaście tysięcy paczuszek z milionem złotych każda. Jedenaście tysięcy milionów - nie jedenaście milionów! Jedenaście tysięcy milionów.
        Konkordat podpisany wbrew prawu, dotąd utrzymywany metodą faktów dokonanych.
        Żaden z dotyczasowych rzadów - Miller, Kaczyński, Tusk nawet na ten temat się nie zająkną.
        Istnieje przyzwolenie do okradania Polski, do okradania nas wszystkich na wielkie miliony.
        Bezkarnie.
        Gdy kobietę okradną z oszczędności jej życia - w majestacie prawa, w imieniu RP - nie ma winnych i nikt za to konsekwencji nie poniesie.
        A babcinka co tam między półkami batonika zjadła - do więzienia, facet, któremu zabrakło na ostatnią ratę za telewizor - na trzy miesiące do więzienia, dziadziuś co rowekiem po piwku przez pole do domu bez świoatełka - do więzienia.
        Nienawidzę takiej Polski.
        Ty nie potępisz tego, ty uważasz to za przejaw choroby psychicznej, ty się sutożsamioasz i bronisz tego sku...syństwa.
        Żal mi ciebie.
        Niewolnik zadowolony z siebie i występujący przeciw tym co się z takim stanem rzeczy szarpią.
        Żałosnym jesteś!
        Nie widzisz, że to przecież nie jedne, jedyne kaczory przekrętackimi są?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka