kombatant.fk.zapijaczony.ryj 14.01.15, 10:04 "My wiemy, gdzie wy mieszkacie i gdzie pracujecie"-ciekawe co na top organy ścigania? Oczywiscie chodzi o szefa tzw Solidarnosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13kisiel Re: Duda straszy posłow ze Slaska!!! 14.01.15, 10:09 Ma racje sitwa z PO zapominała komu służy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Duda straszy posłow ze Slaska!!! 14.01.15, 10:12 PO zapominała komu służy :-) też tak uważam , okrada podatników aby zaspokoić apetyt "tasiemców" związkowo -górniczych Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Duda straszy posłow ze Slaska!!! 14.01.15, 10:15 Misja Kopacz się wyczerpała...cóż PO znowu musi przełknąć tym razem gorzki węgiel :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Duda straszy posłow ze Slaska!!! 14.01.15, 10:25 Łykanie węgla po wysłuchaniu obu Dudów i do tego jeszcze Jarosława K. to nic dziwnego.Teraz czekam na propozycję,co mają łykać ci trzej osobnicy,aby powstrzymać u siebie umysłową sraczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Duda straszy posłow ze Slaska!!! 15.01.15, 08:57 13kisiel napisał: > Misja Kopacz się wyczerpała...cóż PO znowu musi przełknąć tym razem gorzki węgi > el :-))) > Znaczy PiS jak zwykle sięgnął bo swoje bojówki spod znaki TZW Solidarnosci, które wzorem NSDAP zrobią porządek Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Duda straszy posłow ze Slaska!!! 15.01.15, 08:49 m.c.hrabia napisał: > PO zapominała komu służy :-) > > też tak uważam , okrada podatników aby zaspokoić apetyt "tasiemców" związkowo - > górniczych Dokładnie spółki węglowe to złodzieje okradajacy kopalnie Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Duda straszy posłow ze Slaska!!! 14.01.15, 10:29 13kisiel napisał: > Ma racje sitwa z PO zapominała komu służy :-) > T i zamiast wygrać wybory to powywieszać tych co mają legalny mandat do rządzenia!!!! Cham ebany dodał jeszcze, ze "przed nami sie nie ukryjecie". Bydle się niczego i nikogo nie boi Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A ktoś każe tym POsrańcom pchać się do żłoba? 14.01.15, 10:34 Na razie to PiS się pcha :-) nie nazwę ich posrańcami,żeby ich nie nobilitować.(zobacz sobie co znaczy to słowo) Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi,to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Mark Twain Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Duda straszy posłow ze Slaska!!! 14.01.15, 10:27 Oglądałam teraz ta konferencję Dudy, czy ten gościu konczył w ogóle podstawówkę? Nie potrafił sklecic zdania, zero argumentacji tylko teksty że wszyscy maja podać się do dymisji jak nie uratują tych kopalni. A jak nie to wyjdziemy na ulice i damy w pysk (to ostatnie dosłownie). Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj link 15.01.15, 08:27 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Ostre-slowa-Dudy-do-poslow-wiemy-gdzie-mieszkacie-i-immunitet-wam-nie-pomoze,wid,17177504,wiadomosc.html?ticaid=1142a1 Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: link 15.01.15, 08:29 Duda, jak będziesz szedł pod te domy wielu pójdzie z tobą,POlicja zapewne też :-) Odpowiedz Link Zgłoś