Dodaj do ulubionych

Wreszcie lewica się obudziła!

11.06.14, 16:20
SLD chce komisji śledczej do zbadania działalności CBA w czasach Kamińskiego
Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale, może być fajnie, PiSowcy chcą swojej komisji, chyba żeby pokazać nieudaczność CBA, a lewica chce swojej, z tego samego powodu.

Lider Sojuszu zarzucił też Platformie Obywatelskiej, że wbrew obietnicom niewiele zrobiła dla „rozliczenia patologii tak zwanej IV RP”.

O to to, tylko macie panowie z lewicy spóźniony zapłon, i to dość znacznie.
Teraz już jest pozamiatane, i nawet źdźbła nie odkryjecie, po siedmiu latach, dowody rozsypały się ze starości.

www.tvp.info/15577984/sld-chce-komisji-sledczej-do-zbadania-dzialalnosci-cba-w-czasach-kaminskiego
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Wreszcie lewica się obudziła! 11.06.14, 16:22
      śmieszne by było ,gdyby nie było żałosne.
      • gtxl2 Re: Wreszcie lewica się obudziła! 11.06.14, 16:25
        m.c.hrabia napisał:

> śmieszne by było ,gdyby nie było żałosne.

He he he....co za banda ci z SLD, przez 7 lat pozamiatali wszystko.....
      • wiosnaludzikow Re: Wreszcie lewica się obudziła! 11.06.14, 16:39
        m.c.hrabia napisał:

> śmieszne by było ,gdyby nie było żałosne.
        Jaka wybitnie analityczna wypowiedż :)
        Nie masz nic do powiedzenia to nie pisz. Rzygaj do miski a nie na forum.
      • dystans4 Re: Wreszcie lewica się obudziła! 11.06.14, 22:24
        Zgadzam się z powyższym.
    • gtxl2 Re: Wreszcie lewica się obudziła! 11.06.14, 16:22
      Lider Sojuszu zarzucił też Platformie Obywatelskiej, że wbrew obietnicom niewiele zrobiła dla „rozliczenia patologii tak zwanej IV RP”.

O to to, tylko macie panowie z lewicy spóźniony zapłon, i to dość znacznie.
      Teraz już jest pozamiatane, i nawet źdźbła nie odkryjecie, po siedmiu latach, dowody rozsypały się ze starości.

Kto to pozamiatał? - SLD?
      • wiosnaludzikow Re: Wreszcie lewica się obudziła! 11.06.14, 16:41
        gtxl2 napisał:

> Lider Sojuszu zarzucił też Platformie Obywatelskiej, że wbrew obietnicom niewie
        > le zrobiła dla „rozliczenia patologii tak zwanej IV RP”.
        >
        > O to to, tylko macie panowie z lewicy spóźniony zapłon, i to dość znacznie.
        > Teraz już jest pozamiatane, i nawet źdźbła nie odkryjecie, po siedmiu latach, d
        > owody rozsypały się ze starości.
        >
        >
        > Kto to pozamiatał? - SLD?

Przecież Tusk się bał i dalej boi rozliczyć IV RP. Wie jaka będzie reakcja pisiorków jak zdobędą władzę. Tchórz.
      • dystans4 Re: Wreszcie lewica się obudziła! 11.06.14, 22:26
        Mówiliśmy o tym od lat i kiedy bodajże w 2012 napisałem to Sawie, nawet ona nie zaprzeczyła. A oni... doznali iluminacji. Akurat teraz.

--
        Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki.

ZBANUJĄ buldoga DO KOŃCA - płaczu nie będzie.
    • wiosnaludzikow Re: Wreszcie lewica się obudziła! 11.06.14, 16:32
      czan-dra napisał:

> SLD chce komisji śledczej do zbadania działalności CBA w czasach Kamińskiego
      >

> Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale, może być fajnie, PiSowcy chcą swojej
      > komisji, chyba żeby pokazać nieudaczność CBA, a lewica chce swojej, z tego same
      > go powodu.
      >
      > Lider Sojuszu zarzucił też Platformie Obywatelskiej, że wbrew obietnicom nie
      > wiele zrobiła dla „rozliczenia patologii tak zwanej IV RP”.

>
      > O to to, tylko macie panowie z lewicy spóźniony zapłon, i to dość znacznie.
      > Teraz już jest pozamiatane, i nawet źdźbła nie odkryjecie, po siedmiu latach, d
      > owody rozsypały się ze starości.
      >
      > www.tvp.info/15577984/sld-chce-komisji-sledczej-do-zbadania-dzialalnosci-cba-w-czasach-kaminskiego
      Jestem za !
      Osobiście sądzę, że Kamiński z Kaczyński też :)
      • witek.bis Pamięć posła Jońskiego 11.06.14, 16:44
        Z pamięcią rzecznika klubu SLD, posła Dariusza Doryckiego, dzieje się chyba coś niedobrego. Nie, nie - nie chodzi mi wcale o tamto datowanie Powstania Warszawskiego na rok 1988. Otóż dzisiaj słyszałem, jak poseł Joński grzmiał na innych posłów, zarzucając im słabą pamięć i przypominając, że CBA Mariusza Kamińskiego ma na sumieniu m.in. śmierć Barbary Blidy. Mam nadzieję, że poseł Koryncki pamięta już, kiedy wybuchło Powstanie Warszawskie, albowiem czeka go następny materiał do pamięciowego opanowania - Barbara Blida zginęła podczas akcji ABW, a nie CBA, panie pośle Dorycki.
        • wiosnaludzikow Re: Pamięć posła Jońskiego 11.06.14, 16:50
          witek.bis napisał:

> Z pamięcią rzecznika klubu SLD, posła Dariusza Doryckiego, dzieje się chyba coś
          > niedobrego. Nie, nie - nie chodzi mi wcale o tamto datowanie Powstania Warszaw
          > skiego na rok 1988. Otóż dzisiaj słyszałem, jak poseł Joński grzmiał na innych
          > posłów, zarzucając im słabą pamięć i przypominając, że CBA Mariusza Kamińskiego
          > ma na sumieniu m.in. śmierć Barbary Blidy. Mam nadzieję, że poseł Koryncki pam
          > ięta już, kiedy wybuchło Powstanie Warszawskie, albowiem czeka go następny mate
          > riał do pamięciowego opanowania - Barbara Blida zginęła podczas akcji ABW, a ni
          > e CBA, panie pośle Dorycki.
          Joński to wyjątkowy .... "hrabia".
          • gtxl2 Re: Pamięć posła Jońskiego 11.06.14, 17:06
            Joński to wyjątkowy .... "hrabia".

To fakt, ale pan witek.bis tym postem dał raczej do zrozumienia, że gdzieś murzynów biją.....
            Bo chyba, nie udzielił odpowiedzi na tezę autora, że "jest już pozamiatane"......może i jest, ale pytanie o sprzątaczkę dalej aktualne.
        • zoil44elwer Re: Pamięć posła Jońskiego 21.06.14, 15:06
          Co chceta,przeca DonalT wyrzucił Mariusza Ka z CBa,w 2009(!!!)
    • czan-dra Re: Wiosna i Gtxl2. 11.06.14, 17:27
      Czy mogłybyście dziewczęta romansować ze sobą gdzie indziej?
      Zaśmiecacie wątek swoimi naiwnymi tekstami rodem z pensji, umówcie się na jakieś "słit talkowanie" na jakimś forum odpowiednim do tego, mam nadzieję, że weźniecie sobie to do serca, takie fajne dziewczęta, a takie plotkary.
      • gtxl2 Re: Wiosna i Gtxl2. 11.06.14, 17:30
        Czy mogłybyście dziewczęta romansować ze sobą gdzie indziej?

Prymityw ....kolega hrabiego,zapijaczonego i szwampucha. Ten sam poziom.
        • czan-dra Re: Wiosna i Gtxl2. 11.06.14, 17:38
          No, już, dobrze, a teraz podmaluj oczęta, i hasaj na forum dla panienek, i nie zapomnij zabrać ze sobą Wiosnę.
      • m.c.hrabia Re: Wiosna i Gtxl2. 11.06.14, 17:31
        mają się ku sobie , ale fakt, mogłyby seksić się na forum do tego przeznaczonym.
        • wiosnaludzikow Re: Wiosna i Gtxl2. 11.06.14, 17:46
          m.c.hrabia napisał:

> mają się ku sobie , ale fakt, mogłyby seksić się na forum do tego przeznaczonym
          > .
          No Wy chłopaki też :)
      • wiosnaludzikow Re: Wiosna i Gtxl2. 11.06.14, 17:45
        czan-dra napisał:

> Czy mogłybyście dziewczęta romansować ze sobą gdzie indziej?
        > Zaśmiecacie wątek swoimi naiwnymi tekstami rodem z pensji, umówcie się na jakie
        > ś "słit talkowanie" na jakimś forum odpowiednim do tego, mam nadzieję, że weźni
        > ecie sobie to do serca, takie fajne dziewczęta, a takie plotkary.
        Coś musiało być wyjątkowo trafne :)
        Sorki za to co napiszę ale to odda Ci Twój poziom.
        Czy mogłybyś gmbusie onanizować się gdzie indziej?
        Zaśmiecasz forum swoimi naiwnymi tekstami rodem z brudnopisu gimnazjalistów. Znajdż sobie dziewczynę i nie odreagowuj swoich niedostatków na innych bo to z onanizmu Cię nie wyciągnie.
        • czan-dra Re: Wiosna i Gtxl2. 11.06.14, 18:16
          Ale to Ty panienko włazisz z brudnymi nogami na moje wątki, i romansujesz z tą drugą, co mam zrobić żebyś dała sobie spokój i przestała mnie "zaszczycać" swoją niewątpliwie zacną obecnością, jak można być aż tak nie kumatym.
          • wiosnaludzikow Re: Wiosna i Gtxl2. 11.06.14, 18:20
            czan-dra napisał:

> Ale to Ty panienko włazisz z brudnymi nogami na moje wątki, i romansujesz z tą
            > drugą, co mam zrobić żebyś dała sobie spokój i przestała mnie "zaszczycać" swoj
            > ą niewątpliwie zacną obecnością, jak można być aż tak nie kumatym.
            Odpuszczam. Nie zniżam się.
          • wiosnaludzikow Re: Wiosna i Gtxl2. 21.06.14, 13:37
            Odpowiadasz na:

czan-dra napisał:

> Ale to Ty panienko włazisz z brudnymi nogami na moje wątki,
            Załóż forum prywatne.
      • lech.junosza Re: Wiosna i Gtxl2. 21.06.14, 08:18
        czan-dra napisał:

> Czy mogłybyście dziewczęta romansować ze sobą gdzie indziej?
        > Zaśmiecacie wątek swoimi naiwnymi tekstami rodem z pensji, umówcie się na jakie
        > ś "słit talkowanie" na jakimś forum odpowiednim do tego, mam nadzieję, że weźni
        > ecie sobie to do serca, takie fajne dziewczęta, a takie plotkary.
        Nic z tego. Pederastia jest nieuleczalna. Poza tym pada na dworze i wWC na dworcu strasznie wieje. Więc gdzie ci przegięci mają się podziać?!
    • dobry-termin Re: Wreszcie lewica się obudziła! 11.06.14, 21:44
      Szanowny "czandra" zapewne z wielką ochotą zainteresujesz się willą Kwaśniewskich, skąd oni wzięli w sposów legalny aż tak wielki majątek, chyba rozumiesz o co pytam?
    • camille_pissarro Re: Wreszcie lewica się obudziła! 11.06.14, 21:48
      Na szczęście jak zawsze ostatnimi czasy z ręką w nocniku, tak trzymać !!!
    • wujaszek_joe Re: Wreszcie lewica się obudziła! 11.06.14, 22:34
      SLD wiele lat temu straciło i jaja i rozum. Z sercem też nie najlepiej.
      • lech.junosza Re: Wreszcie lewica się obudziła! 12.06.14, 08:00
        Wykopanie Kalisza, Siwca, Marczukowej i Senszyn i droga we właściwym kierunku.
      • wiosnaludzikow Re: Wreszcie lewica się obudziła! 21.06.14, 08:37
        wujaszek_joe napisał:

> SLD wiele lat temu straciło i jaja i rozum. Z sercem też nie najlepiej.
        Wybrali dla coniektórych z ówczesnego SLD ważniejsze .......pieniądze.
        • gtxl2 Re: Wreszcie lewica się obudziła! 21.06.14, 09:44
          wiosnaludzikow napisał:

> wujaszek_joe napisał:
          >
          > > SLD wiele lat temu straciło i jaja i rozum. Z sercem też nie najlepiej.
          > Wybrali dla coniektórych z ówczesnego SLD ważniejsze .......pieniądze.

W PO,PiS w PSL w RP, udzielają się charytatywnie? pieniądze im śmierdzą? gardzą nimi?
          • remez2 Re: Wreszcie lewica się obudziła! 21.06.14, 11:10
            gtxl2 napisał:
            > W PO,PiS w PSL w RP, udzielają się charytatywnie? pieniądze im śmierdzą? gardzą nimi?
            Oczywiście. Inkasują je z obrzydzeniem, które wzrasta proporcjonalnie do wysokości kwoty. Ale czego patriota nie zrobi dla ojczyzny.
            • gtxl2 Re: Wreszcie lewica się obudziła! 21.06.14, 11:33
              remez2 napisał:

> gtxl2 napisał:
              > > W PO,PiS w PSL w RP, udzielają się charytatywnie? pieniądze im śmierdzą?
              > gardzą nimi?
              > Oczywiście. Inkasują je z obrzydzeniem, które wzrasta proporcjonalnie do wysoko
              > ści kwoty. Ale czego patriota nie zrobi dla ojczyzny.

To podobnie jak mój kolega, który mówił, że czyta tygodnik "NIE" tylko w kiblu, albowiem tak się nim brzydzi.
              • remez2 Re: Wreszcie lewica się obudziła! 21.06.14, 11:49
                gtxl2 napisał:
                > To podobnie jak mój kolega, który mówił, że czyta tygodnik "NIE" tylko w kiblu,
                > albowiem tak się nim brzydzi.
                Można dojść do wniosku, że dzięki "Nie" przebywa w najbardziej odpowiednim dla siebie miejscu.
          • wiosnaludzikow Re: Wreszcie lewica się obudziła! 21.06.14, 13:38
            Odpowiadasz na:

gtxl2 napisał:
            > W PO,PiS w PSL w RP, udzielają się charytatywnie? pieniądze im śmierdzą? gardzą
            > nimi?
            A skądże ! Jednak wtedy było wiele "kosmicznych " przegięć.
    • znadwisly Re: A o Kejkutach towarzysze już zapomnieli? 21.06.14, 09:03
      Łoj krótka pamięć u towarzyszy. Lepiej niech współpracują z resztą ugrupowań w odwołaniu gangsterskiego rządu Tuska a znacznie lepiej na tym wyjdą.
      • don.kichote Re: A o Kejkutach towarzysze już zapomnieli? 21.06.14, 09:54
        znadwisly napisał:

> Lepiej niech współpracują z resztą ugrupowań w
        > odwołaniu gangsterskiego rządu Tuska a znacznie lepiej na tym wyjdą.

No!!!
        Zostaną aresztowani po PO-wcach a nie przed nimi...
      • zbite_wisnie Re: A o Kejkutach towarzysze już zapomnieli? 21.06.14, 10:15
        Partia od aresztów wydobywczych mówi o Kiejkutach. A co ci w nich w zasadzie przeszkadzało? Akurat to jest jedyna sprawa w której jestem skłonny bronić Milera.

1) Czy to panowie z dawnego PZPR-u odpowiadają za sojusz z nowym panem świata?

2) Dla przygłupów z PIS-u wywiady są do walki politycznej. W normalnym państwie są szpicą ratującą przed wojną na których tortury odbywają się na masową skalę. Dbajmy o to, żeby nie było tortur na policji. I permanentnych obozów jak Guantanamo. A ten jeden promilik wywiadu, który złapie jakiegoś sukinsyna i chwyci go za pysk...ten jeden promil promila demokracja może przełknąć. Gorsze rzeczy się w niej dzieją, z którymi nic się nie robi.
        • gtxl2 Re: A o Kejkutach towarzysze już zapomnieli? 21.06.14, 10:22
          . Gorsze rzeczy się w niej dzieją, z którymi nic się nie robi.

Masz rację, widziałem kiedyś, jak policjanci pobili człowieka, to prawda że ten pobity nie był aniołkiem i też się zwracał po chamsku do policjantów. Alle oni nie mieli prawa wymierzać mu kary, czyli bić go.
          Byłem świadkiem w tej sprawie,prokuratura umorzyła śledztwo, mimo że zeznałem, że to policjanci go pobili.
      • zoil44elwer Re: A o Kejkutach towarzysze już zapomnieli? 21.06.14, 15:19
        znadwisly napisał:

> Łoj krótka pamięć u towarzyszy. Lepiej niech współpracują z resztą ugrupowań w
        > odwołaniu gangsterskiego rządu Tuska a znacznie lepiej na tym wyjdą.
        Przeciwko Kiejkutom protestowała tylko Samoobrona.Reszta sługusów jezUSA rżneła i rżnie głupa(SLD,POPiS,LPR.....)
    • zbite_wisnie Re: Wreszcie lewica się obudziła! 21.06.14, 10:36
      na jej miejscu chciałbym komisji w sprawie taśm. jest więcej podstaw do takowej niż w przypadku Rywina.
      • man_sapiens Re: Wreszcie lewica się obudziła! 21.06.14, 12:42
        Jakie to podstawy?
        • zbite_wisnie Re: Wreszcie lewica się obudziła! 21.06.14, 12:46
          pomidor pomidor pomidor
    • ukos To już chyba IPN zbada 21.06.14, 13:44
      Za jakieś 30 lat. Albo jakiś Instytut Historii PAN.
      • lech.junosza Re: To już chyba IPN zbada 21.06.14, 20:22
        Dzięki IPN wiadomo jaka ogromna ilość solidaruchów była konfidentami UB.
      • zoil44elwer Re: To już chyba IPN zbada 21.06.14, 23:18
        IPN/archeolodzy mumii z PeeRLowskich meblościanek.Lubią widoki i zapachy 30-50 letniej 'trupy' politycznej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka