Dodaj do ulubionych

Gazeta Polska Codziennie pada, śpieszmy się ją

03.02.14, 18:11
czytać, bo szybko odejdzie, skończyły się pieniądze, a jak kiedyś pisałem że to długo nie przetrwa, bo tam jest Czarnecki, a czego on dotknie, to szybko się kończy, tylko z PiSem jeszcze nie wychodzi, to mnie od komuchów wyzwano.
I co teraz zrobi Sakiewicz, i reszta tych niesfornych, czy jakoś tak się zwą, będzie musiał zatrudnić się u Rydzyka, a ten będzie nim pomiatał jak Kaczyńskim.

natemat.pl/90771,gazeta-polska-codziennie-zostanie-zamknieta-wydawnictwo-nie-ma-pieniedzy
Obserwuj wątek
    • rzewuski1 Re: Gazeta Polska Codziennie pada, śpieszmy się j 03.02.14, 18:18
      I dobrze
    • etta2 Re: Gazeta Polska Codziennie pada, śpieszmy się j 03.02.14, 18:19
      Ale strata, hihihihihihihihihihiihihihhiihiihiiiiii.....
      Nie czytałam ANI JEDNEGO NUMERU tego szmatławca. Niech zdycha!
    • szwampuch58 Re: Gazeta Polska Codziennie pada, śpieszmy się j 03.02.14, 18:19
      kruca fix ,to zamach....oczywista oczywistosc wina Tuska
      • rzewuski1 Kiedy powstanie nowa gazeta Sakiewicza? 03.02.14, 18:24
        Tytuł nowego dziennika Sakiewicza będzie brzmiał:
        Najwyższa Prawda lub Święta Prawda smoleńska.
        • kotek.filemon Jeszcze ciekawsze pytanie 03.02.14, 20:28
          Za czyje pieniądze?
          • rzewuski1 Re: Jeszcze ciekawsze pytanie 03.02.14, 20:31
            kotek.filemon napisał:

> Za czyje pieniądze?

Za parę miesięcy się dowiemy.
    • mariner4 Pies ją.... 03.02.14, 18:26
      I małe pieski tez....
      M.
    • pies_w_studni Re: Gazeta Polska Codziennie pada, śpieszmy się j 03.02.14, 19:21
      Pojda z czapka pod kosciol.
    • kotek.filemon Re: Gazeta Polska Codziennie pada, śpieszmy się j 03.02.14, 20:27
      Wg. forumowych niepełnosprytnych sprzedawała się przecież lepiej niż GW, Polityka i Przegląd razem wzięte. Jak to się mogło stać? Ani chybi wina Tuska.
    • zupakacza śpieszmy się ją czytać, ale tylko za darmo! 03.02.14, 20:34
      to szybciej zbankrutuje.
    • 99venus nie padnie!!! 03.02.14, 20:35
      codziennie reklamuje tego szmatławca III program PR.
      • x2468 Re: nie padnie!!! 03.02.14, 20:38
        Od lat piszę ze 3 zeszła na psy.
        • az43 Re: nie padnie!!! 03.02.14, 21:44
          Nie obrażaj tych sympatycznych zwierzątek.
          • x2468 Re: nie padnie!!! 03.02.14, 21:57
            Ok.Pisy.
    • cymber.gaj Re: Gazeta Polska Codziennie pada, śpieszmy się j 03.02.14, 20:58
      A kiedyś to było takie porządne pismo!

forum.gazeta.pl/forum/w,28,148649500,148650205,To_kolejny_sukces_ruskiej_agentury.html
      • cymber.gaj Może niech Rydzyk ogłosi zrzutkę emerytów na GPC 03.02.14, 21:40
        jak kiedyś na ratowanie stoczni?
        Dla niego to dobra okazja, żeby znowu się obłowić. Wybuduje za te pieniądze kolejne spa w Toruniu i nowe studia TV PLWAM.
        • szwampuch58 Re: Może niech Rydzyk ogłosi zrzutkę emerytów na 03.02.14, 21:53
          2 miliony na "multipleksa" raz na 30 dni musi wysuplac,kruca fix, nie wymagajcie od grzyba za duzo,dobry jest w te klocki ale bez przesady
    • adam111115 Re: Gazeta Polska Codziennie pada, śpieszmy się j 03.02.14, 21:08
      Znamienne, wątek wisi 3 godziny a żadna pisowska q.r.w.a. nawet nie pisnela, gdzie jesteście śmieci?
      • x2468 Re: Gazeta Polska Codziennie pada, śpieszmy się j 03.02.14, 22:00
        Czekajom na wskazówki od Hofmana.
    • piq Jarosław nie darowuje prób zagarnięcia władzy... 03.02.14, 22:05
      ...w PiSie. Forum, wydawca GPC, jest spółką córką Srebrnej. Jeśli nie ma kaski, to znaczy, że Jarosław, który osobiście trzyma Srebrną, wstrzymał finansowanie. Dobrze jest zwrócić uwagę na to, że Jarosław prawie nie reaguje, gdy media smażą tawariszcza Antona. Upadek Matieriewicza i Sakiewicza będzie wielki, bo prezes doskonale wie, że narracja smoleńska i objazdy kraju z cyrkiem zamachowym były skierowane przeciwko niemu. Wyczekał moment (spadek sprzedaży) i bach. W takich grach Jarcio jest mistrzem.

Część pismactwa chyba się zorientowała i odeszła do Biereckiego (czyli Karnowskich), do "WŚmieci".

Najbardziej będę się nabijał z tawariszcziej Matieriewicza i Sakiewkiewicza, gdy Forum wznowi wydawanie gazety z innym zespołem. Uważam obydwóch za najbardziej bezwzględnych i zdemoralizowanych bandziorów w polskim życiu publicznym. Zwłaszcza Sakiewkiewicza nie będzie mi żal.
      • cymber.gaj Re: Jarosław nie darowuje prób zagarnięcia władzy 03.02.14, 23:39
        To są tylko drobne tarcia w strukturach terenowych. Oni wszyscy grają w jednej drużynie, pod batutą Kremla.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,148649500,148650205,To_kolejny_sukces_ruskiej_agentury.html
    • sclavus ... a pisięta, 04.02.14, 00:53
      pochowały się w kącikach i płaczą...
      Skąd one teraz "wyzwalającą prawdę" czerpać będą???
      ... wiem, wiem... są jeszcze takie różne, jak: wSiatce... odRzeczy... odleżyny.pl... i podobne, ale - ale te nie są tak wiarygodne, jak GaPa :D:D:D
      Jest jeszcze Nasz Dziennik... (hihihihi)
    • fiu-bzdziu2010 Re: Gazeta Polska Codziennie pada, śpieszmy się j 04.02.14, 10:16
      u mnie pod kościołem panie moherowe po niedzielnej mszy prowadzą sprzedaż - zainteresowanie niewielkie
    • alistair-p Czy Duda się tym zajmie? 04.02.14, 10:41
      Problemy wydawnictwa Forum S.A. są tak poważne, że większość jego pracowników nie otrzymała jeszcze wynagrodzenia za grudzień.
      Może jakis protest Solidarności,albo kilka solidarnościowych strajków np.w kopalniach?
      • m.c.hrabia Re: Czy Duda się tym zajmie? 04.02.14, 11:14
        Może jakis protest Solidarności,albo kilka solidarnościowych strajków np.w kopalniach?

albo chociaż mały bojkocik jak Lidla. :)
    • az43 Re: Gazeta Polska Codziennie pada, śpieszmy się j 05.02.14, 13:14
      III program systematycznie zaczyna przeglądy prasy od tego szmatławca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka