Dodaj do ulubionych

Kolejny program gospodarczy Platformy

24.03.13, 17:13
1- Wszyscy Polacy gejami i lesbijkami.
2- Darmowy szczaw i mirabelki dla wszystkich aby uniknąć głodu.
3- Uległość i podporządkowanie się Brukselskim i Moskiewskim władzom wzamian za poklepywanie po plecach.
4- Zmniejszenie bezrobocia poprzez darmowe wyjazdy do Anglii.
5- Wydłużenie kolejki do lekarza oraz wydłużenie wieku emerytalnego do 90 lat, tym samym wielu Polaków zakończy swój marny szczawiowy żywot i odciąży ZUS od wypłaty emerytur.
6- Wypłacanie nieuzasadnionych nagród, premii dla wszystkich posłów.
7- Zwiększenie ilości wspaniałych firm, spółek takich jak Amber Gold, Olt City ...
8- Zamiatanie wszystkich afer i przekrętów pod dywan, które szkodzą jedynie słusznej partii władzy.
9- Uległość władzy wykonawczej, sądowniczej i mediów.
10- Współpraca i legalizacja: NWO, GMO, Przymusowe Szczepienia, Chemtrails, Codex Alimentarius, Chip RFID, Monsanto, Haarp, Indect ...

Punkt 2) jest wyraźnie niedpracowany. W porze zimowej należałoby publikować ulotki z fotkami korzonków jadalnych (chrzan, łopian, mniszek, owies) czy też szyszek sosnowych...
Obserwuj wątek
    • 1tobi Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 24.03.13, 17:32
      Aleś pojechał po rajuzach.
      • gate.of.delirium Co to są te rajuzy ? 24.03.13, 18:15
        1tobi napisał:

> Aleś pojechał po rajuzach.
        ???
    • x2468 Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 24.03.13, 18:43
      Delirium tremens.Ostro dałeś. Płyn do mycia szyb czy jakiś inny wynalazek?
    • 10x10 Re: Jedyny program gospodarczy Platformy 24.03.13, 19:21
      No i najważniejszy, punkt, całość jedynego programu gospodarczego PO -

"utrzymać władzę"
      • gate.of.delirium Re: Jedyny program gospodarczy Platformy 24.03.13, 19:35
        10x10 napisała:

> No i najważniejszy, punkt, całość jedynego programu gospodarczego PO -
        >
        > "utrzymać władzę"
        No, tak !
        Chociaż naiwnie myślałem, że władza to coś więcej, niźli korytko z gałą...
    • ziner Przywaliłeś jak... 24.03.13, 20:34
      Przywaliłeś jak łysy grzywką o kant kuli.

btw, chyba wykonałeś o jeden krok za dużo, i przekroczyłeś wrota które masz w nick'u...
      • gate.of.delirium To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 24.03.13, 20:51
        ... zgubiłem gdzieś linka, artykuł był na onet.pl

ziner napisał:

> Przywaliłeś jak łysy grzywką o kant kuli.
        >
        > btw, chyba wykonałeś o jeden krok za dużo, i przekroczyłeś wrota które masz w n
        > ick'u...
        >
        • kotek.filemon Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 10:30
          Niestety wyborów nie wygrywa się w internetach. Poza tym owi "internauci" w dużej części wciąż nie mają czynnych praw wyborczych.
          • gate.of.delirium Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 10:39
            kotek.filemon napisał:

> Niestety wyborów nie wygrywa się w internetach.

Biorąc pod uwagę lokalizację serwerów Państwowej Komisji Wyborczej mam jednak cień wątpliwości w tej sprawie...

Poza tym owi "internauci" w duż
            > ej części wciąż nie mają czynnych praw wyborczych.

Za to mają przed sobą perspektywę nieopodatkowanego szczawiu i mirabelek, a kamieniami potrafią już rzucać, więc prawo wyborcze (czynne lub bierne) nie będzie im potrzebne...
            • obraza.uczuc.religijnych Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 10:43
              gate.of.delirium napisał:

> Biorąc pod uwagę lokalizację serwerów Państwowej Komisji Wyborczej mam jednak c
              > ień wątpliwości w tej sprawie...

A co mają serwery do zliczania głosów w komisjach?

> Za to mają przed sobą perspektywę nieopodatkowanego szczawiu i mirabelek, a kam
              > ieniami potrafią już rzucać, więc prawo wyborcze (czynne lub bierne) nie będzie
              > im potrzebne...

No i jest tych 7-9 latków aż 8 milionów, to pokaźna grupa.
              • gate.of.delirium Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 11:00
                obraza.uczuc.religijnych napisał:

> A co mają serwery do zliczania głosów w komisjach?
                Nic, ale zdaje się, że tych papierowych protokołów nikomu nie chciało się liczyć..., a jak zostanie wprowadzone głosowanie przez internet, to fałszerstwo z czasów 3xTAK, to będzie drobnym incydentem w porównaniu z tym elektronicznym...

> No i jest tych 7-9 latków aż 8 milionów, to pokaźna grupa.

Hmmm... wprawdzie nie jestem do końca pewien, ale Lenin czy Trocki też kiedyś mieli po 7-9 lat...
                • obraza.uczuc.religijnych Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 11:07

> obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Nic, ale zdaje się, że tych papierowych protokołów nikomu nie chciało się liczy
                  > ć..., a jak zostanie wprowadzone głosowanie przez internet, to fałszerstwo z cz
                  > asów 3xTAK, to będzie drobnym incydentem w porównaniu z tym elektronicznym...

Nikt nie liczy papierowych protokołów? To jakim cudem te wybory są ważne? I kto będzie fałszował głosowanie przez internet?

> Hmmm... wprawdzie nie jestem do końca pewien, ale Lenin czy Trocki też kiedyś m
                  > ieli po 7-9 lat...

I było ich aż 8 milionów?
                  • gate.of.delirium Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 11:18

> Nikt nie liczy papierowych protokołów? To jakim cudem te wybory są ważne?

No właśnie, to kolejny cud POPiS-u...

I kto
                    > będzie fałszował głosowanie przez internet?

Ten, kto kontroluje serwery...

> I było ich aż 8 milionów?

Mówisz, że rząd Kiereńskiego obalili osobiście Lenin z Trockim, sami obacwaj ? Nawet Czapajew nie wyciągnął wówczas z kabury słynnego nagana ?
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 11:26

> obraza.uczuc.religijnych napisał:
                      >
                      > > Nikt nie liczy papierowych protokołów? To jakim cudem te wybory są ważne?
                      >
                      > No właśnie, to kolejny cud POPiS-u...

Aha.

> I kto
                      > > będzie fałszował głosowanie przez internet?
                      >
                      > Ten, kto kontroluje serwery...

A kto je kontroluje?

> > I było ich aż 8 milionów?
                      >
                      > Mówisz, że rząd Kiereńskiego obalili osobiście Lenin z Trockim, sami obacwaj ?
                      > Nawet Czapajew nie wyciągnął wówczas z kabury słynnego nagana ?

Łał, ależ ty masz wiedzę, jesteś taki lotny...
                      • gate.of.delirium Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 14:00

> > Ten, kto kontroluje serwery...
                        >
                        > A kto je kontroluje?

Właściciel, a któż by inny...

> Łał, ależ ty masz wiedzę, jesteś taki lotny...

Oderwij się od Przekazów Dnia, to też będziesz miał szansę takim być...
                        • obraza.uczuc.religijnych Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 14:17

> Właściciel, a któż by inny...

Czyli?

> Oderwij się od Przekazów Dnia, to też będziesz miał szansę takim być...

To wszystko dzięki czytaniu forum Onetu? Tam znajdujesz inspirację dla swych wątków razem z tym kłamliwym o zatrzymanej matce z Opola?
                          • gate.of.delirium Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 14:28

> Czyli?

wiadomosci.wp.pl/kat,38200,title,Czy-Rosjanie-sfalszowali-wybory-w-Polsce,wid,14915394,wiadomosc.html

> > Oderwij się od Przekazów Dnia, to też będziesz miał szansę takim być...
                            >
                            > To wszystko dzięki czytaniu forum Onetu? Tam znajdujesz inspirację dla swych wą
                            > tków razem z tym kłamliwym o zatrzymanej matce z Opola?

Czyżby nie została zatrzymana ? "Wprost" kłamie ?

www.wprost.pl/ar/354352/Matka-z-Opola-zatrzymana-Wymiar-sprawiedliwosci-nie-radzi-sobie-z-wielkimi-przestepcami/
                            • obraza.uczuc.religijnych Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 14:39
                              Została zatrzymana. Kłamstwa polegały m.in. na tym, że była oszustką i że policja nie przyszła po nią o 22.
                              • gate.of.delirium Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 15:00

> Została zatrzymana. Kłamstwa polegały m.in. na tym, że była oszustką i że polic
                                > ja nie przyszła po nią o 22.

Czyżby ? Ja wyczytałem w prasie inaczej...

A co do oszustwa, to też jestem oszustem i to notorycznym. Na ten przykład - od lat na zleceniach korzystam z firmowych kibli, i nie płacę podatków od każdej koopy, pomimo uzyskiwania w ten niecny sposób ewidentnych korzyści majątkowych. Ten niecny proceder uprawiają codziennie miliony Polaków na samozatrudnieniu - sr...ją, szcza...ą i nie płacą z tego tytułu żadnych podatków...
                                Pełowskie Państwo osiągnęło już mistrzostwo świata w robieniu z Polaków przestępców, powoli przebija stalinowców w tej materii...
                                • obraza.uczuc.religijnych Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 15:03
                                  No właśnie tu jest twój problem, że wyczytałeś i bezrefleksyjnie uwierzyłeś, bo po co miałbyś myśleć?
                                  • gate.of.delirium Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 15:16

> No właśnie tu jest twój problem, że wyczytałeś i bezrefleksyjnie uwierzyłeś, bo
                                    > po co miałbyś myśleć?

Za to Ty refleksyjnie nic nie czytałeś, tylko osobiście pojechałeś do Opola i zbadałeś wszystko na miejscu ?
                                    Jeśli tak, to chylę czoła...
                                    • obraza.uczuc.religijnych Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 15:28
                                      Nie, to po prostu doświadczenie, że dziennikarzyny lubią pisać takie ckliwe historyjki o biednych mamusiach z Opola. To się dobrze sprzedaje wśró kuch czerpiących inspiracje z forum Onetu.
                      • zbysio45 Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 14:22
                        Podobno SERWERY PODSUMUJACE WYNIKI WYBOROW Z KRAJOWEJ KOMISJI WYBORCZEJ ZNAJDUJA SIE W ROSJI ? DLATEGO NASZA komisja wyborcza scisle wspołpracuje z Rosja i pobiera do realizacji doswiadczenia wyborcze tez z Rosji.Na ten temat odbywaja sie wspolne spotkania w celu zdobycia dalszych doswiadczen na przyszlosc.
                        Kupa śmiechu wolne wybory w Rosji i korzystanie z TOTALITARNYCH DOSWIADCZEN WYBORCZYCH Z ROSJI .
                        • obraza.uczuc.religijnych No właśnie adams 25.03.13, 14:27
                          "podobno"
        • ziner Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 13:32

> ... zgubiłem gdzieś linka, artykuł był na onet.pl
          (...)

Sorry...

Sygnalizuj na przyszłość, czy takowa lista jest twoim własnym wymysłem, czy też pochodzi skądinąd. Bo inaczej sprawiasz wrażenie osoby której naprawdę przydała by się wizyta na Gruzińskiej ;-)
          • gate.of.delirium Re: To nie ja przywaliłem, tylko internauci... 25.03.13, 13:57
            ziner napisał:

Bo inaczej sprawiasz wrażenie osoby której naprawdę przydał
            > a by się wizyta na Gruzińskiej ;-)

Kto wie czy nie są bardziej normalni od tych, którzy są z drugiej strony bramy...
    • etta2 Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 24.03.13, 22:50
      No, no, PiSdy dostają amoku, to dobrze, nawet bardzo dobrze. Wymyślanie takich pierdół świadczy o kompletnej załamce, hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahha.....
      • gate.of.delirium Pobierz meduzę z lornetą... 25.03.13, 09:34
        etta2 napisała:

> No, no, PiSdy dostają amoku, to dobrze, nawet bardzo dobrze. Wymyślanie takich
        > pierdół świadczy o kompletnej załamce, hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah
        > ha.....
        ... zawsze pomaga, nawet ułomnym...
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 10:34
      11. 8 milionów dzieci w wieku 7-9 lat aby fundacja Maciuś mogła policzyć swoje 10% głodujących.
      • gate.of.delirium Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 10:55

> 11. 8 milionów dzieci w wieku 7-9 lat aby fundacja Maciuś mogła policzyć swoje
        > 10% głodujących.
        To akurat nie problem. Mordasiewicz wraz z Donkiem i tak zamierzają zastąpić Polaków Chińczykami, więc dzieci nie zabraknie. Żółtych, ale przecież dziecko to dziecko, wszystkie są nasze a wypić zawsze można...

Rząd zaufał, naród zawiódł,
        trzeba będzie zmienić naród...
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 11:01
          Przecież już jest tyle dzieci. Fachowa fundacja Maciuś policzyła.
          • gate.of.delirium Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 11:13

> Przecież już jest tyle dzieci. Fachowa fundacja Maciuś policzyła.

To będzie jeszcze więcej, czym się przejmujesz ?
            Zresztą, przecież zawsze POPiS może zastosować wariant sprawdzony w Ameryce Łacińskiej
            pl.wikipedia.org/wiki/Szwadron_%C5%9Bmierci
            Praworządnym liberałom nie takie rzeczy uchodziły płazem...
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 11:28
              To cud POPiSu że w Polsce jest 8 milionów dzieci w wieku 7-9 lat.
              • gate.of.delirium Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 14:01

> To cud POPiSu że w Polsce jest 8 milionów dzieci w wieku 7-9 lat.

No, widzisz co za dziecioroby. Pewnie z Bolka wzięli przykład...
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 14:19
                  Ponoć Polska się wyludnia. A tu dzięki cudowi POPiSu jest 300 mln Polaków.
                  • gate.of.delirium Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 14:31

> Ponoć Polska się wyludnia. A tu dzięki cudowi POPiSu jest 300 mln Polaków.

Ja gdzieś tak napisałem ? Może podasz linka, czy tylko pleplasz z braku innego zajęcia...
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 14:41
                      A czy ja piszę że ty tak napisałeś? tak jest wg fachowej fundacji Maciuś która występuje przeciwko szczawiowcom i mirabelkowcom.
                      • gate.of.delirium Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 15:02

> A czy ja piszę że ty tak napisałeś? tak jest wg fachowej fundacji Maciuś która
                        > występuje przeciwko szczawiowcom i mirabelkowcom.

To popraw Fundację Maciusia i nie zawracaj głowy. Nigdzie nie powoływałem się akurat na nią. Głodne dzieci widuję na co dzień i ta fundacja do niczego nie jest mi potrzebna...
                        • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 15:04
                          A ja się powoływałem bo to oni mają rację w sporze z bezczelnym szczawiowcem i mirabelkowcem
                          • gate.of.delirium Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 15:17

> A ja się powoływałem bo to oni mają rację w sporze z bezczelnym szczawiowcem i
                            > mirabelkowcem

Racja jest jak doopa, każdy ma swoją...
                            • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 15:29
                              Mirabelkowcy i szczawiowcy chcieli dać odpór fachowym wynikom badań fundacji Maciuś.
    • zbysio45 Re: Kolejny program gospodarczy Platformy 25.03.13, 14:14
      Bardzo trafne bo przeciez PO +PSL rzadza juz 6 lat bez sensownego programu gospodarczego,finnsow publicznych,spraw społecznych i negatywne efekty juz sa widocznegołym okiem.
      Jak moze rzadzic polska nieudolny rzad Pana Tuska ktoryma popracie tylko 26% obywateli ?
      Dlaczego obywatelskie społeczenstwo dotychczas nie zorganizowało sie aby obalic ten szkodliwy dla Polski rzad Pana Tuska ?
    • zapijaczony_ryj Głupiś i tyle! 25.03.13, 15:24
      A poza tym kłamiesz jak Naczelny idiota.Żaden punkt z twoich wypocin nie jest zgodny z prawdą!
      Ot co!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka