Dodaj do ulubionych

Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!!!!!

16.06.13, 22:39
Obudziłem się z krzykiem na ustach, cały sPOcony i .....
Nie!!!!!Tego nie POwiem.
Kierownictwo PO z różnych POziomów tam było z łopatami w rękach.
Straszne.!!!!!!!!!!!!!!
Ja tam żywcem nie dam się wziąć !!!!!!!!!
Nie jestem na szczęście w żadnym kierownictwie w PO, ale zanim się wytłumaczę.!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 16.06.13, 22:44
      zmień dostawcę ziela.
      • platf_ormo Dobra!!!!! 17.06.13, 20:46
        Dobra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • tanebo Miałem lepszy sen 16.06.13, 22:46
      Było w nim całe kierownictwo pisu, w ilości sztuk dwóch, czyli Kaczor i Maciora. Ale nie w pasiakach a w kaftanach.
      • platf_ormo Ty to masz lepiej. 16.06.13, 22:54
        Ja też wolałbym kaftan.
        Teraz to już nie pamiętam, czy ja też byłem w pasiaku.
        Boję się teraz usnąć.
        Kurde!!!! Mieliśmy rządzić 1000 lat a tu wszystko zaczyna się sypać.
        Jak tu w ciągu 2 lat wszystkie ślady zatrzeć?
        • tanebo Re: Ty to masz lepiej. 16.06.13, 22:59
          Nie wiem co bierzesz ale zmień dilera bo ten wciska ci chłam.
          • platf_ormo No! Myślisz, że POmoże? 16.06.13, 23:04
            Widzę, że też to miałeś.
            Tak zmienię zioła.
            Koniec z oszczędzaniem.
        • erte2 Re: Ty to masz lepiej. 17.06.13, 10:35
          platf_ormo napisał:
          ...Jak tu w ciągu 2 lat wszystkie ślady zatrzeć?
          Fakt, trudno, ale było dwóch takich którym z niewielka pomocą ferajny się udało. Z powodzeniem zatarli ślady afer finansowych ( a było tego trochę - FOOZ, Srebrna, Art-B, Telegraf, Solo itd.), ale przede wszystkim zatarli slady agenturalnej przeszłości, "pozyskując" przy tym poparcie tych którym to "przy okazji" załatwili (rydzyk, pietrzak).
          A jak już "załatwili sprawę" spokojnie oddali władzę. Przecież po takim wysiłku trzeba było odpocząć....
          • platf_ormo To świadczy tylko o bardzo wielkiej ich inteligenc 17.06.13, 14:05
            To świadczy tylko o bardzo wielkiej ich inteligencji i ciemnocie tych co ich chcieli złapać.
            Tle kwerend zrobili i nawet śladów zacierania nie znaleziono.
            Brawo Kaczyński i jego kolesie.
            POdziwiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Ale oni rządzili tylko 2 lata i nie zdążyli zbezczelnieć.
            A dwa lata to nie siedem.
            Siedem lat bezkarności może stępić ostrożność.
            • erte2 Re: To świadczy tylko o bardzo wielkiej ich intel 17.06.13, 21:17
              platf_ormo napisał:

.. To świadczy tylko o bardzo wielkiej ich inteligencji
              To prawda. Wyjątkowo sprawni złodzieje i donosiciele.
              • platf_ormo Nikt ich nie złapał.Więc ja nie wiem czy to złodzi 17.06.13, 21:37
                Nikt ich nie złapał.Więc ja nie wiem czy to złodzieje.
      • zoil44elwer Re: Miałem lepszy sen 17.06.13, 21:13
        tanebo napisał:

> Było w nim całe kierownictwo pisu, w ilości sztuk dwóch, czyli Kaczor i Maciora
        > . Ale nie w pasiakach a w kaftanach.
        Ja też:Platfusy w pasiakach na oddziale więziennym szpitala w Tworkach!
    • etta2 Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 16.06.13, 22:54
      Najwyższa pora iść do psychiatry, PiSdusiiu. To dobra rada.
      • platf_ormo No i co mu POwiem? 16.06.13, 22:56
        On mi POwie, że to u POstwa ostatnio normalne.
      • platf_ormo Już dawno POwinienem się tam udać. 16.06.13, 22:58
        Kurde! Nigdy się nie przyznam, że głosowałem na PO kiedykolwiek.
        • tanebo Re: Już dawno POwinienem się tam udać. 16.06.13, 23:02
          Tak się zastanawiam - PO cudu nie dokonało. Kryzys dosięgnął i nas. Ale nie tylko. Więc sam kryzys winą PO nie jest. I na całym świecie nie ma państwa którego nie dosięgnął. Nawet w Dubaju już nie jest tak jak przed kryzysem. Więc nie udało się tego uniknąć.
          • platf_ormo Tak.Słyszałem. W Dubaju też kradną. 16.06.13, 23:11
            • tanebo Re: Tak.Słyszałem. W Dubaju też kradną. 16.06.13, 23:15
              Tak jak Lipiec?
              • platf_ormo Nie! Tak jak Drzewiecka w USA. 16.06.13, 23:19
                Tylko w Dubaju futra nie schodzą.
                Ale PO chętnie je kupi.
                Lipiec to drobny złodziejaszek,amator.
                • 1normalnyczlo.w.i.e.k NiezłeW tej samej minucie napisaliśmy o tym gnojku 16.06.13, 23:25
                  platf_ormo napisał: Nie! Tak jak Drzewiecka w USA.
                • erte2 Re: Nie! Tak jak Drzewiecka w USA. 02.07.13, 23:16
                  platf_ormo napisał:
                  ...Lipiec to drobny złodziejaszek,amator.
                  Prawda. Dlatego tez złodziej-profesjonalista kaczyński dał go na pożarcie bo nie przystawał do zawodowców kaczyńskich, glapińskiego, siwka i rydzyka. Konsekwentnie też wywalił tych którzy wierzyli że nazwa "Prawo i Sprawiedliwość" ma coś wspólnego z rzeczywistością - Marka Jurka, Marcinkiewicza a nawet Dorna. Za to należne miejsce wśród swoich miał Andrzej Kryże, mentalnie przystający do obu braci.
          • 1normalnyczlo.w.i.e.k Żaden kryzys złodziejstwa nie usprawiedliwia! 16.06.13, 23:22
            tanebo napisał: PO cudu nie dokonało. Kryzys dosięgnął i nas.

---> Uwierzyłeś takim oszustom jak Tusk, że zmarnowanie miliardów złotych przez niego i jego złodziejską ekipę, nie miało żadnego wpływu na rozmiary i skutki kryzysu w Polsce ...?
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Ale ten psychiatra też w pasiaku!Niesiołowskiego.. 16.06.13, 22:59
        etta2 napisała: Najwyższa pora iść do psychiatry, PiSdusiiu.

---> ... prowadził albo Grupińskiego?
    • platf_ormo Kurde. To nie od ćpania było. 16.06.13, 23:06
      Już wiem!!!!!
      Za dużo ostatnio o Czechach w TV było!!!!!!!!!
      • tanebo Re: Kurde. To nie od ćpania było. 16.06.13, 23:10
        Masz wiedzę o przestępstwie? To wypierd... do prokuratury. Nie powiadomienie o przestępstwie też jest przestępstwem.
        • platf_ormo Co mam na siebie donosić!!!!!!!!Teraz!!!!!! 16.06.13, 23:15
          Głupi jesteś? Czy coś.
          Donosić to będę później, Jak już PIS się usadowi w kierowaniu, żeby na koronnego się załapać.
        • 1normalnyczlo.w.i.e.k Twierdzisz,że Drzewiecki zakablował swoją żonę? 16.06.13, 23:19
          tanebo napisał: Nie powiadomienie o przestępstwie też jest przestępstwem.

---> A pośród mirarychazbychagrzesia, który pierwszy się wyłamie? Może Rosoł?
    • w_v_w Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 09:25
      oczywiscie od Hugo Bossa, ewentualnie Armaniego.

Wawerka
    • kotek.filemon Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:04
      Nie był to mokry sen czasem?
    • obraza.uczuc.religijnych A dlaczego w pasiakach? 17.06.13, 10:09

• platf_ormo To chyba ZK był. 17.06.13, 10:26

• obraza.uczuc.religijnych Re: To chyba ZK był. 17.06.13, 10:30
          W ZK siedzi wyłącznie opozycja. Takie są skutki rządów reżymu Tuska.
      • zoil44elwer Re: A dlaczego w pasiakach? 17.06.13, 21:32
        obraza.uczuc.religijnych napisał:

>
        Bo w Tworkach za kratami mają w pasy piżamy.
    • erte2 Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:27
      platf_ormo napisał:
      ..Nie jestem na szczęście w żadnym kierownictwie w PO,..

I nie dziwota. Idiotów tam nie wpuszczają...
      • spitek5 Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:28
        Tam wpuszczają tylko złodziei i oszustów.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:31
          Wymień nazwiska.
          • spitek5 Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:33
            Tu są wymienione: www.platforma.org/pl/platforma/
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:41
              No i który z nich coś ukradł, co, ile? Jakieś szczegóły?
              • spitek5 Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:45
                Szczegóły będą wkrótce.

www.turalinski.pl/index.php/dla-prasy-materialy/afera-autostradowa-defraudacje-srodkow-publicznych
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:53
                  No i kto z linka którego wcześniej dałeś coś ukradł w tej sprawie?
              • spitek5 Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:48
                wiadomosci.wp.pl/title,Groza-oszukanym-przy-budowie-autostrad-przedsiebiorcom-ze-zaleja-ich-betonem,wid,14508583,wiadomosc.html?ticaid=110c8a
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:53
                  I kto z tego twojego wcześniejszego linka brał w tym udział? Co ukradł, ile?
              • 1normalnyczlo.w.i.e.k Tusk, Komorowski, Rostowski, Sikorski, Kopacz ... 17.06.13, 10:57
                obraza.uczuc.religijnych napisał: No i który z nich coś ukradł, co, ile? Jakieś szczegóły?

---> Jeden przykład: Ten od kreatywnej księgowości, kombinuje, jak oskubać obywateli nie tylko z powodu korzystania z samochodów służbowych i telefonów, ale także z korzystania z biletów ulgowych do ZOO przez rodziny wielodzietne. Popatrz. A nie słyszałem by ten sam oszust ogłosił, że Donald Tusk okrada Skarb Państwa, bo nie płaci za boisko, na którym harata w gałę a inni jego kamraci nie płaca za garnitury , krawaty cygara, dziwki ... - że o poważniejszych przekrętach nie wspomnę!
                Może tym się zajmij ...
            • platf_ormo Tak.tak! Tych wszystkich tam widziałem. 17.06.13, 15:21
              No i dużo, dużo więcej ich tam widziałem.Tłumy.
        • erte2 Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:38
          spitek5 napisał:

Tam wpuszczają tylko złodziei i oszustów.
          Jesteś pewien ? Nie widziałem cię tam.
          • spitek5 Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:41
            Nie mogłeś mnie tam widzieć, bo nie jestem złodziejem ani oszustem. Gdybym był, to na pewno byś mnie zobaczył wśród swoich.
            • erte2 Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 21:22
              spitek5 napisał:

Nie mogłeś mnie tam widzieć, bo nie jestem złodziejem ani oszustem....
              No popatrz ! Już nie ? A kiedy przestałeś ?
              • bew-is Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 03.07.13, 07:55
                Nigdy , w przeciwieństwie do Ciebie, nie zaczynał.

erte2 napisał:
                > spitek5 napisał:
                > Nie mogłeś mnie tam widzieć, bo nie jestem złodziejem ani oszustem....
                > No popatrz ! Już nie ? A kiedy przestałeś ?
      • bew-is Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 03.07.13, 07:53
        Tylko cwaniaków, złodziei i tych, co umieją kręcić lody.

erte2 napisał:
        > ..Nie jestem na szczęście w żadnym kierownictwie w PO,..
        >
        > I nie dziwota. Idiotów tam nie wpuszczają...
    • behemot17-13 Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 10:30
      po przebudzeniu, jak najszybciej, nie oglądając się za siebie, podążaj do Żakowskiego. nie pomoże, ale przynajmniej zsumuje. i taka rada, nie obżeraj się przed snem, może będziesz się budził mniej spocony.
    • volupte Re: Miałem sen.Całe kierownictwo PO w pasiakach!! 17.06.13, 13:47
      Tobie ormo sie cos pojeb....albi za duzo filmów ogladasz. Teraz skazani juz w pasiakach nie biegają i nie musza pracować.
      • platf_ormo Nie mam jeszcze takich doświadczeń jak ty. 17.06.13, 18:24
        A może oni chcieli POpracawać w końcu.
        A może to nie był ZK a tylko coś całkiem innego.
        Ale czyściec to wcale chyba nie był.
    • douglasmclloyd Mnie się śniła goła baba nt 17.06.13, 14:37
    • eres2 Dokończ opis obrazu Twojego omamu! 17.06.13, 14:59
      Zapewne widziałeś całe kierownictwo PiS z panemprezesem na czele w czarnych mundurach z emblematem trupiej czaszki w klapie i z batogami w rękach.
    • adalberto3 W pasiakach haratali w gałę ? 17.06.13, 18:30
      Czy nawet tego im zabroniono ? KK nie przewiduje takiej kary !
      www.rp.pl/artykul/9133,1020173-Haratanie-w-gale-jako-cel-statutowy-PO.html
    • po.killer.00001 Też to miałem!!!!!!!! 02.07.13, 18:56
      • zapijaczony_ryj Re: Też to miałem!!!!!!!! 02.07.13, 19:27
        Znaczy obaj macie duzą wiedzę co do mozliwosci PiS jak dojdzie do wadzy
    • samantha.1 Re: Eeee tam, przyjemne pokoiki, wesolo jest... 02.07.13, 19:12
      Oby jak najszybciej to się stało!
    • zapijaczony_ryj Gratuluję przewidywalności rzadów PiS.Masz rację 02.07.13, 19:26
      platf_ormo napisał:

> Ja tam żywcem nie dam się wziąć !!!!!!!!!
      > Nie jestem na szczęście w żadnym kierownictwie w PO, ale zanim się wytłumaczę.!
      > !!!!!!!!!

Za PiS dokładnie tak będzie, najpierw na 15 lat do więźnia, a potem dopiero tłumaczenie.
      Musisz być dobrym znawcą rządów Naczelnego Idioty!
    • lionold Re: Jeszcze nie jest tragicznie! 02.07.13, 23:18
      Spodziewałem się po PiS_dzielcu szubienicy!
      • zapijaczony_ryj Re: Jeszcze nie jest tragicznie! 03.07.13, 09:04
        lionold napisał:

> Spodziewałem się po PiS_dzielcu szubienicy!

To będzie w drugiej kadencji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka