Dodaj do ulubionych

Występ Kurskiego u Olejnik widzieliście?

07.01.13, 21:47
Sędzia Tuleya powinien złożyć jeszcze jeden pozew - z powództwa cywilnego. I jego rodzony brat też - najbardziej dostało się właśnie jemu - oczywiście bez nazwisk. Hartman zastosował świetną taktykę - w ogóle nie odnosił się do tego, co wydzielał z siebie ten żałosny pajac (podobno Ziobro ma w najbliższych dniach rzucić na stół jakieś sensacyjne materiały dotyczące transplantacji, które pogrzebią SLD) ale mówił o tym, o czym chciał powiedzieć. Same fakty i opanowanie. Nie poznawałam go...Brawo. Tak z tymi pajacami trzeba.

Nie wiem czy w stosunku do Gowina zachowałby się podobnie. Ten to dopiero jest pajac. Na dodatek Minister Sprawiedliwości. ech....

Zresztą zachowanie PO w tej sprawie, podobnie jak zachowanie jej członków w stosunku do Owsiaka po tym co powiedział o eutanazji (moraliści z koziej d.upy) coraz bardziej skłania mnie do refleksji, ze Popis istnieje. W umysłach tych ludzi.

Niech się millerowcy nie cieszą. Ich idol też ostatnio przeszedł samego siebie mówiąc, ze to Rolicki powinien kupować Gierkowi węgiel, skoro tyle zarobił na książkach o nim.

Palikot następny - obsobacza Pieronka w imieniu ateistów, hipokryta pieprzony.

Albo Celiński, którego stronę do tej pory zawsze trzymałam - dzisiejszy wywiad w TOK FM mnie zszokował. Słuchałam na żywo, i uszom nie wierzyłam. Jedyne co go może usprawiedliwiać, że jeszcze nie wytrzeźwiał po sylwestrze.

Generalnie - nasza klasa polityczna do dno. I dwa metry mułu.

Nie zamierzam głosować w najbliższych wyborach, i zdania na pewno nie zmienię.

A sędziego Igora Tuleyę uwielbiam, dziękuję mu za to co powiedział, i zapiszę się do jego fun-clubu jeśli taki kiedyś powstanie.
Obserwuj wątek
    • podmiot_faktu Kurski to ten od dziadka z Wermachtu ? 07.01.13, 21:52
      Zawsze mataczył, kłamał i opowiadał brednie.
      Kiedyś myślałem, że wrodzona inteligencja jaką niewątpliwie posiada zmusi go do sensownego działania. Co prawda opuścił Prezesa, ale do sensownego działania i mówienia jeszcze mu daleko.
      • axyzaa Re: Kurski to ten od dziadka z Wermachtu ? 07.01.13, 21:56
        podmiot_faktu napisał:

> Zawsze mataczył, kłamał i opowiadał brednie.

Dzisiaj przeszedł samego siebie. Skamlał jak zranione zwierzę złapane we wnyki, ale gotowe ci jeszcze rękę odgryźć. Nawet zabawne to było.
        • chateau Re: Kurski to ten od dziadka z Wermachtu ? 07.01.13, 22:11
          Zdanie Celińskiego na dowolny temat przestało mnie interesować po tym, jak po pijaku rozbił samochód i widowiskowo odczołgał się z miejsca zdarzenia. Po czym poszedł w zaparte jak rasowy grypsujący. Ta sama bajka co Kurski, który powinien leżeć w Sevres jako 3 w 1 - wzorzec cynizmu, kłamliwości i prywaty.

Hartman ma lepsze i gorsze momenty, dziś zdecydowanie miał ten lepszy.

Zamiast takich rozmów wolałbym jakiegoś Duke Nukem, który weźmie i posprząta ;-)
          Do następnego razu, rzecz jasna.
          • axyzaa Re: Kurski to ten od dziadka z Wermachtu ? 07.01.13, 22:18
            chateau napisał:

> Zdanie Celińskiego na dowolny temat przestało mnie interesować po tym, jak po p
            > ijaku rozbił samochód i widowiskowo odczołgał się z miejsca zdarzenia. Po czym
            > poszedł w zaparte jak rasowy grypsujący.

Ja pamiętam jego wpis na salonie24, kiedy pisał - giwi cytuję ! - "nienawidzę was wszystkich wredne sku...el.e, zaje.bię was", itd- czyli typowy pijacki bełkot) i coś tam jeszcze w ten deseń - przez jakiś czas psychiatryk miał wielką uciechę. Do dzisiaj nie wierzyłam, ze ktoś mu się na konto nie włamał. O tym rozbitym samochodzie dowiedziałam się dzisiaj. Już jestem na 90% przekonana, że dzisiaj w TOK FM był po kilku głębszych. Posłuchaj tego wywiadu - podobnie to ocenisz.

Ta sama bajka co Kurski, który powinie
            > n leżeć w Sevres jako 3 w 1 - wzorzec cynizmu, kłamliwości i prywaty.

Brakuje słów w polskim języku, zeby wyrazić to co myślę o tej gnidzie.

>
            > Hartman ma lepsze i gorsze momenty, dziś zdecydowanie miał ten lepszy.

No właśnie! I niech tego się trzyma. Gorszych mu nie zapomnę, ale z dniem dzisiejszym wybaczam. Może wpływ na jego zachowanie ma to, ze został stałym felietonistą Polityki. W pierwszym felietonie podlizywał się okropnie, obiecywał poprawę - i chyba się na razie tego trzyma.

>
            > Zamiast takich rozmów wolałbym jakiegoś Duke Nukem, który weźmie i posprząta ;-
            > )

A ja wracam na Udaja.

> Do następnego razu, rzecz jasna.
            >

Jak zwykle było mi przemiło:-)
        • dystans4 Re: Kurski to ten od dziadka z Wermachtu ? 07.01.13, 22:24
          Bulterier farm4.static.flickr.com/3661/3504670165_503d0f8f1d_o.jpg
          Ojciec Dyrektor głaszcze Bulteriera pitbul.pl/fmfiles/dema_081205_e.jpg
          --
          Miłego wieczoru
          buldog.
          • ex.mila Re: Kurski to ten od dziadka z Wermachtu ? 07.01.13, 22:33
            dystans4 napisał:

> Ojciec Dyrektor głaszcze Bulteriera pitbul.pl/fmfiles/dema_081205_e.jpg
            > --

Bulteriera popadła realna wizja całkowitego wypadnięcia z polityki na kilka lat dlatego, tak dzisiaj pojechał po bandzie. Myślę, że bardziej zalezy mu na ucałowaniu pierścienia Prezespana, niż pana Rydzyka. Pan Rydzyk nie układa list wyborczych i nie zapłaci za paliwo i prywatne szkoły brukselskie, do których Kurski posłał dzieci.

Pamiętasz aferę z wyprowadzką do Brukseli? Musiał stąd wyjechać, ponieważ jego żona była poddawana mobbingowi (inaczej molestowana) w Urzędzie Marszałkowskim, w którym pracowała. I była cała sesja fotograficzna w Fakcie, jak obrażona na Polskę rodzina pakuje super furę i emigruje do Brukseli.
          • x2468 Re: Kurski to ten od dziadka z Wermachtu ? 09.01.13, 23:19
            Bulterier robi ojcu laske.
    • 99venus Re: Występ Kurskiego u Olejnik widzieliście? 07.01.13, 21:58
      Kurski to wyjątkowo obrzydliwy człowiek.nie kwalifikuje się do podania mu ręki.
      • axyzaa Re: Występ Kurskiego u Olejnik widzieliście? 07.01.13, 22:05
        99venus napisał:

> Kurski to wyjątkowo obrzydliwy człowiek.nie kwalifikuje się do podania mu ręki.

Pomyśl o tych, którzy podczas świat rodzinnych muszą się z nim opłatkiem łamać, a obiecali matce, że święta w ich domu będą wolne od polityki, i rodzeństwo więcej nie będzie symulować choroby. Jak nie lubię świąt,m tak zawsze się pocieszam, że jest jeden człowiek, który ma gorzej. To Jarosław Kurski.
    • axyzaa Najbardziej szokujący był zimny, socjopatyczny 07.01.13, 22:49
      stosunek Kurskiego do osób przesłuchiwanych. Nawet w stosunku do tego 85-letniego, niewidomego akowca, którego straszono aresztem wydobywczym. Powiedział -że wcale mi go nie żal, bo nie był przesłuchiwany w charakterze świadka tylko oskarżonego. Mógł nie dawać łapówki. Na to Monika Olejnik - ale został uniewinniony. Na to Kurski - ale sądy w III RP są takie, a takie, to że został uniewinniony, nie znaczy, że był niewinny...

Posłuchajcie tej rozmowy, ci, którzy jej nie słyszeli. Naprawdę szokująca.
      • smutas13 Re: Najbardziej szokujący był zimny, socjopatyczn 07.01.13, 22:58
        Niczego lepszego nie spodziewałam się po wypowiedziach Kurskiego. Nieprzyjemny, jak zwykle.
        • ex.mila Lepszego? Do tej pory się hamował 07.01.13, 22:59
          Dzisiaj zobaczyliśmy jego prawdziwe oblicze - socjopatycznego potwora.
          .
      • wanda43 Re: Najbardziej szokujący był zimny, socjopatyczn 07.01.13, 23:00
        oszczedzę sobie, bo moge stracic nad soba panowanie i zrobic cos strasznego.
        Ze tez tych łobuzów i zwyrodnialców jeszcze ziemia nosi!
        • ex.mila Posłuchaj 07.01.13, 23:04
          Też tak myślałam na początku, żeby wyłączyć ale ten występ Kurskiego to początek jego końca. Ja mniej więcej od połowy słuchałam z rozbawieniem i satysfakcją, że to osttanie dni tej gnidy.
          .
      • ex.mila Jak wyborcy PO skomentują stosunek 07.01.13, 23:06
        Ministra Sprawiedliwości Jarosława Gowina do całe sprawy?

Byłabym zobowiązana.
        • chateau Re: Jak wyborcy PO skomentują stosunek 07.01.13, 23:15
          Poczułem się wywołany do tablicy, choć wybory na tyle odległe, że mogę sobie nie zatruwać głowy, na które mniejsze zło mam głosować.

Gowin obsysa. Jego tekst, że sprawa może się oprzeć o Strasburg jest żałosny.
          Minister umywający ręce, przyznający wprost, że państwo jest tak słabe, iż jego obywatele muszą wołać o pomoc do instytucji, które mogą nam pomóc tylko dlatego, że wprowadzili nas do UE postkomuniści - to wiocha.
          • ex.mila Wyborcy PO powinni ci podziękować 07.01.13, 23:21
            ale ciekawa jestem, jak uzasadnisz to, że Gowin nie odcina się od PO, ani PO od Gowina. Wręcz przeciwnie - we wszystkich wywiadach podkreślają, ze są jedną pięścią.
            • chateau Re: Wyborcy PO powinni ci podziękować 07.01.13, 23:34
              ... a serce bije jedno.

Czysta taktyka. Strategii w tym raczej nie ma. Choć z tym epatowaniem jednością to bym nie przesadzał. Po prostu aktywny elektorat PO jest bardziej na lewo niż kadry tej partii. I jej ostatnie listy wyborcze. Jak będzie następnym razem? Kurczę, jakbym chciał, żeby mnie to nie musiało interesować.
    • ex.mila Cała ta histeria z Antykomorem 07.01.13, 22:58
      zabranym na przesłuchanie o 6.00 rano, to w stosunku do tego, co robiło pisowskie gestapo zwykły pryszcz.Grzecznie, bez demolowania życia go zabrali na przesłuchanie, nie słyszałam, żeby sparaliżowany strachem powłóczył po ziemi gołymi stopami, nie straszyli aresztem wydobywczym, ani tym, że nigdy więcej nie zobaczą czekającego na przeszczep członka rodziny. Nic dziwnego, ze pisowscy tak wkurzeni na sędziego Tuleyę. Zabrał im Misia.
    • ponte_aronte niestety, obejrzałem :( 07.01.13, 23:14
      Kurski szarżował jak ranna locha, był obrzydliwy, powtarzał dawno skompromitowane kłamstwa
      On działa na zasadzie katarynki, widać obrot korbki
      • ex.mila Ej tam, czym się smucisz! 07.01.13, 23:19
        W końcu w pełni pokazał swoją parszywą naturę. Nie wyeliminuje to wszystkich pis-gestapowców z parlamentu, i euro-parlamentu, ale wyeliminuje Ziobrę i Kurskiego bo przyjaciel Rosjan i Gierka Jarozbaw się pod tym nie podpisze.

On cieszy się dzisiaj tak samo jak jak z pogrzeby Solidarnej Polski.
        • ponte_aronte my już wcześniej znaliśmy jego parszywą 07.01.13, 23:33
          naturę, ale on nie do nas mówił, on rzucał wstrętne ochłapy wierzącym
          Np. zapowiedział sensacje w sprawie przeszczepów, że niby to SLD jest winne zapaści, ale są z Ziobrą oczywiście tak głupi, że już wiadomo o co bedzie chodzić - jakaś kolejna piramidalna plota o bezprawnym pozyskiwaniu organów
          Smuci mnie ich obecność w polskiej polityce, w polskich mediach i w części polskich umysłów
          • porannakawa01 Re: my już wcześniej znaliśmy jego parszywą 09.01.13, 23:27
            ponte_aronte napisał:

> naturę, ale on nie do nas mówił, on rzucał wstrętne ochłapy wierzącym
            > Np. zapowiedział sensacje w sprawie przeszczepów, że niby to SLD jest winne zap
            > aści, ale są z Ziobrą oczywiście tak głupi, że już wiadomo o co bedzie chodzić
            > - jakaś kolejna piramidalna plota o bezprawnym pozyskiwaniu organów

Wcześniej wiedział,
            nie powiedział,
            bęc!
            Czym et sqjuarvielle chcą straszyć?
            Wiedzieli wcześniej o przekrętach i nie zawiadomili?
            Kolekcjonowali haki?
      • ex.mila Wszystkiemu winna jest gazeta wyborcza 07.01.13, 23:35
        Czyli bezpośrednio jego brat.

Może w końcu wbrew woli zainteresowanych trzeba jasnopowiedzieć, że ten konflikt ma podloże rodzinne.
        • ex.mila Konflikt jednostronny 07.01.13, 23:38
          Bo jedna strona zaognia, a druga próbuje gasić konflikty.

Ale moim zdaniem dzisiaj Jacek w programie Olejnik spoliczkował Jarosława.
    • white_lake po co Olejnik go zaprosiła? 07.01.13, 23:49
      bo to nie wina Kurskiego, że jest głupi i podły, on taki był, jest i będzie, takim go natura stworzyła, zdarza się
      ale dopiero publiczne pokazanie tego, danie mu platformy, tuby do głoszenia tych plugawych łgarstw jest prawdziwą ohydą, jest wyrachowanym wrednym zagraniem, bo dla każdego jasne jest, co on powie
      nie cieszyłabym się przedwcześnie, że to jego koniec, zawsze znajdzie się jakaś dziennikarska szmata, która go z szamba wyciągnie, odświeży lekko i wciśnie mikrofon w łapę, ile już było takich punktów przełomowych, skandalicznych wypowiedzi czy zachowań, po których NIC się nie zmieniało
      polskie media po prostu nie potrafią inaczej działać, to one ich hodują
      ostatnio taka była afera z Terlikowskim, jego nadreprezentacją,
      i co? czyżby znowu siedział i tokował u Lisa? czy to jest możliwe?
      • ex.mila po co Olejnik go zaprosiła? 07.01.13, 23:58
        To oczywiscie pytanie retoryczne.

Zaprosiła go z tego samego powodu z jakiego zaprasza Palikota, Niesiołowskiego czy właśnie Kurskiego. Bo zarabia na nowe buty na medialnych awanturach.
        • white_lake Re: po co Olejnik go zaprosiła? 08.01.13, 00:27
          ex.mila napisała:

> To oczywiscie pytanie retoryczne.
          >
          > Zaprosiła go z tego samego powodu z jakiego zaprasza Palikota, Niesiołowskiego
          > czy właśnie Kurskiego. Bo zarabia na nowe buty na medialnych awanturach.

ale Palikot czy Niesiołowski, a nawet jakie pissowskie oszołomy są w Sejmie, coś znaczą w dzisiejszej polityce, czasem nawet coś mogą powiedzieć istotnego czy nowego
          ścierwo pt. Kurski tymczasem prawie nie istnieje w kraju, wyautował się do Brukseli, jest w mikroskopijnej groteskowej partyjce bez znaczenia i nie ma nic ważnego do powiedzenia, zresztą dał już popis w tvn 2 dni wcześniej
          ten program był jasną deklaracją ze strony MO: zero merytoryki
          jak jej nie wstyd
          • ex.mila Re: po co Olejnik go zaprosiła? 08.01.13, 00:35

> ten program był jasną deklaracją ze strony MO: zero merytoryki
            > jak jej nie wstyd

Nie wiem jak wyglądały inne programy, bo od dawna bojkotuję polityczne napieralanki u Olejnik. Dzisiaj obejrzałam bo był Hartman.
            • silesius.monachijski.16 Eh, ten smieszny Jasiu Hartmann 08.01.13, 00:41
              chetnie stylizujacy sie polskiego Petera Singera w kubraku skrzypka na dachu.. zalosna i smiech wywolujaca postac

ex.mila napisała:

>
              > > ten program był jasną deklaracją ze strony MO: zero merytoryki
              > > jak jej nie wstyd
              >
              > Nie wiem jak wyglądały inne programy, bo od dawna bojkotuję polityczne napieral
              > anki u Olejnik. Dzisiaj obejrzałam bo był Hartman.
    • silesiusmonachijski8 "Sedzia" Tuleya uniewinnil gangsterow "Pruszkowa" 07.01.13, 23:50
      Widac, ze "swoj chlop", i dlatego nie dziwi mnie, ze zaatakowal Ziobnre i Kaczynskiego, ktorzy z mafia wwalczyli..

> Albo Celiński, którego stronę do tej pory zawsze trzymałam - dzisiejszy wywiad
      > w TOK FM mnie zszokował. Słuchałam na żywo, i uszom nie wierzyłam. Jedyne co go
      > może usprawiedliwiać, że jeszcze nie wytrzeźwiał po sylwestrze.
      >
      >
      > Generalnie - nasza klasa polityczna do dno. I dwa metry mułu.
      >
      >
      > Nie zamierzam głosować w najbliższych wyborach, i zdania na pewno nie zmienię.
      >
      > A sędziego Igora Tuleyę uwielbiam, dziękuję mu za to co powiedział, i zapiszę s
      > ię do jego fun-clubu jeśli taki kiedyś powstanie.
      • porannakawa01 Re: "Sedzia" Tuleya uniewinnil gangsterow "Pruszk 10.01.13, 00:08
        silesiusmonachijski8 napisał(a):

> Widac, ze "swoj chlop", i dlatego nie dziwi mnie, ze zaatakowal

On nie zaatakował Ziobnre i Kaczy> nskiego, ktorzy z mafia wwalczyli..
        On zaatakował metody przesłuchań świadków wywodzące się z Gestapo i UB.
        A że Ziobnre i Kaczynski się nimi posługiwali - to ich problem. Mogli się do tego gówna nie przyklejać.
        • silesiusmonachijski8 porannakawa bajkopisarka 10.01.13, 10:21
          Nie zapüominaj, ze slynny lekarz G. mial od samego poczatku do dyspozycji 3 adwoklatow, i to oni musieli sie zgodzic na przesluchania w takiej a nie innej formie (i to od samego poczatku); "sadzia" Turleya nie tylko, ze chroni bandziorow i gangssterow "Pruszkowa" (podobnie jak robila ro wczesniej kochanica bandziorow Piwnik), to jeszcze klamie w sprawie doktora G. Spraawdzilem ddokladnie: od samego poczatku reprezentowalo go 34 adwokatow: gdziee by,li? Czy w czasach sstalinowskich mordowani przez opraawcow zydokomuny polscy patrrioci tez mieeli 3 adwokatow do dyspozycji przy przesluchanaiaach??

porannakawa01 napisała:

> On nie zaatakował Ziobnre i Kaczy> nskiego, ktorzy z mafia wwalczyli..
          > On zaatakował metody przesłuchań świadków wywodzące się z Gestapo i UB.
          > A że Ziobnre i Kaczynski się nimi posługiwali - to ich problem. Mogli się do te
          > go gówna nie przyklejać.
    • ex.mila Pierwszy raz jestem wdzięczna za coś Durczokowi 08.01.13, 00:02
      za Monikę Płatek i Barbarę Piwnik.

teraz zaczyna się powtórka rozmowy w TVN24. polecam.
    • silesiusmonachijski8 W Monachium Kurski byl rewelacyjny 08.01.13, 00:03
      www.youtube.com/watch?v=MqNtpsmhVKo
    • ex.mila Link do zapisu video 08.01.13, 16:26
      www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m/kurski-wielkie-klamstwo-transplantacyjne-zostanie-zdemaskowane,298711.html
    • life.form Kto nie widział niech obejrzy - link 08.01.13, 18:16
      Niebywałe...

www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m/kurski-wielkie-klamstwo-transplantacyjne-zostanie-zdemaskowane,298711.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka