Dodaj do ulubionych

Zdechł szczeniak wysłany pocztą

• Gość: ch4ron Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: 62.233.181.* 22.07.04, 09:01
      Za coś takiego to tylko kara śmierci! Mam nadzieję, że ktoś w jej okolicy się
      dowie i jej wyjaśni. Bo na prawo, to w tym kraju nie ma co liczyć...
      • Gość: gość [...] IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 22.07.04, 09:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: DrAcula Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: 213.227.108.* 22.07.04, 11:19
        Jasne...a za śmiertelne pogryzienie przez psy 1 rok w zawiasach, prawda?
        Znajcież proporcją!!!
        • im13 Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą 22.07.04, 13:16
          Gość portalu: DrAcula napisał(a):

> Jasne...a za śmiertelne pogryzienie przez psy 1 rok w zawiasach, prawda?
          > Znajcież proporcją!!!
          Moment - tu niektórzy reaguja gwałtownie, ale sądzę, że jednocześnie
          właściciela tych psów (gryzących) należałoby porządnie ukarać - więzienie,
          prace społeczne (oj, ale niemodne słowo), kara finansowa na schronisko dla
          zwierząt. TO LUDZIE (WŁAŚCICIELE) SĄ WINNI POGRYZIENIOM - ktoś już napisał, że
          posiadanie zwierzęcia, psa, słonia czy mrówki nie jest obowiązkowe. nie wszyscy
          muszą, albo MOGĄ je mieć. Niektórzy nie mogą, bo mają alergie (co na szczęście
          od razu widać), a niektórzy nie mogą, bo mają niedorozwinięte uczucia wyższe,
          poczucie odpowiedzialności, a tego niestety - nie widać. Cierpią zwierzaczki
          (jak ten psiaczek) lub ludzie pogryzieni przez niestabilne psychicznie psy, nad
          którymi pan/pańcia nie panują...
    • Gość: abc dożywocie dla baby! IP: *.wydawnictwo.pk.edu.pl / *.ifpk.pk.edu.pl 22.07.04, 09:02
      Proszę o najwyższy wymiar kary dla tej baby!
    • Gość: Jagnieszka Patrzcie, patrzcie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 09:05
      To wprost nieprawdopodobne, że tylu ludzi można nabrać na dziennikarską kaczkę.
      A jak się angażują! Jak strasznie krzyczą z przejęcia! Ciekawe jaki mają średni
      IQ?
      • Gość: m dzienikarska kaczka IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 22.07.04, 09:11
        moglaby byc o tym ze ktos pobil rekord ale nie w glupocie tego wymiaru (chociaz
        ty do tego miana pretendujesz siejac tego rodzaju posty...)

O wiele rzeczy moge posadzic dziennikarzy GW ale noe o to ze poslugujac sie
        makabrycznymi przykladami chca zwiekszyc poczytnosc pisemka...

• Gość: i1 Re: Patrzcie, patrzcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 11:00
        kaczka czy nie kaczka - to mnie nie interesuje. martwi mnie natomiast jedno:
        wśród rozmówców rodzą się zbyt duże emocje w związku z tym pieskiem. niektórzy
        są gotowi ukamienować tą babkę. szajba jest większa niż u amerykanów z cyckiem
        p jakson. cala europa smieje sie z zaangazowania różnych instytucji rządowych
        ameryki w ten jej nieszczesny cycek. obawiam sie że kraje wschodnie nie mają
        najlepszego mniemania o ludziach, któzy dostają kurwicy na taki temat jak ten
        nieszzesny piesek. tak jak ja.
      • biedronka24 W Polsce tysiace ludzi ma zwierzeta 22.07.04, 11:23
        ale jednostki maja pojecie o tym co maja. Taka jest prawda.
        Tu nawet nie chodzi o administracje, kary, prawa zwierzat. Chodzi o totalne
        ograniczenie, o brak zdrowego rozsadku, uczuc, i tego co nam w Polsce brakuje-
        odpowiedzialnosci za zycie i zdrowie i ludzkie i zwierzece.
        Szczenie odwadnia sie blyskawicznie. Tak jak niemowle. Bo ma olbrzymia
        powierzchnie ciala w stos. do masy i takze dlatego ze taki ma metabolizm i
        fizjologie.
        Nie chodzi tez o wystawy czy nie wystawy, bo ludzie na swiecie wystawiaja psy i
        bardzo je kochaja. Wystawy dla hodowcow sa obowiazkiem. A hodowcy przede
        wszystkim namawiaja wlascicieli szczeniakow do wystawiania bo czesto to jedyna
        szansa oceny ich zdrowia, morfologii, charakteru a przeciez tylko tak moga
        wiedziec naprawde co niesie linia ktora hoduja.
        Nie wszyscy sa idealami, to prawda tez. I moze to dotrze do glowy wlascicieli ze
        piesek nie jest podstawka na medaliki (ktorych na zachodzie sie nie daje) ale ze
        wystawy po prostu sa uklonem w strone przyszlosci danej rasy i innych ludzi
        ktorzy psy danej rasy (zdrowe) beda chcieli miec.
        A druga rzecz to przerazajaca ignorancja rodzicow i ludzi, ktorzy wciaz jeszcze
        zostawiaja psy w samochodach w upaly, wysylaja paczkami, zostawiaja dorosle psy
        same z dziecmi.
        Pies jest bardzo inteligentnym zwierzeciem ale to zwierze. Zywe.
        Dodam ze szczenieta przewozi sie na tysiace km, samolotami przez morze ale co
        troskliwsi obywatele zalatwiaja sobie nawet u personelu pokladowego mozliwosc
        przewiezienia psa na pokladzie a nie w przedziale dla zwierzat lub bagazowym.
        I do tego sa specjalne klatki.
        Wiec jak ktos chce miec psa to niech liczy sie do diabla z wydatkami.
        Inna rzecz szalenie dziwna to to ze labradory sa relatywnie droga rasa z wielu
        powodow, zdarzaja sie psy z dysplazja, problemami zoladkowymi a ludzie ich nie
        odsylaja w paczkach do hodowcow. Cos tu jest wiec nie tak. Niemniej
        przerazajace okrucienstwo i bezmyslnosc.
      • Gość: Kaczor Re: Patrzcie, patrzcie... IP: *.miechow.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 11:30
        No, jagnieszka to ma pewnie nieprawdopodobnie wysoki poziom IQ. Powiedzcie mi,
        w jakim celu poważna gazeta miałaby publikować wiarygodnie wyglądający artykuł
        który byłby bzdurą? Jeśli jest to bzdura, to ktoś powinien stracić pracę.
        Może afera Łowców skór to też kaczka?
        Eh, jagnieszka, skoro w inny sposób dowartościować się nie możesz...
    • Gość: Gregor [...] IP: *.iscnet.pl 22.07.04, 09:08
    • Gość: Arek Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: 217.153.44.* 22.07.04, 09:09
      sam mam 8 tygodniowego szczeniaka -to pier*** monstrum co zabilo do wiezienia
      na caly rok bez wczesniejszego zwolnienia i oby tam zdechla- z calego serca
      tego pragnę
    • Gość: Alex Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:10
      Na głupotę ludzi nie ma rady. Szkoda że zwierzę dla niektórych podczas okresu
      urlopowego to tylko przeszkoda i niepotrzebna rzecz. Najpierw jak dziecko chce
      to się kupuje "zabawkę żywego pieska" jak się znudzi to won na ulicę, do
      schroniska, albo do rzeki, czy lasu. Ludzie opamiętajcie się to też jest życie
      i nie wolno go bezpodstawnie odbierać.
    • Gość: obywatel Adres! Adres! Adres! Adres! Adres! Adres! Adres!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:10
    • Gość: gość Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 22.07.04, 09:14
      ową panią pozbawioną człowiecznstwa a więc nie nalżącą do homo sapiens należało
      by odizolować od ludzi i zwierząt, pzbawić wody, pożywienia,światła i NIECH
      ZDYCHA. Nie ma dla takich litości!!!
    • Gość: zd Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 22.07.04, 09:22
      Dziwka pieprzona ma nierowno pod sufitem, jak mozna. Mysle, ze oprocz kary
      wiezienia i grzywny, powinna miec dozywotni zakaz posiadania jakiegokolwiek
      zwierzecia, no moze z wyjatkiem karaluchow.
    • Gość: r. [...] IP: *.rezist.com 22.07.04, 09:24
    • Gość: skor_pio Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: 62.233.156.* 22.07.04, 09:26
      Za taki wyczyn powinno się surowo karać!!! Nie sądzę bowiem, że to tylko brak
      wyobraźni. Przecież pies to żywe stworzenie (podobno najlepszy przyjaciel
      człowieka)więc czy można tak je katować? Odpowiedź jest jedna - NIE MOŻNA a
      każdy kto tak czyni jest wart potępienia i surowego ukarania. Smutna refleksja
      przychodzi mi do głowy: ludzie często są bardziej zezwierzęceni niż
      najdrapieżniejsze zwierzęta!
    • Gość: elza Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: *.local.sp / *.powiat.klodzko.pl 22.07.04, 09:27
      Czy doczekamy się wreszcie przepisów prawnych, które będą dotkliwie karać takie
      monstrum ??? Ta bezwzględna i moim zdaniem chora psychicznie baba zagraża nie
      tylko zwierzętom, ale ludziom!!!
      Może wreszcie nasi parlamentarzyści wymyślą coś konkretnego, zanim ten babsztyl
      pojawi się na ul. Wiejskiej i zapakuje ten cały kabaret w pudełko i odeśle tam,
      gdzie nikomu to nie zaszkodzi...
      • energeia Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą 22.07.04, 09:40
        Potworny sposob traktowania zywych istot...
        Zastanawia mnie tylko, czemu urzednik poczty przyjal taka "przesylke"? Skoro sa regulacje dotyczace
        przesylania zwierzat, to czemu nie sa egzekwowane? Z kompletnego olewania faktu, ze pies tez jest
        istota czujaca?
        Jesli ludzie wykazuja az taki poziom braku wrazliwosci na inne zywe istoty, to nie ma sie co dziwcie, ze
        pozniej zabijaja sie wzajemnie...
    • Gość: Travel Tacy ludzie nie powinni byli się urodzić. IP: *.amwaw.edu.pl 22.07.04, 09:29
      Tu własnie zacytuję za Edytą Górniak.

Trzeba być niezdolnym do odczuwania czegokolwiek bezmózgim tworem, aby cos
      podobnego zrobić.

W średniowieczu istniała dobra instytucja pręgierza.
      Na rynku kilka dni w dybach z wyraźnym zaznaczeniem KTO i ZA CO.
    • Gość: gość Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 22.07.04, 09:32
      Należy tej kreaturze przekazć wszystkie wypowiedzi ludzi i na dodatek
      przedstawić ja do publicznego osadu a nie do prokuratury , któa ją uniewinni za
      małą szkodliwość czynu jak to wPolsce czynią.Na co mamy liczne dowody,
      nieprawdaż!
    • Gość: magda Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: *.lipowa.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 09:34
      nie ma Boga
      • Gość: Andrzej T. POLSKA KATOLICKA IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.04, 09:40
        Czy to cos nowego? Zabic te france, naturalnie. Znecanie sie nad zwierzetami
        jest polska specjalnoscia w EU, mam na mysli bestialskie transporty koni i
        bydla,, szofer, ktoremu zwrocono uwage na ryczace w upale swinie podczas kiedy
        on jadl obiad, powiedzial mi "odpierdol sie, to sa tylko swinie". Swinia
        siedziala przede mna, tam na aucie konaly boskie stworzenia. Wiadomo, jeslo cos
        sie panu Bogu nie udalo to jest czlowiek, a najmniej Polak barbarzynca.
        • Gość: i1 Re: zajmijcie sie problemem pedofilstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:09
          myslcie co zrobic z tymy w czarnych sukniach, ktore mecza dzieci a nie glupimi
          babami co mecza psy
          • Gość: kuku Co ma piernik do wiatraka, sam się zajmij IP: *.acnielsen.pl 22.07.04, 13:18
    • Gość: krysia Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:38
      do tego prowadzi hodowanie rasowych psów. Ludzie, którzy je kupują nie myślą o
      zwierzęciu, tylko o jego zgodności z wzorcem. To czysty rasizm. To tak samo
      jakby kupować dzieci! Kundle są mądrzejsze, normalniejsze i zdrowsze. Mam psy i
      nie wyobrażam sobie żeby istotny był dla mnie kształt ogona. To są przyjaciele
      i jak ktos tego nie rozumie to nie powinien ich mieć.
      • Gość: monika Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 11:06
        Gość portalu: krysia napisał(a):

> do tego prowadzi hodowanie rasowych psów

Błyskotliwy wniosek - naprawdę, pogratulować....
    • Gość: maniak Ja to bym jej naprawde coś zrobił IP: 195.136.36.* 22.07.04, 09:38
      Ja to bym jej naprawde coś zrobił.
      nie poprostu nie mieści mi się to w głowie. ku..... odesłać psa pocztą to
      trzeba mieć narąbane w głowie. Przecież zwierzęta polegają na nas odwzajemniają
      nam uczucia. Mam tylko nadzieje, że baba oślepnie i dostanie psa przewodnika
      wtedy niech go sobie odeśle no nie moge..............

Ci ludzie te czasy
    • Gość: Jaro blondi? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 22.07.04, 09:41
      Czy ta pani nie jest przypadkiem blondynką???
    • brynow4 Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą 22.07.04, 09:42
      Co za tępa baba. Brak słów.
    • Gość: Agnieszka Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: 81.210.125.* 22.07.04, 09:43
      To się nie mieści w głowie...
      Poza tym co za IDIOTA, KRETYN, PALANT ITD. przyjął na poczcie taką
      przesyłkę ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
      Oprócz tej durnej baby, która wpadła na tak "genialny" pomysł "odesłania"
      pieska, do odpowiedzialności powinna zostać pociągnięta ta osoba z poczty.
      Głupich nie sieją - sami się (niestety) rodzą...

• Gość: maciek148 Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:43
      Kurnia ale matoły.Ja też mam psa ze schroniska i szczeka na małych
      siwych,autobusy i Stara.Skoro nie potrafią okazać uczuć do psa,to gdzie uczucie
      dla ludzi???
    • Gość: MARIO [...] IP: *.faraon / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:49
    • Gość: kasia Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: 62.233.207.* 22.07.04, 09:51
      Ludzieeeeeeeeeeeeeeee...to jakaś prymitywna kobieta, no nie..... aż wyć się
      chce patrząc na postepowanie ludzi w sosunku do zwierząt...ŻENADA. Nawet szkoda
      komentować takie wyczyny.
    • Gość: pan Henio [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:59
      • Gość: avtandil Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 11:08
        Panie Heniu, owszem, tylko gdzie u baby jaja ? ;)
        • Gość: bzik Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: *.local.pl / 195.117.123.* 22.07.04, 11:53
          dziwne - ?
          to baby są b e z - jaj ????
          ;-)))
    • Gość: PIEKLO Re: Zdechł szczeniak wysłany pocztą IP: 217.150.175.* 22.07.04, 10:01
      TACY ZWYRODNIENCY NIGDY NIE POWINNI MIEC PSA, MAM NADZIEJE I ZYCZE TEJ DURNEJ
      WLASCICIELCE ABY CIERPIALA W PIEKLE ZA TO CO ZROBILA.
      A MOZE BY ZAPAKOWAC TE "BABY " RAZEM W KLATKE BEZ PICIA JEDZENIA I WYSLAC
      DOKOLA SWIATA.
      • Gość: szamot [...] IP: 80.51.255.* 22.07.04, 10:08
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka