boblebowsky 21.06.13, 17:05 Narasta dramat społeczny, któremu obecna władza nie chce i nie potrafi się przeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypadkach samopodpaleń. Tylko ochrona za 1 mln ratuje go przed oplutą gębą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Fakt! 21.06.13, 17:08 boblebowsky napisał: > Tylko ochrona za 1 mln ratuje go przed oplutą gębą! Odpowiedz Link Zgłoś
spitek11 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 17:38 Tuszczy rząd nie jest odpowiedzialny za biednych, tylko za bogatych. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 17:44 spitek11 napisał: > Tuszczy rząd nie jest odpowiedzialny za biednych, tylko za bogatych. A co to znaczy odpowiedzialny w kontekście tematu wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
spitek11 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 17:46 Kontekst tematu wątku masz tutaj Poza tym dobrze wiesz, co miałem na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky [...] 21.06.13, 18:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki He he he 21.06.13, 17:53 Kiedy Kim Dzon Donek groził obywatelskim nieposłuszeństwem i wyjściem na ulicę, kiedy Bufetowa przynosiła pielęgniarkom kanapki, kiedy Sławek Nowak stał przy planszach "Rządzi PiS a Polakom wstyd", kiedy Palikot chciał Patroszyć Kaczora i kiedy wprost oskarżał go o zamordowanie 96 osób było wszystko wPOrzo. Teraz funkcyjny leming udaje wielkie oburzenie. Pewnie dostał SMSa, bo widać, że to zorganizowana akcja. A całuj mnie w dupę synku. Za chwile dostaniecie taki łomot, że miejsc na szalupach nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: He he he 21.06.13, 17:57 Z tym mordowaniem Kaczora to przesadził,to było samobójstwo.A jesli chodzi o ideologię to chyba Jarkacz chce zabierac bogatszym i dawać...no własnie,komu?Do tej pory daje sobie z pieniędzy podatników i jak widac planuje więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: He he he 21.06.13, 18:12 platfusy.do.paki napisał: > Kiedy Kim Dzon Donek groził obywatelskim nieposłuszeństwem i wyjściem na ulicę, > kiedy Bufetowa przynosiła pielęgniarkom kanapki, kiedy Sławek Nowak stał przy > planszach "Rządzi PiS a Polakom wstyd", kiedy Palikot chciał Patroszyć Kaczora > i kiedy wprost oskarżał go o zamordowanie 96 osób było wszystko wPOrzo. > > Teraz funkcyjny leming udaje wielkie oburzenie. Pewnie dostał SMSa, bo widać, ż > e to zorganizowana akcja. > > A całuj mnie w dupę synku. Za chwile dostaniecie taki łomot, że miejsc na szalu > pach nie wystarczy. Esemesy to chyba raczej ty dostajesz trollu, a póki co to PIS jest partią która na ludzkiej śmierci buduje polityczny kapitał. Nie waha się nawet wykorzystywać śmierci swoich najbliższych więc jakiś obcy facet to dla nich betka. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Aaa, zapomniałem 21.06.13, 18:29 liczba zamarzniętych w zimie. W 2006 PO z tego faktu też zrobiła sobie kampanię. BTW. Jesteś opłaconym, funkcyjnym trollem na FK. Zbyt duża jest korelacja między propagandowymi akcjami PO a twoim zaangażowaniem przy tworzeniu wątków. Widać, że cię tutaj delegowali (słynna instrukcja Schetyny). Masz oczywiście do pomocy paru kolegów np. hrabiego albo marinera. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Aaa, zapomniałem 21.06.13, 18:31 platfusy.do.paki napisał: > liczba zamarzniętych w zimie. W 2006 PO z tego faktu też zrobiła sobie kampanię > . > > BTW. Jesteś opłaconym, funkcyjnym trollem na FK. Zbyt duża jest korelacja międz > y propagandowymi akcjami PO a twoim zaangażowaniem przy tworzeniu wątków. > Widać, że cię tutaj delegowali (słynna instrukcja Schetyny). > Masz oczywiście do pomocy paru kolegów np. hrabiego albo marinera. :)))))) Razem z goudą powinieneś się do specjalisty udać wielonickowy trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Re: Aaa, zapomniałem 21.06.13, 18:35 Ja się nie muszę nigdzie udawać. Ja przewidziałem dokładnie co się stanie z waszą partyjką i z waszym wodzusiem. I opisałem dokładnie kulisy jej powstawania i co za ludzie za nią stoją. Owszem, opóźniło się to w czasie ponieważ rzeczywiście nie zdawałem sobie sprawy z poziomu skretynienia elektoratu PełO. Ale jak twierdzi przysłowie, co się odwlecze to nie uciecze. Już niedługo będziecie takim samym niesmacznym wspomnieniem jak Mumia Wolności a ludzie będą wymiotowali na wasz widok :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Aaa, zapomniałem 21.06.13, 18:40 platfusy.do.paki napisał: > Ja się nie muszę nigdzie udawać. > > Ja przewidziałem dokładnie co się stanie z waszą partyjką i z waszym wodzusiem. > Pewnie jeszcze w latach dziewięćdziesiątych, tak jak pan prezes:))) Odpowiedz Link Zgłoś
g.o.l.d.enwomen za jaka kasę pilnują Tusku? za jaką? 21.06.13, 18:07 boblebowsky napisał: > Narasta dramat społeczny, któremu obecna władza nie chce i nie potrafi się p > rzeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypadkach s > amopodpaleń. > > Tylko ochrona za 1 mln ratuje go przed oplutą gębą! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: za jaka kasę pilnują Tusku? za jaką? 21.06.13, 18:18 g.o.l.d.enwomen napisała: > boblebowsky napisał: > > > Narasta dramat społeczny, któremu obecna władza nie chce i nie potrafi > się p > > rzeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypad > kach s > > amopodpaleń. > > > > Tylko ochrona za 1 mln ratuje go przed oplutą gębą! Bo widzisz, w prawdziwej, a nie równoległej rzeczywistości Kaczyńskiego Tusk jest premierem tego kraju i zgodnie z przepisami obowiązuje go ochrona, choć właściwie i tak dość często z niej nie korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
g.o.l.d.enwomen [...] 21.06.13, 18:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky jak zawsze mocne argumenty:)) 21.06.13, 18:24 g.o.l.d.enwomen napisała: > nt Odpowiedz Link Zgłoś
g.o.l.d.enwomen [...] 21.06.13, 18:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
g.o.l.d.enwomen boblebowskY 21.06.13, 18:24 jeszcze nie założyłam DZIś na FK żadnego wątku pod tym nickiem a już otrzymałam od ciebie powiastkę , że łamię regulamin! Szaleju się nazarłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: boblebowskY 21.06.13, 18:30 g.o.l.d.enwomen napisała: > jeszcze nie założyłam DZIś na FK żadnego wątku pod tym nickiem a już otrzymałam > od ciebie powiastkę , że łamię regulamin! Szaleju się nazarłeś? Odwiedź lepiej lekarza od głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 18:38 To początek. Tak twardej kampanii, jaka się szykuje, jeszcze nie było. Jeszcze nie takich rzeczy wysłuchamy. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 18:41 dystans4 napisał: > To początek. Tak twardej kampanii, jaka się szykuje, jeszcze nie było. > Jeszcze nie takich rzeczy wysłuchamy. > -- > buldog. Oj masz rację, jeszcze to forum odżyje:) Widać że prezesik wiatr w żaglach poczuł i płynie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 19:21 Do dziś prawica obarcza komunę za samospalenie się człowieka w czasie dożynek na Stadionie Dziesięciolecia w 1968. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 19:32 boblebowsky napisał: > Narasta dramat społeczny, któremu obecna władza nie chce i nie potrafi się p > rzeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypadkach s > amopodpaleń. > > Tylko ochrona za 1 mln ratuje go przed oplutą gębą! Już 24 ochroniarzy z Grom i b.borowców chroni tego jegomościa... Odpowiedz Link Zgłoś
platf_ormo Dorzucimy jeszcze 50 komandosów aby PO+mafia 21.06.13, 23:34 Dorzucimy jeszcze 50 komandosów aby PO+mafia nic nie mogła zrobić Kaczyńskiemu. Aby już nigdy Łódź się nie powtórzyła. Bo motłoch bardzo często ma twarz mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 bez komentarza 21.06.13, 20:31 wyborcza.pl/1,75248,8075051,Henryk_Blida__Popre_w_drugiej_turze_Komorowskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 20:35 boblebowsky napisał: > Narasta dramat społeczny, któremu obecna władza nie chce i nie potrafi się p > rzeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypadkach s > amopodpaleń. > > Tylko ochrona za 1 mln ratuje go przed oplutą gębą! Pogódż się z tym, że PO dała ciała. Poniesie konsekwencje jak SLD za aferę Rywina. To już fakt tylko trochę czasu potrwa. Będziecie sobie , mam nadzieję, siedzieli w ławach opozycji obok PiS i wtedy sobie możecie do gardeł skakać. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 22:39 a kto będzie rządził???? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Hieny znowu wyszły na żer. 22.06.13, 11:14 wiosnaludzikow napisał: > boblebowsky napisał: > > > Narasta dramat społeczny, któremu obecna władza nie chce i nie potrafi > się p > > rzeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypad > kach s > > amopodpaleń. > > > > Tylko ochrona za 1 mln ratuje go przed oplutą gębą! > Pogódż się z tym, że PO dała ciała. Poniesie konsekwencje jak SLD za aferę Rywi > na. To już fakt tylko trochę czasu potrwa. Będziecie sobie , mam nadzieję, sied > zieli w ławach opozycji obok PiS i wtedy sobie możecie do gardeł skakać. A wątków wiosenka nie pomyliła przypadkiem? A może lubi hieny, albo sama jest hieną. Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 22:46 boblebowsky napisał: > > Tylko ochrona za 1 mln ratuje go przed oplutą gębą! ...a ja myslalem ze garnitury cygara i hiszpanskie wino !!! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Hieny znowu wyszły na żer. 22.06.13, 11:15 xulu napisał: > boblebowsky napisał: > > > > > Tylko ochrona za 1 mln ratuje go przed oplutą gębą! > > > ...a ja myslalem ze garnitury cygara i hiszpanskie wino !!! Problemy poznawcze? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 22:56 a jaka tam z was hołota? hołota - brzmi zbyt dumnie. jesteście futrzaki latające stadnie w coraz większej panice. Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 23:00 Moze jakas katstrofe ktos zorganiozuje bo nasladowcow oszołoma byłego członka PO z zamachu w Łodzi nawet na tym forum nie brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
platf_ormo To sugeruje, że należy jeszcze wzmocnić ochronę Ka 21.06.13, 23:27 To sugeruje, że należy jeszcze wzmocnić ochronę Kaczyńskiego bo POwski motłoch czując już "nóż na gardle" nie cofnie się przed niczym. POwski motłoch dokładnie wie co nakradł i dobrze wie już, że nadchodzi dzień zapłaty. A litości nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 23:09 boblebowsky napisał: > Narasta dramat społeczny, któremu obecna władza nie chce i nie potrafi się przeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypadkach samopodpaleń ------- Tuska nie interesowała i nie interesuje biedota. Taki jest "program" KLD. Nihil nowi. Odpowiedz Link Zgłoś
platf_ormo Hieny to rządzą już 7 lat.Ale to końcówka. 21.06.13, 23:17 A na ochronę ochronę Kaczyńskiego to 6 milionów nie pożałujemy. Jak przestępczyni Blida strzeliła do siebie to motłoch zawył. Gdy ludzie z z głodu i rozpaczy podpalają się na ulicach to: POlacy nic się nie stało i motłoch milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonabudka14 Re: Hieny i kundle kaczora 21.06.13, 23:39 Hieny Kaczyńskiego okupują to znienawidzone forum stadnie. Lęgną się na potęgę. Jedna osoba cudownie się rozmnaża, wystarczy tylko zmiana nicka. Taki macie prikaz: robić wrażenie, że Was jest tu cała masa i szczekać, jak kundle. Ale, jak to z kundlami bywa, wystarczy kopniak i uciekają ze skowytem, tak i Wy. Żałosne. Przecież to normalne, że ludzie po kilku latach rządów są niezadowoleni i zawsze chcą odmiany. Można wiele zarzucić PO i samemu Tuskowi, ale naród nie jest taki głupi, by w zamian zafundować sobie Kaczyńskiego: krętacza, matacza i manipulanta, oderwanego od rzeczywistości XXI wieku. Czekajcie na wybory, przekonamy się, czy PiS z Kaczyńskim odniesie kolejne moralne zwycięstwo, czy wygra naprawdę. Na razie pozostaje Wam tylko ujadanie. A to akurat robicie doskonale, bo tylko do tego się nadajecie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Hieny i kundle kaczora 21.06.13, 23:49 zielonabudka14 napisała: > Hieny Kaczyńskiego okupują to znienawidzone forum stadnie. Lęgną się na potęgę. -------------- Popieram Cię. Im mniej kaczystów w mediach, tym więcej PiS zyskuje. Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 23:48 Jak widać ta ochrona jest lepsza od komando "seryjnego samobójcy" który nie może dopaść Kaczyńskiego i na którego idzie bóg wie ile kasy Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa Re: Pełna zgoda. 22.06.13, 01:05 platf_ormo napisał: > Nie oszukujmy się. Jest tylko jeden sposób żeby Kaczyński nie wygrał wyborów i tusk jest w stanie na to wydać każde pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pełna zgoda. 22.06.13, 01:47 Po 6 latach rządów Peło,po skoku na kasę OFE,po POdwyżkach VAT, rządcy RP3 stoją wobec krachu.Niech złoty straci na wartości jeszcze 20 % i wali się księgowość vicepremiera Vincenta.Czyli przekroczony zostanie konstytucyjny próg 55 %.A TO oznacza poloneza w rytmie sirtaki tylko do kwadratu.RP3 gospodarczy lider UE! W/g D Tuska który garnitury dla siebie i sukienki dla żony kupuje ze składek członkowskich "swojej" partii! Odpowiedz Link Zgłoś