hummer 09.11.13, 22:31 www.tvn24.pl/wroca-do-rozmow-z-rzadem-dostalismy-odpowiedz-ze-nie-ma-pola-kompromisu,370333,s.html O czym z nim rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Dialag według Tuska 09.11.13, 22:38 z Dudkiem ? fakt, nie ma o czym. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nie obraż się, ale jesteś robotem :) 09.11.13, 22:40 Zdalnie sterowanym. Lech myli Ci się z Ryszardem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Nie obraż się, ale jesteś robotem :) 09.11.13, 22:42 tyle w temacie dupka. ok Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dialag według Tuska 09.11.13, 22:50 Wiesz? Zacząłem lubić twoje penderolenie! (hihihihihi) Zdajesz sobie sprawę, na czym polegają negocjacje z DudOM??? Otóż na tym: żądamy(!!) spełnienia naszych postulatów!!!... ... a teraz - teraz sobie penderol dalej!!! :D:D:D:D:D:D *** cóż to się z człowiekiem robi, jak fanatyzm go trafia w sam środek mózgu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dialag według Tuska 09.11.13, 22:59 sclavus napisał: > Wiesz? > Zacząłem lubić twoje penderolenie! (hihihihihi) > Zdajesz sobie sprawę, na czym polegają negocjacje z DudOM??? > Otóż na tym: żądamy(!!) spełnienia naszych postulatów!!!... > ... a teraz - teraz sobie penderol dalej!!! > :D:D:D:D:D:D forum.gazeta.pl/forum/w,28,147960219,147960286,Re_Kto_zabil_Lecha_Grobelnego_.html Pierdolić można i bez zrozumienia. :) > *** > cóż to się z człowiekiem robi, jak fanatyzm go trafia w sam środek mózgu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dialag według Tuska 09.11.13, 23:05 Zgadniesz, co mnie obchodzi Grobelny??? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ale ten pan cię już pewnie obchodzi 09.11.13, 23:09 sclavus napisał: > Zgadniesz, co mnie obchodzi Grobelny??? wiadomosci.wp.pl/kat,1019397,title,Newsweek-biznesmen-oplacil-hotel-dla-delegatow-PO-w-Karpaczu,wid,16157845,wiadomosc.html?ticaid=111a30 korupcji cd. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dialag według Tuska 09.11.13, 23:07 ... zaczynasz wątek o Dudzie, przeskakujesz na Grobelnego - na kim skończysz?? Czy to nie paranoja Macierewiczo-Kaczyńska???? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Musicie tylko prędzej wysyłac SMS w PO :) 09.11.13, 23:12 sclavus napisał: > ... zaczynasz wątek o Dudzie, przeskakujesz na Grobelnego - na kim skończysz?? > Czy to nie paranoja Macierewiczo-Kaczyńska???? Z instrukcjami :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Musicie prędzej wysyłac SMS - w PO, być może :D :D 09.11.13, 23:30 ... to ty nie wiesz, jak ja głęboko mam w doopie PO?? :D:D:D:D:D:D Biedactwo!!!! *** uFielbiam tÓmaństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Musicie prędzej wysyłac SMS - w PO, być może 09.11.13, 23:33 sclavus napisał: > ... to ty nie wiesz, jak ja głęboko mam w doopie PO?? :D:D:D:D:D:D > Biedactwo!!!! > *** > uFielbiam tÓmaństwo! Czyli sam sobie przeczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Musicie prędzej wysyłac SMS - w PO, być może 09.11.13, 23:34 Teraz napłyną SMS co miałem na myśli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Musicie prędzej wysyłac SMS - w PO, być może 10.11.13, 00:05 Niech se płyną... Co masz na myśli - to twoje! *** Przyznam (bez bicia), że nie cierpię PiS - cała reszta mi zwisa :D:D:D A teraz: nie zrozumiałeś nić z mojego oświadczenia :D: uFielbiam tÓmaństwo!... ... a gdybyś pomyślał?? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Zmień formum 10.11.13, 00:15 Bo dziadek, który pisze językiem dzieci fajny jest :) Podrzynasz sobie żyły:) nonsensopedia.wikia.com/wiki/Pokemon_(osoba) Odpowiedz Link Zgłoś