Dodaj do ulubionych

Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zamach i

30.10.13, 12:21
spisek - taki będzie przekaż Wiplera?

Ps. Pamiętacie skaczącego Janowskiego?
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Tusk kazał Wiplerowi przykryć sprawę wyborów 30.10.13, 12:28
      lokalnych u platfusów.
      • 1zzarda Re: Tusk kazał Wiplerowi przykryć sprawę wyborów 30.10.13, 12:31
        He he he, może być. Na TT prof. Zybertowicz już od jakiegoś czasu sugeruje.... Curva pękające parówki!
        • gtxl Re: Tusk kazał Wiplerowi przykryć sprawę wyborów 30.10.13, 13:49
          1zzarda napisał(a):

> He he he, może być. Na TT prof. Zybertowicz już od jakiegoś czasu sugeruje....
          > Curva pękające parówki!

Co z Wiplerem maja wspólnego pękające parówki?
          Mógłbyś wyjaśnić "krynico wszelkiej mądrości"?

• 1zzarda Re: Tusk kazał Wiplerowi przykryć sprawę wyborów 30.10.13, 15:38
            Ironia z przenośnią i "onomatejom" czyli rechot z głupoty!
    • szwampuch58 Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 12:34
      1,4 promila ile to parowek?
      • 1zzarda Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 12:38
        Mocne te parówki, pewnie nie chciały pękać!
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 12:45
        Ponad dwa Błasiki.
        • 1zzarda Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 12:52
          Zara cie oskarżą.... może o to, że złamałeś brzozę?
          • chateau Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 13:00
            Ukraińska brzozówka OK. Rosyjskiej nie próbowałem.
            • 1zzarda Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 13:04
              twitter.com/G_Jakubowski/status/395500306278391808/photo/1Ciekawe?
    • mariner4 Może to było "coś tam, coś tam", co odkryła 30.10.13, 13:46
      już dawno posłanka, panna Krukówna?
      M.
      • 1zzarda Re: Może to było "coś tam, coś tam", co odkryła 30.10.13, 13:58
        1.4 cos tam?
        • yoma Re: Może to było "coś tam, coś tam", co odkryła 30.10.13, 16:48
          1410, czyli receptura.
          • 1zzarda Re: Może to było "coś tam, coś tam", co odkryła 30.10.13, 17:10
            1410? No popatrz, nawet patriotycznie się upija?
    • gtxl Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 13:58
      1zzarda napisał(a):

> spisek - taki będzie przekaż Wiplera?
      >
      > Ps. Pamiętacie skaczącego Janowskiego?

No...i co ma skaczący Janowski z tym wspólnego?
      • 1zzarda Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 14:05
        Coś słabo z kojarzeniem?
        • gtxl Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 14:09
          1zzarda napisał(a):

> Coś słabo z kojarzeniem?

Ty "bidoku"...ty i kojarzenie.

• chateau Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 14:13
            Aspirujesz do Wiplera z takimi wycieczkami?
            Poziom żenady jest wspólny. Ale przyznać trzeba, że Janowski podskakiwał lepiej.
            • gtxl Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 14:16
              chateau napisał:

> Aspirujesz do Wiplera z takimi wycieczkami?
              > Poziom żenady jest wspólny. Ale przyznać trzeba, że Janowski podskakiwał lepiej

Chciałeś sobie buzię wytrzeć czy mnie o czymś przekonać.
              Bo jak na razie to udało ci się to pierwsze.
              Wysłuchałeś drugiej strony?
              Znasz tą zasadę?

• chateau Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 15:45
                > Ty "bidoku"...ty i kojarzenie.
                Wycieczki personalne świadczą o tobie i tylko o tobie.

I owszem, wysłuchałem drugiej, a nawet trzeciej strony. Druga mówi, że 1,4, a trzecia, że nie kontaktował.

To zabawne, że jakiś nieumiejący pić dupek z kompleksami (ujawniającymi się w stanie wskazującym) potrafi być tak zajmujący.
                • gtxl Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 16:45
                  chateau napisał:

> Ty "bidoku"...ty i kojarzenie.
                  Wycieczki personalne świadczą o tobie i tylko o tobie.

To było do ciebie? czy do zzadry?
                  Dlaczego manipulujesz?

I owszem, wysłuchałem drugiej, a nawet trzeciej strony. Druga mówi, że 1,4, a t
                  > rzecia, że nie kontaktował.

Wysłuchałeś dopiero ok.godz. 16.30, w chwili kiedy cie o to zapytałem nie wysłuchałeś drugiej strony.
                  Ja dopiero po wysłuchaniu Wiplera, mogę się pokusić o ocenę tego zdarzenia.

• chateau Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 17:43
                    > To było do ciebie? czy do zzadry?
                    > Dlaczego manipulujesz?
                    Jak będziesz miał coś prywatnie do zzardy to wyślij na priv. Na razie to otwarte forum i mam prawo komentować co mi się podoba lub nie podoba.

> Wysłuchałeś dopiero ok.godz. 16.30, w chwili kiedy cie o to zapytałem nie wysłu
                    > chałeś drugiej strony.
                    > Ja dopiero po wysłuchaniu Wiplera, mogę się pokusić o ocenę tego zdarzenia.
                    Ja w ogóle nie słuchałem Wiplera, bo mnie to nie interesuje. Jak ktoś chce konsekwentnie robić z siebie idiotę to nic mi do tego.
                    Dla mnie ważny był wynik badania o 8 rano. Sorry, ale nigdy, przenigdy nie wypowiem ani nie wystąpię publicznie z 1,4 promila.
            • 1zzarda Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 15:39
              To prawicowy wspólny mianownik!
              • gtxl Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 16:47
                1zzarda napisał(a):

> To prawicowy wspólny mianownik!

zzadra "czymaj"lepiej buzię na kłódkę, bo każde twoje słowo to kompromitacja większa niż Wipler.

• volupte Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 16:07
              Bo dostał lepszy towar:-)
    • snajper55 Oj tam, oj tam 30.10.13, 14:14
      jak mawiała znana (z bufetu sejmowego) osobistość. Czepiata się. I policja też się czepiała. Słusznie poseł chciał ją skarcić, ale mieli przewagę liczebną.

S.
      • 1zzarda Re: Oj tam, oj tam 30.10.13, 15:40
        Poseł zastosował wojnę partyzancką? A może 1000 Wietnamów?
    • samantha.1 Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 15:45
      1zzarda napisał(a):

> spisek - taki będzie przekaż Wiplera?
      >
      > Ps. Pamiętacie skaczącego Janowskiego?

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/pijany-posel-zasnal-w-sejmie,77746.html
      A temu kto podał?

• 1zzarda Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 15:47
        Też WSI?
        • pies_na_czarnych Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 15:50
          1zzarda napisał(a):

> Też WSI?

Temu nic nie dodano. Nachlal sie i grzecznie śpi. Nikogo nie kopał, nie ublizał.
          • chateau Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 15:52
            Czyli nie nadaje się na polityka.
          • 1zzarda Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 15:59
            Nic nie szkodzi, winne WSI, rozwodnicy, dzieci lgnące, gender, Tusk, itp.....
          • gtxl Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 16:48
            pies_na_czarnych napisała:

> 1zzarda napisał(a):
            >
            > > Też WSI?
            >
            > Temu nic nie dodano. Nachlal sie i grzecznie śpi. Nikogo nie kopał, nie ublizał

Już nie był w stanie.
            • snajper55 Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 17:27
              gtxl napisał:

> pies_na_czarnych napisała:
              >
              > > 1zzarda napisał(a):
              > >
              > > > Też WSI?
              > >
              > > Temu nic nie dodano. Nachlal sie i grzecznie śpi. Nikogo nie kopał, nie u
              > blizał
              >
              >
              >
              > Już nie był w stanie.

A co się robi w hotelu? Śpi. No to śpi.

S.
              • gtxl Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 17:38

A co się robi w hotelu? Śpi. No to śpi. \

To prawda. Śpi, nie grzeszy.
                Wipler wypił za mało.

• calun_torunski widac brzoza byla ruska 30.10.13, 15:48
        www.sok-z-brzozy.baza-wiedzy.com/
    • volupte Re: Teza:Wiplerowi WSI podało alkohol z"czymś"Zam 30.10.13, 16:05
      Morał: polityk idzie do knajpy z własna gorzałą popitkiem i zagrychą.
    • zapijaczony_ryj Ponoć mu w lewatywie na pogotowiu zaaplikowali 30.10.13, 17:12
      A na lewatywę nie ma mocnych!
      • 1zzarda Re: Ponoć mu w lewatywie na pogotowiu zaaplikowal 30.10.13, 17:23
        No włąśnie!
    • snajper55 Najpierw obezwładnili go helem 30.10.13, 17:26
      tworząc mu w umyśle sztuczną mgłę.

S.
      • 1zzarda Re: Najpierw obezwładnili go helem 30.10.13, 17:38
        Po czym podrapał się w brzozę, którą wcześniej złamali.
        • ladymadonna2 Re: Najpierw obezwładnili go helem 31.10.13, 05:30
          Poseł PISu najpierw nic nie widział / mgła / ,ale nie z nami te numery Tusku.. przeszedł dalej a tu brzoza ,o pardon ,dwie brzozy ... "")
    • wiosnaludzikow Tiaaaa 30.10.13, 19:45
      Putin wraz z Tuskiem podali mu "coś" aby nie wpłynął na losy Europy :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka