z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j 20.10.13, 10:08 Nareszcie i tak niewydolne sądy przestana się pie_rdołami zajmować: www.tvn24.pl/pijany-rowerzysta-odpowie-za-wykroczenie-a-nie-przestepstwo-prezydent-podpisal-zmiane-prawa,364350,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 10:13 Nie dla prezydenta. On tylko podpis pod ta zmiana złożył. Odpowiedz Link Zgłoś
z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 10:22 pies_na_czarnych napisała: > Nie dla prezydenta. On tylko podpis pod ta zmiana złożył. > > Weciak by zawetował! Odpowiedz Link Zgłoś
zayka Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 10:34 cenniejszym byłoby zainteresowanie się jego stanem zdrowia w związku z posiadaniem przez niego prawa jazdy i odebraniem mu tego prawa Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 18:50 zayka napisała: > cenniejszym byłoby zainteresowanie się jego stanem zdrowia w związku z posiadan > iem przez niego prawa jazdy i odebraniem mu tego prawa Nie tak cennym jak zabranie pozwolenia na broń temu psychopacie, co chce podpalić Polskę: macdac.blox.pl/resource/kaczynskizetka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 10:41 Pijacki przestepco , ty raczej powinienes unikac tematów zwiazanych z jeżdżeniem po alkoholu, sam masz sporo za pazurami i lepiej nie wypowiadaj sie w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 18:55 znowu podsuna mu biala kartke papieru zeby podpisal sie , kompletny idiot ! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:06 a74-7 napisał: > znowu podsuna mu biala kartke papieru zeby podpisal sie , kompletny idiot ! > :-D Giorzej gdyby mnie dali słuchawkę, albo wskażnik jak Naczelnemu idiocie, to dopiero by był ubaw! A ak na marginesie, to były wtedy inne kartki papieru niz białe? KOmpletny idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:09 Strzez sie kartek pijaczku :-) Bez wzgledu na ich kolor . No i jazdy po pijaku :-D A najbardziej strzez sie takiej postawy - bo ja reprezentujesz na tym forum : www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40 Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:12 dla pijackiego przestępcy to tylko.... zółte papiery Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 tylko.... zółte papiery 20.10.13, 19:15 To te Macierewicza zaczynają już w pomarańcz wpadać... Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: tylko.... zółte papiery 20.10.13, 19:18 Twoje simera juz brazikiem strasza . .. zmien majteczki na lewa strone Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: tylko.... zółte papiery 20.10.13, 19:43 a74-7 napisał: > Twoje simera juz brazikiem strasza . .. zmien majteczki na lewa strone Zmiana gaci na lewa strona to domena PST, zamiast prania! Tak ja i wiazanie sznurówek! Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: tylko.... zółte papiery 20.10.13, 20:14 a74-7 napisał: > Twoje simera juz brazikiem strasza . .. zmien majteczki na lewa strone > Nie, bo dziewczyny lubią brąz... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: tylko.... zółte papiery 20.10.13, 20:31 tak, tak darling ,twoje dziewczyny na pewno; tylko pamietaj zeby zakladac je brazowym do tylu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: tylko.... zółte papiery 20.10.13, 20:34 a74-7 napisał: > tak, tak darling ,twoje dziewczyny na pewno; > tylko pamietaj zeby zakladac je brazowym do tylu :-) > Pamiętam, ale dziękuję za troskę! Ogromne doświadczenie w tym temacie przez ciebie przemawia! Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: tylko.... zółte papiery 20.10.13, 20:43 no wiesz , po tych trzydziestu paru latach dopiero ucze wiele sie na tym forum z wpisow wielbicieli GW i poznaje jakie ludziska majoM zwyczaje w Ojczyznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: tylko.... zółte papiery 20.10.13, 20:45 a74-7 napisał: > no wiesz , po tych trzydziestu paru latach dopiero ucze wiele sie na tym forum > z wpisow wielbicieli GW > i poznaje jakie ludziska majoM zwyczaje w Ojczyznie :-) . No to jak się już "poduczysz", to zajrzyj ponownie...a teraz sio do nauki! Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: tylko.... zółte papiery 20.10.13, 20:51 nosz od ciebie nie wiele moge sie nauczyc, jedynie o kolorystyce czy napinaniu gaci w kroku jak w powyzszych postach , wiec pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: tylko.... zółte papiery 20.10.13, 20:53 a74-7 napisał: > nosz od ciebie nie wiele moge sie nauczyc, jedynie o kolorystyce czy napinani > u gaci w kroku jak w powyzszych postach , wiec pa ! > Od czegoś musisz zacząć tą swoją edukacje... Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: tylko.... zółte papiery 20.10.13, 21:23 widze simera ,ze lykasz jak pelikan :-D bye! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:29 dorlor napisał(a): > dla pijackiego przestępcy to tylko.... zółte papiery A znasz Pijacki debili po jakim czasie się takie coć przedawnia? To zobacz Qrwo i nie ubliżaj niekaranemu człowiekowi! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:27 a74-7 napisał: > > Strzez sie kartek pijaczku :-) Bez wzgledu na ich kolor . No i jazdy po pijaku > :-D > A najbardziej strzez sie takiej postawy - bo ja reprezentujesz na tym forum : > > www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40 Wiem, zepijaczka w lustrze i ojcu widzisz i dlatego próbujesz mnie imputować swoje i swojej rodziny zasługi! A mnie twoja imputacja wisi tak jak fiut Hofmana Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:30 impotencja to jedno z następstw nadużywania wódy, więc nie dziw że ci wisi...weź pigułkę, weź pigułkę... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:45 dorlor napisał(a): > impotencja to jedno z następstw nadużywania wódy, więc nie dziw że ci wisi... > weź pigułkę, weź pigułkę... Ja sie w przeciwieństwie do prezesa Pana rozpłodziłem i naweet wnuków dochowałem. Z PrEzesPany zamiast pigułki poles swój specyfik, czyli wazelinę Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:50 a rodzina też jeździ po pijaku? Coś się czepił tego prezesa i stale się porównujesz do niego? Kompleksy czy fobie? To sie leczy , alkoholizm zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:17 dorlor napisał(a): > a rodzina też jeździ po pijaku? Coś się czepił tego prezesa i stale się porównu > jesz do niego? Kompleksy czy fobie? To sie leczy , alkoholizm zresztą też. > a coś się czepił czegoś, co w/g prawa już dawno przedawnione? Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:45 a jesteś pewien że nie jeździ dalej po pijaku? skąd więc na drogach tylu przestępców? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:46 dorlor napisał(a): > a jesteś pewien że nie jeździ dalej po pijaku? skąd więc na drogach tylu przes > tępców? > A na jakiej podstawie mam komuś zarzucać coś, na co żadnych dowodów nie mam? Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:55 a masz dowody że nie jeździ? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 21:00 dorlor napisał(a): > a masz dowody że nie jeździ? > Podobne do tych, ze jeździ... Pewnie ci to nic nie mówi, ale zapytam: co to takiego domniemanie niewinności? Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 21:06 nie wydaje na pijaka wyroku, nie prowadzę śledztwa, w prostych żołnierskich słowach piszę co sądzę o kolesiu który siada za kierownicą pijany, to samo napisze jak pijany będzie jeździł Ziobro, Pupa, Girzyński, Tusk, Nitras ,czy ktokolwiek inny bez względu kim jest, co zrobił dla Polski, ile ma pieniędzy i jak wygląda, w tym przypadku sprawa jest jasna, prowadzisz pijany jesteś przestępcą, czarno-białe i tyle. kończę bo idę oglądać "Czas Honoru". Pozdrów byłego marszałka jak się gdzieś spotkacie na Cyprze. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 21:09 dorlor napisał(a): > Pozdrów byłego marszałk > a jak się gdzieś spotkacie na Cyprze. > Nie znam gostka, ale takich dwóch z PiSu to do dzisiaj tu wspominają... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:16 dorlor napisał(a): > impotencja to jedno z następstw nadużywania wódy, więc nie dziw że ci wisi... > weź pigułkę, weź pigułkę... > To stąd te ilości viagry zamawiane do Pałacu Prezydenckiego za czasów L. Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:49 Nie wiem nie bywam w Pałacach Prezydenckich, rachunków za niebieskie nie widziałem, ty pewnie tak bo tam w Podkarpackiem to światowe seks maszyny jesteście ...patrz Karapyta. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:55 dorlor napisał(a): > Nie wiem nie bywam w Pałacach Prezydenckich, rachunków za niebieskie nie widzia > łem, ty pewnie tak bo tam w Podkarpackiem to światowe seks maszyny jesteście . > ..patrz Karapyta. > zapamiętałeś jedno nazwisko i nim żonglujesz...A jest jeszcze inne, też do zapamiętania łatwe; Pupa Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:57 Nazwisko ciekawe, ale nic człowiekowi zarzucić nie można , uczciwy i normalny, no ale wy wsioki wolicie seks maszyny cdn3.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/219376/dookola_swiata_z_seksmarszalkiem_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 21:03 dorlor napisał(a): > Nazwisko ciekawe, ale nic człowiekowi zarzucić nie można , uczciwy i normalny, no ale wy wsioki wolicie seks maszyny ... > Podobno spora część Polaków swe korzenie na wsi ma...Co w tym złego? Ja pochodzę akurat z miasta, ale to ani atut, ani przywara. Masz jakiś syndrom wsi...? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:37 dokladnie ,po pijaku zazwyczaj ponoc wisi :-) " twoja imputacja wisi tak jak fiut Hofmana Jak siem nie ma swojego pod reka trzeba pomarzyc:-D A moze to nie zadna imputacja tylko amputacja ? Slowka ci sieM pomylili po pijaku chopino. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:04 dorlor napisał(a): > Pijacki przestepco , ty raczej powinienes unikac tematów zwiazanych z jeżdżenie > m po alkoholu, sam masz sporo za pazurami i lepiej nie wypowiadaj sie w tym tem > acie. Pocałuj mnie tam, gdzie ... oj ty juz wiesz gdzie! A poza ublizaniem bydlaku masz coś merytorycznie w temacie do dodania Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:09 Na pieszczoty to do Biedronia albo Grodzkiego czy jak to się zowie. Co do ubliżania to nie ja nazywam ludzi bydlakami, napisałem prawdę bo jazda po pijanemu to przestępstwo a ty pijaku je popełniasz i jeszcze sie tym chwalisz, więc..... wal się na ryj kozi gmerku. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:18 dorlor napisał(a): > Na pieszczoty to do Biedronia albo Grodzkiego czy jak to się zowie. Co do ubli > żania to nie ja nazywam ludzi bydlakami, napisałem prawdę bo jazda po pijanemu > to przestępstwo a ty pijaku je popełniasz i jeszcze sie tym chwalisz, więc..... > wal się na ryj kozi gmerku. > Masz wiedzę o przestępstwie i nie powiadamiasz o tym nikogo prócz czytelników tego forum, którzy śmieją się w kułak, jak ty się niczym gacie w rozkroku napinasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:23 Jesteś z Podkarpacia więc z prowincji, krajan Karapyty, nie molestuj mnie swoimi wypocinami. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:19 dorlor napisał(a): > Jesteś z Podkarpacia więc z prowincji, krajan Karapyty, nie molestuj mnie swoi > mi wypocinami. > .Masz coś do Podkarpacia...? W czym inne strony Polski lepsze są, lub gorsze? Czujesz się molestowany, to zawsze możesz się ewakuować np. na salon24... Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:47 nie molestuj mnie krajanie kmiota Karapyty, na wycieczki Cię zabierał , boś Ty ponoć europejczyk pełną gębą cdn3.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/219376/dookola_swiata_z_seksmarszalkiem_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:52 dorlor napisał(a): > nie molestuj mnie krajanie kmiota Karapyty, na wycieczki Cię zabierał , boś Ty > ponoć europejczyk pełną gębą > Określ się czym kmiot, czy "europejczyk"... I co ty mnie tak w ramiona PSLu pchasz, skoro tutaj na Podkarpaciu PiSoidalni tabunami się przemieszczają... Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:59 kmiota Karapyty napisałem... to ty jesteś z rodziny sex marszałka? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 21:05 dorlor napisał(a): > kmiota Karapyty napisałem... to ty jesteś z rodziny sex marszałka? > Po kiego mi rodziny szukasz? Lustrować masz ochotę? Zainteresuj sie swoją...mieszczaninie. ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:27 ps. kapowanie to domena pijaka ryja, mnie w to nie mieszaj Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Dorlor to idiota ja PST 20.10.13, 19:48 simera16 napisał: > dorlor napisał(a): > > > Na pieszczoty to do Biedronia albo Grodzkiego czy jak to się zowie. Co d > o ubli > > żania to nie ja nazywam ludzi bydlakami, napisałem prawdę bo jazda po pij > anemu > > to przestępstwo a ty pijaku je popełniasz i jeszcze sie tym chwali > sz, więc..... > > wal się na ryj kozi gmerku. > > > Masz wiedzę o przestępstwie i nie powiadamiasz o tym nikogo prócz czytelników t > ego forum, którzy śmieją się w kułak, jak ty się niczym gacie w rozkroku napina > sz? > To czego od idioty wymagać? dwóch wybuchów, pancernej brzozy, obsługi słuchawki? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:46 dorlor napisał(a): > Na pieszczoty to do Biedronia albo Grodzkiego czy jak to się zowie. Co do ubli > żania to nie ja nazywam ludzi bydlakami, napisałem prawdę bo jazda po pijanemu > to przestępstwo a ty pijaku je popełniasz i jeszcze sie tym chwalisz, więc..... > wal się na ryj kozi gmerku. A NIby to gdzie sie pochwaliłem i byłem z tego dumny PiS_dzielcze? Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 19:57 a np. tutaj "W czasie stanu wojennego milicja zatrzymała mnie prawo jazdy za jazdę po pijaku. " masz problemy z pamięcią? to tez wynik nadużywania alkoholu, sprasowuje ci się czasami rzeczywistość? Masz wizje że jesteś Napoleonem? Ryśkiem Szurkowskim albo Cyrylem i Metodym w jednej osobie? Masz naprawdę poważny problem, zgłoś się gdzieś w Wawie do poradni, to naprawdę nie jest wstyd i obiecaj że nie będziesz jeździł po pijaku, wyrzuć kluczyki do Wisły albo sprzedaj auto. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Kolejna glupota prezydenta 20.10.13, 19:32 pijany rowerzysta na drodze to smiertelne zagrozenie dla innych ....szczegolnie gdy zbliza sie pora ktora jest szczegolnie wrazliwa na nieoswietlonych , pijanych rowerzystow.... Dlaczego nie isc dalej i kazdego pijanego kierowce traktowac ze popelnil wykroczenie a nie przestepstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Kolejna glupota prezydenta 20.10.13, 19:40 weź nie podpowiadaj, ryj już trzeźwy za kierownicę nie siądzie, tak boi się jeździć że musi walnąć na odwagę przed drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:20 Kiedy wyjdzie nowa ustawa od prezydenta o zakazie referedum w sprawie odwołania przezydentow,burmistrzow z listy PO wczesniej jak po zakonczonej kadencji ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:29 adams96 napisał: > Kiedy wyjdzie nowa ustawa od prezydenta o zakazie referedum w sprawie o > dwołania przezydentow,burmistrzow z listy PO wczesniej jak po zakonczonej kad > encji ? Oj tam kadencji, odwołanie wyłącznie po zakończeniu bezpotomnie życia i bez wskazania w testamencie niespokrewnionego następcy. Kadencja dziedziczna. To oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Duze brawa dla Pana prezydenta Komorowkiego. 20.10.13, 20:53 Ci z PO to pomazańcy boży i kadencje powinni pełnić dożywotnio a dziedzictwo przekazywać dzieciom z prawego łoża. BolWał też przekazał dziedzictwo swoim potomkom...większość z nich ma problemy z gorzałą i jazdą po pijaku. Ryj noże ty jesteś zaginiony brat potomka cesarza Walensy? Odpowiedz Link Zgłoś
rccc podpis Zyrandola zasluguje na brawa?! :))) 20.10.13, 20:42 przeciez to zwykla formalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: podpis Zyrandola zasluguje na brawa?! :))) 20.10.13, 20:49 rccc napisał: > przeciez to zwykla formalnosc . No bo żeby jeszcze meldował o tym szefowi partii i bratu w jednym, to co innego! Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: podpis Zyrandola zasluguje na brawa?! :))) 20.10.13, 20:57 przeciez Tusk juz dawno powiedzial, ze prezydent nie jest mu potrzebny :) szkoda, ze nie ma "weciaka" - dlugu Rostowskiego by bylo teraz mniej Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: podpis Zyrandola zasluguje na brawa?! :))) 20.10.13, 21:07 rccc napisał: > przeciez Tusk juz dawno powiedzial, ze prezydent nie jest mu potrzebny :) > No bo faktycznie po kiego prezydent? > > szkoda, ze nie ma "weciaka" - dlugu Rostowskiego by bylo teraz mniej > A niechby i wetował, tylko co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
rccc prawda jest arcybulesnie prosta 20.10.13, 21:09 durnia i chama mamy teraz za prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: prawda jest arcybulesnie prosta 20.10.13, 21:12 rccc napisał: > durnia i chama mamy teraz za prezydenta > ...ale w tym poprzednikowi do pięt nawet nie dorasta...no ale tamten w dwóch osobach występował! Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: prawda jest arcybulesnie prosta 20.10.13, 21:15 twoim zdaniem tak - moim zdaniem Bronek strzelil juz tyle bronkow, ze nich dziekuje Mojzeszowi, ze ma taka ochrone medialna Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: prawda jest arcybulesnie prosta 20.10.13, 21:21 moim zdaniem na szczęście 70% elektoratu jest zdrowa na umyśle ,i posiada wręcz odmienne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: prawda jest arcybulesnie prosta 20.10.13, 21:30 nie wierze, ze 70 % nie widzi, ze Bronek to stary platfus (podpisujacy miedzy innymi ustawe 67) Odpowiedz Link Zgłoś