volupte 02.05.14, 14:46 wiadomosci.onet.pl/warszawa/tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i dobrze. Odechce sie marnować pożyteczna zywnosć. Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauriane Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:13 volupte napisał: > wiadomosci.onet.pl/warszawa/tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i dobrze. Odechce sie marnować pożyteczna zywnosć. Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ? L. Hehe, 64k pln wydali na "pobudzanie kreatywnosci."... a Ty piszesz o marnowaniu zywnosci .......! J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:16 Nie pomyślałeś, ile dzieci można by nakarmić zamiast wydawać setki tysięcy złotych na kiczowate gejowskie symbole (coś, czego nikt w centrum Warszawy nie chce i na pewno nie warte swojej ceny)? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:27 Po co palili ? Gdyby nie spalili to i by nie odbudowali. Troche kasy na to szkoda , ale ustapić pod wpływem terroru tez niezrecznie. To poczatkowo nie był gejowski symbol . Teraz to juz diabli wiedzą. Tobie przeszkadza , mnie jest obojetna. I tak lepiej niz pomnik Mamrota w tym miejscu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:53 volupte napisał: > Po co palili ? Gdyby nie spalili to i by nie odbudowali. L. To juz jest faktem..... Troche kasy na to szko > da , ale ustapić pod wpływem terroru tez niezrecznie. L. Nie mozna bylo zapytac Warszawiakow, czy chca tego szkaradztwa i na domiar w tym miejscu ? To poczatkowo nie był ge > jowski symbol . Teraz to juz diabli wiedzą. Tobie przeszkadza , mnie jest oboje > tna. I tak lepiej niz pomnik Mamrota w tym miejscu;-) L. A co ma pomnik Mamrota do wiatraka ? J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:01 To nie wiatrak to tecza i zajęła ładne miejsce pod ewentualny pomnik. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:14 volupte napisał: > To nie wiatrak to tecza i zajęła ładne miejsce pod ewentualny pomnik. L. Coz wymagac od osobnikow, ktorzy w calej swojej egzystencji zaznali tylko szarych blokowisk.... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:02 A i pod pomnik Zbawcy świetna nazwa placu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
glosrobotniczy Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:54 Ale tenczą nie da się najeść, a jajami można. Ludzie mówią, że pan prezes lubi pluralizm też, tylko żeby dorobkiewicze tacy jak Duda i tzw. Solidarna POlska nie dorwali sie do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:58 anwad napisała: > Nie pomyślałeś, ile dzieci można by nakarmić zamiast wydawać setki tysięcy złot > ych na kiczowate gejowskie symbole (coś, czego nikt w centrum Warszawy nie chce > i na pewno nie warte swojej ceny)? Jeszcze wiecej za pieniądze, które wyrzucono w błoto stawiając pomniki JPII. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:15 pies_na_czarnych napisała: > anwad napisała: > > > Nie pomyślałeś, ile dzieci można by nakarmić zamiast wydawać setki tysięc > y złot > > ych na kiczowate gejowskie symbole (coś, czego nikt w centrum Warszawy ni > e chce > > i na pewno nie warte swojej ceny)? > > Jeszcze wiecej za pieniądze, które wyrzucono w błoto stawiając pomniki JPII. > L. Jak zawsze nie na temat psie! J.C. > > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:19 lauriane napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > anwad napisała: > > > > > Nie pomyślałeś, ile dzieci można by nakarmić zamiast wydawać setki > tysięc > > y złot > > > ych na kiczowate gejowskie symbole (coś, czego nikt w centrum Warsz > awy ni > > e chce > > > i na pewno nie warte swojej ceny)? > > > > Jeszcze wiecej za pieniądze, które wyrzucono w błoto stawiając pomniki JP > II. > > L. Jak zawsze nie na temat psie! > J.C. > > > > Tak?.. Odpowiedziałem dawnej w jej stylu. Mogę tylko dodać, że jeszcze wiecej będzie kosztowało sprzątanie tych dzieł sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:50 > > > > > > Jeszcze wiecej za pieniądze, które wyrzucono w błoto stawiając pomn > iki JP > > II. > > > L. Jak zawsze nie na temat psie! > > J.C. > > > > > > > > Tak?.. Odpowiedziałem dawnej w jej stylu. Mogę tylko dodać, że jeszcze wiecej b > ędzie kosztowało sprzątanie tych dzieł sztuki. > L. No to jeszcze dodam, ze porownanie nie adekwatne, bo W przypadku teczy mial miejsce wyrazny sprzeciw (dewastacja); masz analogiczne przyklady na pomniki JPII ? Jeszcze raz powtarzam, czesc Warszawiakow nie chce tego SZKARADZTWA z powodow estetycznych, nie ideologicznych ! Stad potrzeba konsultacji z mieszkancami ! A nie dalsze pompowanie srodkow panstwowych na renowacje ! Kiedy ta postkomusza mentalnosc zniknie raz na zawsze w Waszych wladzowych czerepach ? (nie do psa pytanie) J.C. > Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:59 "Bufetowej" czesc tez nie chciala,wyszlo jak zawsze u" kartofli" .Proponujesz koniecznie jakies referendum z powodu estetyki? Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Lecą jaja. 02.05.14, 17:06 szwampuch58 napisał: > "Bufetowej" czesc tez nie chciala,wyszlo jak zawsze u" kartofli" .Proponujesz k > oniecznie jakies referendum z powodu estetyki? L. Dla mieszkancow tej dzielnicy, dlaczego nie ? J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 02.05.14, 17:22 Estetyka? Kpisz ? Tęcza jest przepieknym zjawiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Lecą jaja. 02.05.14, 17:27 lauriane napisał: > szwampuch58 napisał: > > > "Bufetowej" czesc tez nie chciala,wyszlo jak zawsze u" kartofli" .Proponu > jesz k > > oniecznie jakies referendum z powodu estetyki? > L. Dla mieszkancow tej dzielnicy, dlaczego nie ? > J.C. Od tych spraw jest architekt miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Lecą jaja. 02.05.14, 17:25 Konsultacje z mieszkańcami to dalsze "pompowanie srodkow panstwowych"! Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:32 a jak ktoś by obrzucił kaczym jajkiem jakiś pomnik Leszka Aleksandra??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Chłopaki zajdą kiedyś daleko :) 02.05.14, 17:52 Giertych i Kamiński Misiu też tak zaczynali . Tym niemniej warto potępić taką agresję na czyjeś idee. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.iljicz Re: Lecą jaja. 02.05.14, 17:59 >Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ? Mniej niż za 100 000 zł wydanych na "tęczę ze zraszaczem". Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Lecą jaja. 02.05.14, 19:05 Tacy z tych narodowcow konserwatysci. Jedzenie to zabwka. Lachudry jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 02.05.14, 19:12 Szanujący sie prawicowiec uzywa do obrzucania jaj smierdzacych ( zepsutych) , a nie zdrową polska zywność:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Lecą jaja. 03.05.14, 13:41 volupte napisał: > wiadomosci.onet.pl/warszawa/tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i dobrze. Odechce sie marnować pożyteczna zywnosć. Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ? Łątwiej zniszczyć niz zbudować Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 13:48 Pokazywali tych bohaterów rzucających jajami. Jak ich policja zawijała to juz miny mieli mniej usmiechniete A to może i 500zł kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:07 I to za co? Za pobrudzenie jezdni? Bo przecież nie przypuszczam, aby dało się z chodnika dorzucić jajo do tęczy? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:07 tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i dobrze. Odechce sie marnować pożyteczna zywnosć. Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ? Tylko kompletny debil i słabo ukryty homofob, w atakowania czyiś idei, świętości może zauważać ..... marnowanie żywności. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:17 > Tylko kompletny debil i słabo ukryty homofob, w atakowania czyiś idei, święto > ści może zauważać ..... marnowanie żywności. Tylko idiota moze cos takiego napisać :-) Mozesz sie głupku modlić do tej swietej idei . Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 15:36 volupte napisał: > > > Tylko kompletny debil i słabo ukryty homofob, w atakowania czyiś idei, > święto > > ści może zauważać ..... marnowanie żywności. > Tylko idiota moze cos takiego napisać :-) Mozesz sie głupku modlić do tej swi > etej idei . Ciebie nie ruszałem forumowy głupku. Nawet nie zrozumiałeś o co tu chodzi :) Osobiście nie modłę się do żadnych świętości a pisałem o obrażaniu czyiś świętości. i idei. Jakichkolwiek prostaczku. O szacunku do czyiś idei ..ale to dla takiego wiejskiego głupka jak Ty za trudne, Widać nie oglądałeś w dzieciństwie Czterech Pancernych a samodzielnie nie jesteś w stanie odnaleźć jakiś wartości pozytywnych czy negatywnych a o rozróżnianiu co dobre a co złe to już zupełnie. Co do Czterech Pancernych to jest odcinek gdzie pewnemu Niemcowi mało nie zakończyli żywota bo najbardziej w tragicznej, wojennej sytuacji obawiał się o wyhodowane róże. Nie za skomplikowane prostaczku ? Nadążasz ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 15:56 Poj...ło cię idioto? Tecza to swietosć, gejostwo to idea , walnij sie w ten głupi łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:11 volupte napisał: > Poj...ło cię idioto? Tecza to swietosć, gejostwo to idea , walnij sie w ten głu > pi łeb. No i kto tu jest idiotą. Tłumaczyć Ci nie będę co symbolizuje ta "tęcza"bo nie zrozumiesz. W prostych słowach znajdziesz to w NETcie np. na stronach z gotowymi wypracowaniami dla gimnazjalistów. Biedny, skrzywdzony w dzieciństwie, forumowy głupku. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:13 Szkoda ze nie mozna z tobą inaczej - spier.....j !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow tak zacząłeś rozmowę głupku 03.05.14, 16:18 W ten sposób zacząłeś ze mną rozmawiać ...a teraz zdziwiony. Staram się dostosować do chamstwa na tym forum w celach edukacyjnych ale Ty idioto (tak do mnie napisałeś pierwszy!) i głupkju (poniżej cytat) czego się spiodziewałes używając takich słów wobec mnie....że nadstawię Ci drugi policzek. Jak małe dziecko. Narozrabiał a teraz zdziwiony co wywołał. Dziecięcy umysł. >Volupte napisał: > Tylko idiota moze cos takiego napisać :-) Mozesz sie głupku modlić do tej swietej idei . Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: tak zacząłeś rozmowę głupku 03.05.14, 16:22 Nie chce mi sie z toba gadać. Otwórz sobie drzewko to zobaczysz , bo chyba masz sklerozę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: tak zacząłeś rozmowę głupku 03.05.14, 20:09 volupte napisał: > Nie chce mi sie z toba gadać. Otwórz sobie drzewko to zobaczysz , bo chyba masz > sklerozę. Czy to Ty napisałeś ? Z góry uprzedzam, że moja część była adresowana do Ryja a nie do Ciebie. To co masz honor i przeprosisz czy dalej w zaparte :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:09 A ja się pogubiłam: napisałeś: "tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i dobrze. Odechce sie marnować pożyteczna zywnosć. Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ? Tylko kompletny debil i słabo ukryty homofob, w atakowania czyiś idei, świętości może zauważać ..... marnowanie żywności." Kursywa -cytat z volupte a dalej komentarz twój. A w tym komentarzu nazwałeś go kompletnym debilem i ukrytym homofobem, inaczej nie da się twojej wypowiedzi zrozumieć, żeby nie wiem co. Twoje wyjaśnienia: > Ciebie nie ruszałem forumowy głupku. Nawet nie zrozumiałeś o co tu chodzi :) > Osobiście nie modłę się do żadnych świętości a pisałem o obrażaniu czyiś świ > ętości. i idei. Jakichkolwiek prostaczku. O szacunku do czyiś idei ..ale to - niestety nic nie wnoszą oprócz kilku obełg . A może spróbujesz jeszcze raz wytłumaczyć o co Ci chodziło, dasz radę bez wyzwisk i odniesień do czterech pancernych? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:12 On chyba nie potrafi. Ciagle prowokuje i czasem mu sie udaje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow przypominam głupku 03.05.14, 16:19 Tu to poniżej napisałeś jako pierwszy : >Volupte napisał: >Tylko idiota moze cos takiego napisać :-) Mozesz sie głupku modlić do tej swietej idei . ...więc co się dziwisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: przypominam głupku 03.05.14, 16:26 forum.gazeta.pl/forum/w,28,150784460,150795166,Re_Leca_jaja_.html Jesli rwa kulszowa , czy podagra cie meczy to nie szukaj tu guza , bo znajdujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow pomyśl chociaż troszeczkę, to nie boli 03.05.14, 16:49 volupte napisał: > forum.gazeta.pl/forum/w,28,150784460,150795166,Re_Leca_jaja_.html Jesli rwa kulszowa , czy podagra cie meczy to nie szukaj tu guza , bo znajdujesz. To było do Ryja. Widać to jasno i wyrażnie a są moje identyczne rozrachunki jak teraz z Tobą. W relacjach Ty i ja , Ty pierwszy mnie obraziłeś...no chyba, że jesteś Ryjem, a to pardon. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:14 > A może spróbujesz jeszcze raz wytłumaczyć o co Ci chodziło, dasz radę bez wyzwi > sk i odniesień do czterech pancernych? Bądż uprzejma zauważyć, że wyzwiska używam tylko wobec osób, które użyły takich obelżywych słów wobec mnie., Jak to zaobserwujesz , nawet tylko w tym wątku, to pójdziemy dalej. Wykaż więc minimum dobrej woli i zauważ kto, wobec kogo użył słów obelżywych. Dasz radę ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:34 wiosnaludzikow napisał: > Wykaż więc minimum dobrej woli i zauważ kto, wobec kogo użył słów obelżywych. D > asz radę ? Wykazałam nawet więcej niż minimum dobrej woli pisząc wyżej post do Ciebie, gdzie niestety widać ,ze to Ty użyłeś pierwszy słów obelżywych. Przykro mi to stwierdzić ,ale z miarę sensownego dyskutanta zamieniasz się ostatnio w zwykłego trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:46 aniechto.only napisała: > wiosnaludzikow napisał: > > > Wykaż więc minimum dobrej woli i zauważ kto, wobec kogo użył słów obelżyw > ych. D > > asz radę ? > > Wykazałam nawet więcej niż minimum dobrej woli pisząc wyżej post do Ciebie, g > dzie niestety widać ,ze to Ty użyłeś pierwszy słów obelżywych. Zaprzeczasz widoczny i oczywistym faktom. Nie wstyd Ci ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:55 O! To ja zaprzeczam faktom? No to jesze raz: napisałeś: "tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i dobrze. Odechce sie marnować pożyteczna zywnosć. Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ? Tylko kompletny debil i słabo ukryty homofob, w atakowania czyiś idei, świętości może zauważać ..... marnowanie żywności." Kursywa -cytat z volupte a dalej komentarz twój. A w tym komentarzu nazwałeś go kompletnym debilem i ukrytym homofobem, inaczej nie da się twojej wypowiedzi zrozumieć, żeby nie wiem co. Twoje wyjaśnienia: > Ciebie nie ruszałem forumowy głupku. Nawet nie zrozumiałeś o co tu chodzi :) > Osobiście nie modłę się do żadnych świętości a pisałem o obrażaniu czyiś świ > ętości. i idei. Jakichkolwiek prostaczku. O szacunku do czyiś idei ..ale to - niestety nic nie wnoszą oprócz kilku obelg . A może spróbujesz jeszcze raz wytłumaczyć o co Ci chodziło, dasz radę bez wyzwisk i odniesień do czterech pancernych? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 17:06 aniechto.only napisała: > O! To ja zaprzeczam faktom? No to jesze raz: No to jeszcze raz. Właśnie. Użyłem słów obraźliwych wobec Zapijaczonego Ryja, którego podobnie jak innych prosiłem o nie używanie słów obraźliwych. Prosiłem go o to i używałem słowa rzadko spotykanego na tym forum , słowa " proszę Cię". Natomiast w relacjach , o których mówisz mój interlokutor, nie atakowany przeze mnie takimi chamskimi,określeniami, użył ich wobec mnie, użył wobec mnie takich słów pierwszy. Zacytować Ci czy w końcu z uwagą to prześledzisz :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Lecą jaja. 03.05.14, 17:21 wiosnaludzikow napisał: > Użyłem słów obraźliwych wobec Zapijaczonego Ryja... Zacytować Ci czy w końcu z uwagą to prześledzisz :( Prześledziłam z uwagą. W tym wątku ryjek nie wypowiedział się ani razu Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 20:21 aniechto.only napisała: > Prześledziłam z uwagą. W tym wątku ryjek nie wypowiedział się ani razu Dawno nie spotkałem na forum kogoś kto tak bardzo idzie w zaparte :) to aż zabawne ! Tu ma link : forum.gazeta.pl/forum/w,28,150784460,150794881,Re_Leca_jaja_.html ..i z tymi bluzgami pidpisałem się pod tym wpisem, wpisem Ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Lecą jaja. 03.05.14, 21:02 wiosnaludzikow napisał: aniechto.only napisała: > Prześledziłam z uwagą. W tym wątku ryjek nie wypowiedział się ani razu Dawno nie spotkałem na forum kogoś kto tak bardzo idzie w zaparte :) to aż zabawne ! Tu ma link : forum.gazeta.pl/forum/w,28,150784460,150794881,Re_Leca_jaja_.html ..i z tymi bluzgami pidpisałem się pod tym wpisem, wpisem Ryja. A w tym linku: > wiadomosci.onet.pl/warszawa/tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i dobrze. Odechce sie marnować pożyteczna zywnosć. Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ? Łątwiej zniszczyć niz zbudować Boże, faktyczni , ryjek napisal: "Łątwiej zniszczyć niz zbudować ." No, faktycznie, przyznaję moj bład , Rzeczywiście ryjek napisał jeden post, dosłownie, i to nie do Ciebie tylko do violupte. No to popatzmy , co mu laskawie odpowiedziałeś? Przypomijmy sobie dla pewności: " Tylko kompletny debil i słabo ukryty homofob, w atakowania czyiś idei, świętości może zauważać ..... marnowanie żywności." Odpowiedziałes "kulturalnie" wprawdzie ryjkowi ale merytoryczni ublizyłeś w ten sam sposób volupte. Taka przykra prawda, wiosenko - trolujesz na potęgę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Odezwij się jak już zaczniesz widzieć :) 03.05.14, 20:35 aniechto.only napisała: > Prześledziłam z uwagą. W tym wątku ryjek nie wypowiedział się ani razu Dałem Ci link do wpisu Ryja w tym wątku, który nie wpisał się ani razu :) i ciekaw jestem czy należysz do osób, które potrafią zachować się honorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Odezwij się jak już zaczniesz widzieć :) 03.05.14, 21:05 wiosnaludzikow napisał: > aniechto.only napisała: > > Prześledziłam z uwagą. W tym wątku ryjek nie wypowiedział się ani ra > zu > Dałem Ci link do wpisu Ryja w tym wątku Łoł, link i całe 20 minut na odpowiedz, łaskawca z Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Odezwij się jak już zaczniesz widzieć :) 03.05.14, 21:15 Po co jeszcze się spieracie? Dzięki za wsparcie :-) Obiektywnie jak się dobrze przyjrzec to ten oblaźliwy post jest przynależny wpisowi ryja, tylko odnosi sie do mnie , tak to odczytałem i tak równiez ty odczytałeś. Tam nie ma słowa odpowiedzi do ryja , tym bardziej ze ryjek tam nic takiego nie napisał. Jestem tolerancyjny , prawie nie zdarza sie abym komus nawsadzał , ale czasem moze sie zdarzyc. Wiosna czesto prowokuje ale ograniczam sie do drwin, ironii i zlosliwosci bez ch..., ku....itp. Walnij sobie browarek albo co innego , ja piję twoje zdrowie teraz czerwonym winem. Odpusc sobie .....podbijanie tego wątku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Odezwij się jak już zaczniesz widzieć :) 03.05.14, 21:23 volupte napisał: Walnij sobie browarek albo co innego , ja piję twoje zdr > owie teraz czerwonym winem. Odpusc sobie .....podbijanie tego wątku:-) Masz rację, to bez sensu. Twoje zdrowie czeskim Staropramenem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Odezwij się jak już zaczniesz widzieć :) 03.05.14, 21:18 aniechto.only napisała: > wiosnaludzikow napisał: > > > aniechto.only napisała: > > > Prześledziłam z uwagą. W tym wątku ryjek nie wypowiedział się an > i ra > > zu > > Dałem Ci link do wpisu Ryja w tym wątku > > Łoł, link i całe 20 minut na odpowiedz, łaskawca z Ciebie:))) To co jest ten wpis Ryja czy nie ma? nasz jakieś czarodziejskie słówko aby zachować się w takiej sytuacji typu : " rzeczywiście pomyliłam się jest wpis Ryja" lub inne " sorry" , " zagalopowałam się " itp Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow no i miałaś szansę pokazać osobowość. Pokazałaś :( 04.05.14, 08:39 Miałaś charakter pokazać osobowość i charakter i zachować się honorowo a tutaj sztuczki słowne rodem z magla czy piaskownicy. Pokazałem i czarno na białym wpis, którego rzekomo nie było ale Tobie jak widać nikt nie wmówi Ci , że białe jest białe a czarne jest czarne. Ten utrwalony w powszechnej kulturze hit-powiedzonko dotyczy pisoidów a nie tylko pisowców. Pisoid to osoba o określonym zachowaniu. Zapijaczony Ryj swoimi ziejącymi chorobą psychiczną wypowiedziami, homofobią, stosunkiem do kobiet, antysemityzmem jest pisoidem no i Ty aniechtoonly brakiem honoru, dla mnie, udowodniłaś, że jesteś pisoidem tylko w innej koszulce. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Lecą jaja. 03.05.14, 13:49 Ciekawe, czemu nie zwinięto prowokatora, czyżby to był kolega z pracy kamerzysty? Jakoś tak ładnie ze sobą współpracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:19 Masz racje , to było podżeganie do czynu zabronionego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:27 Na pewnej nowosądeckiej wsi pewien nowobogacki lekkoduch postawił sobie chałupkę.Prawdziwi mieszkańcy zaczęli obrzucać jajami domek.Poszedł po rozum do głowy i wbudował w okienko pod dachem Św. figurkę.Obrzucanie się skończyło.Czy na tej biblijnej tęczy nie można też coś postawić ?Może jakiś konkursik i po problemie.Figurka,zdjęcie,czy jakaś inna ... instalacja. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:38 Sugerujesz jakiegos gejowskiego swietego? Pewnie jakis był. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:42 Oj, prawie na pewno był. Wielu z nich to zakonnicy a więc potencjalnie mogli być. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:43 A może figure Dmowskiego ? Był gejem a narodowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Lecą jaja. 03.05.14, 15:14 Chyba by się nadawał jako "żywa tarcza"? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: może oko w trójkącie i skończą się jaja 03.05.14, 15:47 kasiora napisał: .Czy na tej biblijnej tęczy nie można też coś postawić ?Może jakiś konkursik i po problemi > e.Figurka,zdjęcie,czy jakaś inna ... instalacja. może oko w trójkącie???? i skończą się jaja....... Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: może oko w trójkącie i skończą się jaja 03.05.14, 15:47 pl.wikipedia.org/wiki/Oko_opatrzno%C5%9Bci Odpowiedz Link Zgłoś