erte2 08.03.13, 20:25 Ciekawi mnie jak długo uczono jarosława kaczyńskiego gdzie trzeba przycisnąć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: technika, technika.... 08.03.13, 20:28 erte2 napisał: > Ciekawi mnie jak długo uczono jarosława kaczyńskiego gdzie trzeba przycisnąć ? podobno ro nie zabierał głosu , czyżby? Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika 5 miesięcy 08.03.13, 20:56 nauczycielowi płacili ponad 200 tys/mc Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Nic nie musial przyciskac. 08.03.13, 21:12 Nic nie musial przyciskac. Wystarczy, ze maznal paluchem i "technika" sama sie wybudzila. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nic nie musial przyciskac. 08.03.13, 21:28 Tablet był Idiotensicher, to oczywista oczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k Ciekawsze,jak długo uczono donalda tuska,kłamać 08.03.13, 21:34 erte2 napisał: Ciekawi mnie jak długo uczono jarosława kaczyńskiego gdzie trzeba przycisnąć ? ---> Bo bronisława komorowskiego wiadomo: Ponieważ planowano przejście na gospodarkę rynkową, transformację pierwszej komuny w III RP, potrzebne były kadry konstruktywnych opozycjonistów, którym można byłoby przekazać władzę Patrząc z perspektywy 30 lat kogo internowano w Jaworze można dojść do wniosku, że scenariusz obecnej gangreny Polski, już wtedy był planowany. Gdzie ich trzeba przycisnąć, by zawsze właściwie "policzyli głosy" ... Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Ciekawsze,jak długo uczono donalda tuska,kłam 08.03.13, 23:39 normals skąd ty takie głupoty wynajdujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k Nie mów,że wierzysz w to co mówiTusk,GrupińskiGraś 09.03.13, 10:11 wujaszek_joe napisał: normals skąd ty takie głupoty wynajdujesz? ---> ... Ewa Kopacz, Małgorzata Kidawa-Błońska, Janina Śledzińska-Katarasińska, Julia Pitera, Agnieszka Pomaska, Andrzej Halicki, Sławomir Nowak, Paweł Olszewski, Ireneusz Raś, Sławomir Neumann, Adam Szejnfeld ... - a to przecież tylko drobna część najbardziej zakłamanych osób w Platformie Obywatelskiej. Dawanie posłuchu tm osobom, to przejaw nie tylko infantylizmu, ignorancji ... Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: technika, technika.... 09.03.13, 10:36 humbak napisał: ... Czy nie aby technologia? No nie. W firmach w których pracowałem na ogół były działy konstrukcyjne i technologiczne; w skrócie te pierwsze wymyślały CO zrobić, a te drugie JAK to zrobić. Przykładowo: jeśli konstruktor zaprojektował np. jakiś przedmiot to określał jego kształt, wymiary, rodzaj materiału itd. , a technolog sposób wykonania - kucie, spawanie, obróbka skrawaniem czy cieplna. A technika jest to pojęcie szersze, bardziej ogólne i zawierające wiele różnych pojęć. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: technika, technika.... 08.03.13, 22:06 a jak bankomat obsługiwać nauczyli???? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: technika, technika.... 08.03.13, 22:30 kaczor na pewno lepiej posługiwał sie tabletem niż ryży angielskim :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: technika, technika.... 08.03.13, 22:47 otworzyć i zamknąć tablet- cóż za umiejętność - prawie liga światowa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: technika, technika.... 08.03.13, 22:54 Jak na pis-siurka to wiekopomny wyczyn.Koniecznym będzie wmurowanie tablicy pamiątkowej a jeszcze lepiej pomnika facecika(?) z tablecikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: technika, technika.... 10.03.13, 19:54 no nie wiem nie wiem... Biedroniowi jakoś srednio szło... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: technika, technika.... 10.03.13, 23:46 ale Biedroń nie pchał się na sejmową mównicę, żeby tablet prezentować Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: technika, technika.... 11.03.13, 07:39 ale do mediów sie pchał. Co na jedno wychodzi :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: technika, technika.... 11.03.13, 23:56 to raczej media pchały się do niego Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: technika, technika.... 08.03.13, 23:56 losiu4 napisał: > kaczor na pewno lepiej posługiwał sie tabletem niż ryży angielskim :) > > Pozdrawiam a jakim językiem obcym p. Kaczyński się posługuje ? no bo p. Tusk biegle niemieckim i jako średnio zaawansowany - angielskim. w sieci też płynnie szusuje. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: technika, technika.... 10.03.13, 19:52 hehehe, tym "średniozaawansowanym" to już nam ryzy dał popalić. Kondoliza patrzyła sie jak na jakiegoś dziwoląga, choć robiła dobre minę do złej gry i potakiwała, by Donkowi otuchy dodać :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: technika, technika.... 08.03.13, 22:51 Z leniwym Tuskiem, jak z małpą trzeba wszystko przećwiczyć, choć on stroni od technicznych nowinek. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: technika, technika.... 08.03.13, 22:57 Ostro ćwiczył: www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 To sprawa wylacznie daru intuicji. 08.03.13, 23:17 Tak obecnie konstruowane sa sterowane dotykiem urzadzenia. Od 2008 roku, czyli w praktyce w okresie rzadow PO, utrzymuje sie spadek czytelnictwa w Polsce. Siega on 60 %. Narod glupieje, jak stwierdza GW : wyborcza.pl/piatekekstra/1,129976,13524123,Nie_czytamy__Narod_glupieje.html#BoxSlotII3img Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: To sprawa wylacznie daru intuicji. 08.03.13, 23:25 adalberto3 napisał: ....Narod glupieje, jak stwierdza GW : Nie wiem czy cały, ale ty na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 "Narod glupieje, jak stwierdza GW" 08.03.13, 23:32 To zapatrzone w PO bezmyslne lemingi. Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: technika, technika.... 09.03.13, 08:19 erte2 napisał: > Ciekawi mnie jak długo uczono jarosława kaczyńskiego gdzie trzeba przycisnąć ? Nie tylko Kaczyńskiego trzeba uczyć. Przeczytaj co powiedział na temat iPadów sam profesor Niesiołowski. Do tabletów przekonany nie jest za to poseł Stefan Niesiołowski (PO). W jego opinii tablet to tylko "trochę większy telefon komórkowy". - Ja już ze swoją komórką mam duże trudności. Ona ma masę różnych funkcji, z których ja umiem dwie użyć. Zadzwonić i odebrać telefon - przyznaje polityk. www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ipad-2-dla-kazdego-posla,195624.html Odpowiedz Link Zgłoś
ruski99 Re: technika, technika.... 09.03.13, 08:50 Tylko, że prof. Muchołap od szczawiu mówi prawdę, że nie potrafi obsługiwać fona. A Wy pisdaki chcecie nam wmówić, że Jarozbaw potrafi się Ipadem posługiwać. Kaczor to pewnie nawet nie potrafi odebrać rozmowy i zadzwonić jak zajdzie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
ruski99 Re: technika, technika.... 09.03.13, 09:06 Fakt, myliłem się. 10 kwietnia roku pamiętnego zadzwonił lub odebrał rozmowę. jak to się skończyło wszyscy wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: technika, technika.... 10.03.13, 21:38 ruski99 napisała: A Wy pisdaki... I po ptokach , forumowiczko/idiotko. Kto przeciw PO, to pisdak, zapraszam na szczaw, i śliwki-ulęgałki. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: technika, technika.... 10.03.13, 21:44 ruski99 napisała: > Tylko, że prof. Muchołap od szczawiu mówi prawdę, że nie potrafi obsługiwać fon > a. A Wy pisdaki chcecie nam wmówić, że Jarozbaw potrafi się Ipadem posługiwać. > Kaczor to pewnie nawet nie potrafi odebrać rozmowy i zadzwonić jak zajdzie potr > zeba. to musisz wytłumaczyć pewien fenomen wyznawcom pancernej brzozy. otóż twierdzą oni, że J. Kaczyński dzwonił do swojego brata do samolotu wydając mu polecenia lądowania... Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Długo go nie było widać w mediach 09.03.13, 08:52 Pewnie pilnie się uczył. M. Odpowiedz Link Zgłoś