m.c.hrabia 04.07.13, 18:21 Charakterystyczne jest chwytanie się tego rodzaju metod - nagrań. To jest bardzo smutne - skomentował Kaczyński. Sawicka się chichra . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
godz-0800 Re: taśmy :)) 04.07.13, 18:25 m.c.hrabia napisał: > Charakterystyczne jest chwytanie się tego rodzaju metod - nagrań. To jest b > ardzo smutne - skomentował Kaczyński. > > Sawicka się chichra . Ty to masz łeb....nie od parady. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: taśmy :)) 04.07.13, 18:30 a ty co ,czym dostałeś ,sierpem czy młotem ? Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: taśmy :)) 04.07.13, 18:34 m.c.hrabia napisał: > a ty co ,czym dostałeś ,sierpem czy młotem ? Pomidorem,jednym z tych, o których pisał zapijaczony, czyli za 1,5 zeta za kiłogram. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: taśmy :)) 04.07.13, 18:32 Pan Prezes się bardzo zasmucił? Biedny, biedny pan prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: taśmy :)) 05.07.13, 01:01 czy równie zasmuconym był jak pokazywano taśmy jak ajent Tomek uwodził posłankę z PO???? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: taśmy :)) 05.07.13, 07:54 Wówczas oburzenie sięgnęło zenitu - prezesowi odebrało głos... Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: taśmy :)) 05.07.13, 08:29 ave.duce napisała: > Wówczas oburzenie sięgnęło zenitu - prezesowi odebrało głos... Uwodzić tak ponętna posłankę PO?...fiu,fiu...... Sam bym chyba "oszalał" na widok jej wdzięków. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Jakie "taśmy" - co za brednia !!!! 05.07.13, 08:02 Od lat juz nikt tego badziewia nie uzywa. A kupno nosnika typu kaseta z tasma to zbedny wydatek. Jesli juz to pliki *.MP3 / *.WAV i tak dalej, bo formatow audio namnozylo sie jak pluskiew w pociagach. Jesli ktos mowi o tasmach, to chyba juz dawno temu przekroczyl wiek emerytalny. Pismactwo to straszna choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: taśmy :)) 05.07.13, 08:25 m.c.hrabia napisał: > Charakterystyczne jest chwytanie się tego rodzaju metod - nagrań. To jest b > ardzo smutne - skomentował Kaczyński. > > Sawicka się chichra . Nosil wilk razy kilka............ Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: taśmy :)) 05.07.13, 08:30 pis_da_deby napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > Charakterystyczne jest chwytanie się tego rodzaju metod - nagrań. To > jest b > > ardzo smutne - skomentował Kaczyński. > > > > Sawicka się chichra . > > Nosil wilk razy kilka............ Poniosą i Wilka na fotel prezydenta Elbląga. Zakład? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: taśmy :)) 05.07.13, 08:51 godz-0800 napisał: > Poniosą i Wilka na fotel prezydenta Elbląga. Zakład? > Nie moge sie zakladac bo obawiam sie, ze masz racje. Inna sprawa, ze przynajmniej ja w wyborach samorzadowych glosuje na konkretnego czlowieka a nie na okreslona partie. Co innego w wyborach do sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: taśmy :)) 05.07.13, 08:57 pis_da_deby napisał: > godz-0800 napisał: > > > > Poniosą i Wilka na fotel prezydenta Elbląga. Zakład? > > > Nie moge sie zakladac bo obawiam sie, ze masz racje. > Inna sprawa, ze przynajmniej ja w wyborach samorzadowych glosuje na konkretnego > czlowieka a nie na okreslona partie. > Co innego w wyborach do sejmu Oczywiście, dlatego wydaje mi się,że Wilk wygra w Elblągu. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: taśmy :)) 05.07.13, 09:06 godz-0800 napisał: > Oczywiście, dlatego wydaje mi się,że Wilk wygra w Elblągu. > Zobaczymy. Nie znam Ani pani G ani pana W. Powinni ich znac Elblazanie i sami zdecydowac o tym kto powinien zostac prezydentem. Ja z racji swojej dzialanosci poznalem kilku prezedydentow osobiscie i nie oddalem glosu na tego, ktory reprezentowal PO. Po prostu innego uwazalem za lepszego kandydata Odpowiedz Link Zgłoś