Dodaj do ulubionych

Apel do trzech torreadorów

08.11.14, 21:25
Szanowni panowie! W związku z tym, że dziennikarze Faktu kontaktowali się z panami w sprawie madryckiej ekspedycji już w poniedziałek 3 listopada, to chyba możemy uznać, że wszelkie wasze wyjaśnienia, oświadczenia, zaświadczenia, rozliczenia, zwroty, spłaty, sraty-graty, a nawet datki na tacę oraz wszelka inna działalność charytatywna z wtorku 4 listopada i dni późniejszych to najzwyklejsze sranie w banie. Swoim dzieciom proszę takie bajki opowiadać, bo jeśli są dostatecznie głupie, to może uwierzą.
Obserwuj wątek
    • ayran Re: Apel do trzech torreadorów 08.11.14, 21:29
      Ale to chyba oczywiste, że w poniedziałek, zwłaszcza rano, mieli prawo kompletnie niczego nie pamiętać.
      • wujaszek_joe Re: Apel do trzech torreadorów 08.11.14, 21:33
        równie oczywiste powinny byc zarzuty o wyłudzenie. Oraz przeswietlenie dotychczasowych wyjazdów wszystkich posłów.
        Bo jestem pewien, że ta ponadpartyjna banda świń masowo brała delegacje za samochód, a w tym czasie truła nam coś w mediach.
        Ideowców już się w polityce nie uświadczy.
        • don.kichote Popieram w całej rozciągłości 09.11.14, 00:44
          ze szczególnym naciskiem na:

wujaszek_joe napisał:

> ... Oraz przeswietlenie dotychczasowych wyjazdów wszystkich posłów.
          > Bo jestem pewien, że ta ponadpartyjna banda świń masowo brała delegacje za samo
          > chód, a w tym czasie truła nam coś w mediach.

> Ideowców już się w polityce nie uświadczy.

Ideowcy są na tzw dołach!
          Wierchuszki, zarezerwowane są dla cynicznych kanalii!!! :-(((
          • volupte Re: Popieram w całej rozciągłości 09.11.14, 12:49
            To całkiem naturalne ,, zły pieniądz , wypiera dobry pieniadz" - Kopernik
        • wiosnaludzikow Re: Apel do trzech torreadorów 09.11.14, 12:55
          Metod wyłudzeń ponadpartyjne świnie mają wiele. Są np pracownicy europosłów opłacani z budzetu UE gdzie koleś z partii, biedniejszy koleś z partii zawiera umowę o pracę np na 6 Ooo zł w zamian tylko za opłacany ZUS a pensję oddaje takiej " biednej" bo zarabiającej ponad 40 Ooo miesięcznie świni.
          • volupte Re: Apel do trzech torreadorów 09.11.14, 13:03
            No skoro nic nie robi to pensje oddaje :-) A kto płaci podatek?
    • sclavus Re: Apel do trzech torreadorów 08.11.14, 22:32
      ... a ja żem jestem zagubiony... :D
      Pomijając tych trzech muszkieterów (lepiej brzmi(!!) ;)), nie wiem co jest ... z d'Artagnanem???
      Leciał z nimi ten Jackowski, czy nie leciał???
      Bo mowa ciągle o "trzech" a żon było cztery i dzięki tej najważniejszej się rypło a mąż w cieniu gdzieś, za listkiem figowym... wstydliwiec jeden... :D:D:D
      To jak???
      • ayran Re: Apel do trzech torreadorów 08.11.14, 22:37
        Jackiewicz. Leciał, ale prywatnie - nie jest delegatem Zgromadzenia Parlamentarnego RE, bo nie jest już posłem na Sejm (jest europosłem).
        • sclavus Re: Apel do trzech torreadorów 08.11.14, 23:01
          To on!!!
          To on, ten zły duch!!! :D:D:D:D:D
          (na usprawiedliwienie swoje, zapodadzą, że "musieli" pomodlić się w Familia Sagrada)
          :D:D:D:D:D
          • cronny Jeśli prokuratura umorzyła kant podatkowy 09.11.14, 02:18
            a w tamtej sprawie - jak pamiętamy - kwalifikacja prawna również zależała od tego, czy zgłoszenie nastąpiło PRZED kontrolą, czy dopiero wówczas gdy sprawa wyszła na jaw W WYNIKU kontroli.
            Od stawki podatku ("zwykła"-2% lub "karna"-20%) zależała kwota uszczuplenia należności, a od tej kwoty - czy było to przestępstwo karno skarbowe, czy wykroczenie... a od tego - czas przedawnienia. No i wyszlo im przedawnione wykroczenie, czyli nic.

Zatem, per analogiam - jestem skłonny przypuszczać - że prokuratura będzie tak miła i - jakby nawet ktoś do niej tę sprawę skierował - to postępowania nawet nie podejmie.
            No bo przecież wykazali się oszczędnością grosza publicznego. Skorzystali z tańszego środka lokomocji, a wygospodarowane środki zwrócili do kasy sejmowej.

A prezesik? Jak znów zawiesił, to znów odwiesi...

--
            Z dołu do góry, z góry na dół
            Z ciemności w słońce, z ciszy w krzyk

Falowanie i spadanie, falowanie i spadanie
            Ruch, magnetyczny ruch, ściana przy ścianie

Miraż tworzenia, złuda istnienia
            Im wyżej skaczesz, tym bliżej dna

Falowanie i spadanie, falowanie i spadanie
            Ruch, magnetyczny ruch, ściana przy ścianie

Raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa
            Raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa
            Raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa, raz-dwa
    • zoil44elwer Re: Apel do trzech torreadorów 09.11.14, 03:01
      Proste jak sznura w kapsi.Zarezerowali(kupili) bilety lotnicze PRZED pobraniem zaliczki na deklarowaną podróż autem czy PO.Nawiasem mówiąc tylko przedszkolak uwierzy że 3 toreadorzy w ogóle rozważali 3000 kilometrową podróż samochodami w dodatku z żonami.3000 km po 100 km/h to 30 godzin ciągłej jazdy setką!
      • witek.bis Re: Apel do trzech torreadorów 09.11.14, 08:27
        Niech lepiej Hofman przyzna się do tego przekrętu, bo inaczej prokurator gotów postawić mu zarzut usiłowania zabójstwa ciężko i przewlekle chorej małżonki. Wiezienie jej przez kilkadziesiąt godzin w blaszanym pudełku nie mogło się przecież skończyć niczym innym, jak tylko zejściem.
        • zoil44elwer Re: Apel do trzech torreadorów 09.11.14, 08:39
          arcyKatolik Mariusz Antoni M chciał pokazać nowej żonie dla której zostawił poprzednią z dwójką dzieci ,życie pic'adora w Madrycie
          • witek.bis Re: Apel do trzech torreadorów 09.11.14, 08:47
            Mariusz Antoni miał strasznego pecha - tuż przed lekcją, na której mieli przerabiać dozgonność związku małżeńskiego, ksiądz katecheta wyjechał na placówkę do Nikaragui.
            • witek.bis Re: Apel do trzech torreadorów 09.11.14, 08:53
              Właśnie zadzwonił do mnie Mariusz Antoni i zażądał sprostowania. To oczywiście była Dominikana, a nie Nikaragua. Obu panów serdecznie przepraszam za ten lapsus.
            • zoil44elwer Re: Apel do trzech torreadorów 09.11.14, 12:56
              witek.bis napisał:

> Mariusz Antoni miał strasznego pecha - tuż przed lekcją, na której mieli przera
              > biać dozgonność związku małżeńskiego, ksiądz katecheta wyjechał na placówkę do
              > Nikaragui.
              Tym katechetą był ksiądz Gil?
    • snajper55 Ciekawe czy Macierewicz z Fotygą do USA 09.11.14, 04:36
      też "jechali" samochodem.

S.
      • volupte Re: Ciekawe czy Macierewicz z Fotygą do USA 09.11.14, 12:46
        Należy sprawdzić:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka