Dodaj do ulubionych

Tak funkcjonuje każde lewactwo.

12.08.13, 18:31
Ciekawe czego byśmy się dowiedzieli o naszych lewakach ? To mi się też kojarzy z transparentem jaki niósł na Paradzie Równości Sewek Blumsztajn "Pierd... nie rodzę "
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 18:34
      Zgadza się. Na szczęście większość bolszewików z Kaczyńskim na czele się nie rozmnaża.
      • zapijaczony_ryj [...] 12.08.13, 18:37
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • camille_pissarro Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 18:38
        Niezupełnie, to ostatnio Donald Tusk skonstatował, że ma w sobie coś z socjaldemokraty :)
        • simera16 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 19:43
          camille_pissarro napisał:

> Niezupełnie, to ostatnio Donald Tusk skonstatował, że ma w sobie coś z socjalde
          > mokraty :)
          >
          No popatrz, a taki Piłsudski to nawet socjalistą był!
          • losiu4 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 20:17
            simera16 napisał:

> No popatrz, a taki Piłsudski to nawet socjalistą był!

no, nmniej więcej takim:
            "To­warzysze, jechałem czer­wo­nym tram­wa­jem soc­ja­liz­mu aż do przys­tanku "Niepod­ległość", ale tam wy­siadłem. Wy możecie jechać do stac­ji końco­wej, jeśli pot­ra­ficie, lecz te­raz przejdźmy na "Pan".

Pozdrawiam

Losiu
            • simera16 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 20:33
              losiu4 napisał:

> simera16 napisał:
              >
              > > No popatrz, a taki Piłsudski to nawet socjalistą był!
              >
              > no, nmniej więcej takim:
              > "To­warzysze, jechałem czer­wo­nym tram­wa­jem soc­ja­liz­mu aż do przys­tanku
              > "Niepod­ległość", ale tam wy­siadłem. Wy możecie jechać do stac­ji końco­wej, j
              > eśli pot­ra­ficie, lecz te­raz przejdźmy na "Pan".
              >
              On w ogóle fajny był; prawie 400 ofiar przewrotu majowego, a i nie tylko poglądy polityczne, co i religijne zmieniać potrafił...
              • losiu4 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 16:20
                widać stopniowo mądrzał

Pozdrawiam

Losiu
    • mariner4 Biedny Kamilku, dla Ciebie każdy, kto 12.08.13, 18:55
      nie jest skrajnym prawicowcem, jest lewakiem. Twoje obydwa zwoje mózgowe nie dopuszczają, myśli, że jest centrum, liberałowie, normalna lewica i dopiero skrajna lewica, czyli lewacy.
      Nie jesteś "prawakiem", czyli skrajnym prawicowcem. Idioci nie kierują się ideologią.
      M.
      • m.c.hrabia Re: Biedny Kamilku, 12.08.13, 18:58
        cumelku ale się zaśliniłeś ,czyżby?
    • bozon.higgsa Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 19:02

> Ciekawe czego byśmy się dowiedzieli o [url=http://www.rp.pl/artykul/28,10384
      > 12-Niemieccy-Zieloni-byli-za-legalizacja-seksu-z-dziecmi.html]naszych lewakach[
      > /url]
      ? To mi się też kojarzy z transparentem jaki niósł na Paradzie Równo
      > ści Sewek Blumsztajn "Pierd... nie rodzę "

Czego nie potrafisz zrozumieć nawiedzony prawiczku?

• camille_pissarro Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 19:31
        Czy ja gdzieś wyartykułowałem, że czegoś nie rozumiem ? :)
        • bozon.higgsa Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 19:37

> Czy ja gdzieś wyartykułowałem, że czegoś nie rozumiem ? :)

Może ja źle zrozumiałem, ale wydaje mi się,że jeżeli Ty, nie lubisz słowa prawiczek, to zrozum,że nie każdy znosi słowo lewak, zwłaszcza,że jest wypowiadane co najmniej dwuznacznie.
          • camille_pissarro Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 19:40
            To już nie mój problem, ( nota bene wisi mi to i powiewa kalafiorem czy ktoś nazywa mnie prawiczkiem :)) Natomiast słowo lewactwo w przewodnim wątku jest użyte jednoznacznie - wszelkiego rodzaje partie zielone to lewactwo w czystej postaci.
            • simera16 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 19:49

> To już nie mój problem, ( nota bene wisi mi to i powiewa kalafiorem czy ktoś na
              > zywa mnie prawiczkiem :)) Natomiast słowo lewactwo w przewodnim wątku jest użyt
              > e jednoznacznie - wszelkiego rodzaje partie zielone to lewactwo w czystej posta
              > ci.
              >
              A oto twoje wypociny; "...Niezupełnie, to ostatnio Donald Tusk skonstatował, że ma w sobie coś z socjaldemokraty :)..."
              Socjaldemokrata, to też "lewak"?
        • simera16 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 19:45

> Czy ja gdzieś wyartykułowałem, że czegoś nie rozumiem ? :)
          >
          Nie "wyartykułowałeś", bo nie potrafiłeś... Po kiego tego "newsa"(?) w wątek na Fk zamieniłeś?
        • erte2 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 15:24
          camille_pissarro
          cumelciu, nie musisz niczego "wyartkułowywać" (cokolwiek by to miało znaczyć); i tak wszyscy wiedzą że nie jesteś w stanie zrozumieć niczego.
    • alistair-p Partia lewacko-chrzescijańska 12.08.13, 19:35
      Jedyna na świecie taka partia to oczywiście PiS.Wystarczy posłuchac pomysłów ich prezesa.
      • bozon.higgsa Re: Partia lewacko-chrzescijańska 12.08.13, 19:37
        alistair-p napisał:

> Jedyna na świecie taka partia to oczywiście PiS.Wystarczy posłuchac pomysłów ic
        > h prezesa.

Pendolisz...od słowa Pendolino.

• alistair-p Re: Partia lewacko-chrzescijańska 12.08.13, 19:47
          I tu sie mylisz,wcale sie nie waham.Jestem tego pewien.
          • bozon.higgsa Re: Partia lewacko-chrzescijańska 12.08.13, 19:50
            alistair-p napisał:

> I tu sie mylisz,wcale sie nie waham.Jestem tego pewien.

To Ty się mylisz, obrażasz ludzi o poglądach lewicowych przez takie porównanie.

• alistair-p Re: Partia lewacko-chrzescijańska 12.08.13, 20:28
              Ja tylko komentuję stan faktyczny,z pretensjami proszę się zwrócić do Jarosława K. to jego dziecko,jedyne chyba.
            • sclavus Napisał wyraźnie: 12.08.13, 20:31
              partia lewacko-chrześcijańska ;)
              ... nie: lewicowa!!!
    • losiu4 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 19:38
      zgadza sie. Ale oni bedą "walczyc" z pedofilią wśród 5 księży na krzyż...

Pozdrawiam

Losiu
      • x2468 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 19:53
        Znowu zaczynasz ni gruszki ni z pietruszki o pedofilii. Boisz się ?
        • losiu4 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 20:12
          czego? Lewusa który zazwyczaj jest pedofilem? Już nie, jestem "letni", znaczy pełnoletni.

Pozdrawiam

Losiu
          • sclavus Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 20:28
            Zazwyczaj - to ksi e za są pedofilami... a jak już nie pedofil - to homoseksualista, albo i biseksualista... są również, którzy mają kochanki i dzieci z tymi kochankami...
            Być może, jest spora część, która jest tylko onanistami...
            Ilu zostaje do życia zgodnie z przkazaniami kościoła, o boskich nie wspominając???
            • sclavus zazwyczaj, to księża... - ofkoz 12.08.13, 20:29

• losiu4 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 16:24
              sclavus napisał:

> Zazwyczaj - to ksi e za są pedofilami.

no... Fakty i Mity które wszystkich księży najchetniej utopiłyby w łyżce wody, wytropiły księży pedofili coś koło 70 sztuk. I to uwaga - przez 10 lat. Takie jest to "zazwyczaj' wśród ksieży...

> Ilu zostaje do życia zgodnie z przkazaniami kościoła, o boskich nie wspomina
              > jąc???

przygniatająca większość. Ale jak sie łazi po palikocich spędach i jara tam zioło aż z uszu dymi to można mieć urojenia takie jak Ty :)

Pozdrawiam

Losiu
              • kolter-xl Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 23:08
                losiu4 napisał:

> sclavus napisał:
                >
                > > Zazwyczaj - to ksi e za są pedofilami.
                >
                > no... Fakty i Mity które wszystkich księży najchetniej utopiłyby w łyżce wody,
                > wytropiły księży pedofili coś koło 70 sztuk. I to uwaga - przez 10 lat. Takie jest to "zazwyczaj' wśród ksieży...

70 kurew mniej ,ale mnie to raczej frapuje ? ;

" Powołanie do kapłaństwa jest najpierw darem. Nikt bowiem nie może rościć sobie prawa do bycia kapłanem. Kapłaństwo jest zaskakującym darem Bożej miłości., jest Bożym pomysłem, wyrazem Jego troski o człowieka.Jest ono jednocześnie tajemnicą. Tajemnicą spotkania dwóch wolności: wolności Boga, który powołuje, oraz wolności człowieka, który na to powołanie odpowiada. "

Opowiedz no jak to Bóg tak podłych zboczeńców którzy w tak obrzydliwy sposób krzywdzą dzieci ,powołuje do sukienki ??
                • losiu4 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 07:43
                  się zdarza, bo ksieża są brani "zludu". A lud jest jaki jest. Wszędzie. Plusem jest to, że pedofili (i przestępców) jest wśród ksieży mniej niż wsród cywili. Natomiast Ty i Tobie podobni zamiast zajmować się rzeczywistym problemem z pedofilami wszczynacie jakieś wojenki ideolo. I z tego powodu chyba nigdy się nie porozumiemy, bo nam, normalnym, zależy na walce z tym przestępstewem, wam- lewusom - na robieniu dymu i najwyraźniej obronie pedofili

Pozdrawiam

Losiu
                  • kolter-xl Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 08:30
                    losiu4 napisał:

> się zdarza, bo ksieża są brani "zludu". A lud jest jaki jest. Wszędzie.

Każdy z natchnienia ducha a duch patologi nie wykrył :)))))

)Plusem
                    > jest to, że pedofili (i przestępców) jest wśród ksieży mniej niż wsród cywili.

Mniej jest wykryć bo Krk to organizacja pokroju mafijnego rączka rączkę myje.

> Natomiast Ty i Tobie podobni zamiast zajmować się rzeczywistym problemem z pedo
                    > filami wszczynacie jakieś wojenki ideolo.

Zaczynamy od bastionu który za punkt honoru obrał sobie obronę swoich funkcjonariuszy .

I z tego powodu chyba nigdy się nie p
                    > orozumiemy, bo nam, normalnym, zależy na walce z tym przestępstewem, wam- lewus
                    > om - na robieniu dymu i najwyraźniej obronie pedofili

Wam idiotom na wafelku chowanym na obronie waszych sukienek
          • simera16 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 12.08.13, 20:35
            losiu4 napisał:

> czego? Lewusa który zazwyczaj jest pedofilem? Już nie, jestem "letni", znaczy p
            > ełnoletni.
            >
            >
            Tak, bo każdy pijak to złodziej... www.youtube.com/watch?v=WQcPlcDJhso
            • losiu4 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 16:33
              simera16 napisał:

> Tak, bo każdy pijak to złodziej.

nie każdy, ale znacząca część...

"Niemiecka partia Zieloni domagała się w początkowym okresie swej działalności w latach 80. legalizacji seksu dorosłych z nieletnimi "

i co gorsza są oni, w odróznieniu od księży, bezkarni, ot taki Cohn-Bendit na przykład...

Pozdrawiam

Losiu
              • kolter-xl Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 23:10
                losiu4 napisał:

> simera16 napisał:
                >
                > > Tak, bo każdy pijak to złodziej.
                >
                > nie każdy, ale znacząca część...
                >
                > "Niemiecka partia Zieloni domagała się w początkowym okresie swej działalności
                > w latach 80. legalizacji seksu dorosłych z nieletnimi "

No i watykan tak się w ich głos wsłuchał ze u nic wiek przyzwolenia to 12 lat .
                • losiu4 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 07:47
                  widzisz synek jak Ty potrafisz bzdury powtarzać... otóż przyjmij lewusiku do wiadomości, że:

1. Obecnie w Watykanie wiek "dostępności" jest wyższy
                  2. Był niższy, bo w całych Włoszech był niższy a w Watykanie przyjęto zasadę ze rozwiązania prawne będą brane z "cywilnych" Włoch

oczywiście w twoim poradniku pryszczatego ateisty takich niuansików oczywiście nie ma, bo skąd :)

Pozdrawiam

Losiu
                  • kolter-xl Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 08:37
                    losiu4 napisał:

> widzisz synek jak Ty potrafisz bzdury powtarzać... otóż przyjmij lewusiku do wi
                    > adomości, że:

Cipciu nie zaczynaj

> 1. Obecnie w Watykanie wiek "dostępności" jest wyższy

Kłamiesz .

> 2. Był niższy, bo w całych Włoszech był niższy a w Watykanie przyjęto zasadę ze
                    > rozwiązania prawne będą brane z "cywilnych" Włoch

Tak, ale lobby zboczeńców tą furtkę sobie do gwałtów pozostawiło
                    >
                    > oczywiście w twoim poradniku pryszczatego ateisty takich niuansików oczywiście
                    > nie ma, bo skąd :)

A mam cipuniu

www.welt.de/politik/deutschland/article7319676/Vatikan-erlaubt-Sex-mit-Kindern-ab-zwoelf-Jahren.html
      • wiosnaludzikow apropos lewactwa i pedofilii 12.08.13, 19:55
        losiu4 napisał:

> zgadza sie. Ale oni bedą "walczyc" z pedofilią wśród 5 księży na krzyż...
        www.tvn24.pl/partia-zielonych-chciala-zalegalizowac-seks-z-dziecmi,346714,s.html
      • erte2 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 15:26
        losiu4
        To w twojej parafii jest aż pięciu księży ?
        • losiu4 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 07:44
          nie. Mniej więcej tylu księży rocznie w Polsce okazuje się być pedofilami. Wliczajac w to równiez macanki z nastoletnimi pannicami.

Pozdrawiam

Losiu
          • kolter-xl Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 08:31
            losiu4 napisał:

> nie. Mniej więcej tylu księży rocznie w Polsce okazuje się być pedofilami. Wlic
            > zajac w to równiez macanki z nastoletnimi pannicami.

Każdy taki przypadek pokazuje jak załgana to sekta która na natchnienia Boga przy powołaniach się powołuje :))
      • kolter-xl Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 23:16
        losiu4 napisał:

> zgadza sie. Ale oni bedą "walczyc" z pedofilią wśród 5 księży na krzyż...

Fakt na krzyż tych bydlaków
        • losiu4 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 07:50
          fakt. Tyle że
          1. Kara smierci jest przez lewusów takich jak Ty tępiona
          2. Musiałbyś sie wziac za homosi wśród których jest nadreprezentacja pedofili, co u lewusów też jest niemile widziane

Wiec jak nic zachorujesz na schizofrenię jakąś :)

Pozdrawiam

Losiu
          • kolter-xl Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 08:41
            losiu4 napisał:

> fakt. Tyle że
            > 1. Kara smierci jest przez lewusów takich jak Ty tępiona

Łosiu ogłupiony nie tłumacz nam tu ze ty jako katolik nie rozumiesz słowa wybaczyć ,ale izolować tylko nie zabijać.Kto kata zwolni z biblijnego nie zabijaj ?? Klecha pedofil czy jego szef biskup aferzysta?

> 2. Musiałbyś sie wziac za homosi wśród których jest nadreprezentacja pedofili,
            > co u lewusów też jest niemile widziane

Opowiadali kiedyś w rydzyjku ze w sukience duchownej co trzeci chłopiec to ciotka .

> Wiec jak nic zachorujesz na schizofrenię jakąś :)

Ja nie widuje w kawałku opłatka żywego człowieka
    • sclavus Podałbyś rękę takiemu 12.08.13, 19:58
      Terlikowskiemu???
      Albo Pawłowiczównie???
      • losiu4 Re: Podałbyś rękę takiemu 12.08.13, 20:13
        nie są pedofilami jak duza czesć lewusów i rowerzystów, wiec czemu niby nie można im ręki podać?

Pozdrawiam

Losiu
        • sclavus Re: Podałbyś rękę takiemu 12.08.13, 20:24
          Pedofilami - raczej pewne, że nie są...
          Ale poyyeeebami - najwyraźniej... szczególnie Terlikoeski, który - pomijając, że się wziął za papieża - wziął się za Smerfów (może go zainspirowało podarowanie biblii niemowlęciu)
          PeeS - nie ciebie pytałem o to podawanie ręki a autora wątku...
          Ty, jestem pewien, całował byś te ręce... - bez podawania!!
        • simera16 Re: Podałbyś rękę takiemu 12.08.13, 20:37
          losiu4 napisał:

> nie są pedofilami jak duza czesć lewusów i rowerzystów, wiec czemu niby nie moż
          > na im ręki podać?
          >
          Tjaaaaaa.....www.youtube.com/watch?v=WQcPlcDJhso
          • losiu4 Re: Podałbyś rękę takiemu 14.08.13, 07:51
            nie każdy, ale np. pedofili wśród pederastów jest wyraźna nadreprezentacja, więc przesłanki są i to poważne

Pozdrawiam

Losiu
            • kolter-xl Re: Podałbyś rękę takiemu 14.08.13, 08:43
              losiu4 napisał:

> nie każdy, ale np. pedofili wśród pederastów jest wyraźna nadreprezentacja, wię
              > c przesłanki są i to poważne

No to już wiesz czemu Krk obarczony 30% reprezentacja ciotek ma z tym taki problem
      • camille_pissarro Re: Podałbyś rękę takiemu 12.08.13, 20:40
        Ależ oczywiście, że podałbym bez wahania rękę, w przeciwieństwie do tego pana Daniela Cohn-Bendita :)
        • simera16 Re: Podałbyś rękę takiemu 12.08.13, 20:41

> Ależ oczywiście, że podałbym bez wahania rękę, w przeciwieństwie do tego pana D
          > aniela Cohn-Bendita :)
          >
          Każdy ma swoje dewiację....
          • camille_pissarro Re: Podałbyś rękę takiemu 12.08.13, 20:46
            Dobra, dobra nie relatywizuj.
            • simera16 Re: Podałbyś rękę takiemu 12.08.13, 20:49

> Dobra, dobra nie relatywizuj.
              >
              A co mam robić z durnymi wpisami?
        • sclavus Re: Podałbyś rękę takiemu 12.08.13, 21:00
          Ciekawostka!
          Tak mocno wierzysz w słowa umieszczone w jego książce... niemalże, jak w boga (Terlikowskiego i aniołka jego - Pawłowiczównę) a nie wiesz, że nie został skazany za pedofilię
          Dodaj jeszcze Polańskiego a potwierdzisz to, co można wydedukować o stanie twojego umysłu (jako dodatek, do już istniejących dedukcji)
          • losiu4 Re: Podałbyś rękę takiemu 13.08.13, 16:35
            nie dosć ze lewus, nie dosć ze pedofil to sugerujesz do tego ze kłamca? Nononono... ale nie dziwne, bo... to lewus

Pozdrawiam

Losiu
            • sclavus Re: Podałbyś rękę takiemu 13.08.13, 22:11
              ... ty też jesteś lewus... - drugim sensie tego słowa... :D
              Ale przecież zdajesz sobie sprawę z tego!!
              ... a że nie chcesz tego przyznać pyblicznie, to zrozumiałe... nader zrozumiałe bo - no, bo kto by chciał?
    • mike.recz "Tak funkcjonuje każde lewactwo" zapodał kamilek 12.08.13, 20:59
      "Franz Walter i Stephan Klecha z Instytutu Badań nad Demokracją w Getyndze na zlecenie kierownictwa partii Zielonych prześwietlili historię partii pod kątem występowania tendencji pedofilskich."

"Zdaniem naukowców wpływy zwolenników skrajnej liberalizacji przepisów dotyczących seksu z dziećmi ulegają marginalizacji po roku 1985. W programie z 1987 roku Zieloni zdystansowali się od tendencji pedofilskich, podtrzymując postulat walki z dyskryminacją mniejszości seksualnych."

Chciałeś jak widać powyżej pochwalić to co nazywasz "lewactwem".

To co nazywasz "lewactwem" zdecydowanie odrzuciło to co złe, a po latach postanowiło
      się z tego rozliczyć. Świat byłby o wiele lepszy gdyby więcej partii tak potrafiło.
      • camille_pissarro Re: "Tak funkcjonuje każde lewactwo" zapodał kami 13.08.13, 10:46
        Jesteś pewien, że odrzuciło ? ! Co dziś porabia Daniel Cohn-Bendit ?
        • simera16 Re: "Tak funkcjonuje każde lewactwo" zapodał kami 13.08.13, 12:20

> Co dziś porabia Daniel Cohn-Bendit ?

>
          Śmieje się z takich jak ty...
          • camille_pissarro Re: "Tak funkcjonuje każde lewactwo" zapodał kami 13.08.13, 12:25
            Ten post jest właśnie egzemplifikacją współczesnego lewactwa.
            • simera16 Re: "Tak funkcjonuje każde lewactwo" zapodał kami 14.08.13, 09:25

> Ten post jest właśnie egzemplifikacją współczesnego lewactwa.
              >
              Czyli dzisiejsze "lewactwo" polega na ironii.... Aleś ty...mądry inaczej.
        • mike.recz Re: "Tak funkcjonuje każde lewactwo" zapodał kami 13.08.13, 17:09

Jesteś pewien, że odrzuciło ? !

Sam zacytowałeś więc nie zadawaj idiotycznych pytań.

Co dziś porabia Daniel Cohn-Bendit ?

Mieszka z żoną i dziećmi.
      • losiu4 Re: "Tak funkcjonuje każde lewactwo" zapodał kami 13.08.13, 17:15
        spoko, przyleźli nastepni. Oni bedą "edukować'

pozdrawiam

Losiu
        • mike.recz Dzięki tej edukacji Łosiu4 tak zwalczanej przez 13.08.13, 23:51
          katolickich pedofili dzieciaki rozpoznają "zły dotyk" i nie dają się wykorzystywać.

losiu4 napisał:

> spoko, przyleźli nastepni. Oni bedą "edukować'
          >
          > pozdrawiam
          >
          > Losiu
          • losiu4 Re: Dzięki tej edukacji Łosiu4 tak zwalczanej prz 14.08.13, 07:54
            dobra dobra. Bedą wprowadzać lisy do kurnika. Lewactwo ateistyczne ma chyba pedofilię we krwi, co w latach '70 jasno ukazywała. po paru skandalach siadła cicho, ale widzę ze znowu ci zboczeńcy głowę podnoszą.

Pozdrawiam

Losiu
            • kolter-xl Re: Dzięki tej edukacji Łosiu4 tak zwalczanej prz 14.08.13, 08:45
              losiu4 napisał:

> dobra dobra. Bedą wprowadzać lisy do kurnika. Lewactwo ateistyczne ma chyba ped
              > ofilię we krwi, co w latach '70 jasno ukazywała. po paru skandalach siadła cich
              > o, ale widzę ze znowu ci zboczeńcy głowę podnoszą.

Lewactwo z watykanu które dzieci 12 może bezkarnie u siebie gwałcić ?
    • man_sapiens Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 14:08
      Wiem o tym i rozumiem, że umysły proste i niekażone lubią używać haseł bez specjalnego zastanawiania się co one znaczą.
      Ale może byłbyś łaskaw napisać co to jest w twoim rozumieniu "lewactwo"? To bardzo ułatwi dyskusję, lepiej się rozmawia kiedy jest jasne o czym mowa.
      Wtedy będzie np. łatwiej podyskutować czy gospodarcze pomysły PiSu to lewactwo czy lewicowość. Czy kościelne manewry krycia pedofilów wynikają z lewactwa, z zepsucia czy z zakłamania polskiego kleru. Czy idea podporządkowania całego wymiaru sprawiedliwości ministrowi to lewactwo (bolszewizm chyba jest lewacki?), faszyzm czy zwykły totalitaryzm. Itd. itp.
      Aha, nie bardzo rozumiem dlaczego hasło niesione kiedyś przez Blumsztajna (nie wiedziałem, że jesteś z nim na ty...) kojarzy ci się z hasłem całkowitego zniesienia kontroli prawnej nad seksem - za wyjątkiem przemocy i gwałtu. Możesz to jakoś doprecyzować? (nb. podobne hasła w początku '80 podnosiła bardzo w Niemczech burżuazyjna i prawicowa FDP).
      • fe_to_dz Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 14:19
        > (bolszewizm chyba jest lewacki?)

są granice absurdu. pogardliwe słowo lewak wymyślił towarzysz Lenin.
      • camille_pissarro Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 15:47
        "umysły proste i niekażone lubią używać haseł bez specjalnego zastanawiania się co one znaczą. "

Słowa lewactwo używają też profesorowie człowieku o niezbyt szerokim horyzoncie myślowym. Skoro w XXI wieku nie jesteś sam w stanie rozszyfrować pojęcia lewactwa nie zamierzam ci w tym pomagać masz sporo narzędzi, które są pomocne by ten termin pomóc ci zgłębić :))
        To właśnie lewactwo stanowi iunctim pomiędzy deklaracjami takich przedsięwzięć jak w kwestii legalizacji pedofilii przez zielonych , czy deklaracja na plakacie niesionym przez S.Blumsztajna na paradzie równości. To dziś za rządów ( już blisko 7 letnich ) w szkole wdrażana jest lewacka indoktrynacja. PO zdewastowała szkolnictwo i zdemoralizowała młodych ludzi więcej niż komuniści i postkomuniści razem wzięci.I żeby była pełna jasność ten problem nie jest tylko widoczny nad Wisłą dotyczy on już utrwalonych i stabilnych demokracji, w Polsce nabrał impetu za rządów Platformy. To właśnie dzisiejsze szkoły nad Wisłą kształtują bezideowego młodego człowieka na lewacką modłę . To dwie panie kierujące MEN przez ostatnie 6 lat doprowadziły do tego, że w szkolnictwie kwitnie lewacka indoktrynacja oraz totalny permisywizm.
        • man_sapiens Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 22:06
          > Słowa lewactwo używają też profesorowie człowieku o niezbyt szerokim horyzoncie
          > myślowym. Skoro w XXI wieku nie jesteś sam w stanie rozszyfrować pojęcia lewac
          > twa nie zamierzam ci w tym pomagać

Nie potrafisz... Trudno, powinienem wiedzieć, że od bolszewickiego umysłu nie można zbyt wiele się spodziewać.
          • camille_pissarro Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 22:23
            Spójrz w lustro, jesteś przykładem okazałego lewusa :)
            • man_sapiens Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 09:47
              No przecież napisałem już, że nie potrafisz i że muszę to zaakceptować.
              • camille_pissarro Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 16:44
                Skoroś taki tępy to należy ci się wyjaśnienie :)) - lewactwo to ludzie o ultra lewicowych poglądach, możesz przyjechać 11 listopada tego roku do Warszawy gdy będzie obradował szczyt klimatyczny to zobaczysz ich w akcji :)
                • kolter-xl Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 17:09

> Skoroś taki tępy to należy ci się wyjaśnienie :)) - lewactwo to ludzie o ultra
                  > lewicowych poglądach, możesz przyjechać 11 listopada tego roku do Warszawy gdy
                  > będzie obradował szczyt klimatyczny to zobaczysz ich w akcji :)

Dzięki Bogu za nich ,przynajmniej ci co z portretami Adolfa paradują nie czują się bezpiecznie .
                  • camille_pissarro Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 17:22
                    Przysposabiasz się już lewusie ?
                    • kolter-xl Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 17:36

> Przysposabiasz się już lewusie ?

Wsadzę ci w tą twoja prawa dupę Adolfa w całości
                      • camille_pissarro Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 17:48
                        :) no widzisz lewaku jaki jesteś już podjarany, a przede wszystkim po stokroć głupi :)
                        • kolter-xl Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 20:11

> :) no widzisz lewaku jaki jesteś już podjarany, a przede wszystkim po stokroć głupi :)

Pamiętaj żeby portret Fuhrera nie był za duży i na długi stylu ,bo ci dupsko rozwali.No a najlepiej to wez jakąś małą szturmówkę z wizerunkiem wodza ,tak zeby ci bez wazeliny weszła najlepiej żeby to był rozmiar twojego faceta swojsko się poczujesz.
                • man_sapiens Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 17:52
                  A co to znaczy lewicowy? Bo np. PiS jest bez wątpienia skrajnie lewicowy z wyraźną nutą bolszewizmu. Ale Blumsztajn? Trochę lewicowy może on jest, ale gdzie mu do Kaczyńskiego.
                  • camille_pissarro Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 17:57
                    No tego nie mam zamiaru ci tłumaczyć, musisz się cofnąć w edukacji co najmniej do szkoły średniej :)))
    • superspec A mnie w dzieciństwie molestował ksiądz. 13.08.13, 14:17
      Też był lewakiem?

To się zdarza wszędzie i u lewicowców i prawicowców.Ten chory popęd seksualny do dzieci.
      • camille_pissarro Re: A mnie w dzieciństwie molestował ksiądz. 13.08.13, 15:17
        O.K. tylko problem w tym, ze tylko lewacy chcieli to zalegalizować i tu jest clue poruszonego problemu.
        • superspec Gdyby tylko lewacy to głosili. 13.08.13, 15:30
          Jest gorzej bo naukowcy takie brednie wygadują.:(
          www.lifesitenews.com/news/academic-conference-seeks-to-normalize-pedophilia/
          • losiu4 Re: Gdyby tylko lewacy to głosili. 13.08.13, 17:14
            czy to aby nie te same naukafffce co to wykreśliły chorobę z listy chorób za pomocą głosowania?

Pozdrawiam

Losiu
            • superspec Ci sami.:( 13.08.13, 17:32
              Niestety.:(
            • kolter-xl Re: Gdyby tylko lewacy to głosili. 13.08.13, 23:13
              losiu4 napisał:

> czy to aby nie te same naukafffce co to wykreśliły chorobę z listy chorób za po
              > mocą głosowania?

Jak nieuleczalnie chory to dać renty a jak jakas grupa zawodowa jest objęta tym wirusem w 30% to zamknąć w izolacji , w watykanie
              • losiu4 Re: Gdyby tylko lewacy to głosili. 14.08.13, 07:59
                grupa zawodowa objęta wirusem powiadasz... a co Ty na to, ze w Niemczech wylazło niejako "przy okazji" ze wsród nowozarazonych aidsem płci obojga aż 60% stanowia homosie? A przypominam ze w społeczeństwie jest ich raptem 1%...

Pozdrawiam

Losiu
        • sclavus Re: A mnie w dzieciństwie molestował ksiądz. 13.08.13, 23:45
          clou!! - znaFco... CLOU!!
          • losiu4 Re: A mnie w dzieciństwie molestował ksiądz. 14.08.13, 08:00
            widzisz fikumikusclavusiku... świat nie tylko francuskim jezykiem stoi :)

Pozdrawiam

Losiu
            • kolter-xl Re: A mnie w dzieciństwie molestował ksiądz. 14.08.13, 08:54
              losiu4 napisał:

> widzisz fikumikusclavusiku... świat nie tylko francuskim jezykiem stoi :)

To po co klękasz przed facetem w kolorowych szatkach z rozdziawiona japą na wysokości jego rozporka ?
    • fe_to_dz Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 14:25
      Kiedyś jak świat nie był tknięty ręką żadnego lewaka, burdele z dziećmi w londynie były całkowicie normalne. Podniesienie problemu pedofilii było tępione.

Kiedy to się zmieniło? Jak feministki wzięły się za kwestię pedofilii. Przeciwko papie Freudowi, który opowiadał o dziecięcym seksualizmie. Wyczyny zielonych to tylko marginalne echa rewolucji seksualnej pod którą się podłączyli widać także pedofile dzięki ideologicznemu wsparciu papki Freuda, który sam lewakiem nie był.
    • kupukucza Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 14:44
      Dlatego nigdy w życiu nie oddam głos na żadną lewicę. Mam nadzieję, że takie partie nigdy nie będą rządzić naszym krajem.

--
      markowe obuwie damskie
      • man_sapiens Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 22:04
        > Dlatego nigdy w życiu nie oddam głos na żadną lewicę.

Naprawdę nie zagłosujesz na PiS?
    • jacekm22 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 17:14
      Dla ciebie pislamisto KAZDY kto jest na lewo od narodowo-socjalistycznego PIS jest lewakiem ..... !!!!!
    • 7o7o7 Czy mógłbyś zdefiniować pojęcie lewactwo? 13.08.13, 22:10

• dr.krisk Biedny kamilek... 13.08.13, 23:11
      Lewacy go w snach gonią, łapiąc za imponderabilia :))
      Ten nasz kamilek - strasznie go lubię, naszego forumowego głuptaska....
      • sclavus Re: Biedny kamilek... 13.08.13, 23:54
        ... w "których" chowa cojones... (jeśli je ma) :D
        I to byłby clue jego impoderabiliów...! :D:D:D
    • teodor_jeske_choinski_1 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 13.08.13, 23:28
      Ciekawe czego byśmy się dowiedzieli o [url=http://www.rp.pl/artykul/28,10384
      > 12-Niemieccy-Zieloni-byli-za-legalizacja-seksu-z-dziecmi.html]naszych lewakach[
      > /url]
      ? To mi się też kojarzy z transparentem jaki niósł na Paradzie Równo
      > ści Sewek Blumsztajn "Pierd... nie rodzę "
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Ano tego, że większość naszego lewactwa.... nie jest nasza.
    • voxave Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 03:47
      Religianci spod znaku sutanny nieczego sie nie domagaja, oni to robią--uprawiają seks z dziećmi:(
      • losiu4 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 08:02
        w tym celują gó...e homosie. Także wsród ksieży, nie da sie ukryć. około połowa pedofili ma skłonności homo, a przypominam że jest ich tylko 1%

Pozdrawiam

Losiu
        • simera16 Re: Tak funkcjonuje każde lewactwo. 14.08.13, 09:27
          losiu4 napisał:

> w tym celują gó...e homosie. Także wsród ksieży, nie da sie ukryć. około połowa
          > pedofili ma skłonności homo, a przypominam że jest ich tylko 1%
          >
          Zorientowany jesteś... Żyjesz w tym środowisku (księży)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka