volupte 02.05.14, 19:21 Ikonowicz załozył nową partie komunistyczna . Nazwał ja inaczej , bo musiał. Ma to szanse powodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 19:52 Włąśnie w tej chwili Ikonowicz sieje w TV propagande. Troche znam dane statystyczne i manipuluje gosc na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:42 volupte napisał: > Włąśnie w tej chwili Ikonowicz sieje w TV propagande. Troche znam dane statysty > czne i manipuluje gosc na całego. Ty znasz statystyki ,a on samo prawdziwe życie Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:49 volupte napisał: > Żyję na Marsie i zycia nie znam. Dostajesz setki informacji na temat bezprawia wobec najuboższych ?? Podziel się tym Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:55 Bezprawie było , jest i bedzie sie zdarzało. A rewolucyjne poglady niczego nie zmienia , a wprowadzane w czyn przez tego typu ludzi zrobia jeszcze wieksze krzywdy. To juz było. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:57 volupte napisał: > Bezprawie było , jest i bedzie sie zdarzało. A rewolucyjne poglady niczego nie > zmienia , a wprowadzane w czyn przez tego typu ludzi zrobia jeszcze wieksze krz > ywdy. To juz było. Rozumiem zbieramy w dupę bo co miesiąc na konto pieniążki wpływają to jednak milczymy. Oj żałosny z ciebie osobnik. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:03 volupte napisał: > Pleciesz androny. Jakoś nie odniosłeś sie do tych 82 % Polaków bez oszczędności. Pleciesz jak widać androny Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:08 volupte napisał: > Bo dane sa inne . Około 60% . Wprawdzie ca 60% nie oszczędza ale za to ca 45% ma długi. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:11 volupte napisał: > To chyba dosc mały procent ? Kraj w którym zadłużone jest zaledwie 45% społeczeństwa do prawie Arkadia. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:11 A ...i zależy gdzie. Bo jak w ,,chwilówkach" to nie zazdroszczę. Gdzies czytałem ze w takich firmach zadłuza sie ok. 1mln. ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:14 volupte napisał: > Bo dane sa inne . Około 60% . Ponad 80 procent Polaków nie oszczędza Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:20 Widocznie sa różne badania , pod różnym katem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:28 volupte napisał: > Widocznie sa różne badania , pod różnym katem. Czyli Ikonowicz nie kłamał ,co sugerowałeś na samym początku. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:33 Na to wyglada ze w tym wypadku powołał sie na dane które mu bardziej pasowały. Czy te sa prawdziwe trudno mi ocenić. Od dosc dawne wszystkie mówią o 55-60 % . Bardzo uczciwy komisarz polityczny. Życze mu powodzenia. Chyba go wspomożesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:36 volupte napisał: > Na to wyglada ze w tym wypadku powołał sie na dane które mu bardziej pasowały. No a masz na to dowód ,czy znowu pomawiasz ?? > Czy te sa prawdziwe trudno mi ocenić. Od dosc dawne wszystkie mówią o 55-60 % No popatrz wpisz w wyszukiwarce 82% znajdziesz sporo materiału > . Bardzo uczciwy komisarz polityczny. Życze mu powodzenia. Chyba go wspomożesz? To nas rożni ze ja dostrzegam Człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:38 Bo Człowiek to brzmi dumnie :-) Odbij z tym patosem. Nie jestesmy na zebraniu partyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:45 volupte napisał: > Bo Człowiek to brzmi dumnie :-) Odbij z tym patosem. Nie jestesmy na zebraniu partyjnym. Już ci pisałem na ten temat . Nie jestem takim jak ty kimś widzącym tylko czubek swojego nosa ,A jak ci to nie pasuje to nie czytaj moich postów. Rozumiesz różnicę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ikonowicz 05.05.14, 07:52 Odpowiadasz na: volupte napisał: > Włąśnie w tej chwili Ikonowicz sieje w TV propagande. Troche znam dane statysty > czne i manipuluje gosc na całego. Może nauczył się od Tuska i Kaczyńskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 19:59 O Ikonowicz powiedział teraz 82% ludzi w Polsce nie ma oszczednosci. A tu troche mniej www.bankier.pl/wiadomosc/60-proc-Polakow-nie-ma-oszczednosci-2952879.html i tak ze wszystkim co powiedział w Faktach po faktach. Manipulator i kłamca bo pijaństwo to tylko wypomne na marginesie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 20:08 Niby czemu? Znam goscia i od lat mnie wku...rwia, ale nieprywatnie. Showman :-) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ikonowicz 02.05.14, 20:14 volupte napisał: > Niby czemu? Nie mam pojęcia. Ale przeczytałem to co napisałeś. Zakłada partię komunistyczną? > Znam goscia i od lat mnie wku...rwia, ale nieprywatnie. Polityk nie jest do kochania, ma mieć dobre pomysły i je realizować. > Showman :-) To akurat duża zaleta - przypomnij sobie JPII. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 20:20 Ale on od wielu lat organizuje/ uczestniczy w budowie socjalizmu ( jesli komunizm cie razi) i nic z tego mu nie wychodzi. Tylko gadanie. Dopiero co było to faktyimity.pl/forum/viewtopic.php?f=8&t=103 Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ikonowicz 02.05.14, 20:28 Widzę to trochę inaczej. Zrobił kilka dobrych rzeczy i chwała mu za to. Popełnia błędy jak każdy. Przecież nie stworzy partii, która przejmie władzę, tak jak J.Owsiak nie naprawi służby zdrowia. Ale WOŚP zrobiła, i pewnie zrobi, wiele dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 20:46 Zgodze sie ze zdarzało mu sie komus pomóc swoimi ,,przedstawieniami". Generalnie to typ Palikota. Duzo szumu , mało treści. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:54 volupte napisał: > Ale on od wielu lat organizuje/ uczestniczy w budowie socjalizmu ( jesli komunizm cie razi) i nic z tego mu nie wychodzi. Tylko gadanie. On nawołuje do powrotu do Człowieczeństwa, rozumiesz jeszcze to pojecie .Czy nigdy Go nie znałeś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:59 volupte napisał: > Pojecie rzeka. Demagogia. Powiedz to wywalonym na bruk, nie mogącym na czynsz zarobić bo rządzący są do dupy . Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:01 Rządzący ? - być moze , ale oni pewnie też. Nie zarabiasz na czynsz? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:04 volupte napisał: > Rządzący ? - być moze , ale oni pewnie też. Nie zarabiasz na czynsz? Rozumiesz to ze Człowiek nie pies, w budzie nie ma mieszkać , nie każdy chleje.Czasem po prostu nie ma pracy . Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:06 Człowiek ma sie starać aby w budzie nie mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:16 volupte napisał: > Człowiek ma sie starać aby w budzie nie mieszkać. Tak , jak ma za co. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:21 No włąsnie ma sie starać , a nie czekac na mannę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:30 volupte napisał: > No włąsnie ma sie starać , a nie czekac na mannę. Strasznie lubię takie gadki , normalnie nobel dla ciebie za rozwianie problemu bezrobocia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:37 volupte napisał: > Nie chce Nobla . Dzieki.;-) Nawet za głupotę :(( ?? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:35 Jeśli liczysz że tacy Ikonowicze ten problem rozwiażą , to podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:38 volupte napisał: > Jeśli liczysz że tacy Ikonowicze ten problem rozwiażą , to podziwiam. Nie wiem czy rozwiążą, ale ktoś musi o tym głośno mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:39 Jego poprzednicy zlikwidowali , ba , nawet nakazy pracy wymyslili. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:47 volupte napisał: > Jego poprzednicy zlikwidowali , ba , nawet nakazy pracy wymyslili. No i nawet wolną przedsiębiorczość przywrócili kiedy Moskwa już nie dusiła . Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:52 Tiaa...z pewnościa z tego powodu . Jesli tak myslisz to Nobel:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:51 remez2 napisał: > To akurat duża zaleta - przypomnij sobie JPII. Lepiej zważaj na wypowiedzi ,bo Joński wyraził dziś w TV nadzieję ze Ikonowicz wróci do SLD :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:48 volupte napisał: > Niby czemu? Znam goscia i od lat mnie wku...rwia, ale nieprywatnie. Showman :-) Aha i dlatego chcesz z niego zrobić kłamcę a ty masz nas od niego uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:58 Nie chce ciebie od niego ratować , nawet namawiam abyś do tej partii sie zapisał. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:00 volupte napisał: > Nie chce ciebie od niego ratować , nawet namawiam abyś do tej partii sie zapisał. :-) Przynajmniej nie kpij z kogoś kto na ręce władzy patrzy bez strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:02 Bo emerytura ci leci . A co bedzie jak przestanie? Taka szansa tez jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:11 volupte napisał: > Bo emerytura ci leci . A co bedzie jak przestanie? Taka szansa tez jest. Nie mam jeszcze 50 lat a w resortach nigdy nie pracowałem .Do emerytury mam ochooooo Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:19 I na czynsz nie masz? Jesli masz to sobie jakos radzisz? To czemu inni nie? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:21 volupte napisał: > I na czynsz nie masz? Jesli masz to sobie jakos radzisz? To czemu inni nie? Sądzę, że nie jest to dobry temat do żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:24 gdze tu zarty? Ty za innych ,,płakałeś" że nie maja , a kazdy przypadek jest indywidualny i wieli nawet na pochyleniem nad nim nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:33 volupte napisał: > gdze tu zarty? Ty za innych ,,płakałeś" że nie maja , a kazdy przypadek jest in > dywidualny i wieli nawet na pochyleniem nad nim nie zasługuje. I z tego wynika, że nie należy pomagać nikomu? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:39 volupte napisał: > To indywidualny wybór ,a nie obowiazek. Czy w całym wątku padło choć raz słowo obowiązek? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:31 remez2 napisał: > volupte napisał: > > > I na czynsz nie masz? Jesli masz to sobie jakos radzisz? To czemu inni nie? > Sądzę, że nie jest to dobry temat do żartów. Nie udało się wkręcenie Ikonowicza jako łgarza zaczyna się inny rodzaj jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:27 volupte napisał: > I na czynsz nie masz? Pisałem cos takiego ?? >Jesli masz to sobie jakos radzisz? To czemu inni nie? Rzniesz głuppla czy raczej nie musisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:41 To ty sie rozczulasz , a wyglada ze nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:49 volupte napisał: > To ty sie rozczulasz , a wyglada ze nad sobą. Nie masz nic innego do roboty tylko tutaj judzić w głupawy sposób ?? Juz udowodniłeś ze jesteś kłamcą ,wystarczy na dziś samozachwytu nad sobą . Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:54 Pekniesz:-) Koniec zabawy , ponad 100 postów. Wyrobiłes normę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 23:11 volupte napisał: > Pekniesz:-) Koniec zabawy , ponad 100 postów. Wyrobiłes normę;-) Chcesz więcej zarabiać pisz ,pisz na mail pomogę za odpowiednia kwotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:03 Przynajmniej nie kpij z kogoś kto na ręce władzy patrzy bez strachu. kpisz czy o drogę pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:11 m.c.hrabia napisał: > Przynajmniej nie kpij z kogoś kto na ręce władzy patrzy bez strachu. > > kpisz czy o drogę pytasz. Udowodnij . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:45 volupte napisał: > O Ikonowicz powiedział teraz 82% ludzi w Polsce nie ma oszczednosci. A tu troche mniej www.bankier.pl/wiadomosc/60-proc-Polakow-nie-ma-oszczednosci-2952879.html i tak ze wszystkim co powiedział w Faktach po faktach. Manipulator i kłamca bo pijaństwo to tylko wypomne na marginesie:-) Pieprzysz od rzeczy, on nie powoływał się na te dane a o ile pamiętam na mbank . Poza tym jak widać nie kłamał " Większość Polaków nie oszczędza, a ci którzy decydują się odłożyć trochę pieniędzy robią to głównie z myślą o dzieciach Trudno o lepszy przykład biedy, z którą każdego dnia zmagają się miliony Polaków. Jak wynika z raportu "Barometr Nordea" tylko 18 procent Polaków oszczędza. Większość prawdopodobnie nie stać na to, aby cokolwiek zaoszczędzić z dramatycznie niskiej wypłaty i skandalicznie małych emerytur. 82 procent ankietowanych nie oszczędza w ogóle." Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Takie same jak PiS-bis Qrwskiego 02.05.14, 20:01 volupte napisał: > Ikonowicz załozył nową partie komunistyczna . Nazwał ja inaczej , bo musiał. Ma > to szanse powodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:43 volupte napisał: > Ikonowicz załozył nową partie komunistyczna . "Nie tworzymy partii z powodu ambicji politycznych, ale po to, aby większość społeczeństwa wreszcie miała swoją reprezentację polityczną - podkreślał Piotr Ikonowicz" Większość społeczeństwa to komuniści ? Na jakiej podstwie twierdzisz, że to partia komunistyczna ? >Nazwał ja inaczej , bo musiał. Ma to szanse powodzenia? W polityce nie można być niczego pewnym..... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:52 On po prostu jest komunista , a jak zwał jego partie , tak zwał. Komunistyczna nie moze być , bo podpada pod KK. Przeleciał juz chyba po wszystkich partiach socjalistycznych w Polsce. Show potrafi dać , to fakt. Potrafi równiez bajerować . Zdolny komisarz polityczny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:56 volupte napisał: > On po prostu jest komunista , a jak zwał jego partie , tak zwał. Komunistyczna > nie moze być , bo podpada pod KK. Przeleciał juz chyba po wszystkich partiach s > ocjalistycznych w Polsce. Show potrafi dać , to fakt. Potrafi równiez bajerować > . Zdolny komisarz polityczny :-) Ano ,jego komunizm polega na tym ze np ratował od eksmisji ludzi ,którzy dzięki kapitalistom SLD na bruk wylatywali hurtem. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:59 To potrzebne medialne przedstawienia, a ze przy okazji komus pomogły, to może lepiej , a moze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:02 volupte napisał: > To potrzebne medialne przedstawienia, a ze przy okazji komus pomogły, to może lepiej , a moze nie. Widocznie pomogły skoro AWS zmieni prawo o eksmisji. Wprowadzone przez Blidę Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:03 To prawo nie jest mi dokładnie znane , ale chyba jednak mozna eksmitować. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:12 volupte napisał: > To prawo nie jest mi dokładnie znane , ale chyba jednak mozna eksmitować. Kobiet z dziećmi już nie , emeryta ,rencistę przynajmniej na bruk . Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:02 kolter_mr napisał: > Ano ,jego komunizm polega na tym ze np ratował od eksmisji ludzi ,którzy dzi > ęki kapitalistom SLD na bruk wylatywali hurtem. Nie przesadzaj. W wielu przypadkach ludzie sami sobie byli winni. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:10 mila2712 napisała: > kolter_mr napisał: > > > Ano ,jego komunizm polega na tym ze np ratował od eksmisji ludzi ,którzy[ > i] dzi > > ęki [/i]kapitalistom SLD na bruk wylatywali hurtem. > Nie przesadzaj. W wielu przypadkach ludzie sami sobie byli winni. Tak, pewno nie wiesz ze za Basi Blidy , kobiety z małymi dziećmi tez leciały na bruk ,legalnie . Dopiero AWS to zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:20 volupte napisał: > Na bruk czy do lokali zastepczych? Nie wszystkim sie należy . Za Blidy wywalano jak leci Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:13 kolter_mr napisał: > Tak, pewno nie wiesz ze za Basi Blidy , kobiety z małymi dziećmi tez leciały na > bruk ,legalnie . > Dopiero AWS to zmienił. Masz dostęp do informacji na jakiej podstawie odywały się eksmisje ? Nie masz. Więc nie obarczaj wrogiej sobie partii politycznej. Zapewne Palikot pochyli się nad biednymi..... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:26 mila2712 napisała: > kolter_mr napisał: > > > Tak, pewno nie wiesz ze za Basi Blidy , kobiety z małymi dziećmi tez leci > ały na > > bruk ,legalnie . > > Dopiero AWS to zmienił. > Masz dostęp do informacji na jakiej podstawie odywały się eksmisje ? Nie masz. > Więc nie obarczaj wrogiej sobie partii politycznej. > Zapewne Palikot pochyli się nad biednymi..... Kluseczko ,dlatego przestałem sympatię odczuwać do SLD przez ten ich parszywy ruch z lat 90 . Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:58 volupte napisał: > On po prostu jest komunista , a jak zwał jego partie , tak zwał. Komunistyczna > nie moze być , bo podpada pod KK. To po co tak piszesz ? Po prostu.....chciałeś sobie popluć. >Przeleciał juz chyba po wszystkich partiach socjalistycznych w Polsce. Show potrafi dać , to fakt. Potrafi równiez bajerować . Zdolny komisarz polityczny :-) Populista, idealista Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:08 Szukam poparcia dla tego idealisty. Jak na razie to mało. Brak torsona i paru innych. Gratuluje ze ma twoje wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:09 volupte napisał: > Szukam poparcia dla tego idealisty. Jak na razie to mało. Brak torsona i paru i > nnych. Gratuluje ze ma twoje wsparcie. Nie napisałam, że go popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:25 Szkoda , byłby jeszcze jeden naiwny wiecej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:33 volupte napisał: > Szkoda , byłby jeszcze jeden naiwny wiecej:-) Aha jak ktoś nie widzi tylko końca swojego nosa to naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:18 volupte napisał: > Szukam poparcia dla tego idealisty. Jak na razie to mało. Brak torsona i paru innych. Gratuluje ze ma twoje wsparcie. Głupio ci się zrobi jak ci powiem ze w samorządowych na PIS głosowałem ,bo znam tych Ludzi od lat i wiem ze porządni ?? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:07 Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. Marek Aureliusz. Zbyt mało ludzi kieruje się tą maksymą. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:13 volupte napisał: > Moze sie z Markiem nie zgadzaja. Może chociaż większość nawet o nim nie słyszała. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Ikonowicz 02.05.14, 21:45 volupte napisał: Ikonowicz załozył nową partie komunistyczna . Nazwał ja inaczej , bo musiał. Ma to szanse powodzenia? Do momentu aż Piotruś znowu "ruszy w cug". I tak to z nim jest - w rzadkich chwilach treźwości usiłuje coś "zawalczyć" - a to komornika podrapie, a to partię założy, a to o dobro ludu miast i wsi wystąpi... Ale za chwilę znów "zaciągnie" i tyle tego... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:30 Ale dzis w tv wygladał dobrze i odżywiony. Może sie zaszył? Bo te kilka dni co siedział w areszcie , raczej nie wpłynęło na wstret do C2H5OH. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:34 volupte napisał: > Ale dzis w tv wygladał dobrze i odżywiony. Może sie zaszył? Bo te kilka dni co > siedział w areszcie , raczej nie wpłynęło na wstret do C2H5OH. Lubi wypić , to jego brocha ,za twoje nie pije. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz partia potrzebna- ma szansę 03.05.14, 18:30 -oczywiście będzie bardzo brudna kampania dyskredytowania tej nowej partii przypinania im różnych- pejoratywnych łatek Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:15 Zależy od skali biedy w Polsce. Można zaryzykować stwierdzenie, że punkt krytyczny został przekroczony. Na moim osiedlu wiszą tylko cieciowskie flagi - tak ludzie mają w dupie święto kościelnych solidaruchów i ich balangi. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ikonowicz 02.05.14, 22:29 Na moim osiedlu wiszą tylko cieciowskie flagi - tak ludzie mają w dupie święto kościelnych solidaruchów i ich balangi. w slamsach nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
p.grochowski Re: Ikonowicz 04.05.14, 14:10 Wierzę w nowoczesną nieeseldowską socjaldemokrację. Tak było na początku lat 90. z Unią Pracy. Wierzę także w sens politycznej misji Piotra Ikonowicza. Piotrek z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
p.grochowski Re: Ikonowicz 04.05.14, 15:19 Piotr Ikonowicz dał się poznać jako zdolny lider nielicznej grupy socjalistów skupionych w PPS. Mam nadzieję że nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Piotrek z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ikonowicz 05.05.14, 07:53 Z czego wnosisz, że to partia "komunistyczna" ? Odpowiadasz na: volupte napisał: > Ikonowicz załozył nową partie komunistyczna . Odpowiedz Link Zgłoś