Dodaj do ulubionych

"Chcemy by Polak nigdy nie musiał podnosić ręki na

05.10.13, 09:03
na Polaka"- Lech Wałęsa na wiecu w stoczni.

Dlatego uważam, ze film ten powinni obejrzeć wszyscy co tych czasów nie pamiętają bo byli za młodzi, albo jeszcze ich na tym padole nie było.
Nie zaszkodziło by też aby film zobaczyli ci co wtedy tam byli i to pamiętają, ale inaczej, bo im takie dwa małe nienawistniki z Żoliborza wodę z mózgu zrobili.
Niestety im to nic już nie jest w stanie pomóc, bo zidiocieli od dwóch wybuchów, które ponoć miały miejsce w 2010 roku, ale spróbować nie zaszkodzi.
Moze takie Guzikiewicze, Guzioły czy Dudy wezma na wstrzymanie i się opamiętają?
Bo temu z Żoliborza to już nic i nikt nie jest w stanie pomóc.
Obserwuj wątek
    • akcja_grzyby Re: "Chcemy by Polak nigdy nie musiał podnosić rę 05.10.13, 09:14
      A ręka roszczeniowo podniesiona po wynagrodzenie zostanie odrąbana.
      • gtxl Re: "Chcemy by Polak nigdy nie musiał podnosić rę 05.10.13, 09:17
        akcja_grzyby napisał:

> A ręka roszczeniowo podniesiona po wynagrodzenie zostanie odrąbana.

Pomyśleć co by było jakby wtedy ludzie nie dostali wynagrodzenia za pracę.
        Obawiam,że Jaruzelski musiałby sięgnąć po pomoc sojusznika,bo nasza armia by nie wystarczyła.

• zapijaczony_ryj Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja robisz 05.10.13, 09:22
        akcja_grzyby napisał:

> A ręka roszczeniowo podniesiona po wynagrodzenie zostanie odrąbana.

nawiązując do incydentu pracownika z bandziorem, który go zatrudniał!!!
        Polska naprawdę iest inna niz wy z PiS_dogłowiem widzicie podpuszczani przez małego głupka i przez swoje czarne okulary
        • akcja_grzyby Re: Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja ro 05.10.13, 09:27
          no ale jednak pracownikowi odrąbano ręke, a nie pracodawcy odrąbano głowe, a o roszczeniowości polaków czytam codziennie.

polska jest taka, że jak pisze Kapuściński pod bramę poszły robotnicę protestować, że ich szef cham. Święto wyprostowanych pleców i podniesionych głów. A dziś czytamy, że jak mobing to gazeta doradza zwolnienie się, wygra się życie.
          • zapijaczony_ryj Re: Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja ro 05.10.13, 09:54
            akcja_grzyby napisał:

> no ale jednak pracownikowi odrąbano ręke, a nie pracodawcy odrąbano głowe, a o
            > roszczeniowości polaków czytam codziennie.
            >
            > polska jest taka, że jak pisze Kapuściński pod bramę poszły robotnicę protestow
            > ać, że ich szef cham. Święto wyprostowanych pleców i podniesionych głów. A dziś
            > czytamy, że jak mobing to gazeta doradza zwolnienie się, wygra się życie.

Idż lepiej "polaku" na te grzyby
            • akcja_grzyby Re: Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja ro 05.10.13, 10:08
              a ty tajny współpracowniku gdzie pójdziesz? zapijesz ryja i znów pojedziesz w trasę
              • zapijaczony_ryj ? 05.10.13, 10:17
                akcja_grzyby napisał:

> a ty tajny współpracowniku gdzie pójdziesz? zapijesz ryja i znów pojedziesz w t
                > rasę
                • akcja_grzyby Re: ? 05.10.13, 10:26
                  jak ktoś powiedział strzeliłeś sobie ryjy w racicę. jak chcesz wszystkich obrażać to trzymaj się przynajmniej reguły trola i nie ujawniaj o tym jak odzyskujesz prawo jazdy po zapiciu.
                  • zapijaczony_ryj Re: ? 05.10.13, 10:39
                    akcja_grzyby napisał:

> jak ktoś powiedział strzeliłeś sobie ryjy w racicę. jak chcesz wszystkich obraż
                    > ać to trzymaj się przynajmniej reguły trola i nie ujawniaj o tym jak odzyskujes
                    > z prawo jazdy po zapiciu.
                    Co to znaczy po zapiciu? Przecież jak bym się zapił to nigdzie bym nie pojechał, ja byłem tylko podcięty...

Ja nie wzoruje się na zakłamanych Kaczyńskich, co to nawet w kwestii wieku pierwszej damy kłamali o 8 lat ja odmładzajac, a jak sprawa się rypła to nawet nikt za to Polaków nie przeprosił. Ja staram się być uczciwym i nie kłamać, dlatego opisałem ten drobny epizod z mojego zycia tak jak miał on miejsce. Opisałem choć wiedziałe, ze wy z PiS_dogłowiem będziecie się tym zywić i manipulować dopisujac swoje insynuacje.
                    Jak bym był taki jak wasz kurdupel, to bym to opisał jako incydent z zycia Wałesy, a nie mojego
                    • dorlor Re: ? 05.10.13, 10:42
                      ale nigdy żaden Kaczyński nie jeździł po pijaku tak jak ty pijacki przestepco, nie dość że jesteś pijakim , przestepcą to i jeszcze kapusiem i bezmózgim wieprzem. Kiedy znowu puijany bedziesz próbował kogoś zabić na drodze?
                      • zapijaczony_ryj Re: ? 05.10.13, 10:58
                        dorlor napisał(a):

> ale nigdy żaden Kaczyński nie jeździł po pijaku tak jak ty pijacki przestepco,
                        > nie dość że jesteś pijakim , przestepcą to i jeszcze kapusiem i bezmózgim wiep
                        > rzem. Kiedy znowu puijany bedziesz próbował kogoś zabić na drodze?

Nie jeździł po ulicach bo za głupi na prawo jazy jest, za to jeździł kładami po wydmach w Juracie!!!
                        A niby kogo, gdzie i kiedy zakapowałem, moze obżerając się UBeckimi pączkami z marmoladą?
                        • dorlor Re: ? 05.10.13, 11:20
                          Może i jest za głupi na prawo jazdy kłamco, ty jesteś tak madry że jeździłes pijany po ulicach Warszawy drogowy przestępco. Jesteś kłamcą , parę miesiecy temu pisałeś że nie pijesz wódy, później napisałeś że żresz ziemniaki , pijesz kwaśne mleko a to co zostaje ci z emerytury to starcza na flaszke z kumplami, teraz okazuje się że juz kilkadziesiąt lat temu jeździłeś pijany. Manipulujesz że "podciety" ( a co to za nowy twór?)

W Polsce prawo o ruchu drogowym zabrania kierowania pojazdem, prowadzenia kolumny pieszych, jazdy wierzchem osobie w stanie nietrzeźwości, w stanie po spożyciu alkoholu, lub środka działającego podobnie do alkoholu. (art. 14 Ustawy z dn. 20.06.1997 roku, Dz. U. 1997.98.602)

Ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi, z dn. 26.10.1982 r. definiuje
                          stan po użyciu alkoholu, pomiędzy 0,2 i 0,5‰,
                          nietrzeźwość powyżej 0,5‰.
                          Jazda w stanie nietrzeźwości jest przestępstwem.
                          Musiałeś być dobrze naprany że zabrali ci prawo jazdy, później poszedłeś do jakiegoś trepa aby załatwił ci zwrot prawka , zrobiłeś to dla własnej wygody i tylko po to abyś dalej mógł wozic dupę bo raczej "syrenka " nie nadawała sie jako samochód do przewożenia materiałów i narzędzi budowlanych. Przyznaj sie drogowy przestępco ile razy w poczuciu bezkarności próbowałeś kogoś zabić jeżdżąc pijany? Robisz tak do dziś? Chyba już nie "skarpetą" bo czasy sie zmieniły i z premii wypłacanych przez uboli kupiłes lepsze auto.
                          • zapijaczony_ryj A z cibie to taki swietoszek jak ksiądz, któremu 05.10.13, 11:46
                            dorlor napisał(a):

> Może i jest za głupi na prawo jazdy kłamco, ty jesteś tak madry że jeździłes pi
                            > jany po ulicach Warszawy drogowy przestępco. Jesteś kłamcą , parę miesiecy temu
                            > pisałeś że nie pijesz wódy,

Nie prawda,znaczy kłamstwo i manipulacja. pisałem ze skad wiesz, czy w ogóle piję

później napisałeś że żresz ziemniaki , pijesz kwaś
                            > ne mleko-też kłamstwo i manipulacja, zre to swinia ja lubie jesć młode ziemniaczki z zsiadłym mlekiem- jak większość Polakówco nie tylko schabowe uznaja, lubię też szczaw i szpinak i co z tego?

a to co zostaje ci z emerytury to starcza na flaszke z kumplami-też kłamstwo i manipuklacja w stylu NI, Hofmana i płaszczaka. Napisałem, ze czasem i na flaszkę starczy.

, teraz
                            > okazuje się że juz kilkadziesiąt lat temu jeździłeś pijany. Manipulujesz że "
                            > podciety" ( a co to za nowy twór?) Przyznaj sie drogo
                            > wy przestępco ile razy w poczuciu bezkarności próbowałeś kogoś zabić jeżdżąc pi
                            > jany? Robisz tak do dziś? Chyba już nie "skarpetą" bo czasy sie zmieniły i z pr
                            > emii wypłacanych przez uboli kupiłes lepsze auto.
                            Kilkadziesięt lat temu co najmiej w poniedziałki to co drugi by się załapał na alkomat jak by takowe były.
                            Kilkadziesiat lat temu to o owszem piłem, jak to w budownictwie bywało, ale jak sie zdarzyły jakieś imeniny w ciągu dnia to nas słuzbiowy kierowca rozwoził do domów samochodem, któregoś z nas.

Teraz nie piję przed 18 stą i nie jeżdzę po pijaku, ani nawet podcięty, ani wczorajszy. Jak kazdy normalny człowiek mam niezły alkomat !

Od 65 lat za kółkiem bez wypadku -jak osiagniesz taki wynik to pogadamy.
                            I nigdy ani jednego punktu karnego!!!
                            >
                            • dorlor Re: A z cibie to taki swietoszek jak ksiądz, któr 05.10.13, 11:53
                              od 65lat za kółkiem....sądzę więc że masz teraz około 80 lat, a może nawet więcej...w stanie wojennym miałeś więc około 50ciu, więc twojej głupoty i podpisywania kwitów in blanco nie można tłumaczyć młodym wiekiem, tylko brakiem rozumu, godności i przyzwoitości. Co do twoich punktów i braku mandatów to wcale sie nie dziwię. Ubeckie kapusie były bezkarne, a po 89 roku pewnie dawałes łapówki drogowy przestępco.
                              • gtxl Re: A z cibie to taki swietoszek jak ksiądz, któr 05.10.13, 11:55
                                Co do twoich punktów i braku mandatów to wcale sie nie dziwię. Ubeckie kapusie były bezkarne, a po 89 roku pewnie dawałes łapówki drogowy przestępco.

Po 1989 roku był już za stary żeby jeździć.
                                • dorlor Re: A z cibie to taki swietoszek jak ksiądz, któr 05.10.13, 12:02
                                  za bardzo trzęsły mu sie ręce i na odwagę zawsze przed jazdą musiał walnąć symboliczne 500gram
                              • zapijaczony_ryj Re: A z cibie to taki swietoszek jak ksiądz, któr 05.10.13, 14:46
                                dorlor napisał(a):

> od 65lat za kółkiem...

pomyłka -od 65 roku za kółkiem, czyli 46 lat winno być
                                .sądzę więc że masz teraz około 80 lat, a może nawet więc
                                > ej...w stanie wojennym miałeś więc około 50ciu, więc twojej głupoty i podpisywa
                                > nia kwitów in blanco nie można tłumaczyć młodym wiekiem, tylko brakiem rozumu,
                                > godności i przyzwoitości. Co do twoich punktów i braku mandatów to wcale sie ni
                                > e dziwię. Ubeckie kapusie były bezkarne, a po 89 roku pewnie dawałes łapówki dr
                                > ogowy przestępco.
                            • dorlor Re: A z cibie to taki swietoszek jak ksiądz, któr 05.10.13, 12:05
                              przestępca drogowy...ryj napisał:
                              "też nigdy sie nie zdarzyło jechac będąc podciętym "

więc za co zabrali ci prawo jazdy? Patoliogiczny kłamca z Ciebie, wóda wyżarła ci mózg.
                              • zapijaczony_ryj Re: A z cibie to taki swietoszek jak ksiądz, któr 05.10.13, 14:49
                                dorlor napisał(a):

> przestępca drogowy...ryj napisał:
                                > "też nigdy sie nie zdarzyło ci się jechac będąc podciętym "
                                >
                                > więc za co zabrali ci prawo jazdy? Patoliogiczny kłamca z Ciebie, wóda wyżarł
                                > a ci mózg.

manipulacja, było:

Wiem, ze jazda po kielichu nie jest powodem do dumy, ale znajdź mnie takiego, któremu się to nie przytrafiło.
                    • akcja_grzyby Re: ? 05.10.13, 10:45
                      ja się nie potrzebuje niczym żywić, ale czemu mam nie szepnąć słówka, agencie śpiochu, jeśli słyszę epitety?
                      • zapijaczony_ryj Re: ? 05.10.13, 10:59
                        akcja_grzyby napisał:

> ja się nie potrzebuje niczym żywić, ale czemu mam nie szepnąć słówka, agencie ś
                        > piochu, jeśli słyszę epitety?

Układ, agent śpioch...nie daliście rade i nigdy nie dacie, bo jesteście chorzy jak PST i Macierewicz
        • gtxl Re: Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja ro 05.10.13, 09:27
          zapijaczony_ryj napisał:

> akcja_grzyby napisał:
          >
          > > A ręka roszczeniowo podniesiona po wynagrodzenie zostanie odrąbana.
          >
          > nawiązując do incydentu pracownika z bandziorem, który go zatrudniał!!!
          > Polska naprawdę iest inna niz wy z PiS_dogłowiem widzicie podpuszczani przez ma
          > łego głupka i przez swoje czarne okulary

Okulary różowe też ci wtedy dali jak podpisywałeś kwity?

• akcja_grzyby Re: Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja ro 05.10.13, 09:33
            pół litra w syrence i mnkiesz jak młody bóg , a jak z boku szybkę uchylisz to i zaczeskę wiatr rozpościera. what a wonderful world
            • zapijaczony_ryj Widzę, ze znasz zycie z autopsjii 05.10.13, 10:40
              akcja_grzyby napisał:

> pół litra w syrence i mnkiesz jak młody bóg , a jak z boku szybkę uchylisz to i
              > zaczeskę wiatr rozpościera. what a wonderful world
              • akcja_grzyby Re: Widzę, ze znasz zycie z autopsjii 05.10.13, 10:49
                oglądałem bruneta wieczorową porą i się wczułem
                • zapijaczony_ryj Re: Widzę, ze znasz zycie z autopsjii 05.10.13, 10:54
                  akcja_grzyby napisał:

> oglądałem bruneta wieczorową porą i się wczułem

znaczy byłem lepszy od Barei?
          • zapijaczony_ryj Re: Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja ro 05.10.13, 10:27
            gtxl napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
            >
            > > akcja_grzyby napisał:
            > >
            > > > A ręka roszczeniowo podniesiona po wynagrodzenie zostanie odrąbana.
            > >
            > > nawiązując do incydentu pracownika z bandziorem, który go zatrudniał!!!
            > > Polska naprawdę iest inna niz wy z PiS_dogłowiem widzicie podpuszczani pr
            > zez ma
            > > łego głupka i przez swoje czarne okulary
            >
            >
            > Okulary różowe też ci wtedy dali jak podpisywałeś kwity?
            >

Kiedy niby podpisywałem kwity?
            Manipulancie!
            • gtxl Re: Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja ro 05.10.13, 10:29
              Kiedy niby podpisywałem kwity?
              Manipulancie!

forum.gazeta.pl/forum/w,28,147237063,147237063,Jak_zostalem_agentem_SB_.html
              • zapijaczony_ryj Dlaczego wy z piS_dogłowiem macie problemy ze 05.10.13, 10:49
                gtxl napisał:

> Kiedy niby podpisywałem kwity?
                > Manipulancie!
                >
                > forum.gazeta.pl/forum/w,28,147237063,147237063,Jak_zostalem_agentem_SB_.html

zrozumieniem prostego tekstu. Piszę niby po polsku, niby czarno na białym, ze złożyłem podpis na CZYSTEJ kartce papieru, a wy już tak jakiś kwit widzicie, niczym NI "układ".
                Przeczytaj prodszę jeszcze kilka razy to moze zrozumiesz, a jak nie to nic ci na to nie poradzę, ze dla ciebie czarne jest białe, a białe jest czarne,
                Towasz PiSI ptroblem i waszego PST
                • akcja_grzyby Re: Dlaczego wy z piS_dogłowiem macie problemy ze 05.10.13, 10:53
                  haha, jak ktoś prosi o podpis i coś daje to się to nie nazywa kwit. haha
                  • zapijaczony_ryj Re: Dlaczego wy z piS_dogłowiem macie problemy ze 05.10.13, 11:02
                    akcja_grzyby napisał:

> haha, jak ktoś prosi o podpis i coś daje to się to nie nazywa kwit. haha

Nie, bo czysta kartka papieru z podpisem nie jest kwitem. Kwitem moze być jak ktoś na niej coś dopisze, tak ze ja nie podpisywałem zadnego kwitu...hahahaha
                    i basta!
                    • akcja_grzyby Re: Dlaczego wy z piS_dogłowiem macie problemy ze 05.10.13, 11:10
                      podpisywałeś kwit potencjalny. kwit z wieloma możliwościami. czy wiesz co esbe robi takim kwitem? Otwiera oczy niedowiarkom. Patrzcie to nasz czlowiek i to nie jest jego ostatnie slowo, zawsze cos mozemy dopisac!
                    • gtxl Re: Dlaczego wy z piS_dogłowiem macie problemy ze 05.10.13, 11:19
                      zapijaczony_ryj napisał:

> akcja_grzyby napisał:
                      >
                      > > haha, jak ktoś prosi o podpis i coś daje to się to nie nazywa kwit. haha
                      >
                      > Nie, bo czysta kartka papieru z podpisem nie jest kwitem. Kwitem moze być jak k
                      > toś na niej coś dopisze, tak ze ja nie podpisywałem zadnego kwitu...hahahaha
                      > i basta!

To jakim cudem znalazłeś się na liście TW?
                      Prowadzący wiedział,że nie potrafisz i tak nic zrozumieć i podsunął ci czystą kartkę papieru?
                      Ty kierownik budowy taki durny byłeś,żeby czystą kartkę podpisywać?
                      Idź pod budkę z piwem i tam sprzedaj ten bajer,zobaczysz jak kumple zareagują.

• zapijaczony_ryj Re: Dlaczego wy z piS_dogłowiem macie problemy ze 05.10.13, 11:48
                        gtxl napisał:
                        >
                        >
                        > To jakim cudem znalazłeś się na liście TW?
                        > Prowadzący wiedział,że nie potrafisz i tak nic zrozumieć i podsunął ci czystą k
                        > artkę papieru?
                        > Ty kierownik budowy taki durny byłeś,żeby czystą kartkę podpisywać?
                        > Idź pod budkę z piwem i tam sprzedaj ten bajer,zobaczysz jak kumple zareagują.

Nie interesuje mnie opinia twoich kumpli
                        >
                        • gtxl Re: Dlaczego wy z piS_dogłowiem macie problemy ze 05.10.13, 11:54

Nie interesuje mnie opinia twoich kumpli

Twoi kumple,twoi panie zapijaczony (ale nigdy przed 18-tą)
                • gtxl Re: Dlaczego wy z piS_dogłowiem macie problemy ze 05.10.13, 11:15
                  Przeczytaj prodszę jeszcze kilka razy to moze zrozumiesz, a jak nie to nic ci na to nie poradzę, ze dla ciebie czarne jest białe, a białe jest czarne,
                  Towasz PiSI ptroblem i waszego PST

Taki durny to nie jesteś żeby napisać na forum oficjalnie,że na kartce papieru było coś jednak napisane.
                  Ale rżniesz głupa jak mawiał klasyk.
                  Wszystko ci się kojarzy z PiSem?
                  Biednyś ty,biednyś.

• akcja_grzyby Re: Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja ro 05.10.13, 10:31
              Dałeś po prostu autograf pułkownikowi SB, za to że taki dobry i oddał ci prawo jazdy. Tak bliżej prawdy?
              • dorlor Re: Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja ro 05.10.13, 10:44
                hehe dobra, dał autograf pułkownikowi... pułkownik zbierał autografy od naebanych mistrzów kierownicy w "syrenkach"
                • akcja_grzyby Re: Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja ro 05.10.13, 10:47
                  jaki kraj taki easy rider
                • zapijaczony_ryj Re: Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja ro 05.10.13, 11:10
                  dorlor napisał(a):

> hehe dobra, dał autograf pułkownikowi... pułkownik zbierał autografy od naebany
                  > ch mistrzów kierownicy w "syrenkach"

wolałbyś, żeby mnie paczkami częstował, a ja zebym mu opowiadał?
                  • dorlor Re: Ja zakładam poważny wątek, a ty sobie jaja ro 05.10.13, 11:26
                    Wystarczy że zaprosił cie na obiad i co jakiś czas podobnie jak BolWał wygrywałeś w SBlotka.
                    • zapijaczony_ryj Jaki tam obiad tylko pączkami z marmoladOM częstow 05.10.13, 11:50
                      dorlor napisał(a):

> Wystarczy że zaprosił cie na obiad i co jakiś czas podobnie jak BolWał wygrywał
                      > eś w SBlotka.

• zapijaczony_ryj Pokaż takiego, któremu sie to nie przytrafiło 05.10.13, 11:07
                akcja_grzyby napisał:

> Dałeś po prostu autograf pułkownikowi SB, za to że taki dobry i oddał ci prawo
                > jazdy. Tak bliżej prawdy?

Tak, temu nie zaprzeczam, nie zaprzeczam też, ze gdyby mnie kazał coś podpisać to też pewnie i bym podpisał, ale nic poza czystą kartka nie podpisywałem.
                Wiem, ze jazda po kielichu nie jest powodem do dumy, ale znajdź mnie takiego, któremu się to nie przytrafiło.
                Szczególnie za komuny jak nie było alkomatów, a w poniedziałek trzeba było jechać do pracy.
                To jest tak jak z właścicielami jamników, zaden się nie przyznaje, ze pies spi w łóżku...
                • dorlor Re: Pokaż takiego, któremu sie to nie przytrafiło 05.10.13, 11:31

Wiem, ze jazda po kielichu nie jest powodem do dumy, ale znajdź mnie takiego, k
                  > tóremu się to nie przytrafiło."
                  Już znalzałem...ja... nigdy nie wsiadłem za kierownicę nawet po małym piwie ( i nie wsiądę) , nigdy nie zapłaciłem za wykroczenie drogowe mandatu, jeżdżę autem 16 lat. Wiekszość moich znajomych nigdy nie wsiadła jak ty to nazywasz podcięta do auta. Nikt kto ma szacunek do innych ludzi nie prowadzi auta po pijaku. Tak robi tylko swołocz o kacapskiej mentalności.
                  • zapijaczony_ryj Tak i nigdy nie waliłes konia, dodaj, a wszyscy ci 05.10.13, 14:51
                    dorlor napisał(a):

>
                    > Wiem, ze jazda po kielichu nie jest powodem do dumy, ale znajdź mnie takiego, k
                    > > tóremu się to nie przytrafiło."
                    > Już znalzałem...ja... nigdy nie wsiadłem za kierownicę nawet po małym piwie ( i
                    > nie wsiądę) , nigdy nie zapłaciłem za wykroczenie drogowe mandatu, jeżdżę aute
                    > m 16 lat. Wiekszość moich znajomych nigdy nie wsiadła jak ty to nazywasz podci
                    > ęta do auta. Nikt kto ma szacunek do innych ludzi nie prowadzi auta po pijaku.
                    > Tak robi tylko swołocz o kacapskiej mentalności.

uwierzymy swietoszku
                    • dorlor Re: Tak i nigdy nie waliłes konia, dodaj, a wszys 05.10.13, 20:39
                      Do niczego pijaku twoja wiara nie jest mi potrzebna, jesteś kłamcą, przestępcą drogowym, głupkiem i kapusiem, o tym wszystkim sam napisałeś i są świadkowie.
                      • zapijaczony_ryj Re: Tak i nigdy nie waliłes konia, dodaj, a wszys 06.10.13, 09:51
                        dorlor napisał(a):

> Do niczego pijaku twoja wiara nie jest mi potrzebna, jesteś kłamcą, przestępcą
                        > drogowym, głupkiem i kapusiem, o tym wszystkim sam napisałeś i są świadkowie.

To jak z tym koniem było, waliłeś, czy nie, o przepraszam, ty pewnie nawet nie próbowałeś walić!
        • wasilko Incydent? Jaja sobie Ryju robisz? 05.10.13, 09:42
          W Polsce funkcjonują w najlepsze obozy pracy niewolniczej, o których Platforma i Pan Premier nawet nie chcą słyszeć. Wyzyskiwani tam nieszczęśnicy mogą liczyć tylko na odruch serca wyłącznie okolicznych mieszkańców i wolontariuszy.
          Między innymi:

www.goldenline.pl/forum/1345796/w-polsce-jest-praca-dokladnie-oboz-pracy-wspolczesne-niewolnictwo-w-polsce-pensja-glodowapracuj-chocbys/
          www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/oboz-pracy-w-gospodarstwie-pod-siedlcami-panie-uciekaj-poki-masz-na-bilet,332546.html
    • wiosnaludzikow Re: "Chcemy by Polak nigdy nie musiał podnosić rę 05.10.13, 09:18
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

> na Polaka"- Lech Wałęsa na wiecu w stoczni.
      >
      > Dlatego uważam, ze film ten powinni obejrzeć wszyscy co tych czasów nie pamięta
      > ją bo byli za młodzi, albo jeszcze ich na tym padole nie było.
      > Nie zaszkodziło by też aby film zobaczyli ci co wtedy tam byli i to pamiętają,
      > ale inaczej, bo im takie dwa małe nienawistniki z Żoliborza wodę z mózgu zrobil
      > i.
      > Niestety im to nic już nie jest w stanie pomóc, bo zidiocieli od dwóch wybuchów
      > , które ponoć miały miejsce w 2010 roku, ale spróbować nie zaszkodzi.
      > Moze takie Guzikiewicze, Guzioły czy Dudy wezma na wstrzymanie i się opamiętają
      > ?
      > Bo temu z Żoliborza to już nic i nikt nie jest w stanie pomóc.
      Nienawiść , frustracje.
      Idę we wtorek w większej grupie z moimi koleżankami i kolegami z tamtych czasów. Wtedy i teraz większość z nas ma swoje zdanie bez Żoliborza, bez Trójmiasta, bez nienawiści jak Ty na forum a Niesiołowski w realu.
      Wtedy się wypowiem.
      Byłeś na filmie o Annie Walentynowicz ?
      • zapijaczony_ryj To masz co miesiąc pod pałacem 05.10.13, 09:26
        wiosnaludzikow napisał:
        > Nienawiść , frustracje.
        • wiosnaludzikow Re: To masz co miesiąc pod pałacem 05.10.13, 09:28
          zapijaczony_ryj napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
          > > Nienawiść , frustracje.
          Też.
          U Ciebie prawie codziennie też.
          Tylko w innych koszulkach występujecie i z innych powodów.
    • zuzkazuzka111 Wałęsa: "Sam bym spałował Dudę" 05.10.13, 09:32
      "Wałęsa: gdybym był Tuskiem kazałbym pałować Solidarność."

Niech ten prymityw się już zamknie i nic nie mówi.

www.wprost.pl/ar/322561/Walesa-gdybym-byl-Tuskiem-kazalbym-palowac-Solidarnosc-Sam-bym-spalowal-Dude/
      • wiosnaludzikow Re: Wałęsa: "Sam bym spałował Dudę" 05.10.13, 09:38
        zuzkazuzka111 napisała:

> "Wałęsa: gdybym był Tuskiem kazałbym pałować Solidarność."
        >
        > Niech ten prymityw się już zamknie i nic nie mówi.
        Wałęsa udowodnił, że Orwell doskonale opisał takie zjawiska w Animals Farm
        • zuzkazuzka111 Re: Wałęsa: "Sam bym spałował Dudę" 05.10.13, 10:24

> Wałęsa udowodnił, że Orwell doskonale opisał takie zjawiska w Animals Farm

Właśnie.
        • zapijaczony_ryj Re: Wałęsa: "Sam bym spałował Dudę" 06.10.13, 09:52
          wiosnaludzikow napisał:

> zuzkazuzka111 napisała:
          >
          > > "Wałęsa: gdybym był Tuskiem kazałbym pałować Solidarność."
          > >
          > > Niech ten prymityw się już zamknie i nic nie mówi.
          > Wałęsa udowodnił, że Orwell doskonale opisał takie zjawiska w Animals Farm

Jaką \Solidarność, to już nie Solidarność, to zbrojne ramię PiS i zadymiarze
    • dorlor Re: "Chcemy by Polak nigdy nie musiał podnosić rę 05.10.13, 09:43
      "Gdybym był na miejscu premiera Tuska, dałbym polecenie, by spałować działaczy Solidarności, z przewodniczącym na czele - powiedział w Radiu Zet Lech Wałęsa (69 l.), komentując piątkową blokadę Sejmu przez związkowców."
      BolWał znowu sie opił albo ma pomroczność jasną.
    • dorlor Re: "Chcemy by Polak nigdy nie musiał podnosić rę 05.10.13, 09:47
      niepoprawni.pl/files/images/bendem33_0.preview.png
    • giulia123 Re: "Chcemy by Polak nigdy nie musiał podnosić rę 05.10.13, 09:51
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

> na Polaka"- Lech Wałęsa na wiecu w stoczni.
      >
      > Dlatego uważam, ze film ten powinni obejrzeć wszyscy co tych czasów nie pamięta
      > ją bo byli za młodzi, albo jeszcze ich na tym padole nie było.
      > Nie zaszkodziło by też aby film zobaczyli ci co wtedy tam byli i to pamiętają,
      > ale inaczej, bo im takie dwa małe nienawistniki z Żoliborza wodę z mózgu zrobil
      > i.
      > Niestety im to nic już nie jest w stanie pomóc, bo zidiocieli od dwóch wybuchów
      > , które ponoć miały miejsce w 2010 roku, ale spróbować nie zaszkodzi.
      > Moze takie Guzikiewicze, Guzioły czy Dudy wezma na wstrzymanie i się opamiętają
      > ?
      > Bo temu z Żoliborza to już nic i nikt nie jest w stanie pomóc.

Komu ty mydlisz oczy?
      To było dawno temu.
      Niedawno Bolek kazał Tuskowi pałować robotników.
    • akcja_grzyby Czy woził Waltera dżipem w Babimoście? 05.10.13, 12:09
      65 lat za kółkiem
      • dorlor Re: Czy woził Waltera dżipem w Babimoście? 05.10.13, 12:18
        www.wiocha.pl/413254,Dziadek-Tuska
        na pierwszym planie zapijaczony..jeszcze wtedy trzeźwy.
      • dorlor Re: Czy woził Waltera dżipem w Babimoście? 05.10.13, 12:26
        a to zdjęcia z ostatnich dni...ryj po spotkaniu z kumplami
        republika.pl/blog_nx_1283890/2646785/tr/pijak.jpg
        • wasilko Za zakrętem stali, rower mu zabrali 05.10.13, 12:34
          profesorekml.wrzuta.pl/audio/7D7jXFKmEFA/andrzej_rosiewicz_-_chlopcy_radarowcy
    • mila2712 Re: "Chcemy by Polak nigdy nie musiał podnosić rę 05.10.13, 14:51
      To chyba nierealne.

Kto z forumowiczów oglądał Czarny czwartek. Janek Wiśniewski padł ?
    • zbysio45 Mozesz pouczac swoich Lemingow z PO a nie nas 05.10.13, 15:03
      ktorzy brali udział w Solidarnosci w walce o nową Polske.
      Teraz ogarnia mnie obrzydzenie jak słysze i czytam co wygaduje ten miljoner bufon Wałęsa i premier Tusk to mam chęc aby wszystko rozpocząc od NOWA .
      Na ten kłamliwy film lizusa Wajdy w czasie gdy jest przez PLATFUSOW LIKWIDOWANA ostatnia stocznia budujaca statki w Polsce, NIE PÓJDE I BEDE NAMAWIAŁ INNYCH ABY ZBOJKOTOWALI TEN FILM.
      • zapijaczony_ryj Re: Mozesz pouczac swoich Lemingow z PO a nie nas 06.10.13, 10:11
        zbysio45 napisał:

> ktorzy brali udział w Solidarnosci w walce o nową Polske.

Łżesz jak twój przykurcz, jego tam wtedy nie było, był pod mamusina spódnicą:
        www.youtube.com/watch?v=IX659Hs4RAI
        NIE PÓJDE I BEDE NAMAWIAŁ INNYCH
        > ABY ZBOJKOTOWALI TEN FILM.
        Lemingi maja sie bardzo dobrze, bo przed ich partia trzecia kadencja, a was z PiS_dogłowiem nawet nie usiłuję pouczać, bo wy nawiedzę jestescie odporni tak jak i Macierewicz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka