Dodaj do ulubionych

Jakieś nowe teorie smoleńskie?

08.08.13, 11:39
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,14405533,300_probek_z_rzadowego_tupolewa_przyjedzie_do_Polski_.html#BoxWiadTxt
Z niecierpliwością oczekuję na jakieś nowe pomysły. Trotylszczycy zamilkli, heliotropy tez nic nie piszą... nudno!
Antoni - liczymy na ciebie!!!
Obserwuj wątek
    • sclavus Re: Jakieś nowe teorie smoleńskie? 08.08.13, 12:02
      Nie wiem, czy one są nowe, wiem tylko, ze dla Macierewicz, Kaczyńskiego i całego pisiego zespołu, są wiążące:
      hej-kto-polak.pl/wp/?p=9575
      :D:D:D:D:D
      PeeS - przepraszam, że ci to wklejam...
      pzdrx
      :)
      • snajper55 Re: Jakieś nowe teorie smoleńskie? 08.08.13, 12:13
        Eeee tam. To odgrzewane buraczki. Bomba próżniowa i dobijanie rannych (co to za bomba była?) strzałem wPotylicę.

Pocieszające jest to, że mają zdjęcia i nagrania amerykańskie pokazujące Tutkę w całości na ziemi w lesie smoleńskim.

Smuci za to to, że nie chcą się z nami tymi zdjęciami podzielić. A tyle patriotycznych portali mogłoby je przecież opublikować zadając kłam rządowej wersji (a także wersjom patriotycznym o zestrzeleniu, rozsadzeniu samolotu w powietrzu, helu, maskirowce itp itd).

S.
        • sclavus Re: Jakieś nowe teorie smoleńskie? 08.08.13, 12:22
          Masz rację...
          Ale ja - po raz pierwszy na to trafiłem... no i dr.kirsk mnie trochę podpuścił tytułem ;)
    • zapijaczony_ryj a co z próbkami z pokładowej toalety? 08.08.13, 12:29
      Moze dyspepsja jakaś była?
    • 7o7o7 Ostatnio coś przebąkiwano o laserze. 08.08.13, 12:34

• zapijaczony_ryj Re: Ostatnio coś przebąkiwano o laserze. 08.08.13, 12:38
        7o7o7 napisał:

>
        A nie Klaserze, bo ponoć najwybitniejszy w takim kutkOM listę przechowywał !
    • platfusy.do.paki Konsekwentnie 08.08.13, 12:41
      konsekwentnie Millerowy raport zamienia się w kupkę makulatury.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Konsekwentnie 08.08.13, 13:19
        Dokładnie, konsekwentnie brak przyznania w raporcie Millera, że były wywierane naciski na pilotów zamienia się w kupkę i wymusza niezależne i obiektywne stwierdzenie, że takie naciski były.
      • z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j Po spuściźnie Kaczyńskiego nawet makulatury nie 08.08.13, 13:23
        platfusy.do.paki napisał:

> konsekwentnie Millerowy raport zamienia się w kupkę makulatury.

będzie, tylko kupa gowna
      • snajper55 Konsekwentnie 08.08.13, 14:57
        każdą nową teoryją Macierewicz & Smolensk Industry pokazują o co tak naprawdę im chodzi.

S.
      • sclavus Re: Konsekwentnie - bardzo, nawet... 08.08.13, 15:59
        hej-kto-polak.pl/wp/?p=9575
        ... tylko zapytaj tych twoich funfli, dlaczego jeszcze nikomu nie pokazali tych zdjęć...
        Nawet głównodowodzącemu, Macierewiczowi!
        A przecież, gdyby pokazali, to Tuska można by natychmiast rozstrzelać... (gorzej z Putinem - jego by się nie dało tak łatwo)
      • m.c.hrabia Re: Konsekwentnie 08.08.13, 16:06
        trzeba uczciwie przyznać ,że jesteś konsekwentny

w robieniu z siebie idioty,
        mówiąc szczerze to pełen szacun dla twej konsekwencji.
    • dystans4 Re: Jakieś nowe teorie smoleńskie? 08.08.13, 17:36
      Pozwolę sobie przypomnieć własną teorię próżni POtwornie sprężonej. Jednak, niezależnie, na uznanie za prawdziwą zasługuje niedyskutowana teoria jaskini Platona-Putina-Tuska.
      To co widzimy, to tylko blade odbicie rzeczywistości, (nienaruszona) idealna tutka z amerykańskich zdjęć Putin trzyma w zamknięciu, Prawdziwego Prezydenta klonuje w wielkiej ilości sztuk, szantażuje Tuska ujawnieniem izwrotem całości i zamienia Polskę w kondominum. A lemingi przeczytają, wyśmieją i dalej żyją w tym swoim Matrixie. A Prawdziwa Idealna Rzeczywistość jawi się i rzuca Prawdziwym Polakom-Pedriotom (na mózg).
      --
      Pzdr.
      buldog.
      • snajper55 Re: Jakieś nowe teorie smoleńskie? 09.08.13, 00:28
        dystans4 napisał:

> Pozwolę sobie przypomnieć własną teorię próżni POtwornie sprężonej. Jednak, nie
        > zależnie, na uznanie za prawdziwą zasługuje niedyskutowana teoria jaskini Plato
        > na-Putina-Tuska.
        > To co widzimy, to tylko blade odbicie rzeczywistości, (nienaruszona) idealna tu
        > tka z amerykańskich zdjęć Putin trzyma w zamknięciu, Prawdziwego Prezydenta klo
        > nuje w wielkiej ilości sztuk...

Już sobie wyobrażam ten atak klonów zrzucanych na spadochronach na Polskę jak stonka ziemniaczana. A każdy uważa się za prezydenta...

S.
        • dystans4 Re: JakieĹ? nowe teorie smoleĹ?skie? 09.08.13, 01:04
          KaĹźdy jest Prawdziwym Prezydentem! I kaĹźdy melduje prezesowi wykonanie zadania.
    • kotek.filemon Re: Jakieś nowe teorie smoleńskie? 09.08.13, 10:39
      Jakiś Duńczyk z gangu Olsena wypłynął bo Biniędy się już chyba opatrzyły (poza tym chcą kasiory)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka