Dodaj do ulubionych

Rusza kanar TVP

• ferr.55 Re: Rusza kanar TVP 29.07.04, 22:53
      Jeszcze moment, a oddychanie też będzie płatne. Za jeden telewizor pracić całe
      jego techniczne życie? Nigdy!
    • Gość: germanik Re: Rusza kanar TVP IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 29.07.04, 23:12
      skoro juz sie przyjmuje zasade domniemania, to nalezy domniemac ze kazdy
      polityk to oszust i zlodziej i zapuszkowac ich. jesli przypadkiem trafi sie
      niewinny, to niech to udowadnia.
    • uruski Re: Rusza kanar TVP 29.07.04, 23:30
      Nie rozumiem dlaczego mam płacić za usługę z której nie korzystam, a jedynie mam
      do niej dostęp. Czy jezeli w moim miescie działa MPK, to mam płacić za to, że
      mogę jeździć autobusami ?? Albo udowadniać, że nimi nie jeżdżę autobusami ??
      Paranoja
    • Gość: tello Gość w dom - mandat w dom IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 23:38
      To jest obrzydliwe. Zapraszasz gościa do domu, a ten Ci wlepia mandat!
    • Gość: Zembaty Cos o telewizji publicznej IP: *.sympatico.ca 29.07.04, 23:41
      W Stanach jest telewizja publiczna - PBS (Public Broadcasting) i de facto jest to jedyna
      publiczna stacja na swiecie o jakiej wiem. Utrzymuje sie z darowizn od osob prywatnych i
      sponsorow prywatnych, a rzady stanowe doplacaja dokladnie tyle ile im uda sie zebrac od
      tychze sponsorow. PBS slynie z bardzo wysokich standardow dziennikarskich (Frontline, News
      Hour czy programy dla inwestorow gieledowych). Jest ponadto totalnie apolityczna i 100%
      swiecka! Jedyny slad komercji to wzmiankowanie sponsorow przed lub po programach. O takiej
      telewizji mnie snilo sie wielu w Europie - BBC na ten przyklad (bardzo niezalezna) to dalej stacja
      posiadana przez rzad jej krolewskiej mosci ... w Stanach czy Kanadzie taki cyrk jak KRRiTv nie
      ma prawa zaistniec, a skladki na ichnich notabli nie sa nawet dopuszczalne w umyslach
      wolnych ludzi - Europa to jedna wielka KOMUNA, bardziej lub mniej ucywilizowana!
    • signal Niech najpirew zrobią porządek u siebie ! 29.07.04, 23:54
      Tam przes 15 lat nic się nie zmieniło, tysiące ludzi bierze kasę nie wiadomo za
      co . Nie przeprowadzono żadnych reform, restrukturyzacji. Dzialacze SLD
      obsadzili swoimi stanowiska, teraz kombinują, że potrzeba więcej i jak tu
      zaradzić. Ta cała telewizja "publiczna" jest żałosna. Nie ma nic ciekawego do
      obejrzenia, a teraz w wakacje to już tragedia, powinni lepiej wyłaczyć nadajniki
      i byłby święty spokój.Ostatnio dali następną plamę, nie pokazali meczu
      pilkrskiego, który chętnie obejrzałoby klika milionów ludzi. Ale jak widać im
      zależy nie na widzu a na kasie i obronie swoich stołków.
    • Gość: BRAT Re: Rusza kanar TVP IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 30.07.04, 10:08
      Aż się boję, że to się wykorzysta, ale wielkie pole do popisu i zgarnięcia
      dodatkowej "kasy" na dolce vita osób związanych z TV, to tysiące ludzi na
      ulicach itp ze słuchawkami na uszach oraz telefonami komórkowymi, którzy mogą
      słuchać radia lub nawet na malutkim ekraniku oglądać telewizję, za
      przeproszeniem publiczną.
      Na ulicy łatwiej złapać i zrewidować, zwłaszcza z przewagą liczebną. Można też
      od czasu do czasu robić łapanki i sprawdzać jak leci wszystkich !
      Co do pomysłu, że kto ma prąd, ten niech udowadnia że nie ma telewizora można
      to rozszerzyć - np. kto ma odpowiedni instrument, niech udowodni, że nie ma na
      sumieniu gwałtu itd !
    • Gość: wojteczek38 Re: Rusza kanar TVP IP: *.onecik.pl / 80.53.165.* 30.07.04, 10:27
      Proszę o wyjasnienie. Jakim to prawem mam płacic abonament i za co?Skoro
      publiczna raczy nas tylko reklamami i powtarza stare filmy. Jkim to prawem ja
      który nie mam dochodu mam utrzymywac takiego Durczoka który zarabia 60 000 w
      czym inni sa gorsi od niego? Jak to jest ze prywatne stacje mogą żyć bez
      abonamentu i prozperowac lepiej od publicznej? Atam ciągle im mało. Tv powinna
      sama zarabiac na siebie a nie tylko liczyc na pięniadze od obywateli. Skoro
      nazywa sie publiczna to czemu nie jestesmy informowani o zarobkach ludzi tam
      pracujacych? A pozatym to czxemu mam płacic kolejny podatek na TV? Czy
      telewizja albo Rzad dokładali mi sie do zakupu odbiornika? więc wara od mojego
      telewizora i od pieniedzy.
    • aloese Re: Rusza kanar TVP 30.07.04, 17:08
      Jak jescze daleko SLD posunie się w swojej głupocie? Może to SLD zechce sobie
      zadać "trud udowodnienia", że nie jest przygłupem?!
    • Gość: baranek Re: Rusza kanar TVP IP: *.amg.gda.pl 04.08.04, 09:02
      A co jak się ma kartę TV w kompie? W końcu to nie telewizor a oglądać można.
    • Gość: ryszard Re: Rusza kanar TVP IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl / *.dolnoslaska.policja.gov.pl 04.08.04, 13:08
      juz sobie wyobrazam te skandale z ludzmi starszymi lub chorymi obloznie i
      wpuszczajacymi nieznajomych do domu w dobrej wierze. A może wykorzystac lub
      pozyskac do współpracy opiekunki pomocy spolecznej, które przychodza do takich
      osób żeby im pomóc, zrobić zakupy itd?? Warto odpalic nawet pare złotych z
      własnego urobku i pozyskiwać. To powinien być główny i obszerny temat szkolenia
      kontrolerów. I zawsze ktoś jeszcze na tym zrobi doktorat: Wykorzystanie metod
      operacyjnych w pracy kontrolerów pocztowych w celu ujawniania nielegalnych
      odbiorników rtv. Pięknie pięknie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka