dupeteczek 10.01.15, 07:16 Zastanawiam się, czy w obecnej atmosferze po zamachach we Francji, nie byłoby dobrze zlikwidować z polskiego kodeksu paragrafu o obrazie tzw. "uczuć religijnych". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: Dobry moment? 10.01.15, 07:25 dupeteczek napisał: > Zastanawiam się, czy w obecnej atmosferze po zamachach we Francji, nie byłoby d > obrze zlikwidować z polskiego kodeksu paragrafu o obrazie tzw. "uczuć religijny > ch". ...czyli chodzi o to aby obrażeni sami wymierzali sprawiedliwość ? Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek ? 10.01.15, 07:29 Czy każdą okazję musisz wykorzystać dla popisania się swoją głupotą? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: ? 10.01.15, 07:51 To tylko reakcja na Twoją krańcową głupotę . Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Wyjątkowo zły moment 10.01.15, 07:40 Już słyszę to "oni nie mieli i patrzcie, co się porobiło". Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: Wyjątkowo zły moment 10.01.15, 07:49 Populistycznie oceniając, to masz rację! Jednak z innej strony patrząc, taki ruch właśnie teraz miałby wysoką jakość - świadczyłby o dojrzałości społeczeństwa i państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek ps. 10.01.15, 08:08 A przede wszystkim o sile Kk:) dupeteczek napisał: >świadczyłby o dojrzałości społeczeństwa i państwa.< Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ps. 10.01.15, 08:40 świadczyłby o dojrzałości społeczeństwa i państwa.< dojrzewanie trwa , w przypadku naszego kochanego społeczeństwa ca. trzy pokolenia. jedno za nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: ps. 10.01.15, 08:42 dupeteczek napisał: > A przede wszystkim o sile Kk:) > > dupeteczek napisał: > >świadczyłby o dojrzałości społeczeństwa i państwa.< Siła jest rzeczą względną. To nie jest siła KK ale słabość elity politycznej w tym SLD i TR. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: ps. 10.01.15, 08:45 Siła jest rzeczą względną. To nie jest siła KK ale słabość elity politycznej w tym SLD i TR. Postanowiłeś pobić dzisiaj wszystkie granice absurdu? Kto jest władny zmieniać ustawy ? SLD i TR? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: ps. 10.01.15, 08:48 gtxl-3 napisał(a): > Postanowiłeś pobić dzisiaj wszystkie granice absurdu? > Kto jest władny zmieniać ustawy ? SLD i TR? To jednak Ty jesteś dzisiaj rekordzistą. Emocje nie pozwalają Ci dzisiaj myśleć ? Masz słaby dzień! Gdzie napisałem , że dotyczy to SLD dzisiaj? SLD miało władzę i (uwaga!) ...tego nie zmieniło a ja określiłem to słabością SLD (nie tylko o SLD pisałem) wobec KK. ....wiem, wiem to była siła wyższa. Unia itp. itd. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: ps. 10.01.15, 09:01 SLD miało władzę i (uwaga!) ...tego nie zmieniło a ja określiłem to słabością SLD (nie tylko o SLD pisałem) wobec KK. ....wiem, wiem to była siła wyższa. Unia itp. itd. :) No tak.....SLD nie zmieniło, to fakt. Ale przecież nie będziemy się ciągle cofać do przeszłości. Myślałem, że dyskutujemy o aktualnych sprawach i problemach.Odbijając piłeczkę odpowiem, że koalicja PO-PSL rządzi Polska już 8-my rok.Prawie dwa razy dłużej niż SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed-4 Re: ps. 10.01.15, 09:29 Który to już rok SLD-owska ofiaro losu uczysz się poprawnie pisac posty i nadal nie potrafisz tego robic? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: ps. 10.01.15, 09:35 indeed-4 napisał: > Który to już rok SLD-owska ofiaro losu uczysz się poprawnie pisac posty i nadal > nie potrafisz tego robic? :-))) Na drzewo katotalibku...... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed-4 Re: ps. 10.01.15, 09:48 O! Zadziałało - geniusz z SLD się sprężył, wytężył wszystkie siły i proszę, jednak można! Na ile ci wystarczy tego heroizmu - znów na godzinę, dwie? Dłużej w żadnym razie, bo wysiądzie przeciążona główka, co? :-) Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: ps. 10.01.15, 10:02 indeed-4 napisał: > O! Zadziałało - geniusz z SLD się sprężył, wytężył wszystkie siły i proszę, jed > nak można! Na ile ci wystarczy tego heroizmu - znów na godzinę, dwie? Dłużej w > żadnym razie, bo wysiądzie przeciążona główka, co? :-) > > Miłego dnia. Ponawiam moją propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed-4 Genialny pomysł! 10.01.15, 09:04 Czas na zlikwidowanie całego Rozdziału XXIV Kodeksu Karnego. www.racjonalista.pl/kk.php?s=3259&q=Ochrona.wolnosci.sumienia.i.wyznania&PHPSESSID=r22o9kqc257t2p5smbkr1i4k80 Odpowiedz Link Zgłoś