Dodaj do ulubionych

Hanka zniesmaczona

20.03.13, 14:11
publikacją tygodnika Wprost o arcybiskupie Głodziu.
Myślałem,że pierwszym z zniesmaczonych będzie jakiś pisowiec, a mamy panią Gronkiewicz z PO.Fiu, fiu...
Szok ?

wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/422638,gronkiewicz-waltz-abp-glodz-powinien-wytoczyc-proces-wprost.html
Obserwuj wątek
    • mariner4 Słuchałem jej i mam inne odczucia 20.03.13, 14:19
      Zboczeniec Guć nie skieruje sprawy do sądu, bo przegra.
      M.
    • scoutek Re: Hanka zniesmaczona 20.03.13, 14:26
      eeee, niby zniesmaczona, ale radzi zaskarżyć
      tu niby głaszcze, bo wierzy w niewinność, a swoje wie, bo wszyscy wiedzą
      jak nie zaskarży to co...? winny?
    • cookies9 Re: Hanka zniesmaczona 20.03.13, 14:31
      I nie tylko Hanka:-) Ma rację,że Głódż powinien skierować sprawę do sądu o pomówienia ze strony Wprost. Mijają trzy dni i jest cisza - oprócz protestu biesiadników i kumpli Głodzia:-)
    • haen2010 Re: Hanka zniesmaczona 20.03.13, 15:02
      Hanka armię platfusich urzędasów powiększyła o dwa tysiące. Pisowcy też byli pazerni, ale przy platfusach i moczymordach PSL to byli kompletni amatorzy.

Teraz łupi mieszkańców, bo przeholowała z rabunkiem kasy miejskiej. Ona następnych wyborow już nie wygra.
    • wiosnaludzikow Re: Hanka zniesmaczona 20.03.13, 15:04
      godz-0800 napisał:

> publikacją tygodnika Wprost o arcybiskupie Głodziu.
      > Myślałem,że pierwszym z zniesmaczonych będzie jakiś pisowiec, a mamy panią Gro
      > nkiewicz z PO.Fiu, fiu...
      > Szok ?
      No co TY!? HGW to aktywista czegoś o nazwie Stowarzyszenie Ducha Świętego czy jakoś tak. Tusk ma wielu katolickich aktywistów stąd mógł papieżowi zobowiązywać się do wspólpracy w obronie wiary katolickiej i kościoła nawet na całym świecie:)
    • man_sapiens Re: Hanka zniesmaczona 20.03.13, 15:30
      Nie wiesz, co to przewrotność? Ja z arcybiskupem nie biesiadowałam. Może trzeba się spytać Aleksandra Kwaśniewskiego, on z nim często latał
      Przecież ona wie, że Głódź nie zaskarży dziennikarzy do sądu, bo przegra. Artykułu nie pisał pierwszy naiwny i dziennikarze mają na pewno mocne dowody i HGW dobrze o tym wie.
    • chateau Re: Hanka zniesmaczona 20.03.13, 15:50
      No weź, Hanka wypowiedziała się wyjątkowo złośliwie. Nie trzeba rzucać słowami "j3bać" czy "chooj", żeby osiągnąć efekt.

A tak przy okazji - generałowi przybył z pomocą nie byle jaki obrońca :-)
      wyborcza.pl/1,75248,13591482,Arcybiskupa_Glodzia_broni_ksiadz_skazany_za_molestowanie.html
      • chateau Re: Hanka zniesmaczona 20.03.13, 15:51
        Scheisse.
        wyborcza.pl/1,75248,13591482,Arcybiskupa_Glodzia_broni_ksiadz_skazany_za_molestowanie.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka