herr7 26.05.14, 06:28 "Louis de Funes" nie dowiózł go zrywać brukselkę. Prawdziwy dramat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: Tragedia. Rycho będzie żarł kawior w Warszawi 26.05.14, 06:42 herr7 napisał: > "Louis de Funes" nie dowiózł go zrywać brukselkę. Prawdziwy dramat. Wali się Europa w gruzy :) Po prostu Kalisz wyczerpał już limit kłamstw, obłudy, cynizmu i swoistej "lewicowości" u wyborcy. Ponoć (ponoć!) jest dobrym adwokatem a więc Giertych może go przyjąć do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Tragedia. Rycho będzie żarł kawior w Warszawi 26.05.14, 07:06 To faktycznie tragedia dla Rycha...a tak błyszczał na salonach jak był w SLD. Nie wyszło również Siwcowi,Kwiatkowskiemu, jednie Nowackiej mi żal. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Tragedia. Rycho będzie żarł kawior w Warszawi 26.05.14, 07:21 SLD nie przekroczy wyniku 10%. To niedobrze wróży dla Polski. Układ PO-PiS zabetonował scenę polityczną. Dla mnie to tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.mr Re: Tragedia. Rycho będzie żarł kawior w Warszawi 26.05.14, 10:02 gtxl2 napisał: > SLD nie przekroczy wyniku 10%. > To niedobrze wróży dla Polski. > Układ PO-PiS zabetonował scenę polityczną. > Dla mnie to tragedia. Dalej na sekretarza PZPR stawiajcie Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tragedia. Rycho będzie żarł kawior w Warszawi 26.05.14, 08:54 gtxl2 napisał: > To faktycznie tragedia dla Rycha...a tak błyszczał na salonach jak był w SLD. > Nie wyszło również Siwcowi,Kwiatkowskiemu, jednie Nowackiej mi żal. Jestem fanem Nowackiej. Ona powinna być szefem tego czegoś co pozostanie po TR a zrobi z tego porządny ruch polityczny ludzi młodych, kochających wolność i proeuropejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.mr Re: Tragedia. Rycho będzie żarł kawior w Warszawi 26.05.14, 10:00 gtxl2 napisał: > To faktycznie tragedia dla Rycha...a tak błyszczał na salonach jak był w SLD. > Nie wyszło również Siwcowi,Kwiatkowskiemu, jednie Nowackiej mi żal. LoszkaKalisz po prostu był za bystry dla aparatczyka Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tragedia. Rycho będzie żarł kawior w Warszawi 26.05.14, 10:32 RK ma jeszcze 3 szanse:W samorządzie warszawskim jako prezydent miasta stołecznego W-wy,burmistrz Wilanowa lub radny z Zatoki(osiedla) Czerwonych *wiń! b.-Prezydent Polaków z....Domu wszystkich Cwaniaków(rp3) c.- wybory parlamentarne 2015:solidarna 'polska' ZZ,Polska Razem-JG,Twój Ruch JP II,Nowa Prawica JKM I i DOM wszystkich POLSKA RK. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Tragedia. Rycho będzie żarł kawior w Warszawi 26.05.14, 10:39 Rycho jeszcze wypłynie. Zaoferuje swoje usługi PO i będzie jedynką w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tragedia. Rycho będzie żarł kawior w Warszawi 26.05.14, 11:02 gtxl2 napisał: > Rycho jeszcze wypłynie. > Zaoferuje swoje usługi PO i będzie jedynką w Warszawie. > > Trupy ZAWSZE wypływają,jeżeli obciążeń(betonowych butów) nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tragedia. Rycho będzie żarł kawior w Warszawi 26.05.14, 08:11 Tylko za co? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tragedia. Rycho będzie żarł kawior w Warszawi 26.05.14, 10:45 volupte napisał: > Tylko za co? Pryncypał Olo załatwi mu fuchę u oli'garchów ukraińskich lub sultanow kazachskich.... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 I bardzo dobrze 26.05.14, 08:59 Nigdy tego spaślaka-kauzyperdy nie lubiłem. Kłamstwo i bajer są wpisane w jego profesję. Co do palikociarni, to ze zdumieniem obserwowałem jego zaloty do komuchów. Jak również zidiocenie od czasu poparcia tzw. emerytur 67. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: I bardzo dobrze 26.05.14, 09:23 Dziękuję, przyjmuję. U mnie jego klęska jest prosta - czworo głosowało na jego program i wizje kiedyś. Obecnie tylko ja, na Dębskiego, my love na Huebner, a młodzi olali wybory. Palikot to niegłupi facet. Wyciągnie wnioski bo inaczej tylko nędza Kościelnego Zadupia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.mr Re: I bardzo dobrze 26.05.14, 10:12 haen2010 napisał: > Palikot to niegłupi facet. Wyciągnie wnioski bo inaczej tylko nędza Kościelnego > Zadupia. Musi pognać Filipińczyka bo elektorat Palikota , doskonale pamięta to jego ;antyklerykalizm to choroba Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: I bardzo dobrze 26.05.14, 09:03 haen2010 napisał: > Nigdy tego spaślaka-kauzyperdy nie lubiłem. Kłamstwo i bajer są wpisane w jego > profesję. > > Co do palikociarni, to ze zdumieniem obserwowałem jego zaloty do komuchów. Jak > również zidiocenie od czasu poparcia tzw. emerytur 67. Nie tylko kauzyperda spieprzył wynik TR. To głównie zasługa Palikota,wirusa filipińskiego,Siwca. Kwiatkowskiego. Palikot jeżeli teraz odejdzie z polityki, może uratować jeszcze partię. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow TR 26.05.14, 09:04 TR a dokładnie Palikot traktował niepoważnie wyborcę , jak idiotę, pelikany, instrumentalnie itp. Wyborca tego nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: TR 26.05.14, 09:16 wiosnaludzikow napisał: > TR a dokładnie Palikot traktował niepoważnie wyborcę , jak idiotę, pelikany, in > strumentalnie itp. Wyborca tego nie lubi. Nowacką, Elsnera, Biedronia...szanuję. Szkoda mi ich. Kiedys szanowałem Rozenka, ale spalikociał i odleciał całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: TR 26.05.14, 09:30 Z czego się cieszysz? Że kościelni wzięli wszystko? Wiesz co to znaczy? To po prostu oznacza Kościelne Zadupie i zero szans dla Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: TR 26.05.14, 09:45 haen2010 napisał: > Z czego się cieszysz? Że kościelni wzięli wszystko? Wiesz co to znaczy? > Niczego nie wzieli sami lecz otrzymali od wyborcow. Widac wyborcow JP nie byl w stanie przekonac do swojego "programu" Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: TR 26.05.14, 09:51 Widac wyborcow JP nie byl w stanie przekonac do swojego "programu" Coś takiego istnieje? Wyborcy JPII? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: TR 26.05.14, 09:54 gtxl2 napisał: > Widac wyborcow JP nie byl w stanie przekonac do swojego "programu" > > > Coś takiego istnieje? Wyborcy JPII? > Dowcip ci sie mocno wyostrzyl, moj ty czerwony kapturku Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: TR 26.05.14, 10:05 Dowcip ci sie mocno wyostrzyl, moj ty czerwony kapturku Tobie zaś stępiał intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.mr Re: TR 26.05.14, 10:17 gtxl2 napisał: > Widac wyborcow JP nie byl w stanie przekonac do swojego "programu" > > > Coś takiego istnieje? Wyborcy JPII? PIS i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: TR 26.05.14, 09:50 haen2010 napisał: > Z czego się cieszysz? Że kościelni wzięli wszystko? Wiesz co to znaczy? > > To po prostu oznacza Kościelne Zadupie i zero szans dla Polski i Polaków. Nie cieszy mnie przegrana E+TR, Olek i Palikot przez całe lata konserwowali to kościelne zadupie. Olek- agnostyk ha ha ha, Palikot przybijający akt apostazji na drzwiach kurii. Kalisz,Siwiec,Kwiatkowski przedstawiciele "kawiorowej lewicy". Ludzie tego nie kupili haen. Pisałem Ci o tym nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: TR 26.05.14, 12:14 Neiwielu było na FK tak wqrwionych na politykę Palikota jak ja. Aż mnie zbanowało kościelne GW. Ja naprawdę nie wiem, czemu Palikot tak zidiociał krok po kroku. Miał wszystkie szanse na wyrwanie Rzeczpospolitej z łap proboszczów, całej tej mafii watykańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: TR 26.05.14, 18:04 Ja naprawdę nie wiem, czemu Palikot tak zidiociał krok po kroku. Miał wszystkie szanse na wyrwanie Rzeczpospolitej z łap proboszczów, całej tej mafii watykańskiej Odleciał haen....po prostu odleciał. Mówiliśmy Ci to Tobie..... Nie chciałeś wierzyć..... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.mr Re: TR 26.05.14, 21:13 haen2010 napisał: > Ja naprawdę nie wiem, czemu Palikot tak zidiociał krok po kroku. Miał wszystkie > szanse na wyrwanie Rzeczpospolitej z łap proboszczów, całej tej mafii watykańskiej. Tak, ale zaczął się liczyć ze zdaniem takich jak Olejnikowa ,zamiast jej nawrzucać jak Korwin ,udawał milusiego .Dodatkowo zwąchał się z ludźmi którzy przez lata kreowali na tzw lewicy wizje dobrego kościoła. To zraziło tą zbuntowaną cześć elektoratu . Januszek chciał się zwąchać z salonem to i ma na co zasłużył . Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: TR 26.05.14, 13:13 haen2010 napisał: > Z czego się cieszysz? Że kościelni wzięli wszystko? ...i winny jest temu Palikot. Pisałem tu o tym, że zamiast występów i happeningów , systematyczna praca , jasna i czytelna dla wyborcy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: TR 26.05.14, 13:10 gtxl2 napisał: > Nowacką, Elsnera, Biedronia...szanuję. Szkoda mi ich. Kiedys szanowałem Rozenka > , ale spalikociał i odleciał całkiem. Tutaj mam z Tobą 99.99 % zgodności :) ...co do Rozenka w szczególności. Martwiła mnie ta zmiana jakiś kwartał przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.mr Re: TR 26.05.14, 10:09 wiosnaludzikow napisał: > TR a dokładnie Palikot traktował niepoważnie wyborcę , jak idiotę, pelikany, in > strumentalnie itp. Wyborca tego nie lubi. Ano tak zapraszając to całe spolegliwe wobec kleru towarzystwo Kwacza , Kalisza. Stracił to czym zyskał głosy w 2011 dystans do ówczesnego układu. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: TR 26.05.14, 10:24 kolter.mr napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > TR a dokładnie Palikot traktował niepoważnie wyborcę , jak idiotę, pelika > ny, in > > strumentalnie itp. Wyborca tego nie lubi. > > Ano tak zapraszając to całe spolegliwe wobec kleru towarzystwo Kwacza , Kalisza > . > Stracił to czym zyskał głosy w 2011 dystans do ówczesnego układu. Opieka filipińczyka, transfer Kalisza, Siwca to dowód na to, że Palikot "odleciał". Porozumienia miał szukać z SLD. Nie chciał i ch mu w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.mr Re: TR 26.05.14, 10:51 gtxl2 napisał: > Opieka filipińczyka, transfer Kalisza, Siwca to dowód na to, że Palikot "odleciał". > Porozumienia miał szukać z SLD. > Nie chciał i ch mu w d.... No i dobrze robił ze z tym czerwonym burakiem Millerem się nie zwąchał Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: TR 26.05.14, 10:55 No i dobrze robił ze z tym czerwonym burakiem Millerem się nie zwąchał No...i wyborcy pokazali mu środkowy palec. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.mr Re: TR 26.05.14, 11:11 gtxl2 napisał: > No i dobrze robił ze z tym czerwonym burakiem Millerem się nie zwąchał > > No...i wyborcy pokazali mu środkowy palec. Tak jak i grabarzowi lewicy . Przypomnieć ile straciło SLD od 2009 ? Ok przypomnę ;SLD-UP 12,34%. 7 mandatów. -- www.youtube.com/watch?v=l_IzG_YmmCc Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: TR 26.05.14, 11:14 kolter.mr napisał: > gtxl2 napisał: > > > No i dobrze robił ze z tym czerwonym burakiem Millerem się nie zwąchał > > > > No...i wyborcy pokazali mu środkowy palec. > > Tak jak i grabarzowi lewicy . Przypomnieć ile straciło SLD od 2009 ? > > Ok przypomnę ;SLD-UP 12,34%. 7 mandatów. To rzeczywiście klęska...... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.mr Re: TR 26.05.14, 12:01 gtxl2 napisał: > To rzeczywiście klęska...... Największą klęska Napieralskiego jest to ze Millera i Łysego Józia znowu do SLD wziął. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: I bardzo dobrze 26.05.14, 11:53 Kamasutra Janusza P:z PO i Krk uprawiał miłość w POzycji 69! W 'opozycji' miał(ma) dla ciemnego luda propozycję POzycji 67! Student ma CZYM,CO ale nie ma GDZIE! Więzień ma GDZIE,CZYM ale nie ma CO! Emeryt(67) ma CO,ma GDZIE ale nie ma CZYM! Odpowiedz Link Zgłoś
tere.fere.a.kuku Kawior az tak nie tuczy 26.05.14, 10:56 herr7 napisał: > "Louis de Funes" nie dowiózł go zrywać brukselkę. Prawdziwy dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 pogoniono też Siwca, Kowala i Zaleskiego 26.05.14, 18:02 co to pomylili Polskę z Ukrainą. A zachodni Europejczycy wyraźnie pokazali, że mają "brukselki" już dość i koniec z przyjmowaniem gołodupców ze wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tragedia. Rycho będzie żarł kawior w Warszawi 26.05.14, 19:40 Nie będzie żarł kawioru www.bankier.pl/wiadomosc/Unia-zakaze-importu-rosyjskiej-wodki-kawioru-a-nawet-gazu-i-ropy-3131054.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=dziennik Odpowiedz Link Zgłoś