mariner4 11.07.13, 19:18 Zaostrza kary za pedofilię! Jak on może odbierać polskiemu klerowi jego ulubioną rozrywkę? A co chłopaki maja robić po robocie? M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bkn5 Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 20:32 bezpardonowy atak na święty kościół : wiadomosci.onet.pl/swiat/komitet-onz-prosi-watykan-o-wyjasnienia-ws-pedofil,1,5559317,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: "bezpardonowy atak na święty kościół" 11.07.13, 20:38 matkę naszą! Jeno łociec rydzol ma się niezmiennie dobrze - nawet multiplexa dostał. Szkoda, że to nie sclerosis multiplex. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Jeszcze Rydzyka obrażą. 11.07.13, 20:44 Nie będzie moherom Franek Tadka tykał.Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 20:37 Wnioskować o impeachment? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 20:53 REMAKE.....W Gomułka(papiż ówczesnych komunistów) chorobliwie wprost nie znosił luksusowych aut,coca coli....tzw imperialistycznych wynalazków.Więc 500 metrów przed KC wysiadał z Lux Dodgea i przesiadał się do Warszawy-mo20 TAXI po czym z piskiem opon jego kierowca (sBek) podjeżdzał pod KC PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 21:00 przepraszam, mariner, ale ty mas nawalone w tym komuszym łbie, nie rozumiesz o co chodzi... zaostrzenie postępowania dotyczy wszystkich.A nie tylko KK, albo dosadniej mówiąc: przede wszystkim środowisk walczących o specjalne prawa i przywileje dla koloru różowego. I tyle. A ty duduś tego nie rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Daj swoje dziecko 11.07.13, 21:03 księdzu do zabawy, Będziesz zbawiony. Raz na zawsze. Pasterze zawsze dymali owieczki.... Tez z nudów na pastwisku. M. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Daj swoje dziecko 11.07.13, 21:13 Janosika nie lubowały Orawiany bo un nawet .....sodumia gomoria jak pleban,tyż barany. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 21:49 A co chłopaki ma > ja robić po robocie? Jesteś w stanie jakoś to udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 22:04 Po jałowej robocie dobrze odżywionych kawalerów bojaźń przed Bogiem wysoko wysoko w niebiesiech nie powstrzyma przed boskim nakazem:Idźcie i rozmnażajcie się,in vitro tak alle kondomów nie używajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 22:08 Mam nadzieję że to nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 23:25 NOhumbak napisał: > Mam nadzieję że to nie do mnie. NO. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 23:49 Noooooo? To nie wiem o co Ci chodzi. Związku nie widzę, w sensie że. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Kpię sobie! 12.07.13, 08:27 KK nic nie robi w tej sprawie. Niestety. M. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Kpię sobie! 12.07.13, 08:55 Łozumiem. Wolałem zapytać. W końcu to forum. Czy nie robi nic, nie wiem. Za mało z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 22:59 Ciekawe czy Wielebny Hoser wie, że codziennie modli się do ŻYDA i jego matki ŻYDÓWKI... codziennie odprawia mszę do obrzezanego ŻYDA.. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 23:16 mariner4 napisał: > Zaostrza kary za pedofilię! > Jak on może odbierać polskiemu klerowi jego ulubioną rozrywkę? A co chłopaki ma > ja robić po robocie? > M. Nie tylko, fury też chce zabierać! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 23:26 boblebowsky napisał: > Nie tylko, fury też chce zabierać! On tylko tak gada szlachetnemi słowy. Za tymi szlachetnymi zamierzeniami, potępieniem, słowami nie idzie nic. Miejscowi urzędnicy Pana B. mają to w dupie i tak przekręcają tego kota w worku dopóki dopóty on nie wyjdzie na idiotę a jego słowa w pojeciu tych urzędników F1 oznaczają zupełnie coś innego niż myśmy słyszeli. Po czynach ich sądźcie, nie po słowach. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 23:36 porannakawa01 napisała: > boblebowsky napisał: > > Nie tylko, fury też chce zabierać! > > On tylko tak gada szlachetnemi słowy. > Za tymi szlachetnymi zamierzeniami, potępieniem, słowami nie idzie nic. > Miejscowi urzędnicy Pana B. mają to w dupie i tak przekręcają tego kota w worku > dopóki dopóty on nie wyjdzie na idiotę a jego słowa w pojeciu tych urzędników > F1 oznaczają zupełnie coś innego niż myśmy słyszeli. > Po czynach ich sądźcie, nie po słowach. No więc właśnie, poczekałbym zamiast wyrokować. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 23:23 mariner4 napisał: > Zaostrza kary za pedofilię! > Jak on może odbierać polskiemu klerowi jego ulubioną rozrywkę? A co chłopaki ma > ja robić po robocie? > M. To są na razie przygotowania do stoczenia bitwy z polskim KK. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Akcja papieża przeciwko polskiemu KK 11.07.13, 23:32 wWatykan( atack!) Non posumus! Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Mariner: potrafisz czytać ze zrozumieniem? 12.07.13, 09:11 Przypuszczam, że wątpię! Jakim trzeba być ignorantem by zapisy kodeksu karnego obejmującego terytorium państwa Watykan przenosić na terytorium, na którym obowiązuje polski kodeks karny? Odpowiedz Link Zgłoś