Dodaj do ulubionych

Największe problemy współczesnych Polek i Polaków!

22.06.13, 07:20
Jak czytam to forum, a w szczególności wpisy tych co popierają PiS i NI, to włos mnie się jeży na głowie jak w takim strasznym kraju rządzonym przez tego Strasznego Tuska z wilczymi oczami można w ogóle żyć?
Jak można żyć w państwie w którym największymi problemem politycznym opozycji są:
Garnitury Tuska!
Sukienka premierowej!
Blog Kasi Tusk, córki premiera!
Abonament telewizyjny premiera!!
75 tys zł wydane na wino przez kancelarię premiera!
Czy... i tu proszę się nie śmiać...zegarki min Nowaka!!!

Ludzie, cała Europa Zachodnia, USA i inne kraje naszego globu chciałyby, żeby ich kraje i oni mieli tylko takie problemy!
Jeśli Wy żyjecie takimi problemami, to żyjecie w kraju szczęśliwości i zamiast płakać i biadolić powinniście głosować za trzecią kadencją Tuska.

Zdejmijcie wreszcie te czarne okulary i popatrzcie na swój kraj jak jego obywatele, a nie wrogowie podpuszczani przez NI, radioMaRyja, czy Tv Trwam!
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Największe problemy współczesnych Polek i Pol 22.06.13, 07:40
      Nie , garnitury ,sukienki ....to tylko przykrywki.
      "ichnim" prawdziwym problemem jest nienawiść wywołana strachem .
      Zauważ ,że ta zwierzęca nienawiść dotyka tylko Tuska ,nawet nie jego formacji.

oni tak sie boja ,ze są gotowi do każdej podłości Jarosław Kaczyński, odnosząc się do dwóch niedawnych samopodpaleń, powiedział, że mają one szerszy wymiar i świadczą o skali problemów, z jakimi zmaga się wielu Polaków. aby "ichnich" po raz kolejny nie ośmieszył.
      • zapijaczony_ryj Re: Największe problemy współczesnych Polek i Pol 22.06.13, 08:01
        m.c.hrabia napisał:

> Nie , garnitury ,sukienki ....to tylko przykrywki.
        > "ichnim" prawdziwym problemem jest nienawiść wywołana strachem .
        > Zauważ ,że ta zwierzęca nienawiść dotyka tylko Tuska ,nawet nie jego formacji.
        >
        > oni tak sie boja ,ze są gotowi do każdej podłości Jarosław Kaczyński, odnosz
        > ąc się do dwóch niedawnych samopodpaleń, powiedział, że mają one szerszy wymiar
        > i świadczą o skali problemów, z jakimi zmaga się wielu Polaków.
        aby "ichni
        > ch" po raz kolejny nie ośmieszył.

Słuchałem, on dodał jeszcze, ze w niedługim czasie będziemy swiadkami jeszcze straszniejszych zdarzeń!
        Jasnowidz, czy coś przygotowuje?
        Moze zamach na siebie, bo ten podlec jest dla wadzy gotów popełnić każdą nikczemność!
    • zgred-zisko Re: Największe problemy współczesnych Polek i Pol 22.06.13, 07:46
      Nic tylko się cieszyć. Skoro to są najpoważniejsze bolączki gnębiące Polaków?
    • sawa.com Pochodnie Tuska... 22.06.13, 08:15
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

> Jak czytam to forum, a w szczególności wpisy tych co popierają PiS i NI, to wł
      > os mnie się jeży na głowie jak w takim strasznym kraju rządzonym przez tego Str
      > asznego Tuska z wilczymi oczami można w ogóle żyć?
      > Jak można żyć w państwie w którym największymi problemem politycznym opozycji
      > są:
      > Garnitury Tuska!
      > Sukienka premierowej!
      > Blog Kasi Tusk, córki premiera!
      > Abonament telewizyjny premiera!!
      > 75 tys zł wydane na wino przez kancelarię premiera!
      > Czy... i tu proszę się nie śmiać...zegarki min Nowaka!!!
      >
      > Ludzie, cała Europa Zachodnia, USA i inne kraje naszego globu chciałyby, żeby i
      > ch kraje i oni mieli tylko takie problemy!
      > Jeśli Wy żyjecie takimi problemami, to żyjecie w kraju szczęśliwości i zamiast
      > płakać i biadolić powinniście głosować za trzecią kadencją Tuska.

Tak masz racje ale polowicznie... To o czym piszesz to są fakty i dokonania PO w ciągu 6 lat rządzenia Polską...

Wczoraj zmarł budowlaniec, który z biedy i z bezrobocia podpalił sie pod kancelaria premiera. Pod budynkiem w którym wysocy urzędnicy i wlodarze państwa jeszcze tak niedawno dzieli miedzy sobą krociowe premie...
      "pochodnie Tuska" takie sformulowanie przeczytałam na salonie24. Jest to skojarzenie ze słynnym obrazem Siemieradzkiego "pochodnie nerona" pl.wikipedia.org/wiki/Pochodnie_Nerona Nie ma co mowić trafne skojarzenie. Pod kancelaria żadnego premiera w III RP jak dotąd nie podpalali sie ludzie w bezsilnym proteście.

Czy znajdzie się w III RP jakis sprawiedliwy artysta który nakręci film o tym film? Namaluje obraz?
      Obawiam sie, ze nie... Polscy artyści nie tylko stracili duszę ale i sumienie... Raczej Nie usłyszymy Olbrychskiego, który kiedyś recytował strofy Miłosza - ty który skrzywdziłeś czlowieka prostego... Olbrychski broni Fibaka...

Czesław Miłosz
      Który skrzywdziłeś

Który skrzywdziłeś człowieka prostego
      Śmiechem nad krzywdą jego wybuchając,
      Gromadę błaznów koło siebie mając
      Na pomieszanie dobrego i złego,

Choćby przed tobą wszyscy się kłonili
      Cnotę i mądrość tobie przypisując,
      Złote medale na twoją cześć kując,
      Radzi że jeszcze dzień jeden przeżyli,

Nie bądź bezpieczny. Poeta pamięta.
      Możesz go zabić - narodzi się nowy.
      Spisane będą czyny i rozmowy.

Lepszy dla ciebie byłby świat zimowy
      I sznur i gałąź pod ciężarem zgięta.
      • m.c.hrabia Re: Pochodnie Tuska... 22.06.13, 08:37
        Nie wystarcza ci ,że zgłupiałaś sawo , a patologiczna nienawiść ukazała twoje prawdziwe
        oblicze kanalii.
        • sawa.com Re: Pochodnie Tuska... 22.06.13, 09:03
          m.c.hrabia napisał:

> Nie wystarcza ci ,że zgłupiałaś sawo , a patologiczna nienawiść ukazała twoje p
          > rawdziwe
          > oblicze kanalii.

Jesteś żalosny. Brak ci argumentów więc tylko obrazasz interlokutora.
          • m.c.hrabia Re: Pochodnie Tuska... 22.06.13, 09:18
            do kanalii żadne argumenty nie trafią.

staram się odpowiadać twoim językiem abyś lepiej zrozumiała.
            • sawa.com Re: Pochodnie Tuska... 22.06.13, 09:27
              m.c.hrabia napisał:

> staram się odpowiadać twoim językiem abyś lepiej zrozumiała.

Językiem Milosza? Wybacz ale twój język jest językiem rynsztokowym. Milosza to ty nie tylko nie czytaleś... co najwyżej może oglądałeś w ksiegarni... chociaz i w to watpie...
              • m.c.hrabia Re: Pochodnie Tuska... 22.06.13, 09:30
                o ,aspirujesz do nobla , no.no....
      • zapijaczony_ryj Re: Pochodnie Tuska... 22.06.13, 08:38
        sawa.com napisała:
        >
        > Tak masz racje ale polowicznie... To o czym piszesz to są fakty i dokonania PO
        > w ciągu 6 lat rządzenia Polską...
        >
        > Wczoraj zmarł budowlaniec, który z biedy i z bezrobocia podpalił sie pod kancel
        > aria premiera. Pod budynkiem w którym wysocy urzędnicy i wlodarze państwa jeszc
        > ze tak niedawno dzieli miedzy sobą krociowe premie...
        > "pochodnie Tuska" takie sformulowanie przeczytałam na salonie24. Jest to skojarzenie ze słynnym obrazem Siemieradzkiego "pochodnie nerona" pl.wikipedia.org/wiki/Pochodnie_Nerona Nie ma co mowić trafne skojarzenie. Pod kancelaria żadnego premiera w III RP jak dotąd nie podpalali sie ludzie w bezsilnym proteście.
        >
        > Czy znajdzie się w III RP jakis sprawiedliwy artysta który nakręci film o tym
        > film? Namaluje obraz?
        > Obawiam sie, ze nie... Polscy artyści nie tylko stracili duszę ale i sumienie..
        > . Raczej Nie usłyszymy Olbrychskiego, który kiedyś recytował strofy Miłosza -
        > ty który skrzywdziłeś czlowieka prostego... Olbrychski broni Fibaka...

