axyzaa
07.01.13, 21:47
Sędzia Tuleya powinien złożyć jeszcze jeden pozew - z powództwa cywilnego. I jego rodzony brat też - najbardziej dostało się właśnie jemu - oczywiście bez nazwisk. Hartman zastosował świetną taktykę - w ogóle nie odnosił się do tego, co wydzielał z siebie ten żałosny pajac (podobno Ziobro ma w najbliższych dniach rzucić na stół jakieś sensacyjne materiały dotyczące transplantacji, które pogrzebią SLD) ale mówił o tym, o czym chciał powiedzieć. Same fakty i opanowanie. Nie poznawałam go...Brawo. Tak z tymi pajacami trzeba.
Nie wiem czy w stosunku do Gowina zachowałby się podobnie. Ten to dopiero jest pajac. Na dodatek Minister Sprawiedliwości. ech....
Zresztą zachowanie PO w tej sprawie, podobnie jak zachowanie jej członków w stosunku do Owsiaka po tym co powiedział o eutanazji (moraliści z koziej d.upy) coraz bardziej skłania mnie do refleksji, ze Popis istnieje. W umysłach tych ludzi.
Niech się millerowcy nie cieszą. Ich idol też ostatnio przeszedł samego siebie mówiąc, ze to Rolicki powinien kupować Gierkowi węgiel, skoro tyle zarobił na książkach o nim.
Palikot następny - obsobacza Pieronka w imieniu ateistów, hipokryta pieprzony.
Albo Celiński, którego stronę do tej pory zawsze trzymałam - dzisiejszy wywiad w TOK FM mnie zszokował. Słuchałam na żywo, i uszom nie wierzyłam. Jedyne co go może usprawiedliwiać, że jeszcze nie wytrzeźwiał po sylwestrze.
Generalnie - nasza klasa polityczna do dno. I dwa metry mułu.
Nie zamierzam głosować w najbliższych wyborach, i zdania na pewno nie zmienię.
A sędziego Igora Tuleyę uwielbiam, dziękuję mu za to co powiedział, i zapiszę się do jego fun-clubu jeśli taki kiedyś powstanie.