Dodaj do ulubionych

lenistwo Jarosława

03.12.13, 11:57
prezespan Kaczyński Jarosław chyba jest leniem do potęgi entej, nie chce mu się pracować ani ponosić odpowiedzialności za nic tylko wyznacza do tego innych
premierem (w zastępstwie prezesa) miał być prof. Gliński
na RBN kiedyś wysłał w zastępstwie mec. Rogalskiego, a wczoraj eurodup.... przepraszam, eurodeputowanego R. F. Czarneckiego
a dzisiaj wymyślił, że prezydent może udowodnić, że działa na rzecz Ukrainy, gdy spotka się i porozmawia z..... Adamem Lipińskim

to może należy w ogóle olać Jarosława i gadać ze wszystkimi innymi?
Obserwuj wątek
    • lionold Re: "to może należy w ogóle olać Jarosława i ...." 03.12.13, 12:02
      Społeczeństwo dawno by o kurduplowatej gnidzie wyglądającej ze strachem spod pachy Kliczki zapomniało, gdyby nie media, które trupa ciągle reanimują mimo, że śmierdzi.
      • scoutek Re: "to może należy w ogóle olać Jarosława i .... 03.12.13, 12:06
        aaaa, właśnie
        ".... Kaczyński podczas wiecu w Kijowie dał się ponieść wiecowej atmosferze i pozdrowił zgromadzonych słowami „Sława Ukrainie!” – „Herojam Sława!” odpowiedział zgromadzony tam tłum – informuje portal Kresy.pl

Problem polega na tym, że hasło „Sława Ukrajini! - Herojam Sława!” [pol. Chwała Ukrainie, Chwała bohaterom] to oficjalne pozdrowienie Organizacji Ukraińskich Nacjonalistów (OUN), używane także przez Ukraińską Powstańczą Armię (UPA).."

nie ma to jak wiedzieć co się woła
        • ave.duce Czyli znowu wtopa Jarosława K. 03.12.13, 13:04
          Jak z hasłem "Obudź się..."

Niedouk.
    • gtxl Re: lenistwo Jarosława 03.12.13, 12:05
      to może należy w ogóle olać Jarosława i gadać ze wszystkimi innymi?

To Jarosław olewa Tuska i Komorowskiego, nie chce z nimi rozmawiać.
      • scoutek Re: lenistwo Jarosława 03.12.13, 12:11
        gtxl napisał:
        > To Jarosław olewa Tuska i Komorowskiego, nie chce z nimi rozmawiać.

a powinien
        w końcu, jak twierdzisz, jest szefem największej partii opozycyjnej
        rola takiego przywódcy nie polega na udawaniu, że się nie zna, nie widzi, nie rozmawia,
        że się jest ważniejszym
        a tym bardziej na strzelaniu wiecznych fochów
        • gtxl Re: lenistwo Jarosława 03.12.13, 12:14
          w końcu, jak twierdzisz, jest szefem największej partii opozycyjnej
          rola takiego przywódcy nie polega na udawaniu, że się nie zna, nie widzi, nie rozmawia,
          że się jest ważniejszym
          a tym bardziej na strzelaniu wiecznych fochów

To,że Kaczor jest szefem największej partii opozycyjnej nie jest moim stwierdzeniem - jest faktem.
          Z faktami się podobno nie dyskutuje.
          Przyznaje,że wolałbym aby tym szefem największej partii opozycyjnej był nie Kaczor a Leszek Miller.

• scoutek Re: lenistwo Jarosława 03.12.13, 12:16
            gtxl napisał:
            > Przyznaje,że wolałbym aby tym szefem największej partii opozycyjnej był nie Kac
            > zor a Leszek Miller.

prawie się zgadzamy;)
            nie wiem czy Miller, ale na pewno o tej samej partii w opozycji marzę

wracając do szefa
            prezespan poza wyniosłym pojawianiem się na horyzoncie w ogóle nie zachowuje się jak szef
            • gtxl Re: lenistwo Jarosława 03.12.13, 12:29
              prawie się zgadzamy;)
              nie wiem czy Miller, ale na pewno o tej samej partii w opozycji marzę

Jak miło...
      • jot-es49 To niech się zamknie na amen! 03.12.13, 12:22
        gtxl napisał:
        > To Jarosław olewa Tuska i Komorowskiego, nie chce z nimi rozmawiać.

Szef uważający się za przywódcę największej partii opozycyjnej nie chce rozmawiać z przedstawicielami demokratycznych władz?
        No to morda w kubeł!
        W demokratycznym państwie wszelkie spory polityczne winny się toczyć w trakcie rozmów wzajemnych. Nie może tak być, że lekceważy się wszelkie konstytucyjne organa państwa nawet wtedy gdy nie ma się o nich zbyt wielkiego mniemania!
        W cywilizowanym świecie, pomiędzy władzą a opozycją zawsze trwa dyskusja. To nie przedszkole i piaskownica gdzie dziecko zabiera zabawki, bo mu się kolega nie podoba!

Prawo i Sprawiedliwość nie ma prawa nazywać się partią opozycyjną. Nie powinna w ogóle działać w Polsce skoro ani Konstytucji, ani organów konstytucyjnych nie uznaje!
        • gtxl Re: To niech się zamknie na amen! 03.12.13, 12:31
          Prawo i Sprawiedliwość nie ma prawa nazywać się partią opozycyjną. Nie powinna w ogóle działać w Polsce skoro ani Konstytucji, ani organów konstytucyjnych nie uznaje!

Masz przykłady na łamanie lub nieuznawanie Konstytucji przez PiS?
          • jot-es49 Roi się od przykładów choćby w necie! 03.12.13, 12:46
            Nie sądzę abyś nie słyszał czy nie czytał o zachowaniach niezgodnych z ładem konstytucyjnym.
            Przecież nawet sprawa poruszona w tym wątku stanowi jaskrawy przykład lekceważenia ustanowionych norm demokratycznych.

Ja, jako szary obywatel, mogę olewać rząd, prezydenta - kopać ich po kostkach, w ramach tzw. wolności słowa. Mogę lecz nie muszę chodzić do wyborów, mogę lecz nie muszę przestrzegać zapisów prawa. Najwyżej weźmie mnie Polska na swój garnuszek.
            Kaczyński jest prezesem partii również za moje pieniądze. Jeśli lekceważy prezydenta - lekceważy mnie również!
            A za to może dostać po pysku!
            Żartowałem - mniejszych nie biję! Większych unikam!
            • gtxl Re: Roi się od przykładów choćby w necie! 03.12.13, 13:10
              Nie sądzę abyś nie słyszał czy nie czytał o zachowaniach niezgodnych z ładem konstytucyjnym.

Wybacz, ale przy całym szacunku nie słyszałem.
              Wymień mi je......
    • zapijaczony_ryj Mały mściwy kurdupel nie usiadzie przy jednym 03.12.13, 12:33
      stole z
      Komorowskim
      Tuskiem
      Palikotem....
      Umn tylko z wyzszOM półkOM kulturowOM będzie siadał
      • wanda43 Re: Mały mściwy kurdupel nie usiadzie przy jednym 03.12.13, 13:58
        Jeśli mu nie odpowiada Polska i jej demokratycznie wybrana władza, to niech wyp..indala do kraju przodkow, szkodnik jeden!
        • gtxl Re: Mały mściwy kurdupel nie usiadzie przy jednym 03.12.13, 14:06
          wanda43 napisała:

> Jeśli mu nie odpowiada Polska i jej demokratycznie wybrana władza, to niech wyp
          > ..indala do kraju przodkow, szkodnik jeden!

Mnie również ta władza nie odpowiada.
          • scoutek Re: Mały mściwy kurdupel nie usiadzie przy jednym 03.12.13, 14:11
            gtxl napisał:
            > Mnie również ta władza nie odpowiada.

to ją zmień - proste

Jarek też może
            bojkot do niczego nie prowadzi
            • gtxl Re: Mały mściwy kurdupel nie usiadzie przy jednym 03.12.13, 14:19
              scoutek napisała:

> gtxl napisał:
              > > Mnie również ta władza nie odpowiada.
              >
              > to ją zmień - proste
              >
              > Jarek też może
              > bojkot do niczego nie prowadzi
              >

he hehe.to nie jest takie proste....
              Wiemy o tym ...Ty i Ja.

• scoutek Re: lenistwo Jarosława 03.12.13, 13:15
      ciąg dalszy:

Kancelaria Prezydenta opublikowała list otwarty do prezesapana

za dużo szacunku z pana strony, panie prezydencie
      stara się pan, a i tak usłyszy pan, że jest pan tam przez pomyłkę
      • ave.duce Re: lenistwo Jarosława 03.12.13, 14:37
        "Nie ma możliwości wyznaczenia zastępstwa na posiedzeniu RBN" - przecież Pi$ o tym wie.

Niech spadają.
    • mariner4 To proste. A. Lipiński dostał od prezesa 03.12.13, 14:32
      zadanie skorumpowania pana prezydenta. Nie udało się z Begier, to może uda się z B. Komorowskim.
      M.
      • dystans4 Re: To proste. A. Lipiński dostał od prezesa 03.12.13, 17:35
        I znów prezes sądzi po sobie, czy też swoim otoczeniu z Partii.
        Tam - jak najbardziej, z różnych względów - na przykład możliwości taniego zakupu leśniczówki.
        A i uroda Lipińskiego, słodkiego żygolaka, czy Ricardo (chyba jedna cholera) miałaby wzięcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka