Dodaj do ulubionych

Lecą jaja.

02.05.14, 14:46
wiadomosci.onet.pl/warszawa/tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i dobrze. Odechce sie marnować pożyteczna zywnosć. Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ?
Obserwuj wątek
    • lauriane Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:13
      volupte napisał:

> wiadomosci.onet.pl/warszawa/tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i dobrze. Odechce sie marnować pożyteczna zywnosć. Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ?

L. Hehe, 64k pln wydali na "pobudzanie kreatywnosci."...
      a Ty piszesz o marnowaniu zywnosci .......!
      J.C.
    • anwad Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:16
      Nie pomyślałeś, ile dzieci można by nakarmić zamiast wydawać setki tysięcy złotych na kiczowate gejowskie symbole (coś, czego nikt w centrum Warszawy nie chce i na pewno nie warte swojej ceny)?
      • volupte Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:27
        Po co palili ? Gdyby nie spalili to i by nie odbudowali. Troche kasy na to szkoda , ale ustapić pod wpływem terroru tez niezrecznie. To poczatkowo nie był gejowski symbol . Teraz to juz diabli wiedzą. Tobie przeszkadza , mnie jest obojetna. I tak lepiej niz pomnik Mamrota w tym miejscu;-)
        • lauriane Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:53
          volupte napisał:

> Po co palili ? Gdyby nie spalili to i by nie odbudowali.
          L. To juz jest faktem.....
          Troche kasy na to szko
          > da , ale ustapić pod wpływem terroru tez niezrecznie.
          L. Nie mozna bylo zapytac Warszawiakow, czy chca tego szkaradztwa i na domiar w tym miejscu ?
          To poczatkowo nie był ge
          > jowski symbol . Teraz to juz diabli wiedzą. Tobie przeszkadza , mnie jest oboje
          > tna. I tak lepiej niz pomnik Mamrota w tym miejscu;-)
          L. A co ma pomnik Mamrota do wiatraka ?
          J.C.
          • volupte Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:01
            To nie wiatrak to tecza i zajęła ładne miejsce pod ewentualny pomnik.
            • lauriane Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:14
              volupte napisał:

> To nie wiatrak to tecza i zajęła ładne miejsce pod ewentualny pomnik.
              L. Coz wymagac od osobnikow, ktorzy w calej swojej egzystencji zaznali tylko szarych blokowisk....
              J.C.
          • volupte Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:02
            A i pod pomnik Zbawcy świetna nazwa placu;-)
      • glosrobotniczy Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:54
        Ale tenczą nie da się najeść, a jajami można. Ludzie mówią, że pan prezes lubi pluralizm też, tylko żeby dorobkiewicze tacy jak Duda i tzw. Solidarna POlska nie dorwali sie do władzy.
      • pies_na_czarnych Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:58
        anwad napisała:

> Nie pomyślałeś, ile dzieci można by nakarmić zamiast wydawać setki tysięcy złot
        > ych na kiczowate gejowskie symbole (coś, czego nikt w centrum Warszawy nie chce
        > i na pewno nie warte swojej ceny)?

Jeszcze wiecej za pieniądze, które wyrzucono w błoto stawiając pomniki JPII.
        • lauriane Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:15
          pies_na_czarnych napisała:

> anwad napisała:
          >
          > > Nie pomyślałeś, ile dzieci można by nakarmić zamiast wydawać setki tysięc
          > y złot
          > > ych na kiczowate gejowskie symbole (coś, czego nikt w centrum Warszawy ni
          > e chce
          > > i na pewno nie warte swojej ceny)?
          >
          > Jeszcze wiecej za pieniądze, które wyrzucono w błoto stawiając pomniki JPII.
          > L. Jak zawsze nie na temat psie!
          J.C.
          >
          >
          • pies_na_czarnych Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:19
            lauriane napisał:

> pies_na_czarnych napisała:
            >
            > > anwad napisała:
            > >
            > > > Nie pomyślałeś, ile dzieci można by nakarmić zamiast wydawać setki
            > tysięc
            > > y złot
            > > > ych na kiczowate gejowskie symbole (coś, czego nikt w centrum Warsz
            > awy ni
            > > e chce
            > > > i na pewno nie warte swojej ceny)?
            > >
            > > Jeszcze wiecej za pieniądze, które wyrzucono w błoto stawiając pomniki JP
            > II.
            > > L. Jak zawsze nie na temat psie!
            > J.C.
            > >
            > >

Tak?.. Odpowiedziałem dawnej w jej stylu. Mogę tylko dodać, że jeszcze wiecej będzie kosztowało sprzątanie tych dzieł sztuki.
            • lauriane Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:50
              > > >

> > > Jeszcze wiecej za pieniądze, które wyrzucono w błoto stawiając pomn
              > iki JP
              > > II.
              > > > L. Jak zawsze nie na temat psie!
              > > J.C.
              > > >
              > > >
              >
              > Tak?.. Odpowiedziałem dawnej w jej stylu. Mogę tylko dodać, że jeszcze wiecej b
              > ędzie kosztowało sprzątanie tych dzieł sztuki.
              > L. No to jeszcze dodam, ze porownanie nie adekwatne, bo
              W przypadku teczy mial miejsce wyrazny sprzeciw (dewastacja); masz analogiczne przyklady na pomniki JPII ?
              Jeszcze raz powtarzam, czesc Warszawiakow nie chce tego SZKARADZTWA z powodow estetycznych, nie ideologicznych !
              Stad potrzeba konsultacji z mieszkancami !
              A nie dalsze pompowanie srodkow panstwowych na renowacje !
              Kiedy ta postkomusza mentalnosc zniknie raz na zawsze w Waszych wladzowych czerepach ?
              (nie do psa pytanie)
              J.C.
              >
              • szwampuch58 Re: Lecą jaja. 02.05.14, 16:59
                "Bufetowej" czesc tez nie chciala,wyszlo jak zawsze u" kartofli" .Proponujesz koniecznie jakies referendum z powodu estetyki?
                • lauriane Re: Lecą jaja. 02.05.14, 17:06
                  szwampuch58 napisał:

> "Bufetowej" czesc tez nie chciala,wyszlo jak zawsze u" kartofli" .Proponujesz k
                  > oniecznie jakies referendum z powodu estetyki?
                  L. Dla mieszkancow tej dzielnicy, dlaczego nie ?
                  J.C.
                  • volupte Re: Lecą jaja. 02.05.14, 17:22
                    Estetyka? Kpisz ? Tęcza jest przepieknym zjawiskiem.
                  • pies_na_czarnych Re: Lecą jaja. 02.05.14, 17:27
                    lauriane napisał:

> szwampuch58 napisał:
                    >
                    > > "Bufetowej" czesc tez nie chciala,wyszlo jak zawsze u" kartofli" .Proponu
                    > jesz k
                    > > oniecznie jakies referendum z powodu estetyki?
                    > L. Dla mieszkancow tej dzielnicy, dlaczego nie ?
                    > J.C.

Od tych spraw jest architekt miasta.
              • pies_na_czarnych Re: Lecą jaja. 02.05.14, 17:25
                Konsultacje z mieszkańcami to dalsze "pompowanie srodkow panstwowych"!
    • fiu-bzdziu2010 Re: Lecą jaja. 02.05.14, 15:32
      a jak ktoś by obrzucił kaczym jajkiem jakiś pomnik Leszka Aleksandra???
    • wiosnaludzikow Chłopaki zajdą kiedyś daleko :) 02.05.14, 17:52
      Giertych i Kamiński Misiu też tak zaczynali .
      Tym niemniej warto potępić taką agresję na czyjeś idee.
    • wlodzimierz.iljicz Re: Lecą jaja. 02.05.14, 17:59
      >Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ?
      Mniej niż za 100 000 zł wydanych na "tęczę ze zraszaczem".
    • humbak Re: Lecą jaja. 02.05.14, 19:05
      Tacy z tych narodowcow konserwatysci. Jedzenie to zabwka. Lachudry jedne.
    • volupte Re: Lecą jaja. 02.05.14, 19:12
      Szanujący sie prawicowiec uzywa do obrzucania jaj smierdzacych ( zepsutych) , a nie zdrową polska zywność:-)
    • zapijaczony_ryj Re: Lecą jaja. 03.05.14, 13:41
      volupte napisał:

> wiadomosci.onet.pl/warszawa/tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i dobrze. Odechce sie marnować pożyteczna zywnosć. Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ?

Łątwiej zniszczyć niz zbudować
      • volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 13:48
        Pokazywali tych bohaterów rzucających jajami. Jak ich policja zawijała to juz miny mieli mniej usmiechniete A to może i 500zł kosztować.
        • zgred-zisko Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:07
          I to za co? Za pobrudzenie jezdni? Bo przecież nie przypuszczam, aby dało się z chodnika dorzucić jajo do tęczy?
          • volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:15
            Skandal zeby za to karac mandatami.
      • wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:07
        tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i
        dobrze. Odechce sie marnować pożyteczna zywnosć. Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ?
        Tylko kompletny debil i słabo ukryty homofob, w atakowania czyiś idei, świętości może zauważać ..... marnowanie żywności.
        • volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:17

> Tylko kompletny debil i słabo ukryty homofob, w atakowania czyiś idei, święto
          > ści może zauważać ..... marnowanie żywności.
          Tylko idiota moze cos takiego napisać :-) Mozesz sie głupku modlić do tej swietej idei .
          • wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 15:36
            volupte napisał:

>
            > > Tylko kompletny debil i słabo ukryty homofob, w atakowania czyiś idei,
            > święto
            > > ści może zauważać ..... marnowanie żywności.
            > Tylko idiota moze cos takiego napisać :-) Mozesz sie głupku modlić do tej swi
            > etej idei .
            Ciebie nie ruszałem forumowy głupku. Nawet nie zrozumiałeś o co tu chodzi :)
            Osobiście nie modłę się do żadnych świętości a pisałem o obrażaniu czyiś świętości. i idei. Jakichkolwiek prostaczku. O szacunku do czyiś idei ..ale to dla takiego wiejskiego głupka jak Ty za trudne,
            Widać nie oglądałeś w dzieciństwie Czterech Pancernych a samodzielnie nie jesteś w stanie odnaleźć jakiś wartości pozytywnych czy negatywnych a o rozróżnianiu co dobre a co złe to już zupełnie.
            Co do Czterech Pancernych to jest odcinek gdzie pewnemu Niemcowi mało nie zakończyli żywota bo najbardziej w tragicznej, wojennej sytuacji obawiał się o wyhodowane róże.
            Nie za skomplikowane prostaczku ? Nadążasz ? :)
            • volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 15:56
              Poj...ło cię idioto? Tecza to swietosć, gejostwo to idea , walnij sie w ten głupi łeb.
              • wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:11
                volupte napisał:

> Poj...ło cię idioto? Tecza to swietosć, gejostwo to idea , walnij sie w ten głu
                > pi łeb.
                No i kto tu jest idiotą.
                Tłumaczyć Ci nie będę co symbolizuje ta "tęcza"bo nie zrozumiesz. W prostych słowach znajdziesz to w NETcie np. na stronach z gotowymi wypracowaniami dla gimnazjalistów.
                Biedny, skrzywdzony w dzieciństwie, forumowy głupku.
                • volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:13
                  Szkoda ze nie mozna z tobą inaczej - spier.....j !!!
                  • wiosnaludzikow tak zacząłeś rozmowę głupku 03.05.14, 16:18
                    W ten sposób zacząłeś ze mną rozmawiać ...a teraz zdziwiony. Staram się dostosować do chamstwa na tym forum w celach edukacyjnych ale Ty idioto (tak do mnie napisałeś pierwszy!) i głupkju (poniżej cytat) czego się spiodziewałes używając takich słów wobec mnie....że nadstawię Ci drugi policzek.
                    Jak małe dziecko. Narozrabiał a teraz zdziwiony co wywołał. Dziecięcy umysł.
                    >Volupte napisał:
                    > Tylko idiota moze cos takiego napisać :-) Mozesz sie głupku modlić do tej swietej idei .
                    • volupte Re: tak zacząłeś rozmowę głupku 03.05.14, 16:22
                      Nie chce mi sie z toba gadać. Otwórz sobie drzewko to zobaczysz , bo chyba masz sklerozę.
                      • wiosnaludzikow Re: tak zacząłeś rozmowę głupku 03.05.14, 20:09
                        volupte napisał:

> Nie chce mi sie z toba gadać. Otwórz sobie drzewko to zobaczysz , bo chyba masz
                        > sklerozę.
                        Czy to Ty napisałeś ?
                        Z góry uprzedzam, że moja część była adresowana do Ryja a nie do Ciebie.
                        To co masz honor i przeprosisz czy dalej w zaparte :)
            • aniechto.only Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:09
              A ja się pogubiłam:
              napisałeś:
              "tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i
              dobrze. Odechce sie marnować pożyteczna zywnosć. Ile biednych dzieci moznaby tymi jajami nakarmić ?

Tylko kompletny debil i słabo ukryty homofob, w atakowania czyiś idei, świętości może zauważać ..... marnowanie żywności."

Kursywa -cytat z volupte a dalej komentarz twój.

A w tym komentarzu nazwałeś go kompletnym debilem i ukrytym homofobem, inaczej nie da się twojej wypowiedzi zrozumieć, żeby nie wiem co.

Twoje wyjaśnienia:

> Ciebie nie ruszałem forumowy głupku. Nawet nie zrozumiałeś o co tu chodzi :)
              > Osobiście nie modłę się do żadnych świętości a pisałem o obrażaniu czyiś świ
              > ętości.
              i idei. Jakichkolwiek prostaczku. O szacunku do czyiś idei ..ale to

- niestety nic nie wnoszą oprócz kilku obełg .

A może spróbujesz jeszcze raz wytłumaczyć o co Ci chodziło, dasz radę bez wyzwisk i odniesień do czterech pancernych?
              • volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:12
                On chyba nie potrafi. Ciagle prowokuje i czasem mu sie udaje:-)
                • wiosnaludzikow przypominam głupku 03.05.14, 16:19
                  Tu to poniżej napisałeś jako pierwszy :
                  >Volupte napisał:
                  >Tylko idiota moze cos takiego napisać :-) Mozesz sie głupku modlić do tej swietej idei .
                  ...więc co się dziwisz ?
                  • volupte Re: przypominam głupku 03.05.14, 16:26
                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,150784460,150795166,Re_Leca_jaja_.html Jesli rwa kulszowa , czy podagra cie meczy to nie szukaj tu guza , bo znajdujesz.
                    • wiosnaludzikow pomyśl chociaż troszeczkę, to nie boli 03.05.14, 16:49
                      volupte napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/w,28,150784460,150795166,Re_Leca_jaja_.html Jesli rwa kulszowa , czy podagra cie meczy to nie szukaj tu guza , bo znajdujesz.
                      To było do Ryja. Widać to jasno i wyrażnie a są moje identyczne rozrachunki jak teraz z Tobą.
                      W relacjach Ty i ja , Ty pierwszy mnie obraziłeś...no chyba, że jesteś Ryjem, a to pardon.
              • wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:14

> A może spróbujesz jeszcze raz wytłumaczyć o co Ci chodziło, dasz radę bez wyzwi
                > sk i odniesień do czterech pancernych?
                Bądż uprzejma zauważyć, że wyzwiska używam tylko wobec osób, które użyły takich obelżywych słów wobec mnie., Jak to zaobserwujesz , nawet tylko w tym wątku, to pójdziemy dalej.
                Wykaż więc minimum dobrej woli i zauważ kto, wobec kogo użył słów obelżywych. Dasz radę ?
                • aniechto.only Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:34
                  wiosnaludzikow napisał:

> Wykaż więc minimum dobrej woli i zauważ kto, wobec kogo użył słów obelżywych. D
                  > asz radę ?

Wykazałam nawet więcej niż minimum dobrej woli pisząc wyżej post do Ciebie, gdzie niestety widać ,ze to Ty użyłeś pierwszy słów obelżywych.

Przykro mi to stwierdzić ,ale z miarę sensownego dyskutanta zamieniasz się ostatnio w zwykłego trolla.
                  • wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:46
                    aniechto.only napisała:

> wiosnaludzikow napisał:
                    >
                    > > Wykaż więc minimum dobrej woli i zauważ kto, wobec kogo użył słów obelżyw
                    > ych. D
                    > > asz radę ?
                    >
                    > Wykazałam nawet więcej niż minimum dobrej woli pisząc wyżej post do Ciebie, g
                    > dzie niestety widać ,ze to Ty użyłeś pierwszy słów obelżywych.
                    Zaprzeczasz widoczny i oczywistym faktom. Nie wstyd Ci ?
                    • aniechto.only Re: Lecą jaja. 03.05.14, 16:55
                      O! To ja zaprzeczam faktom? No to jesze raz:

napisałeś:
                      "tecza-na-placu-zbawiciela-obrzucona-jajami/3t30y Leca jaja , poleca mandaty .....i
                      Tylko kompletny debil i słabo ukryty homofob, w atakowania czyiś idei, świętości może zauważać ..... marnowanie żywności."

Kursywa -cytat z volupte a dalej komentarz twój.

A w tym komentarzu nazwałeś go kompletnym debilem i ukrytym homofobem, inaczej nie da się twojej wypowiedzi zrozumieć, żeby nie wiem co.

Twoje wyjaśnienia:

> Ciebie nie ruszałem forumowy głupku. Nawet nie zrozumiałeś o co tu chodzi :)
                      > Osobiście nie modłę się do żadnych świętości a pisałem o obrażaniu czyiś świ
                      > ętości. i idei. Jakichkolwiek prostaczku. O szacunku do czyiś idei ..ale to

- niestety nic nie wnoszą oprócz kilku obelg .

A może spróbujesz jeszcze raz wytłumaczyć o co Ci chodziło, dasz radę bez wyzwisk i odniesień do czterech pancernych?
                      • wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 17:06
                        aniechto.only napisała:

> O! To ja zaprzeczam faktom? No to jesze raz:
                        No to jeszcze raz. Właśnie.
                        Użyłem słów obraźliwych wobec Zapijaczonego Ryja, którego podobnie jak innych prosiłem o nie używanie słów obraźliwych. Prosiłem go o to i używałem słowa rzadko spotykanego na tym forum , słowa " proszę Cię".
                        Natomiast w relacjach , o których mówisz mój interlokutor, nie atakowany przeze mnie takimi chamskimi,określeniami, użył ich wobec mnie, użył wobec mnie takich słów pierwszy. Zacytować Ci czy w końcu z uwagą to prześledzisz :(
                        • aniechto.only Re: Lecą jaja. 03.05.14, 17:21
                          wiosnaludzikow napisał:

> Użyłem słów obraźliwych wobec Zapijaczonego Ryja... Zacytować Ci czy w końcu z uwagą to prześledzisz :(

Prześledziłam z uwagą. W tym wątku ryjek nie wypowiedział się ani razu

• wiosnaludzikow Re: Lecą jaja. 03.05.14, 20:21
                            aniechto.only napisała:
                            > Prześledziłam z uwagą. W tym wątku ryjek nie wypowiedział się ani razu
                            Dawno nie spotkałem na forum kogoś kto tak bardzo idzie w zaparte :) to aż zabawne !
                            Tu ma link :

forum.gazeta.pl/forum/w,28,150784460,150794881,Re_Leca_jaja_.html
                            ..i z tymi bluzgami pidpisałem się pod tym wpisem, wpisem Ryja.
                            • aniechto.only Re: Lecą jaja. 03.05.14, 21:02
                              wiosnaludzikow napisał: aniechto.only napisała:
                              Dawno nie spotkałem na forum kogoś kto tak bardzo idzie w zaparte :) to aż zabawne !
                              Tu ma link :

forum.gazeta.pl/forum/w,28,150784460,150794881,Re_Leca_jaja_.html
                              ..i z tymi bluzgami pidpisałem się pod tym wpisem, wpisem Ryja.

A w tym linku:

Łątwiej zniszczyć niz zbudować

Boże, faktyczni , ryjek napisal:
                              "Łątwiej zniszczyć niz zbudować ."

No, faktycznie, przyznaję moj bład , Rzeczywiście ryjek napisał jeden post, dosłownie, i to nie do Ciebie tylko do violupte. No to popatzmy , co mu laskawie odpowiedziałeś?
                              Przypomijmy sobie dla pewności:

" Tylko kompletny debil i słabo ukryty homofob, w atakowania czyiś idei, świętości może zauważać ..... marnowanie żywności."

Odpowiedziałes "kulturalnie" wprawdzie ryjkowi ale merytoryczni ublizyłeś w ten sam sposób volupte. Taka przykra prawda, wiosenko - trolujesz na potęgę.
                          • wiosnaludzikow Odezwij się jak już zaczniesz widzieć :) 03.05.14, 20:35
                            aniechto.only napisała:
                            Dałem Ci link do wpisu Ryja w tym wątku, który nie wpisał się ani razu :) i ciekaw jestem czy należysz do osób, które potrafią zachować się honorowo.
                            • aniechto.only Re: Odezwij się jak już zaczniesz widzieć :) 03.05.14, 21:05
                              wiosnaludzikow napisał:

> aniechto.only napisała:
                              > > Prześledziłam z uwagą. W tym wątku ryjek nie wypowiedział się ani ra
                              > zu

> Dałem Ci link do wpisu Ryja w tym wątku

Łoł, link i całe 20 minut na odpowiedz, łaskawca z Ciebie:)))
                              • volupte Re: Odezwij się jak już zaczniesz widzieć :) 03.05.14, 21:15
                                Po co jeszcze się spieracie? Dzięki za wsparcie :-) Obiektywnie jak się dobrze przyjrzec to ten oblaźliwy post jest przynależny wpisowi ryja, tylko odnosi sie do mnie , tak to odczytałem i tak równiez ty odczytałeś. Tam nie ma słowa odpowiedzi do ryja , tym bardziej ze ryjek tam nic takiego nie napisał. Jestem tolerancyjny , prawie nie zdarza sie abym komus nawsadzał , ale czasem moze sie zdarzyc. Wiosna czesto prowokuje ale ograniczam sie do drwin, ironii i zlosliwosci bez ch..., ku....itp. Walnij sobie browarek albo co innego , ja piję twoje zdrowie teraz czerwonym winem. Odpusc sobie .....podbijanie tego wątku:-)
                                • aniechto.only Re: Odezwij się jak już zaczniesz widzieć :) 03.05.14, 21:23
                                  volupte napisał:

Walnij sobie browarek albo co innego , ja piję twoje zdr
                                  > owie teraz czerwonym winem. Odpusc sobie .....podbijanie tego wątku:-)

Masz rację, to bez sensu. Twoje zdrowie czeskim Staropramenem:)
                              • wiosnaludzikow Re: Odezwij się jak już zaczniesz widzieć :) 03.05.14, 21:18
                                aniechto.only napisała:

> wiosnaludzikow napisał:
                                >
                                > > aniechto.only napisała:
                                > > > Prześledziłam z uwagą. W tym wątku ryjek nie wypowiedział się an
                                > i ra
                                > > zu

> > Dałem Ci link do wpisu Ryja w tym wątku
                                >
                                > Łoł, link i całe 20 minut na odpowiedz, łaskawca z Ciebie:)))
                                To co jest ten wpis Ryja czy nie ma?
                                nasz jakieś czarodziejskie słówko aby zachować się w takiej sytuacji typu : " rzeczywiście pomyliłam się jest wpis Ryja" lub inne " sorry" , " zagalopowałam się " itp
                              • wiosnaludzikow no i miałaś szansę pokazać osobowość. Pokazałaś :( 04.05.14, 08:39
                                Miałaś charakter pokazać osobowość i charakter i zachować się honorowo a tutaj sztuczki słowne rodem z magla czy piaskownicy.
                                Pokazałem i czarno na białym wpis, którego rzekomo nie było ale Tobie jak widać nikt nie wmówi Ci , że białe jest białe a czarne jest czarne. Ten utrwalony w powszechnej kulturze hit-powiedzonko dotyczy pisoidów a nie tylko pisowców. Pisoid to osoba o określonym zachowaniu. Zapijaczony Ryj swoimi ziejącymi chorobą psychiczną wypowiedziami, homofobią, stosunkiem do kobiet, antysemityzmem jest pisoidem no i Ty aniechtoonly brakiem honoru, dla mnie, udowodniłaś, że jesteś pisoidem tylko w innej koszulce.
    • zgred-zisko Re: Lecą jaja. 03.05.14, 13:49
      Ciekawe, czemu nie zwinięto prowokatora, czyżby to był kolega z pracy kamerzysty? Jakoś tak ładnie ze sobą współpracowali.
      • volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:19
        Masz racje , to było podżeganie do czynu zabronionego.
      • kasiora Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:27
        Na pewnej nowosądeckiej wsi pewien nowobogacki lekkoduch postawił sobie chałupkę.Prawdziwi mieszkańcy zaczęli obrzucać jajami domek.Poszedł po rozum do głowy i wbudował w okienko pod dachem Św. figurkę.Obrzucanie się skończyło.Czy na tej biblijnej tęczy nie można też coś postawić ?Może jakiś konkursik i po problemie.Figurka,zdjęcie,czy jakaś inna ... instalacja.
        • volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:38
          Sugerujesz jakiegos gejowskiego swietego? Pewnie jakis był. :-)
          • zgred-zisko Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:42
            Oj, prawie na pewno był. Wielu z nich to zakonnicy a więc potencjalnie mogli być.
            • volupte Re: Lecą jaja. 03.05.14, 14:43
              A może figure Dmowskiego ? Był gejem a narodowcem.
              • zgred-zisko Re: Lecą jaja. 03.05.14, 15:14
                Chyba by się nadawał jako "żywa tarcza"?
              • aniechto.only Re: Lecą jaja. 03.05.14, 15:25
                Dmowski pasuje jak ulał:)
        • fiu-bzdziu2010 Re: może oko w trójkącie i skończą się jaja 03.05.14, 15:47
          kasiora napisał:

.Czy na tej biblijnej tęczy nie można też coś postawić ?Może jakiś konkursik i po problemi
          > e.Figurka,zdjęcie,czy jakaś inna ... instalacja.

może oko w trójkącie???? i skończą się jaja.......
          • fiu-bzdziu2010 Re: może oko w trójkącie i skończą się jaja 03.05.14, 15:47
            pl.wikipedia.org/wiki/Oko_opatrzno%C5%9Bci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka