mariner4 27.03.13, 11:02 KE odblokowała środki na polskie drogi. I co PiSiory, KE też przeciw Wam. Sp.... na Węgry. Tam Wasze miejsce. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujcio44 Re: Żałoba w PiS 27.03.13, 11:28 Kolejna afera, tym razem w UE. Jakim prawem odblokowali pieniądze tym przekręciarzom z rządu? To pokazuje wyraźnie, że urzędnicy UE to banda złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Żałoba w PiS 27.03.13, 11:36 Czarny wtorek dla interesu Kaczyńskich. Duda się zastrzeli a Kukiz zawyje. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A sam panprezes dostanie dyspepsji...po bracie 27.03.13, 12:36 x2468 napisał: > Czarny wtorek dla interesu Kaczyńskich. Duda się zastrzeli a Kukiz zawyje. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj No to NI ma problem 27.03.13, 12:35 mariner4 napisał: > KE odblokowała środki na polskie drogi. > I co PiSiory, KE też przeciw Wam. Sp.... na Węgry. Tam Wasze miejsce. > M. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: No to NI ma problem 27.03.13, 13:29 Odblokowała jedynie zablokowane a powinna 2x więcej to klęska -) najzupełniej oczywista Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: No to NI ma problem 27.03.13, 13:48 POlska POwinna się domagać zadośćuczynienia za krzywdy moralne, jeżeli tego nie zrobi - to bezsprzeczny dowód, że jest sprzedajnym kondominium. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Czarny dzień w PiS-ie 27.03.13, 14:21 Zaplute karły Tuska, Putina i Merkel urządzają kondominium dla zdrajców. Wszystkim UNIJNYM DOTACJOM NASZE ZDECYDOWANE NIE! Prawdziwi wolni Polacy i Genetyczni Patrioci Narodu Wolskiego NIGDY nie wjadą na te drogi! Sława premierowi Kaczyńskiemu!!! -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k A o jakim "stopniu przejezdności" mówisz? 27.03.13, 23:07 dystans4 napisał: Prawdziwi wolni Polacy i Genetyczni Patrioci Narodu Wolskiego NIGDY nie wjadą na te drogi! ---> Komuchy zrobiły z demokracji demokrację socjalistyczną ... ... ale Tusk i reszta bolszewii zdecydowanie ich przebiła "budując" nieprzejezdne drogi, wiadukty donikąd, rozsypujące się pasy startowe, czy kupując "pendolino bez pendolino", ale płacąc jak z pendolino ... ... że o "misu na skalę ich możliwości" za 0,5 mld, nie wspomnę! POmnik głuPOty - to jest miś na skalę ich możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
szczaw.twoja.mac To wY będziecie niedługo wyp..rdalać 27.03.13, 14:32 I to w takich podskokach, że wAM się gacie na tyłku poprują. BTW. 3.5 mld EURO to ile to Porszaków? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Żałoba w PiS 27.03.13, 22:09 Wybacz Marinerze, ale zdublowałem twój wątek nie sprawdziwszy dokładnie czy ktoś już o tym pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Żałoba w PiS 27.03.13, 23:03 W sumie to my mamy sie z czego cieszyc,,ale skoro budujemy drogi asfaltowe,,bez asfaltu to nie wiem czy unia ma sie z czego cieszyc...Z drugiej strony,,co ich to obchodzi co my robimy z tymi pieniedzmi?? Moglibysmy wydac na premie,,a pokazac jakis istniejący odcinek drogi,,tylko go pomalować na czarno Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Żałoba w PiS 27.03.13, 23:05 ale skoro budujemy drogi asfaltowe,,bez > asfaltu to . Nie, nie budujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Żałoba w PiS 27.03.13, 23:07 humbak napisał: > ale skoro budujemy drogi asfaltowe,,bez > > asfaltu to . > > Nie, nie budujemy. Rozumiem,,,wiec udajemy ze budujemy..Jakie to proste- aż nieprawdopodobne zeby było mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Żałoba w PiS 27.03.13, 23:36 Niestety nie rozumiesz. Zarzut o asflacie bez asflatu jakkolwiek nie bezpodstawny jest fałszywy. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Żałoba w PiS 27.03.13, 23:41 humbak napisał: > Niestety nie rozumiesz. Zarzut o asflacie bez asflatu jakkolwiek nie bezpodstaw > ny jest fałszywy. Nie kapuje,,skoro nie bezpodstawny,,to dlaczego fałszywy?? W moim miescie wybudowana została obwodnica,,,ma trzy lata,,i po tej zimie prawie sie rozpadła, dziury jak w 20 letniej "komunistycznej" budowli, rondo oddane w ubiegłym roku ma dziury jak ser żólty, "asfalt" mozna wydłubac paznokciem..Jedno wiem na pewno,,,,nie stac nas na takie marnotrawstwo pieniedzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Żałoba w PiS 27.03.13, 23:47 > Nie kapuje,,skoro nie bezpodstawny,,to dlaczego fałszywy? Z prawdziwych przesłanek można wyciągnąć błędne wnisoki. W moim miescie wybu > dowana została obwodnica,,,ma trzy lata,,i po tej zimie prawie sie rozpadła, dz > iury jak w 20 letniej "komunistycznej" budowli, rondo oddane w ubiegłym roku ma > dziury jak ser żólty, "asfalt" mozna wydłubac paznokciem..Jedno wiem na pewno, > ,,,nie stac nas na takie marnotrawstwo pieniedzy.. I takich przypadków jest więcej. Nie oznacza to jednak że można uogólnić te dane. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Żałoba w PiS 27.03.13, 23:54 humbak napisał: > > Nie kapuje,,skoro nie bezpodstawny,,to dlaczego fałszywy? > > Z prawdziwych przesłanek można wyciągnąć błędne wnisoki. > > W moim miescie wybu > > dowana została obwodnica,,,ma trzy lata,,i po tej zimie prawie sie rozpa > dła, dz > > iury jak w 20 letniej "komunistycznej" budowli, rondo oddane w ubiegłym > roku ma > > dziury jak ser żólty, "asfalt" mozna wydłubac paznokciem..Jedno wiem na > pewno, > > ,,,nie stac nas na takie marnotrawstwo pieniedzy.. > > I takich przypadków jest więcej. Nie oznacza to jednak że można uogólnić te dan > e. Jesli nie uogólniać,,,to co?? chyba nie chcesz tego chwalic?? A4 od chwili powstania jest w ciągłym remoncie.. GDDKIA od dawna sie nie przejmuje opiniami np. na FK,,rząd tak samo,,wstydzi sie i zamiata pod dywan..a tasmy tracą na wartosci..Czy nasz wymiar sprawiedliwosci musi działac tak opieszale?? Wiem,,młyn sprawiedliwości miele powoli,, Czy nie ma u nas ludzi moralnie "prawych"..Wiem,,gadam z duchami.. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Żałoba w PiS 27.03.13, 23:58 Jeśli chodzi o A4, to domyślam się że chodzi o odcinek Kraków- Katowice, budowany wg starych norm o za małym zakładanym obciążeniu. Musi nawalać niestety:/ Generalnie jakość nie jest jakaś tam zła, choć zdarza się. Obwodnice (pisałeś wcześńiej) to zazwyczaj nie GDDKiA. Ja muszę kończyć. Wrócę jutro. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Żałoba w PiS 28.03.13, 00:00 Pozdrowienia..nie myliłes sie A4 katowice -kraków Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k Żałoba,w całej Polsce!Tusk zniszczy kolejne firmy! 27.03.13, 22:58 mariner4 napisał: Żałoba w PiS ---> Donald Tusk zniszczył setki polskich firm budowlanych, transportowych, a jak dostanie te pieniądze, to zniszczy kolejne ... Tak więc niech się wszyscy obawiają - nie tylko PiS! To tak, jakby dać małpie nóż - zanim siebie załatwi, narobi wiele zniszczeń Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Żałoba,w całej Polsce!Tusk zniszczy kolejne f 27.03.13, 22:59 Ech ci komuniści... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k Ci,którzy nie przetrwali w kraju,schronili się wPE 27.03.13, 23:12 humbak napisał: Ech ci komuniści... ---> Ostatnio urzędnicy europejscy dali dowód (wobec Cypru teraz, czy kiedyś prostując banany), że komuna, dawni funkcjonariusze partii bolszewickich, to mały pikuś przy nich ... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Ci,którzy nie przetrwali w kraju,schronili si 27.03.13, 23:38 Ty wiesz co mam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś