kretabis 11.01.13, 19:01 Jak słucham tego człowieka to flaki mi się wywracają. Pozdrowienia dla Lemingów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa.com Re: Kuczyński 11.01.13, 19:12 kretabis napisał: trzeb > Jak słucham tego człowieka to flaki mi się wywracają. Pozdrowienia dla Lemingów Ja w ogole nie słucham. Bo każde wystapienie tego pana to jedna wielka histeria. Normalnie jak ktoś wpada w taką histerię to wymierza mu sie siarczystego klapsa na opamietanie i jest OK... Tu nie mozna tego zrobić ze zrozumialych wzgledów... wiec zmieniam kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_666 Re: Kuczyński 11.01.13, 19:17 Dziwię się mediom (Agora, TVN), które regularnie zapraszają tego zaburzonego psychicznie biedaka... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Kuczyński 11.01.13, 20:31 chasyd_666 napisał: > Dziwię się mediom (Agora, TVN), które regularnie zapraszają tego zaburzonego ps > ychicznie biedaka... po pierwsze primo: ma swoje zasługi, w tym w walce z kaczyzmem, po drugie primo: jest podręcznym "ałtorytetem" na byle gwizdniecie z Czerskiej czy okolic... nie ma sie czemu dziwić. Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Re: Kuczyński 11.01.13, 19:46 Pan Waldek fajny jest. Tylko Pan Stefan może mu podskoczyć. Ale Pan Stefan zaledwie gardłuje, a Pan Waldemar działał nie na żarty. Pionier "prywatyzacji". Zasługi dla zniszczenia polskiego przemysłu, nieocenione. Pamiętam, jak przygotował proces wydzielenia telekomunikacji z PPTiT. Doktor Kulczyk i Emil Wąsacz mają za co dziękować. Milton Friedman "Pamiętajcie jedno: cudzoziemcy nie będą inwestować w Polsce po to, by pomóc Polsce, ale po to, by pomóc sobie" Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Re: Kuczyński 11.01.13, 19:47 na marginesie, lemingi, to kiepskie określenie pelikany, łykają wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Re: Kaczyński 11.01.13, 20:10 Taa.. "Człowiek z Wysokiego Zamku" pancerna willa na Żolybożu tym Warszawiakom z Rydzyna Szlacheckiego i Grójca nieźle się dzieje pod czapeczką Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Kuczyński 11.01.13, 20:33 przeca to wybiórczy "ałtorytet". Nie dziwne ze każdemu normalnemu człowiekowi coś się dzieje jak takiego delikwenta słucha Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś