1zzarda 08.05.14, 15:25 Kurde, kto na nich głosuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtxl2 Re: Ten Waszczykowski to "miszcz pisintelektu" 08.05.14, 15:29 1zzarda napisał(a): > Kurde, kto na nich głosuje! Kurde...takie same bezmyślne mózgi, które glosują na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Ten Waszczykowski to "miszcz pisintelektu" 08.05.14, 15:34 Może ktoś w końcu napisać co ten pis idiota powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Ten Waszczykowski to "miszcz pisintelektu" 08.05.14, 15:38 Oskarżył Tuska+Radka o klęskę w 39! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Ten Waszczykowski to "miszcz pisintelektu" 08.05.14, 15:43 1zzarda napisał(a): > Oskarżył Tuska+Radka o klęskę w 39! Ty jesteś zzadra dobrze walnięty. Kto cie tak skrzywdził,wypadłeś w wieku niemowlęcym z kołyski? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Spokojne gtxl2 08.05.14, 16:09 Mówili że wyborcy i zwolennicy Platformy to inteligencja wykształcona .A im na temat PIS zwieracze odbytu się otwierają i nie mogą zamknąć.Szkoda gadki na nich.Niech śmierdzą we własnym gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Spokojne gtxl2 08.05.14, 19:50 smakowite są te pisuarowe argumenty.dla sympatyków pisowskiego szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Spokojne gtxl2 08.05.14, 19:54 99venus napisał: > smakowite są te pisuarowe argumenty.dla sympatyków pisowskiego szamba. Sam jesteś szambem idioto. Ja nie jestem sympatykiem PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Chodzi o to że nic 08.05.14, 18:17 Nic nie powiedział sensownego.Miał wycinki z prasy którą czytuje tzn.Fakt i SE no i pluł na Sikorskiego,właściwie to wszystko.O programie PiS w polityce zagranicznej nic nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Chodzi o to że nic 08.05.14, 18:20 alistair-p napisał: > Nic nie powiedział sensownego.Miał wycinki z prasy którą czytuje tzn.Fakt i SE > no i pluł na Sikorskiego,właściwie to wszystko.O programie PiS w polityce zagra > nicznej nic nie powiedział. Waszczykowski powiedział...... Musimy być w UE, ponieważ nie mamy innego wyjścia, ale nasza obecność w UE ma służyć naszym interesom i w żadnym razie nie może zmierzać do federalizacji państw narodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Chodzi o to że nic 08.05.14, 18:29 A zapewne program PO to federalizacja albo wasalizm ? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Chodzi o to że nic 08.05.14, 21:26 No właśnie napisałem,że nic nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: Chodzi o to, że Donald wyszedł na jełopa 08.05.14, 22:02 Bo było tak: Donald przywoływał wypowiedzi eurosceptyczne, by na końcu spytać: „Chcecie, żeby UE istniała, czy nie chcecie? Jaka w końcu waszym zdaniem, ta UE ma być?”. Waszczykowski wstał, wziął do ręki swoje przemówienie i odczytał jego fragment, w którym było określone stanowisko PiS: "Musimy być w UE, ponieważ nie mamy innego wyjścia, ale nasza obecność w UE ma służyć naszym interesom i w żadnym razie nie może zmierzać do federalizacji państw narodowych." Po doczytaniu fragmentu, Waszczykowski zrewanżował się pytaniem: "Czego pan nie zrozumiał, a może pan pro prostu nie słuchał, jakie jest stanowisko PiS w sprawie naszej obecności w Unii Europejskiej?” Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Chodzi o to, że Donald wyszedł na jełopa 08.05.14, 22:34 Drugi raz już piszę,że Waszczykowski nic nie powiedział.Nie widzisz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Chodzi o to że nic 08.05.14, 18:27 No powiedział ze program pis jest najlepszy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Ten Waszczykowski to "miszcz pisintelektu" 08.05.14, 19:51 pewnie apelował zeby go nie zabijać. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Ten Waszczykowski to "miszcz pisintelektu" 08.05.14, 20:04 Z punktu widzenia pisowca - to musi być ten spisek Putin-Tusk, bo przecież jak wytłumaczyć, że teraz wykazał się Putin agresja a zarobił na tym Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Waszczykowski to jeden z nielicznych PiSdaków 08.05.14, 15:38 1zzarda napisał(a): > Kurde, kto na nich głosuje! Który wygląda jak normalny człowiek i w niczym nie przypomina PiS_daka. Niestety Umyśł PiS_dopodopbny ma Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Waszczykowski to jeden z nielicznych PiSdaków 08.05.14, 15:44 zapijaczony_ryj napisał: > 1zzarda napisał(a): > > > Kurde, kto na nich głosuje! > > Który wygląda jak normalny człowiek i w niczym nie przypomina PiS_daka. > Niestety Umyśł PiS_dopodopbny ma Właśnie opisałeś sam siebie mentalny- PiS_daku zapijaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Waszczykowski to jeden z nielicznych PiSdaków 08.05.14, 15:57 teee kartofel,steporan pono dobry na "otwarte" zwieracze ,wez ze 3 opakowania dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s Re: Waszczykowski to jeden z nielicznych PiSdaków 08.05.14, 16:41 > Który wygląda jak normalny człowiek i w niczym nie przypomina PiS_daka. > Niestety Umyśł PiS_dopodopbny ma 3 cetnary to normalność ? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ten Waszczykowski to "miszcz pisintelektu" 08.05.14, 16:18 W założeniu pewnie miała to byc krytyka ad rem , a wyszła mu ad personam . ,,nie zabijajcie nas" nie popisał się. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Ten Waszczykowski to "miszcz pisintelektu" 08.05.14, 17:16 To ta sama kategoria ludzi, wg których podatek od transakcji międzybankowych nie dotknie szarych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ten Waszczykowski to "miszcz pisintelektu" 08.05.14, 17:48 Przypomniałes mi. Wczoraj jakiś polityczny idiota w tv piał z zachwytu ze UE juz podobno taki podatek wprowadziła 0.01% , a u nas MF zwleka. I oczywiście to jest zarzut , bo jak to , jeszcze u nas nie. a co z dotychczasowym podatkiem od oszczednosci i giełdy? Jest. To znaczy ze maja byc dwa podatki , a moze jeden w niektórych wypadkach nie naliczać i.....wprowadzic burdel w rozliczeniach? A ze UE wprowadzajac taki podatek zmniejsza konkurencyjność banków UE to nikt nie powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwnik_klamstwa Ach, to dlatego Was szlag trafia... już wiem... 08.05.14, 21:14 Bo Waszczykowski powiedział nie tak dawno w "radio" kilka słów prawdy nt. Tuska... podał jakieś przykłady, to było na żywo, nie ma w necie - szkoda... powiedział też to, co go (Tuska) już niedługo czeka... No tak, teraz Was rozumiem. Teraz jesteście wściekli na niego... he, he, he... ! Ech, wy matoły... biedaki moralne... ... 1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę" 2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało. 3."jak się go słucha(czyt.:Putina)to racja jest jego", ryj=kgb Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: dlaczego nie kumasz ? 08.05.14, 21:49 bo z PiS-u,,,,,,,dlaczego w PiS-e ? bo niekumaty! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Ach, to dlatego Was szlag trafia... już wiem. 08.05.14, 23:53 To pisuarowe "niedługo",trwa już kilka lat i potrwa jeszcze co najmniej jedną kadencję.Musisz przywyknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Żądam ujawnienia danych osobowych.... 09.05.14, 05:36 ...krawca, który Waszczykowskiemu uszył marynarkę, w której wystąpił w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Żądam ujawnienia danych osobowych.... 09.05.14, 07:21 rzeczywiście, nieestetyczne, absmak. Na jego miejscy tłumaczyłbym, że kupiłem w markecie ale polskiej produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Ten Waszczykowski to "miszcz pisintelektu" 09.05.14, 09:47 I żąda wolności dla Polski w imieniu PiSu . www.naszdziennik.pl/mysl-felieton/76708,groznie-kiwnal-palcem-w-bucie.html Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Ten Waszczykowski to "miszcz pisintelektu" 09.05.14, 10:25 Europa rozbita i dlatego jeszcze trzeba dopieprzyć Niemcom? www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,15929339,Waszczykowski__Tusk_trzasnal_USA_w_twarz_w_najwieksze.html Odpowiedz Link Zgłoś