Facet był psychicznie chory,a się nie leczył i nie porównuj tego zdarzenia sprzed lat na Stadionie X lecia, bo to nie to samo.
        Ten budowlaniec uszczęśliwił swoja rodzinę pozbawiajac ją środków do zycia i obciażając dodatkowo kosztami pogrzebu.
        I nie PiS_dol, ze dla budowlańców w Polsce nie ma roboty, akurat w tym zawodzie najcieżej znaleźć dobrego fachowca.

I dlaczego akurat "pochodnia Tuska"?
        • sawa.com Re: Pochodnie Tuska... 22.06.13, 09:06
          To juz drugi przypadek podpalenia sie przed URM w proteście.
          • zapijaczony_ryj Re: Pochodnie Tuska... 22.06.13, 09:13
            sawa.com napisała:

> To juz drugi przypadek podpalenia sie przed URM w proteście.

Fanatycy NI są gotowi jak Allachy poświęcić życie dla NI i wcale bym się nie zdziwił gdyby co miesią jeden się podpalał. W końcu leczenie psychiatryczne nie jest w Polsce obowiązkowe
            • sawa.com Re: Pochodnie Tuska... 22.06.13, 09:28
              Kto to jest NI?
              • zapijaczony_ryj Re: Pochodnie Tuska... 22.06.13, 09:41
                sawa.com napisała:

> Kto to jest NI?

Naczelny Idiota vel PST (Prezes Specjalnej Troski) vel "Dupa Wołowa" w cudzysłowie, vel
                Użyteczny Idiota (dla ruskich!
    • szlachcic Re: Największe problemy współczesnych Polek i Pol 22.06.13, 08:21
      za duzo chlejesz zapijaczony ryju
      Na poczatek chce ci powiedziec ze nie ppieram zadnej partii, wszystkich ich uwazam za jedno wielkie dziadostwo - ktore idzie do polityki po korzysci ......... dla siebie
      uwazasz ze garnitury Tuska i sukienki premierowej do zaden problem
      Ja uwazam ze sam garnitur i sukienka moze i problemem nie jest ale wypowiedz Tuska dlaczego kupuje je za pieniadze partyjne po prostu Tuska osmiesza - bo wg niej Tuska na ubrania nie stac
      Doskanale wiesz zas i o tym pisze w moim 1 zdaniu ze wchodzenie do polityki w Polsce w szczegolnosci jest dla wlasnych korzysci i wlasnie kupowanie ciuchow nie za swoje jest jednym z tych przykladow
      ale ty jako fanatyk PO z klapkami na oczach tego nie zauwazysz bo przyczyna jest dokladnie ta sama co fanatyk PIS nie zrozumie tego ze samoloty nie sluza do scinania drzew i drzewo jest dla samolotu POTEZNA przeszkoda
      Takze jak widzisz, nie roznisz sie niczym od fanatyka PIS
      • zapijaczony_ryj Co Ty szlachcic, człowiek z niebieska krwią, 22.06.13, 08:46
        szlachcic napisał:

> za duzo chlejesz zapijaczony ryju
        > Na poczatek chce ci powiedziec ze nie ppieram zadnej partii, wszystkich ich uwa
        > zam za jedno wielkie dziadostwo - ktore idzie do polityki po korzysci .........
        > dla siebie
        > uwazasz ze garnitury Tuska i sukienki premierowej do zaden problem
        > Ja uwazam ze sam garnitur i sukienka moze i problemem nie jest ale wypowiedz Tu
        > ska dlaczego kupuje je za pieniadze partyjne po prostu Tuska osmiesza -

mający zapewne kilka wsi i chłopów pańszczyźnianych mozesz wiedzieć o zyciu i problemach zwykłych Polaków nie posiadajacych takich włości jak ty?
        To była moja riposta na chlanie, więc na przyszłość naucz się chamie nie czepiać cudzego nicka:
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,133184361,133396154,Re_Wyjasnialem_wielokrotnie_.html
        Nie jest problemem 100 tys z partyjnej kasy na prywatna ochronę NI, a jest problemem 10 tys na reprezentacją premiera polskiego rządu i jego małżonki-gratuluję poczucia humoru!
        • szlachcic Re: Co Ty szlachcic, człowiek z niebieska krwią, 22.06.13, 08:58
          > Nie jest problemem 100 tys z partyjnej kasy na prywatna ochronę NI, a jest prob
          > lemem 10 tys na reprezentacją premiera polskiego rządu i jego małżonki-gratuluj
          > ę poczucia humoru!

przeczytaj jeszcze raz co napisalem w tym temacie
          Tuska glownie kompromituje nie czyn a tlumaczenie
          Tak jak tlumaczenie kompromitowalo komuniste Kwasniewskiego jak zechlal sie w Charkowie zdaje sie
          "Bolala mnie noga"
          tusk tlumaczy sie ze go nie stac z wlasnej pensji
          To jest obrazanie milionow Polakow
          No tak, Kalisz tez powiedzial o diecie poselskiej ze jest glodowa
          • zapijaczony_ryj Re: Co Ty szlachcic, człowiek z niebieska krwią, 22.06.13, 09:15
            szlachcic napisał:

> > Nie jest problemem 100 tys z partyjnej kasy na prywatna ochronę NI, a jes
            > t prob
            > > lemem 10 tys na reprezentacją premiera polskiego rządu i jego małżonki-gr
            > atuluj
            > > ę poczucia humoru!
            >
            > przeczytaj jeszcze raz co napisalem w tym temacie
            > Tuska glownie kompromituje nie czyn a tlumaczenie
            > Tak jak tlumaczenie kompromitowalo komuniste Kwasniewskiego jak zechlal sie w C
            > harkowie zdaje sie
            > "Bolala mnie noga"
            > tusk tlumaczy sie ze go nie stac z wlasnej pensji
            > To jest obrazanie milionow Polakow
            > No tak, Kalisz tez powiedzial o diecie poselskiej ze jest glodowa

A w kwestyji mojego "chlania" nie masz nic do powiedzenia lepiej urodzony?
            • szlachcic Re: Co Ty szlachcic, człowiek z niebieska krwią, 22.06.13, 09:30
              > A w kwestyji mojego "chlania" nie masz nic do powiedzenia lepiej urodzony?

twoja milosc do Tuska jest czyms spowodowana
              czym nie wiem
              jestes czyms oszolomiony (nie wiem czym) albo jestes z PO albo masz korzysci z PO
              Dokladnej odpowiedzi udzielic nie potrafie ale nick podsuwa pewne odpowiedzi
              stad napisalem o chlaniu
              Nie chlejesz to juz wiem, cpasz?
              • zapijaczony_ryj Re: Co Ty szlachcic, człowiek z niebieska krwią, 22.06.13, 09:38
                szlachcic napisał:

> > A w kwestyji mojego "chlania" nie masz nic do powiedzenia lepiej urodzony
                > ?
                >
                > twoja milosc do Tuska jest czyms spowodowana
                > czym nie wiem
                > jestes czyms oszolomiony (nie wiem czym) albo jestes z PO albo masz korzysci z
                > PO
                > Dokladnej odpowiedzi udzielic nie potrafie ale nick podsuwa pewne odpowiedzi
                > stad napisalem o chlaniu
                > Nie chlejesz to juz wiem, cpasz?

Nie jestem z PO, a korzyść mam taką, ze nie muszę eię wstyczić za polskiego premiera i prezydenta jak to za IV RP bywało.
                A co do ćpania to nigdy nie ćpałem, ani nawet marychy nie paliłem. jestem z pokolenia, które na prywatkach panienki posuwało zamiast ćpać!
                Miałem co prawda okazję w latach sześćdziesiątych , a właściwie propozycję łyknięcia SLD, ale nie skorzystałem, a koles który wziął chciał przez balkon z drugiego pietra wyjść na ulicę i twierdził, ze umie fruwać!
                • szlachcic Re: Co Ty szlachcic, człowiek z niebieska krwią, 22.06.13, 09:53
                  Ale co to znaczy ze nie musisz sie wstydzic premiera i prezydenta?
                  Prezydent nie wie ze jako gospodarz siada ostatni a Tusk jako liberal jest fanatykiem scentralizowanej UE
                  Prezydent prezentuje sie jako ten kto nie zna PODSTAWOWEJ ETYKIETY
                  a premier liberal jest bardziej socjalistyczny i biurokratyczny od komunisty i biurokraty
                  Ja jako umiarkowany liberal jestem wsciekly na Tuska, a Tusk jako pelnokrwisty liberal jest zadowolony z dzialania UE?
                  Wg mnie racja stanu Europy jest rozpierd..... UE w takim ksztalcie jaka ona jest
                  Kryzys w tej skali zawszieczamy UE a dokladnie komunie tam panujacej
                  Strafa Euro sie rozpierd......; a Donek nadal oswiadcza jak to do niej pedzi, przeciez to juz nawet instynkt samozachowawczy nakazuje morde w kubel w sprawie waluty Euro
                  Dumny jestes z premiera wg ktorego juiz dawno powinnismy byc w strefie euro?
                  On tak rzadzi ze dlugo nie bedziemy spelniac warunkow
                  • pies_na_czarnych Re: Co Ty szlachcic, człowiek z niebieska krwią, 22.06.13, 10:09
                    > Ja jako umiarkowany liberal jestem wsciekly na Tuska, a Tusk jako pelnokrwisty
                    > liberal jest zadowolony z dzialania UE?

Tusk i PO niewiele mają wolnego z liberalami bardziej z chadecja. Przecież nawet w PE są razem z CD.
                    • pies_na_czarnych Re: Co Ty szlachcic, człowiek z niebieska krwią, 22.06.13, 10:11
                      pies_na_czarnych napisała:

> > Ja jako umiarkowany liberal jestem wsciekly na Tuska, a Tusk jako pelnokr
                      > wisty
                      > > liberal jest zadowolony z dzialania UE?
                      >
                      > Tusk i PO niewiele mają wolnego z liberalami bardziej z chadecja. Przecież nawe
                      > t w PE są razem z CD.
                      >

Wspólnego oczywiście, ach to automatyczne uzupełnianie :(
                  • zapijaczony_ryj Re: Co Ty szlachcic, człowiek z niebieska krwią, 22.06.13, 11:01
                    szlachcic napisał:

> Ale co to znaczy ze nie musisz sie wstydzic premiera i prezydenta?
                    A to znaczy, ze prezydent nie wyzywa Merkel od naćpanych jakichś, a premmier nie robi z siebie publicznie idioty mocując się publicznie ze słuchawkę.
                    I nie sa to gafy typu irasiad, tylko zwyczajne chamstwo!
                    Że o sraczce pourazowej uż nie wspomnę!
          • pies_na_czarnych Re: Co Ty szlachcic, człowiek z niebieska krwią, 22.06.13, 09:32
            szlachcic napisał:

> > Nie jest problemem 100 tys z partyjnej kasy na prywatna ochronę NI, a jes
            > t prob
            > > lemem 10 tys na reprezentacją premiera polskiego rządu i jego małżonki-gr
            > atuluj
            > > ę poczucia humoru!
            >
            > przeczytaj jeszcze raz
            > tusk tlumaczy sie ze go nie stac z wlasnej pensji
            > To jest obrazanie milionow Polakow
            > No tak, Kalisz tez powiedzial o diecie poselskiej ze jest glodowa

Nie to nie jest obrażenie to jest niestety smutna prawda. Porównaj ile zarabiają premierzy innych krajów. Ciesz sie jednocześnie, ze T. obciąża tymi kosztami kasę partii, a nie rządową.
            • zapijaczony_ryj Re: Co Ty szlachcic, człowiek z niebieska krwią, 23.06.13, 14:43
              pies_na_czarnych napisała:
              >
              > Nie to nie jest obrażenie to jest niestety smutna prawda. Porównaj ile zarabiaj
              > ą premierzy innych krajów. Ciesz sie jednocześnie, ze T. obciąża tymi kosztami
              > kasę partii, a nie rządową.

Jak kali ukraść to dobrze, a jak kalemu to łapaj złodzieja
    • cookies9 Re: Największe problemy współczesnych Polek i Pol 22.06.13, 09:07
      A ja się cieszę,ze największa i najbogatsza partia opozycyjna szasta forsą na lewo i prawo...

'Prawie 1,4 mln zł PiS przelało w wyborczym 2011 roku do Guru Control Systems. W 2012 r. - ok. 800 tys. zł, a w 2010 r. - blisko 1,1 mln zł. Tak wynika ze sprawozdań partii dla Państwowej Komisji Wyborczej.

wyborcza.pl/1,75478,14147635,PiS_placi_miliony__Komu_i_za_co_.html

Współwłaściecielem firmy jest Kacper Kamiński. Czy mówi wam coś to nazwisko?
      Co tam kilka kiecek premierowej,tu jest prawdziwa kasa i to z pieniedzy podatników,nie tylko
      pisowskich...
      • m.c.hrabia Re: Największe problemy współczesnych Polek i Pol 22.06.13, 09:24
        A ponieważ walczymy o każdego klienta, chcieliśmy go utrzymać i okazało się, że możemy dla nich robić także sondaże - dodaje. Sondaże można w firmie zamawiać od 2007 r. - Informacja o tym rozeszła się po rynku pocztą pantoflową

hi,hi,hi,hi......
      • zapijaczony_ryj Re: Największe problemy współczesnych Polek i Pol 25.06.13, 07:50
        cookies9 napisała:
        > Współwłaściecielem firmy jest Kacper Kamiński. Czy mówi wam coś to nazwisko?
        > Co tam kilka kiecek premierowej,tu jest prawdziwa kasa i to z pieniedzy podatni
        > ków,nie tylko
        > pisowskich...

Ale kiec\ki są widowiskowe , a motłoch lubi igrzyska
    • zgred-zisko Re: Największe problemy współczesnych Polek i Pol 22.06.13, 09:34
      Cała ta dyskusja zaczyna być żałosna. Aż żal d... ściska, że jeszcze nikt nie wspomniał ile można by za kupić bułek głodującym dzieciom.
      Ja sobie życzę, alby prezydent, premier czy minister spraw zagranicznych reprezentowali nasz kraj (a więc i mnie osobiście) godnie. Nie gorzej niż inni przywódcy. Jeśli - zgodnie z protokołem dyplomatycznym towarzyszą im małżonki - to ich to też dotyczy. I g... mnie to obchodzi, czy kosztowało to 5 czy 50 tysięcy.
      I żeby nie było wątpliwości, wszystko mi jedno z której formacji będą się ci dygnitarze wywodzić.
      • zapijaczony_ryj Za garnitur i sukienkę, czy ochronę PST? 22.06.13, 09:43
        zgred-zisko napisał:

> Cała ta dyskusja zaczyna być żałosna. Aż żal d... ściska, że jeszcze nikt nie w
        > spomniał ile można by za kupić bułek głodującym dzieciom.
        • zgred-zisko Re: Za garnitur i sukienkę, czy ochronę PST? 22.06.13, 09:57
          Przed wojną tego typu oszczędności nazywano "próbą podcierania sobie tyłka szkłem"
          • zapijaczony_ryj Re: Za garnitur i sukienkę, czy ochronę PST? 22.06.13, 12:16
            zgred-zisko napisał:

> Przed wojną tego typu oszczędności nazywano "próbą podcierania sobie tyłka szkł
            > em"

Widać toaletowego nie było
    • mariner4 Nie martw się. Jak wygra PiS to zaszczujemy 22.06.13, 11:28
      kurdupla.
      M.
      • zapijaczony_ryj Niestety to nie odtajni spuścizny Lecha Kaczyński 22.06.13, 19:15
        mariner4 napisał:

> kurdupla.
        > M.

ego, co w niej jest tak wstydliwego, ze PiS_dogłowi się jej wstydza?
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,145295400,145295400,Odtajnic_spuscizne_po_Lechu_Kaczynskim_.html
        • zapijaczony_ryj Niestety nadal cała strona FK zasrana tymi 24.06.13, 11:07
          problemami
    • zbysio45 Re: Największe problemy współczesnych Polek i Pol 24.06.13, 13:08
      Cyba Panu o nicku zapijaczony ryj cos kompletnie sie pomieszało co jest prawda a co kłamstwem oraz kto własciwie odpowiada w kraju za bałagan,bezrobocie,upadek słuzby zdrowia,wzrost cen ,ogromne zdłuzenie kraju i naduzycia w dysponowaniu pieniedzmi publicznymi.
      Leczenie jest wskazane bo pisze szanowny pan głupstwa.
      • zapijaczony_ryj Re: Największe problemy współczesnych Polek i Pol 24.06.13, 16:07
        zbysio45 napisał:

> Cyba Panu o nicku zapijaczony ryj cos kompletnie sie pomieszało co jest praw
        > da a co kłamstwem oraz kto własciwie odpowiada w kraju za bałagan,bezrobocie,
        > upadek słuzby zdrowia,wzrost cen ,ogromne zdłuzenie kraju i naduzycia w dyspono
        > waniu pieniedzmi publicznymi.
        > Leczenie jest wskazane bo pisze szanowny pan głupstwa.

A szanowny dzieciak czytał o czym jest ten wątek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka