Dodaj do ulubionych

I kto powinien być premierem?

18.02.14, 18:15
Oczywiście, że Jarosław Kaczyński. Tylko on wie, jak powinno się zareagować na wydarzenia na Ukrainie. Jakiego wsparcia dla Ukraińców przeciw zbrodniczej władzy życzyliby sobie Polacy.

Niestety, w Polsce władzę dzierżą obecnie pachołki Rosji, których stać jedynie na wykonywanie poleceń moskiewskiego MSZ. A nie na działanie na miarę prawdziwych polskich władz.

Szkoda mi Ukraińców, ale podziwiam ich za odwagę i determinację. Oni już wiedzą, że w pierwszej kolejności trzeba liczyć na siebie.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Antoni smoleński dwa ebnięcia. n/t 18.02.14, 18:20
    • humbak Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 18:20
      Premierem Ukrainy?
      • anwad Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 18:31
        A Ronald Reagan to był premierem Polski? Nie wiesz, jak powinny postępować polskie władze, żeby Polacy mogli być dumni?

Pewnie nie wiesz, bo masz mentalność niewolnika.
        • humbak Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 18:33
          Gdyby Reagan nic nie dał Amerykanom swoimi rządami, byłby fatalnym prezydentem, niezależnie od tego co zrobił by dla innych krajów, moja Ty amazonko.
          • lionold Re: "moja Ty amazonko". Powiedz mi humbak 18.02.14, 20:34
            skoro wiesz, że ona to amazonka - nie ma jednego cycka czy obydwu? Bo, że rozumu nie ma to od pierwszego jej wpisu widać gołym okiem.
    • szwampuch58 Re: Gołębico przegrałaś ! 18.02.14, 18:21
      On nawet nie wie jak wyglada fotel dentystyczny... ta twoja "wazelina" cuchnie zdrada panstwowa ,spadaj wolski agencie na drzewo
    • czan-dra Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 18:28
      Fajna jesteś sama siebie pytasz, sama sobie odpowiadzasz, Ty to tak wszystko sama?
      Po kiego piszesz, skoro wiesz lepiej, niż odpowiadający?
      Dziwne to i zastanawiające.
      • sowietolog1 Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 22:12
        > Dziwne to i zastanawiające.

To się określa mianem "pytania retorycznego"...
    • pies_na_czarnych Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 18:34
      Kaczor to jest polityczny debil. Nawet nie wie co robi w tej chwili EU i Polska w sprawie Ukrainy. Gdyby on i jego doradcy znali obce języki to wystarczyłoby włączyć radio, a tak jak ciemny był tak już pozostanie do końca swoich dni.
      • anwad Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 18:40
        A co takiego robi? Bo ja widzę, że nic nie robi. Poza rozważaniem tego czy tamtego. Na Ukrainie giną ludzie, a oni rozważają... Fuck the EU.
        • szwampuch58 Re:Polska nalezy do UE 18.02.14, 18:47
          Twoje "Fuck the EU." kwaczesz jako Ukrainka,Rosjanka czy Wolaczka golebico?
    • 1zzarda Re:Anwad - szef partii która wygra wybory! 18.02.14, 18:35
      Anwad - szef partii która wygra wybory! Chyba że coś przegapiłem?
      • czan-dra Re:Anwad - szef partii która wygra wybory! 18.02.14, 18:38
        Nie rób głupiej z Anwad, przecież to oczywiste, gdyby wygrał, dajmy na to TR i SLD po równo, to i tak premierem musi zostać Kaczyński, to taka stara tradycja Pisowska, musi Kaczyński.
      • anwad Re:Anwad - szef partii która wygra wybory! 18.02.14, 18:38
        Poczciwina z Ciebie. Ile masz IQ?
        • 1zzarda Re:Anwad - szef partii która wygra wybory! 18.02.14, 18:41
          Nie uciekaj jak Jarosław! Jeśli JK nie stanie do debaty f2f to nie będzie premierem!
          • anwad Re:Anwad - szef partii która wygra wybory! 18.02.14, 19:21
            Ty tak z własnej woli czy Ci płacą?
            • 1zzarda Re:Anwad - szef partii która wygra wybory! 18.02.14, 20:03
              A co tym razem Ci nie pasuje? W moich postach nie nic złego i w żaden sposób nie atakuję JK?
              • anwad Re:Anwad - szef partii która wygra wybory! 18.02.14, 20:20
                Ciągle poruszasz naiwne tematy zastępcze.
                • 1zzarda Re:Anwad - szef partii która wygra wybory! 18.02.14, 20:27
                  Nie, jestem 100% demokratą - wygrajcie wybory i spełnią się Twoje marzenia!

Ps. Po debacie JK vs DT może i ja zagłosowałabym za zwycięzcą!
        • czan-dra Re:Anwad - szef partii która wygra wybory! 18.02.14, 18:44
          No na pewno więcej niż norma Pisowa, czyli IQ tyle ile ma temperatura pokojowa, liczona w stopniach Celsjusza.
          Złotko.
    • pies_na_czarnych Anwad! 18.02.14, 18:38
      Anwad wyślijcie Kaczora na Ukrainę, może Martusia znowu odszkodowanie dostanie.
    • piq wądziu, zdecydowanie potrzebny ci nowy partner,... 18.02.14, 18:39
      ...bo ten stary wibrator zrobiony z maszynki do kiełbas, lokówki i kolejki piko, którego nazywasz "Jarosław Kaczyński", już nie idzie na viagrę.
    • martok11 Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 18:40
      anwad napisała:

> Szkoda mi Ukraińców. Oni już wiedzą, że w pierwszej kolejności trzeba liczyć na siebie.
      >
      Nie chwytam - a co jest w tym dziwnego, że jakiś naród musi "w pierwszej kolejności" liczyć na siebie? Wszyscy powinni liczyć przede wszystkim na siebie i w pierwszej, i nawet w trzeciej kolejności. Na kogo liczyli Polacy, kiedy zmieniali ustrój? To wręcz nie do pomyślenia, żeby ktoś inny miał za Ukraińców posprzątać w ich własnym kraju. A już najmniej się do tej roli nadaje Kaczyński, który zdaje się nie bardzo rozumie, między jakimi siłami toczy się w tej chwili walka na Ukrainie.
      • anwad Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 18:41
        Tak, zawsze warto liczyć przede wszystkim na siebie, choć w normalnym świecie - opartym na wartościach, nie interesach - można by jeszcze liczyć na przyjaciół.
        • czan-dra Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 18:46
          A skąd Ty byś ich wytrzasnęła, tych przyjaciół, skoro wszyscy to zdrajcy, sowieciarze, i marni ludzie o mentalności parobka.
          Złotko.
        • pies_na_czarnych Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 18:54
          anwad napisała:

> Tak, zawsze warto liczyć przede wszystkim na siebie, choć w normalnym świecie -
          > opartym na wartościach, nie interesach - można by jeszcze liczyć na przyjaciół
          > .

Watykan wyśle swoich Szwajcarów i będzie posprzątane.
          • pies_na_czarnych Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 19:29
            W Bangkok też się nawalają i co Kaczor na to?
            • dystans4 Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 23:02
              Nie tylko tam. W Afryce też. Niech się wybierze do Afryki.
        • dystans4 Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 23:04
          Widzisz, Putin Janukowycza nie opuścił w potrzebie.
          To do tego dąży prezes? Właściwie, nie ma się czemu dziwić. Orban już ogłosił sojusz strategiczny z Rosją.

--
          Dlaczego Antoni bezkarnie zdradził polski wywiad?
          buldog.
    • rickky Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 20:33
      anwad napisała:

> Oczywiście, że Jarosław Kaczyński. Tylko on wie, jak powinno się zareagować na
      > wydarzenia na Ukrainie. Jakiego wsparcia dla Ukraińców przeciw zbrodniczej wład
      > zy życzyliby sobie Polacy.
      >
      > Niestety, w Polsce władzę dzierżą obecnie pachołki Rosji, których stać jedynie
      > na wykonywanie poleceń moskiewskiego MSZ. A nie na działanie na miarę prawdziwy
      > ch polskich władz.
      >
      > Szkoda mi Ukraińców, ale podziwiam ich za odwagę i determinację. Oni już wiedzą
      > , że w pierwszej kolejności trzeba liczyć na siebie.

Masz na myśli premiera Polski czy Ukrainy?
    • erte2 Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 22:31
      wądziu, w swoim uwielbieniu dla prezesapana jesteś równie żałosna jak jola szczypińska albo Nałkowska pragnąca uwieść Szymanowskiego.
      Zestawienie nieprzypadkowe.
      • dystans4 Re: I kto powinien być premierem? 18.02.14, 23:00
        Nie tyle żałosna, co zimna i wyrachowana. Przecież nawet dokumentów programowych nie czyta, co onegdaj stwierdziliśmy.
        Liczy się to, co przynosi korzyści. Facet też, o tyle, o ile przynosi, korzyści. Prezes też.
        Anwadzia jest prawdziwą kobietą PiS.
    • kotek.filemon Re: I kto powinien być premierem? 19.02.14, 09:43
      Wądziu, ty nie pyskuj po forum, tylko gary pakuj i jedź bigosu gotować.
    • scoutek Re: I kto powinien być premierem? 19.02.14, 09:54
      anwad napisała:

> Oczywiście, że Jarosław Kaczyński. Tylko on wie, jak powinno się zareagować na
      > wydarzenia na Ukrainie. Jakiego wsparcia dla Ukraińców przeciw zbrodniczej wład
      > zy życzyliby sobie Polacy.

dobra, to konkretnie co by zrobił Kaczyński dla Ukrainy będąc teraz premierem?
      wysłałby wojsko?
      sam stanąłby na Majdanie i bił się za ich wolność?
      zażądałby wsparcia ze strony NATO? UE?

konkretnie: CO BY ZROBIŁ?
      • scoutek Re: I kto powinien być premierem? 19.02.14, 10:09
        tak jak myślałam, anwadzia, nie masz nic do powiedzenia poza nadawaniem na Tuska i bezmydłowym włażeniem Kaczyńskiemu gdzieś
    • cookies9 Re: I kto powinien być premierem? 19.02.14, 10:11
      Wybór jest duzy - Sikorski,Bienkowska ,ostatecznie 3 kadencję Tusk.
      W zadnym wypadku Kaczyński - juz był i sam zrezygnował z powodu braku umiejętnosci...
    • calun_torunski popieram Anwad - Kaczyński na premiera Ukrainy !!! 19.02.14, 10:11
      a w Polsce oczywiście premier techniczny Piooootr Gliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiińskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
      • zapijaczony_ryj Re: popieram Anwad - Kaczyński na premiera Ukrain 19.02.14, 10:30
        Ja nie popieram, bo nie chcę wojny Ukrainy Z rosją
        • calun_torunski popieram Anwad - Kaczyński na premiera Ukrainy !!! 19.02.14, 11:02
          > Ja nie popieram, bo nie chcę wojny Ukrainy Z rosją

ale on będzie rządził w koalicji

z Lepputinem
    • kotek.filemon Re: I kto powinien być premierem? 19.02.14, 15:15
      Jarosław Kaczyński powinien być premierem na Ukrainie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka