Dodaj do ulubionych

Wolne Konopie

25.05.13, 20:11
To duże środowisko. Licencję na nie wyrobił sobie Palikot. Marsz pomimo niepogody był imponujący, co skwapliwie media przemilczają.

Można je szacować na półtora miliona wyborców licząc z rodzinami tych skazanych na więzienia. Oni nie zagłosują na kościelnych i zidiociałych solidaruchów z komuchami.
Obserwuj wątek
    • etta2 Re: Wolne Konopie 25.05.13, 20:20
      A TY, oczywista oczywistość, popierasz to szmatławsto, bo to takie nowoczesne i trendy!. Zastanów się, dziadku, CO POPIERASZ????? W naszym biednym kraju, gdzie ledwo dźwigamy się z nędzy komuszej po blisko 50 latach zniewolenia, agitujesz do otumaniania umysłów? Bo CO? Zbyt ostro zauważą wasze, pieprzone, interesy i interesiki? Jednak jesteś kawał gnoja,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      • wujaszek_joe Re: Wolne Konopie 25.05.13, 20:25
        uspokój się.
      • kzet69 Re: Wolne Konopie 26.05.13, 07:39
        etta zlituj się, piszesz jak etatowa pisówa....
      • man_sapiens Re: Wolne Konopie 26.05.13, 11:47
        Etta, zapal skręta a następnego dnia wypij ćwiartkę. Będziesz wiedziała o czym piszesz - to porozmawiamy.
      • volupte Re: Wolne Konopie 26.05.13, 11:55
        Wiecej konopi to mniej wódy i nikotyny. Po co sie wypowiadasz czyms , czego nie znasz?
    • wlodzimierz.iljicz Jeżeli Palikot do narkomanów zdoła dołączyć 25.05.13, 20:20
      jeszcze alkoholików (z rodzinami) jako swój żelazny elektorat, to wygra wybory!
      • haen2010 Re: Jeżeli Palikot do narkomanów zdoła dołączyć 25.05.13, 23:07
        Kto wie, kto wie? Kościelne solidaruchy żrą się w najlepsze o przywilej okradania kieszeni Polaków. Dzielnie ich wspierają komuchy. Młodzi ludzie mają tych tępaków po dziurki w nosie.

Z tego może być duże polityczne przetasowanie. Wiadomości o zdychaniu RP i Europy Plus są mocno naciągane.
        • remez2 A Franz Mauer powiedział do Ola Żwirskiego ... nt 25.05.13, 23:09
        • m.c.hrabia Re: Jeżeli Palikot do narkomanów zdoła dołączyć 25.05.13, 23:09
          siano palisz?
    • life.form Parę tysięcy, może parenaście 25.05.13, 23:55
      Nie wiem, nie znam się na liczeniu tłumów. W każdym razie dużo. Zdaje się, że obok Ojca Dyrektora RP jest jedyny, który może pochwalić się takim tlumem. Ale jest różnica - twarze z Wolnych Konopii są dużo młodsze. No i uśmiechają się, zamiast nienawistnie szczerzyć kły sztucznych szczęk.
    • hordol a za co kupią legalną marychę 26.05.13, 06:46
      skoro są bezrobotni?
      • life.form A za co Polacy kupują wódkę?/n 26.05.13, 07:43
        hordol napisała:

> skoro są bezrobotni?
        • haen2010 No i nie trzeba 26.05.13, 08:07
          Zwozić ich autobusami z rydzykowych parafii. Z całej Polski. Była też poważna konkurencja na Narodowym.

Ciekawe, czy projekt ustawy RP o klubach znów naćpani kadzidłem odrzucą w pierwszym czytaniu?
      • volupte Re: a za co kupią legalną marychę 26.05.13, 11:57
        a za co kupuja mamrota i szlugi?
        • life.form Chyba nie nadążam 26.05.13, 11:59
          volupte napisał:

> a za co kupuja mamrota i szlugi?

Wiem, co to szlugi. Ale co to jest mamrot?
          • volupte Re: Chyba nie nadążam 26.05.13, 12:20
            Bełt :-) Juz wiesz ?
            • life.form Re: Chyba nie nadążam 26.05.13, 12:43
              volupte napisał:

> Bełt :-) Juz wiesz ?

hehe, wiem :)
    • jantoni.jajcorz Heniu, czy Ty od ... 26.05.13, 08:18
      ... Pytii uczyłeś się przepowiadać/mędzić???
      Wracaj do Delf na doszkalanie:)
      • life.form A co tu jest przepowiednią? 26.05.13, 08:28
        Zdjęcia z demonstracji są? Są. Widzisz te tysiące ludzi? Przy ACTA też niektórzy drwili, a potem rząd popuścił w gacie.
        • haen2010 Re: A co tu jest przepowiednią? 26.05.13, 09:14
          Najbardziej śmieszny jest fakt, że ci naćpani kadzidłem nawet nie zdają sobie sprawy, że prześladowanie tego środowiska tylko umacnia elektorat Palikota i tych, co się wokół RP gromadzą.
    • zoro_wieczorowo_poro Poparłem :) 26.05.13, 08:52
      Skręciłem sobie grubasa i spaliłem podczas meczu.
      Popieram inicjatywę, bo nie bardzo mam ochotę, żeby państwo decydowało za mnie co mi wolno a czego nie w moim domu , w wolnym czasie.
      "Palić, sadzić , zalegalizować" - palę, sadzę i może doczekam"zalegalizować"
      • life.form Re: Poparłem :) I tak 3mać :) 26.05.13, 09:22
        zoro_wieczorowo_poro napisał:

> Skręciłem sobie grubasa i spaliłem podczas meczu.
        > Popieram inicjatywę, bo nie bardzo mam ochotę, żeby państwo decydowało za mnie
        > co mi wolno a czego nie w moim domu , w wolnym czasie.
        > "Palić, sadzić , zalegalizować" - palę, sadzę i może doczekam"zalegalizować"
    • life.form Po 10 obejrzeniu tego filmu 26.05.13, 11:57
      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6qzmOp2lCqk
      dochodzę do wniosku, że Palikotowi udało się. Zrobił lewicę! Burki pyskują o ćpunach i narkomanach. Myślicie, że te 10 tysięcy osób nie pracuje? Jedni się uczą, drudzy pracują u kogoś, trzeci na swoim. Popierają prawa gejów i Kongres Małych i Średnich Przedsiębiorstw. Wiedzą, do czego służy parlament i co to są prawa obywatelskie.
      Uważam, że moc jest z Ruchem Palikota. Przyjdzie taki dzień, że obalimy POPiS :)
    • pan.nikt Re: Wolne Konopie 26.05.13, 12:02
      Jak mawiała Pani Pelagia.
      Pół miliona?, a dla kogo ten wywiad
      Dla haena, TO POWIEM milion, dwa miliony, dziesięć milionów.

a naprawdę była garstka ludzi.
      • life.form Re: Wolne Konopie 26.05.13, 12:08
        pan.nikt napisał:

> Jak mawiała Pani Pelagia.
        > Pół miliona?, a dla kogo ten wywiad
        > Dla haena, TO POWIEM milion, dwa miliony, dziesięć milionów.
        >
        >
        > a naprawdę była garstka ludzi.

Jakie pół? Prędzej półtora, z tendencję rosnącą do dwóch. A tą "garstkę ludzi" możesz sobie obejrzeć na filmach i zdjęciach. Swoją drogą, to była bardzo pożyteczna impreza. Szemrane sondaże, codzienne paszkwile GW i wieszczenie, że RP zdycha. Przyjemnie się zobaczyć nawzajem, policzyć i upewnić, jaka jest rzeczywistość.
        • pan.nikt Re: Wolne Konopie 26.05.13, 12:25
          Stare sztuczki znane z komuny.
          Jak pokazać, że jest dużo, kiedy jest mało i odwrotnie, jak z małego zrobić dużego i odwrotnie..
          A "oklaski się w operze dogra"
          • life.form Re: Wolne Konopie 26.05.13, 12:39
            pan.nikt napisał:

> Stare sztuczki znane z komuny.
            > Jak pokazać, że jest dużo, kiedy jest mało i odwrotnie, jak z małego zrobić duż
            > ego i odwrotnie..

Masz rację. RP ma spore doświadczenie z mediami, które pokazują, jak z dużego zrobić małe ;)
            Coś ci jeszcze o tych "ćpunach" powiem. To alkoholikom i narkomanom wszystko jedno, skąd wezmą używkę. To oni są klientami melin. Porządni ludzie chcą funkcjonować legalnie. Jak alkohol, to w sklepie, a nie chrzczony denaturat u meliniarza. Jak trawka, to legalna w aptece lub klubie, a nie chrzczona uzależniającą chemią u dilera. Państwo sadza na 3 lata za skręta, a gangsterów z Pruszkowa puszcza wolno...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka