Dodaj do ulubionych

Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamskie

19.04.13, 09:10
fałszerstwo stenogramu jego rozmowy ze Schetyną?
www.se.pl/wydarzenia/kraj/urban-bedzie-przepraszal-tusk-chce-jerzy-urban-przeprosil-za-primaaprilisowy-zart_318233.html
Ps. To jest temat tabu na FK, moze ktos wie dlaczego, skoro nabijanie sie z rzekomej rozmowy Tuska Tabu nie było?
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.04.13, 09:15
      Przeprosić,przeprosi:-) Szkoda,że zabrakło 100 tys,zł na cele charytatywne - Urban bogaty,a
      potrzebujących wielu...
    • simera16 Re: Czy Urban przeprosi... 19.04.13, 09:19
      ...ja tam nie widzę problemu, "Prima Aprilis" to dzień szczególny. Po Tusku spodziewałem się większego dystansu. W swoim "oburzeniu" jako żywo przypomina PST.
      • z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j Z jednym ale 19.04.13, 09:30
        simera16 napisał:

> ...ja tam nie widzę problemu, "Prima Aprilis" to dzień szczególny. Po Tusku spo
        > dziewałem się większego dystansu. W swoim "oburzeniu" jako żywo przypomina PST.

Prima Aprilis jest w poniedziałaek, a Urban napisał o tym w piątek.
        • simera16 Re: Z jednym ale 19.04.13, 09:35
          z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

> simera16 napisał:
          >
          > > ...ja tam nie widzę problemu, "Prima Aprilis" to dzień szczególny. Po Tus
          > ku spo
          > > dziewałem się większego dystansu. W swoim "oburzeniu" jako żywo przypomin
          > a PST.
          >
          > Prima Aprilis jest w poniedziałaek, a Urban napisał o tym w piątek.
          >
          Ale w "ramach" tego dnia. Nie widzę powodu do "darcia szat" o taką pierdołę, skoro taki np. Macierewicz sra bezkarnie grochem codziennie.
          • zapijaczony_ryj Re: Z jednym ale 19.04.13, 09:41
            simera16 napisał:
            > >
            > > Prima Aprilis jest w poniedziałaek, a Urban napisał o tym w piątek.
            > >
            > Ale w "ramach" tego dnia. Nie widzę powodu do "darcia szat" o taką pierdołę, sk
            > oro taki np. Macierewicz sra bezkarnie grochem codziennie.
            >

Maciarewicz jako chory psychicznie moze sobie na więcej pozwolić, nawet na zmartwychwstanie trupów
            • simera16 Re: Z jednym ale 19.04.13, 09:48
              zapijaczony_ryj napisał:

>
              > Maciarewicz jako chory psychicznie moze sobie na więcej pozwolić, nawet na zmar
              > twychwstanie trupów
              >
              Też, ale prasa pokroju "NIE" i jej naczelny, również nie musi być "poprawny".
            • tornson Re: Z jednym ale 19.04.13, 10:11
              zapijaczony_ryj napisał:

> Maciarewicz jako chory psychicznie moze sobie na więcej pozwolić,
              To czemu chodzi na wolności, zamiast siedzieć w zakładzie zamkniętym?
              • kotek.filemon Re: Z jednym ale 19.04.13, 11:29
                tornson napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
                >
                > > Maciarewicz jako chory psychicznie moze sobie na więcej pozwolić,
                > To czemu chodzi na wolności, zamiast siedzieć w zakładzie zamkniętym?

Bo jest Tuskowi potrzebny jako straszak. Sam Prezes się nie nada, bo przy dobrym ustawieniu dawkowania leków miewa całkiem długie przerwy bez objawów pozytywnych (to te słynne "ofensywy merytoryczne" PiS).
              • zapijaczony_ryj Re: Z jednym ale 19.04.13, 14:52
                tornson napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
                >
                > > Maciarewicz jako chory psychicznie moze sobie na więcej pozwolić,
                > To czemu chodzi na wolności, zamiast siedzieć w zakładzie zamkniętym?

Bo chroni go immunitet, tak samo zreszta jak PST
        • tornson Tusku nadymał się i obraził jak Kaczyński. 19.04.13, 10:10
          Coraz mniej różnic pomiędzy tymi dwoma solidaruchami.
          • ayran Re: Tusku nadymał się i obraził jak Kaczyński. 19.04.13, 11:29
            Różnica jest podstawowa, choć może dla takiego intelektu jak twój nieuchwytna.
            To pozew prywatny, a o obronę "czci" Kaczyńskiego wnioskowali urzędnicy jego Kancelarii domagając się śledztwa z urzędu.

Zresztą nie jest tak, że między 25 marca a 5 kwietnia można napisać dowolną bzdurę upstrzoną dowolną liczbą wulgaryzmów włożonych w cudze usta i ten ktoś powinien to obligatoryjnie uznać za świetny dowcip primaaprilisowy.
        • zoil44elwer Re: Z jednym ale 19.04.13, 15:44
          Tygodnik NIE powinien był zrobić Prima Aprilis w piątek 5 Aprila AD 2013?
        • zoil44elwer Re: Z jednym ale....Urban zrobił MU 19.04.13, 20:10
          pisanki na jaja**,w WIELKI PIąTEK i LANY POniedziałek(1 IV 2013)!
    • wiosnaludzikow Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.04.13, 12:45
      Tusk zaskoczył mnie tutaj wyjątkową małostkowością, nieprzemyślaną decyzją a może nawet głupotą.
    • fractale Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.04.13, 13:04
      Nie przeprosi - wiem to z dobrego źródła.

Miał taki zamiar, ale przekonała go reakcja kolegów po fachu. Do redakcji Nie już spłynęły trzy listy poparcia, jedna podpisana przez dziennikarzy "Do Rzeczy", druga przez "Sieci", a trzecia przez samego Łukasza warzechę.

Redaktor Sakiewicz planuje najbliższego 10 maja zorganizować specjalny marsz w obronie wolności wypowiedzi. Pochodnie juuż naszykowane.
      • cookies9 Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.04.13, 15:36

fractale napisał:

>Pochodnie juuż naszykowane. <

Poczty sztandarowe również - począwszy od GPC po Nie i poniosą Urbana w lektyce:-)
      • volupte Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.05.13, 10:40
        To taki pakt Stalin - Hitler:-)
    • tadzap Re: Czy Kopacz przeprosi za chamskie kłamstwa... 19.04.13, 13:14

...w sprawie "przekopywania" terenu katastrofy i sekcji z udziałem polskich lekarzy.
      To też jest temat tabu.
      Łgarstwa Kopacz i jej POdobnych,tematami Tabu nie były.
      • volupte Re: Czy Kopacz przeprosi za chamskie kłamstwa... 19.05.13, 10:41
        Przepraszała.
    • kzet69 Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.04.13, 13:47
      Ryjku zajeżdżasz hipokryzją, był czas że się oburzałeś że ścigają Huberta.... A Tusk sie tym pozwem ośmieszył i dorównał gomułkowskiemu PRL, wtedy też ścigano satyryków...
      • kzet69 Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.04.13, 13:50
        Tak to sobie wyobrażam...
        sala sądowa, świadek Tusk.
        Sąd - Czy znana jest świadkowi definicja Prima Aprilis, obchodzonego 1 kwietnia
        Tusk: Nie.
        Sąd (czyta) Prima aprilis (z łac. 1 kwietnia, łc.: Prima dies Aprilis), dzień żartów – obyczaj związany z pierwszym dniem kwietnia, obchodzony w wielu krajach świata. Polega on na robieniu żartów, celowym wprowadzaniu w błąd, kłamaniu, konkurowaniu w próbach sprawienia, by inni uwierzyli w coś nieprawdziwego. Tego dnia w wielu mediach pojawiają się różne żartobliwe informacje.
        Tusk: Wysoki Sądzie, żartować można ze wszystkich. Ale nie ze mnie, bo ja jestem równiejszy.
        • zoil44elwer Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.04.13, 15:38
          Prime Minister(mgr historii DT) nie wie co to je:jmdn in den APRIL schicken( tego roku w Lany Poniedziałek)
          • wiosnaludzikow głośny rechot w 7 Dniu Tygodnia 19.05.13, 09:47
            ...jak omawiano decyzję Tuska o pozwaniu Jerzego Urbana i Nie za żart Prima Aprilisowy.
            Jeden Protasiewicz się nie śmiał :)
    • zoil44elwer Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.04.13, 15:25
      .....styl rządów rządu DonalTa?
    • life.form Urban już Tuska przeprrasza. Az dudni :) 19.05.13, 10:10
      jerzyurban.blog.pl/2013/05/18/wina-tuska/
    • volupte Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.05.13, 10:38
      Przeprosił nazywajac Tuska idiotą.
    • fiu-bzdziu2010 Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.05.13, 10:48
      niech za rok Urban opublikuje ostatnią rozmowę braci z 10.04 - też w ramach żartu Prima-Aprilisowego. - jak śmiać się to na całego

ciekawe, czy otrzyma gratulacje od redaktorów w sieci i od rzeczy
      • volupte Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.05.13, 11:02
        To as w rękawie. Ujawni jak Jaro bedzie premierem:-)
      • life.form Twoim zdaniem Tusk nie żyje!??? 19.05.13, 11:06
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> niech za rok Urban opublikuje ostatnią rozmowę braci z 10.04 - też w ramach ża
        > rtu Prima-Aprilisowego. - jak śmiać się to na całego

Skoro porównujesz, wynika, że myślisz, że Tusk nie żyje, a Urban się nabijał z jego "ostatniej rozmowy". Chyba trochę cię pogięło ;)
        • fiu-bzdziu2010 Re: Twoim zdaniem Tusk nie żyje!??? 19.05.13, 14:44
          wystarczy, że opublikuje to co żyjący do słuchawki gadał...
    • samantha.1 Re: Czy Urban przeprosi premiera Tuska za chamski 19.05.13, 10:56
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

> fałszerstwo stenogramu jego rozmowy ze Schetyną?
      > www.se.pl/wydarzenia/kraj/urban-bedzie-przepraszal-tusk-chce-jerzy-urban-przeprosil-za-primaaprilisowy-zart_318233.html
      > Ps. To jest temat tabu na FK, moze ktos wie dlaczego, skoro nabijanie sie z rz
      > ekomej rozmowy Tuska Tabu nie było?

Przecież przeprosił:
      www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/urban-do-tuska-przepraszam-ze-przeze-mnie-robi-pan-z-siebie-idiote,326077.html
    • tornson Ostra lemingoza jest jednak nieuleczalna. 19.05.13, 12:08
      czego dobitnie udowadniasz swoim niemal codziennym spamem.
    • tornson Zapomniałeś jeszcze nazwać Urbana PiSiakiem, 19.05.13, 12:09
      jak nazywasz każdego kto ze "Słoneczkiem Peru" i jego bandą się nie zgadza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka