Dodaj do ulubionych

Halicki popłynie - :-)

14.12.13, 21:08
Jeśli zrobił to samodzielnie to znaczy bez porozumienia z Tuskiem to już popłynął. Pomarzyć morze o miejscu na liście PO zarówno do eurowyborów jak i do parlamentu. Tusk jest i był pamiętliwy.

ps
a tak naprawdę to mnie g.... obchodzi.Niech się zarzynają - tylko trochę Polski mi żal
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: Halicki popłynie - :-) 14.12.13, 21:19
      kecawku,jeżeli g.. cię to obchodzi to po co piszesz?
      popłynie zapewne moRZEm bo jak powszechnie wiadomo znajomość języka polskiego nie należy do mocnych stron pisuarów i żaden pisuar nie moŻe nauczyć się ortografii.tak to już przygłupy mamy.współczuję ludziom,których dzieci nieszczęsny Wacku uczyłeś.
      • alistair-p Re: Halicki popłynie - :-) 14.12.13, 21:33
        Powinni poprosić o zwrot pieniędzy za taka naukę.Zresztą w tamtym województwie bezrobocie jest największe,czyżby to wina oświaty?
        • 99venus Re: Halicki popłynie - :-) 14.12.13, 21:36
          tego to nie wiem.w tej dziedzinie kecawek winien być ekspertem-jako mieszkaniec i jako były nauczyciel.jak te dzieci nie mają być analfabetami jak analfabeta je uczył.
          • 2kecaw popłynie - :-) 99venus 14.12.13, 21:52
            Boli Cię pamięc o Twoim sk..... e.Byleś w PZPR a tera nie wiesz co powiedzieć wnuczce ? To, że byłeś w PZPR venus to maly pikuś lecz Twoje donosy.................
            • 99venus Re: popłynie - :-) 99venus 14.12.13, 22:01
              kecawku,my tu o twojej głupocie,nieuctwie i ortografii.
              ps.nie mam i nie miałem wnuczki.wnuka też nie.ale się staram.
      • 2kecaw Re: Halicki popłynie -99 venus SB eku 14.12.13, 21:45
        Dlaczego się zaraz odzywasz współpracowniku SB. Olsztyn był i jest czerwonym zagłębiem więc nie dziwię się, że jesteś taki aktywny. Lecz czy musisz dalej emerycie SB ecki tyle mącić i tyle kłamać, Wszak jesteś już po 60 ce - nie boisz się śmierci ? i prostego potem pytania ... ?
        • alistair-p Re: Halicki popłynie -99 venus SB eku 14.12.13, 22:09
          Nie pij więcej.Całkiem się zdemaskujesz.Właściwie to mi ciebie żal.Tak po ludzku,i żyj sobie jak najdłużej,to będzie dla ciebie największa kara.
          • 2kecaw Re: Halicki popłynie -99 venus SB eku 14.12.13, 22:18
            A nie jest ci żal SBeka co się dowartościowuje pod nickiem 99 venus- donosił i brał kasę a teraz bawi się w inteligencika
            • alistair-p Re: Halicki popłynie -99 venus SB eku 14.12.13, 22:24
              Inteligencję twoją i Venusa mogę porównac tylko na podstawie wpisów na forum.Bardzo mi przykro,ale nie udaje ci się z nim wygrać.To chyba kwestia genów.Nie przejmuj się,nie tylko ty jesteś słaby intelektualnie,z tego co piszesz można wysnuć przypuszczenie że otacza cię większe grono podobnych tobie.(rodzina Radia Maryja albo klub Gazety Polskiej)
        • sclavus Re: Halicki popłynie -99 venus SB eku 14.12.13, 22:51
          wacek! interesuje mnie drobiazg tylko: dlaczego projekcje własnych przeżyć, rzucasz na innych? To już tak, do szpiku kości przesiąknąłeś panprezesem pisim???
          Przecież to jest podstawowy pisi argument: bo ty jesteś esbek a twój dziadek był w Wermachcie!
          :D:D:D:D:D
      • giulia123 Bul Komorowski 14.12.13, 23:10
        99venus napisał:

> bo jak powszechnie wiadomo znajomość języka polskiego n
        > ie należy do mocnych stron pisuarów i żaden pisuar nie moŻe nauczyć się ortogra
        > fii.tak to już przygłupy mamy.

Pisuary jak pisuary, ale tragedią jest to, że prezydentem Polski jest nieuk bez znajomości ortografii i historii tego kraju.
        Tym się zamartwiaj a nie jakimiś tam pisuarami.
        • sclavus Re: Bul Komorowski 15.12.13, 00:32
          jeden bUl, blondyneczko???
          Trzeba baaaardzo dużo "dobrej" woli na to... (hihihihi)
          Przyjmij zatem, najgorsze wyrazy współczucia!!!
    • alistair-p Re: Halicki popłynie - :-) 14.12.13, 21:43
      Może był katechetą?Wtedy znajomość ortografii jest całkiem zbędna.
    • sclavus Tobie? Pisi cudaczku??? 14.12.13, 22:31
      Tobie Polski żal... (ekran sobie obświniłem...)
      Dziwne rzeczy opowiadasz bo siedząc sobie w Wolsce, krainie wirtualnej, Polski ci żal ... bo jej się wiedzie?
    • wiosnaludzikow Re: Halicki- czerwona kartka.Zejdzie z boiska 15.12.13, 06:09
      Kilka lat wcześniej otwarcie skrytykował Tuska. Zniknął wtedy na jakieś kilka miesięcy z mediów. Dostał wtedy żółtą kartkę. Teraz dostał już czerwoną.
    • cookies9 Re: Halicki popłynie - :-) 15.12.13, 08:41

2kecaw napisał: Pomarzyć morze o

język wolski wiecznie żywy:-)
      • giulia123 Re: Halicki popłynie - :-) 15.12.13, 11:02
        cookies9 napisała:

> język wolski wiecznie żywy:-)

Takie standardy nastały.

Bul Komorowski w księdze kondolencyjnej na wieczne czasy byków ortograficznych nawalił.
        Prezydent analfabeta i niedouczony historyk a ty się jakiemuś forumowiczowi dziwisz??
        • cookies9 Re: Halicki popłynie - :-) 15.12.13, 11:48
          giulia123 napisała:

> ty się jakiemuś forumowiczowi dziwisz??

to b.nauczyciel - 'Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie...'
    • axyzaa Halicki wszystko odszczekał 15.12.13, 09:35

co było do przewidzenia
      • 2kecaw Re: Halicki wszystko odszczekał-Tusk paiętliwy 15.12.13, 15:31
        I co z tego- Schetyna podobnie postąpił

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka