Dodaj do ulubionych

Lech Kaczynski w sluzbie Najjasniejszej RP

09.01.13, 10:20
Super wystawa urzondzona przez kola zwolennikow Pana Prezydenta oraz Martusie Kaczynska - foto.niezalezna.pl/thumbnails.php?album=180

Zdjecia pokazujo wszystkie dokonania dla Polski i Narodu Polskiego Pana Prezydenta - tylko te najwazniejsze bo gdyby chciano pokazac wszystkie to by miejsca na zdjecia zabraklo
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: Lech Kaczynski w sluzbie Najjasniejszej RP 09.01.13, 10:22
      Mam nadzieję, Mieciu, że nie zabrakło miejsca na zdjęcia ze szkoły w Podsraniu... ;-)
    • icek.goldberg Re: Lech Kaczynski w sluzbie Najjasniejszej RP 09.01.13, 10:23
      Spieprzaj dziadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • wsk175 Re: Lech Kaczynski w sluzbie Najjasniejszej RP 09.01.13, 10:30
        A zdjencia ukazujące bolesną dyspepsję tyż som Mnietku ?
    • kotek.filemon Re: Lech Kaczynski w sluzbie Najjasniejszej RP 09.01.13, 10:41
      mietek_grodecki napisał:

> Zdjecia pokazujo wszystkie dokonania dla Polski i Narodu Polskiego Pana Prezydenta

To one aż trzy są, te zdjęcia?!
      • mietek_grodecki Re: Lech Kaczynski w sluzbie Najjasniejszej RP 09.01.13, 15:32
        To sa zdjencie zbiorcze. Nie dalo rady na tak malym placu postawic wszystkich zdjec dokumentujacych jak wiele Pan Prezydent Kaczynski zrobil dla Polski
    • ziner A mi się kategoria najbardziej podoba 09.01.13, 10:49
      Manifestacje i Pikiety > „Lech Kaczyński w służbie Najjaśniejszej Rzeczypospolitej”

Czyli poza manifestacjami i pikietami w służbie n-tej RP nic nie robił?

• dystans4 Re: Lech Kaczynski w sluzbie Najjasniejszej RP 09.01.13, 10:52
      Postanowiłem ubogacić wystawę o szlachetny rys wielkiej świątecznej demonstracji z 13 grudnia ub. roku. JA tam byłem!!!

Słyszałem, jak przemawiał i byłem porwany entuzjazmem otaczajoncego premiera aktywu złożonego z ludzi społecznie i politycznie wyrobionych, ale i poruszony obojentnościom i indyferentnościom tłumu, wśród którego było wiele jednostek wrogich premierowi, przybyłych tu po to tylko, żeby złośliwie komentować i oczerniać pana premiera / prezesa.
      Na początek głos z głośnika zapowiedział, że przemawiać będzie pan premier Jarosław Kaczyński!
      Premier powiedział, że indywidualizm jest szkodliwy, przeciwny solidarności i obcy Polakom. A później muwił tylko prawde! (pisze tak jak było słychać):

„Potrzebna nam jest wolność!”
      „Suwerenność narodowa jest wystawiana na sprzedaż!”
      „Chcemy być Polakami!”
      „By Wolska była wolna!”
      „Wolność wrući!”
      „Wolność jest arcywarzna!”
      „Zwycienżymy, ale tylko wtedy, gdy nasz narud będzie żył w wolnym, silnym, niepodległym państwie!”
      Potrzebujemy Polski niepodległej i możemy Polską niepodległą być!”

Premier wezwał „Do ostatecznego zwycięstwa!” i powołał się na wielkich poprzedników, których śladami kroczy, a chór odpowiedział „Zwyciężymy!”.
      Prawo i Sprawiedliwość nie zrezygnuje. Pod rządami prezesa Polska będzie mieć własne państwo – skonkludował prezes.

Maszerować, maszerować, maszerować!

Po przemówieniu premiera Kaczyńskiego pomaszerowaliśmy na URM i inne urzędy Państwowe . Tym razem pan premier nie dał rozkazu do szturmu, jak to zapowiadali niektórzy patrioci w wezwaniach w Niezależnej. Premier chciał oszczędzić zbędnych ofiar i nie rzucał własnych oddziałów Sztafet Ochronnych PiS pod deszcz kól reżimowych rzezimieszków i oprawców, ale przecież nie zrezygnował z tego wielkiego zamiaru. Niezłomnie kroczył w otoczeniu wiernego aktywu skupionego wokół katafalku, na którym jechały głośniki i z kturego w rytmie bembnów rytmicznie ogłaszano najważniejsze prawdy.

Przez jakiś czas stałem koło wozu TVN i czekałem na umówiony znak. Ale także tu pan premier nie wydał rozkazu i nie rzuciliśmy się do spalenia wozu transmisyjnego i, jak się okazało, stało się przyczyną cudu.

O cudownym dzialaniu i świętości Osoby pana premiera przekonalimy sie, w czasie oglondu transmisji tvn. Za cudownym wstawiennictwem pana premiera i prawdziwego pana prezydenta i Matki Boskiej na ekranie TVN było nas kilka razy więcej, niż w rzeczywistości, co jest kolejnym Znakiem, darowanym panu premierowi przez Ojca Dyrektora i Opatszność.

A wszędzie wokuł sztandary Prawa i Sprawiedliwości, ze stylizowanom podobiznom pana premiera Kaczyńskiego.
    • zapijaczony_ryj chciał, próbował, miał wizję.... 09.01.13, 10:53
      i brata, który kazał mu lądować!!!
    • calun_torunski zdjecia rozwiazuje zagadke kariery Lopinskiego 09.01.13, 11:11
      skoro nawet Martusia jest o 20 cm wyzsza

• witek.bis Re: zdjecia rozwiazuje zagadke kariery Lopinskieg 09.01.13, 13:39
        I tu muszę stanąć w obronie Łopińskiego, bo gdyby był w szpilkach i miał szyję, to byłby tylko o 5 centymetrów niższy.
    • dystans4 Re: Lech Kaczynski w sluzbie Najjasniejszej RP 09.01.13, 13:34
      Powtórzę za Ukosem:
      Tak szlachetnie zmotywowanej osobie można wybaczyć nawet niedoskonałości wolszczyzny. Powinno być "nienawidzem", ale to drobiazg.

Podanego wyżej przykładu brak, dlatego zwracam uwagę na ogólny imperatyw kategoryczny, potrzebę dbałości o język wolski in statu nascendi.
      Prezes doceni, wynagrodzi. W przypadku sukcesu, na jaki się zanosi, udostępni Martusię z dobrodziejstwem inwentarza.
      --
      buldog.
    • zgred-zisko Re: Lech Kaczynski w sluzbie Najjasniejszej RP 09.01.13, 13:39
      A dlaczego to są jakieś marne plakaciska a nie tablice wykute w marmurze? To chyba uwłacza powadze majestatu?!
    • wariant_b Też odnoszę takie wrażenie, 09.01.13, 13:56
      że odkąd zginął prezydent Lech Kaczyński jakby lepiej służy Najjaśniejszej.
      • dystans4 Prezydent w niebiesiech 09.01.13, 14:09
        To, pośrednio, potwierdza wiarę w słuszność decyzji premiera Kaczyńskiego, w każdym szczególe. Wszystko zaplanowane, wyważone, przeliczone...
        --
        buldog.
        • mietek_grodecki Re: Prezydent w niebiesiech 09.01.13, 14:15
          Doigracie sie. Niech tylko dojdziemy znowu do wlazdy!
          • kaczyjar Re: Prezydent w niebiesiech 09.01.13, 15:58
            Tak po katolicku po chrześcijańsku nas zajebiecie.
            • mietek_grodecki Re: Prezydent w niebiesiech 09.01.13, 16:14
              Nie liczcie drugi raz na litosc. Juz wystarczy okronglych stolow
              • witek.bis Re: Prezydent w niebiesiech 09.01.13, 16:18
                Podziwiam Twoją zimną krew i konsekwencję, ale przyznaj (tak po cichu), że z tym Podsraniem, toś swego czasu ździebko przefajnował... ;-))
              • kaczyjar Re: Prezydent w niebiesiech 09.01.13, 16:23
                mietek_grodecki napisał:

> Nie liczcie drugi raz na litosc. Juz wystarczy okronglych stolow

Nie dostaniecie mnie. Zanim wy dojdziecie do władzy to ja z tego świata zejdę. A nie śpieszę się wcale.
                • lumpior Rambo. 09.01.13, 16:28
                  img541.imageshack.us/img541/7251/konus.jpg
                  • witek.bis Re: Rambo. 09.01.13, 16:35
                    A ja to się zastanawiam, dlaczego ten Dżuga... tfu... Saakaszwili tak naszego prezydenta dotykał i dotykał... Pluszowego misia by se kupił, a nie tak ciągle z temi łapami...
                  • mietek_grodecki Re: Rambo. 09.01.13, 17:13
                    On tam ratowal Gruzje gdy ty siedziales na dupie przed telewizorem..
          • dystans4 Re: Prezydent w niebiesiech 09.01.13, 17:37
            Nic nam prezes nie zrobi. Ziobro nie jest już w jego drużynie, a Bulterier zagryzie Macierewicza, który się i tak kończy. Przepowiednia Ojca Dyrektora, głosi, że stanie się to w 2013. I komu dostanie się Martusia i jak będzie się w tym roku nazywać - nie wiadomo.
            --
            buldog.
    • mietek_grodecki niezalezna.pl 09.01.13, 16:21
      jedyna dla mnie zrudlo informacji obok Gazety Polskiej i Naszego Dziennika.
      Polecam wszystkim polskim patriotom co chcom czytac gazete naprawde niezalezna
      • kaczyjar Re: niezalezna.pl 09.01.13, 16:25
        mietek_grodecki napisał:

> jedyna dla mnie zrudlo informacji obok Gazety Polskiej i Naszego Dziennika.
        > Polecam wszystkim polskim patriotom co chcom czytac gazete naprawde niezalezna

To po jakiego grzyba tu przyłazisz. Pewnie po odtrutkę.
        • mietek_grodecki Re: niezalezna.pl 09.01.13, 17:12
          Zeby was nawrocic
          • kaczyjar Re: niezalezna.pl 09.01.13, 18:29
            mietek_grodecki napisał:

> Zeby was nawrocic

Konia z wozem się nawraca. Widziałem we wsi.....
          • porannakawa01 Re: niezalezna.pl 09.01.13, 18:34
            mietek_grodecki napisał:

> Zeby was nawrocic

To znalazłeś mu jaką spuściznę?
            Ty, Mnieciuuuuu?
            Całe sztaby, fundacje dotąd poszukiwały bezskutecznie!
            I ty Mnieeeeeeciu znalazłeś!
            Ujawnij cóś sty spuścizny
          • icek.goldberg Re: niezalezna.pl 09.01.13, 20:11
            mietek_grodecki napisał pszepienknom wolstschyznom:

> Zeby was nawrocic
    • porannakawa01 Re: Lech Kaczynski w sluzbie Najjasniejszej RP 09.01.13, 16:28
      Nooooo! Mieciu!
      Rewelacja!
      Dotychczasowa opinia o Lechu Kaczyńskim jako zdrajcy, sprzedawczyku zajmującym się handlem bronią, przekazywaniem tajemnic wojskowych NATO Rosjanom, facetowi świadomie łamiącego Konstytucję RP, posługującym się tytułem profesora usyskanym w nader podejrzanych okolicznościach, bez jakichkolwiek osiągnięć naukowych, prostemu chamowi, którego dorobku i spuścizny bezskutecznie poszukują różnego rodzaju instytuty, fundacje - z braku zajęcia przeszły na szwindlowanie nieruchomościami - i ty tutaj podajesz informację o dokonaniach?
      Wymień jakieś, niech się zamyślimy nad tą spuścizną!
      Bo może on po śmierci lepszym się stał?
      • icek.goldberg Cud 10.04.2010. 09.01.13, 20:08

Wyleciała z Warszawy dupa wołowa, a w Smoleńsku rozbił się mąż stanu.
    • ave.duce O tym też jest? 09.01.13, 20:14
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,123080394,123080394,LEch_Kaczynski_po_uszy_umoczony_w_raport_WSI_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka