Dodaj do ulubionych

Hieny znowu wyszły na żer.

21.06.13, 17:05
Narasta dramat społeczny, któremu obecna władza nie chce i nie potrafi się przeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypadkach samopodpaleń.

Tylko ochrona za 1 mln ratuje go przed oplutą gębą!
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Fakt! 21.06.13, 17:08
      boblebowsky napisał:

> Tylko ochrona za 1 mln ratuje go przed oplutą gębą!
    • spitek11 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 17:38
      Tuszczy rząd nie jest odpowiedzialny za biednych, tylko za bogatych.
      • boblebowsky Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 17:44
        spitek11 napisał:

> Tuszczy rząd nie jest odpowiedzialny za biednych, tylko za bogatych.

A co to znaczy odpowiedzialny w kontekście tematu wątku?
        • spitek11 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 17:46
          Kontekst tematu wątku masz tutaj Poza tym dobrze wiesz, co miałem na myśli.
          • boblebowsky [...] 21.06.13, 18:06
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • platfusy.do.paki He he he 21.06.13, 17:53
      Kiedy Kim Dzon Donek groził obywatelskim nieposłuszeństwem i wyjściem na ulicę, kiedy Bufetowa przynosiła pielęgniarkom kanapki, kiedy Sławek Nowak stał przy planszach "Rządzi PiS a Polakom wstyd", kiedy Palikot chciał Patroszyć Kaczora i kiedy wprost oskarżał go o zamordowanie 96 osób było wszystko wPOrzo.

Teraz funkcyjny leming udaje wielkie oburzenie. Pewnie dostał SMSa, bo widać, że to zorganizowana akcja.

A całuj mnie w dupę synku. Za chwile dostaniecie taki łomot, że miejsc na szalupach nie wystarczy.
      • alistair-p Re: He he he 21.06.13, 17:57
        Z tym mordowaniem Kaczora to przesadził,to było samobójstwo.A jesli chodzi o ideologię to chyba Jarkacz chce zabierac bogatszym i dawać...no własnie,komu?Do tej pory daje sobie z pieniędzy podatników i jak widac planuje więcej.
      • boblebowsky Re: He he he 21.06.13, 18:12
        platfusy.do.paki napisał:

> Kiedy Kim Dzon Donek groził obywatelskim nieposłuszeństwem i wyjściem na ulicę,
        > kiedy Bufetowa przynosiła pielęgniarkom kanapki, kiedy Sławek Nowak stał przy
        > planszach "Rządzi PiS a Polakom wstyd", kiedy Palikot chciał Patroszyć Kaczora
        > i kiedy wprost oskarżał go o zamordowanie 96 osób było wszystko wPOrzo.
        >
        > Teraz funkcyjny leming udaje wielkie oburzenie. Pewnie dostał SMSa, bo widać, ż
        > e to zorganizowana akcja.
        >
        > A całuj mnie w dupę synku. Za chwile dostaniecie taki łomot, że miejsc na szalu
        > pach nie wystarczy.

Esemesy to chyba raczej ty dostajesz trollu, a póki co to PIS jest partią która na ludzkiej śmierci buduje polityczny kapitał. Nie waha się nawet wykorzystywać śmierci swoich najbliższych więc jakiś obcy facet to dla nich betka.
        • platfusy.do.paki Aaa, zapomniałem 21.06.13, 18:29
          liczba zamarzniętych w zimie. W 2006 PO z tego faktu też zrobiła sobie kampanię.

BTW. Jesteś opłaconym, funkcyjnym trollem na FK. Zbyt duża jest korelacja między propagandowymi akcjami PO a twoim zaangażowaniem przy tworzeniu wątków.
          Widać, że cię tutaj delegowali (słynna instrukcja Schetyny).
          Masz oczywiście do pomocy paru kolegów np. hrabiego albo marinera.
          • boblebowsky Re: Aaa, zapomniałem 21.06.13, 18:31

> liczba zamarzniętych w zimie. W 2006 PO z tego faktu też zrobiła sobie kampanię
            > .
            >
            > BTW. Jesteś opłaconym, funkcyjnym trollem na FK. Zbyt duża jest korelacja międz
            > y propagandowymi akcjami PO a twoim zaangażowaniem przy tworzeniu wątków.
            > Widać, że cię tutaj delegowali (słynna instrukcja Schetyny).
            > Masz oczywiście do pomocy paru kolegów np. hrabiego albo marinera.

:))))))

Razem z goudą powinieneś się do specjalisty udać wielonickowy trollu.
            • platfusy.do.paki Re: Aaa, zapomniałem 21.06.13, 18:35
              Ja się nie muszę nigdzie udawać.

Ja przewidziałem dokładnie co się stanie z waszą partyjką i z waszym wodzusiem.
              I opisałem dokładnie kulisy jej powstawania i co za ludzie za nią stoją.
              Owszem, opóźniło się to w czasie ponieważ rzeczywiście nie zdawałem sobie sprawy z poziomu skretynienia elektoratu PełO.

Ale jak twierdzi przysłowie, co się odwlecze to nie uciecze.
              Już niedługo będziecie takim samym niesmacznym wspomnieniem jak Mumia Wolności a ludzie będą wymiotowali na wasz widok :)))))
              • boblebowsky Re: Aaa, zapomniałem 21.06.13, 18:40

> Ja się nie muszę nigdzie udawać.
                >
                > Ja przewidziałem dokładnie co się stanie z waszą partyjką i z waszym wodzusiem.
                >
                Pewnie jeszcze w latach dziewięćdziesiątych, tak jak pan prezes:)))
          • platf_ormo A ile to PIS zabił na drogach.Tak motłoch zrzędził 21.06.13, 23:56

• g.o.l.d.enwomen za jaka kasę pilnują Tusku? za jaką? 21.06.13, 18:07
      boblebowsky napisał:

> Narasta dramat społeczny, któremu obecna władza nie chce i nie potrafi się p
      > rzeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypadkach s
      > amopodpaleń.

>
      • boblebowsky Re: za jaka kasę pilnują Tusku? za jaką? 21.06.13, 18:18
        g.o.l.d.enwomen napisała:

> boblebowsky napisał:
        >
        > > Narasta dramat społeczny, któremu obecna władza nie chce i nie potrafi
        > się p
        > > rzeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypad
        > kach s
        > > amopodpaleń.

> >
        > > Tylko ochrona za 1 mln ratuje go przed oplutą gębą!

Bo widzisz, w prawdziwej, a nie równoległej rzeczywistości Kaczyńskiego Tusk jest premierem tego kraju i zgodnie z przepisami obowiązuje go ochrona, choć właściwie i tak dość często z niej nie korzysta.
        • g.o.l.d.enwomen [...] 21.06.13, 18:22
          • boblebowsky jak zawsze mocne argumenty:)) 21.06.13, 18:24

> nt
            • g.o.l.d.enwomen [...] 21.06.13, 18:26
    • g.o.l.d.enwomen boblebowskY 21.06.13, 18:24
      jeszcze nie założyłam DZIś na FK żadnego wątku pod tym nickiem a już otrzymałam od ciebie powiastkę , że łamię regulamin! Szaleju się nazarłeś?
      • boblebowsky Re: boblebowskY 21.06.13, 18:30

> jeszcze nie założyłam DZIś na FK żadnego wątku pod tym nickiem a już otrzymałam
        > od ciebie powiastkę , że łamię regulamin! Szaleju się nazarłeś?

Odwiedź lepiej lekarza od głowy.
    • dystans4 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 18:38
      To początek. Tak twardej kampanii, jaka się szykuje, jeszcze nie było.
      Jeszcze nie takich rzeczy wysłuchamy.
      --
      buldog.
      • boblebowsky Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 18:41
        dystans4 napisał:

> To początek. Tak twardej kampanii, jaka się szykuje, jeszcze nie było.
        > Jeszcze nie takich rzeczy wysłuchamy.
        > --
        > buldog.

Oj masz rację, jeszcze to forum odżyje:) Widać że prezesik wiatr w żaglach poczuł i płynie.
    • zoil44elwer Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 19:21
      Do dziś prawica obarcza komunę za samospalenie się człowieka w czasie dożynek na Stadionie Dziesięciolecia w 1968.
    • cookies9 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 19:32
      boblebowsky napisał:

> rzeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypadkach s
      > amopodpaleń.

>

Już 24 ochroniarzy z Grom i b.borowców chroni tego jegomościa...
      • platf_ormo Dorzucimy jeszcze 50 komandosów aby PO+mafia 21.06.13, 23:34
        Dorzucimy jeszcze 50 komandosów aby PO+mafia nic nie mogła zrobić Kaczyńskiemu.
        Aby już nigdy Łódź się nie powtórzyła.
        Bo motłoch bardzo często ma twarz mordercy.
    • piotr7777 bez komentarza 21.06.13, 20:31
      wyborcza.pl/1,75248,8075051,Henryk_Blida__Popre_w_drugiej_turze_Komorowskiego.html
      • platf_ormo Żerowańsko na śmierci Blidy pierwowo sorta. 21.06.13, 23:58

• wiosnaludzikow Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 20:35
      boblebowsky napisał:

> amopodpaleń.

>
      Pogódż się z tym, że PO dała ciała. Poniesie konsekwencje jak SLD za aferę Rywina. To już fakt tylko trochę czasu potrwa. Będziecie sobie , mam nadzieję, siedzieli w ławach opozycji obok PiS i wtedy sobie możecie do gardeł skakać.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 22:39
        a kto będzie rządził????
      • boblebowsky Re: Hieny znowu wyszły na żer. 22.06.13, 11:14
        wiosnaludzikow napisał:

> boblebowsky napisał:
        >
        > > Narasta dramat społeczny, któremu obecna władza nie chce i nie potrafi
        > się p
        > > rzeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypad
        > kach s
        > > amopodpaleń.

> >
        > Pogódż się z tym, że PO dała ciała. Poniesie konsekwencje jak SLD za aferę Rywi
        > na. To już fakt tylko trochę czasu potrwa. Będziecie sobie , mam nadzieję, sied
        > zieli w ławach opozycji obok PiS i wtedy sobie możecie do gardeł skakać.

A wątków wiosenka nie pomyliła przypadkiem? A może lubi hieny, albo sama jest hieną.
    • xulu Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 22:46
      boblebowsky napisał:

>

...a ja myslalem ze garnitury cygara i hiszpanskie wino !!!
      • boblebowsky Re: Hieny znowu wyszły na żer. 22.06.13, 11:15
        xulu napisał:

> boblebowsky napisał:
        >
        > >
        >
        >
        > ...a ja myslalem ze garnitury cygara i hiszpanskie wino !!!

Problemy poznawcze?
    • olias Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 22:56
      a jaka tam z was hołota? hołota - brzmi zbyt dumnie. jesteście futrzaki latające stadnie w coraz większej panice.
    • adams96 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 23:00
      Moze jakas katstrofe ktos zorganiozuje bo nasladowcow oszołoma byłego członka PO z zamachu w Łodzi nawet na tym forum nie brakuje?
      • platf_ormo To sugeruje, że należy jeszcze wzmocnić ochronę Ka 21.06.13, 23:27
        To sugeruje, że należy jeszcze wzmocnić ochronę Kaczyńskiego bo POwski motłoch czując już "nóż na gardle" nie cofnie się przed niczym.
        POwski motłoch dokładnie wie co nakradł i dobrze wie już, że nadchodzi dzień zapłaty.
        A litości nie będzie.
    • wojciech.2345 Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 23:09
      boblebowsky napisał:
      > Narasta dramat społeczny, któremu obecna władza nie chce i nie potrafi się przeciwstawić - powiedział szef PiS Jarosław Kaczyński o ostatnich przypadkach samopodpaleń
      -------
      Tuska nie interesowała i nie interesuje biedota.
      Taki jest "program" KLD.

Nihil nowi.
    • platf_ormo Hieny to rządzą już 7 lat.Ale to końcówka. 21.06.13, 23:17
      A na ochronę ochronę Kaczyńskiego to 6 milionów nie pożałujemy.
      Jak przestępczyni Blida strzeliła do siebie to motłoch zawył.
      Gdy ludzie z z głodu i rozpaczy podpalają się na ulicach to: POlacy nic się nie stało i motłoch milczy.
      • zielonabudka14 Re: Hieny i kundle kaczora 21.06.13, 23:39
        Hieny Kaczyńskiego okupują to znienawidzone forum stadnie. Lęgną się na potęgę. Jedna osoba cudownie się rozmnaża, wystarczy tylko zmiana nicka. Taki macie prikaz: robić wrażenie, że Was jest tu cała masa i szczekać, jak kundle. Ale, jak to z kundlami bywa, wystarczy kopniak i uciekają ze skowytem, tak i Wy. Żałosne.
        Przecież to normalne, że ludzie po kilku latach rządów są niezadowoleni i zawsze chcą odmiany. Można wiele zarzucić PO i samemu Tuskowi, ale naród nie jest taki głupi, by w zamian zafundować sobie Kaczyńskiego: krętacza, matacza i manipulanta, oderwanego od rzeczywistości XXI wieku. Czekajcie na wybory, przekonamy się, czy PiS z Kaczyńskim odniesie kolejne moralne zwycięstwo, czy wygra naprawdę. Na razie pozostaje Wam tylko ujadanie. A to akurat robicie doskonale, bo tylko do tego się nadajecie.
        • wojciech.2345 Re: Hieny i kundle kaczora 21.06.13, 23:49
          zielonabudka14 napisała:
          > Hieny Kaczyńskiego okupują to znienawidzone forum stadnie. Lęgną się na potęgę.
          --------------
          Popieram Cię.
          Im mniej kaczystów w mediach, tym więcej PiS zyskuje.
        • platf_ormo Oczywiście chodzi ci Donalda Kaczora.;;;;;)))))))) 22.06.13, 00:00

• platf_ormo A wam tylko sranie POd siebie POzostało.::::::)))) 22.06.13, 00:02

• 3alfa.alfa Re: Hieny znowu wyszły na żer. 21.06.13, 23:48
      Jak widać ta ochrona jest lepsza od komando "seryjnego samobójcy" który nie może dopaść Kaczyńskiego i na którego idzie bóg wie ile kasy
      • platf_ormo Pełna zgoda. 22.06.13, 00:03

• 3alfa.alfa Re: Pełna zgoda. 22.06.13, 01:05
          platf_ormo napisał:

>
          Nie oszukujmy się. Jest tylko jeden sposób żeby Kaczyński nie wygrał wyborów i tusk jest w stanie na to wydać każde pieniądze.
          • zoil44elwer Re: Pełna zgoda. 22.06.13, 01:47
            Po 6 latach rządów Peło,po skoku na kasę OFE,po POdwyżkach VAT, rządcy RP3 stoją wobec krachu.Niech złoty straci na wartości jeszcze 20 % i wali się księgowość vicepremiera Vincenta.Czyli przekroczony zostanie konstytucyjny próg 55 %.A TO oznacza poloneza w rytmie sirtaki tylko do kwadratu.RP3 gospodarczy lider UE! W/g D Tuska który garnitury dla siebie i sukienki dla żony kupuje ze składek członkowskich "swojej" partii!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka