pispisia 16.02.15, 18:30 szkoda człowieka - zabełtany, zgorzkniały, skrzywiony , oby to nie było zaraźliwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: biedny Zelnik 16.02.15, 18:35 pispisia napisała: > szkoda człowieka - zabełtany, zgorzkniały, skrzywiony , oby to nie było zaraźli > we Wola niebios,PrezesaPana czy ześwirował? Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: biedny Zelnik 16.02.15, 18:50 Nic mi go nie żal.Niby dlaczego?Nikt go do głupot nie zmuszał.Jeździ sobie po kraju,w salkach parafialnych występuje.Ma co chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: biedny Zelnik 16.02.15, 19:54 a pomysleć , że kiedyś był faraonem, a teraz jest podnóżkiem prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: biedny Zelnik 16.02.15, 20:08 ... już tylko zażenowanie budzi... i to do spółki ze swoim "nauczycielem" :> *** Podobało mi się natomiast to i jak, mówił jego interlokutor - konkretnie!... a Zelnikowi "nauczyciel" nie podpowiadał więc, przybredzał... :D Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: biedny Zelnik 16.02.15, 20:09 świetny aktor...polszewicy mogą tylko cmokać z zachwytu niestety wy moje sowieckie polszewiki zostały wam tylko miernoty które popierają złodziei z PO Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: biedny Zelnik 16.02.15, 20:13 13kisiel napisał: > świetny aktor...polszewicy mogą tylko cmokać z zachwytu > niestety wy moje sowieckie polszewiki zostały wam tylko miernoty które popieraj > ą złodziei z PO Oto bełkot Josefa Drewnioka,volksdeutscha na utrzymaniu Merkel.Kanalia wyjechała do Monachium i pyszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: biedny Zelnik 16.02.15, 20:17 Bardzo dobrze,że wyjechał.Nie zaśmieca polskiej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: biedny Zelnik 16.02.15, 20:35 az43 napisał: > Bardzo dobrze,że wyjechał.Nie zaśmieca polskiej ziemi. Ale pluje,rzyga,smarka na forum.Śpik i flegma. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: biedny Zelnik 17.02.15, 13:39 Biedny,chory czlowiek.Dobrze,że nie choruje na koszt NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: biedny Zelnik 16.02.15, 20:43 lumpior napisał: > > Oto bełkot Josefa Drewnioka,volksdeutscha na utrzymaniu Merkel.Kanalia wyjechał > a do Monachium i pyszczy. > Jaki bełkot? Wraz ze swym kumplem Hamburą Jeszcze nie Josef, a przaśny Józek laury w konkursach wiedzy o PZPR zbierali... A zatem tak światły ludź nie może bełkotu produkować! Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: biedny Zelnik 16.02.15, 20:40 13kisiel napisał: > świetny aktor...polszewicy mogą tylko cmokać z zachwytu > niestety wy moje sowieckie polszewiki zostały wam tylko miernoty które popieraj > ą złodziei z PO > Czyli co; świetnie gra dewota, czy idiotę? A może ignoranta we wiedzy o religii w którą (ponoć) wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: biedny Zelnik 16.02.15, 21:28 ja jestem tak twój , jak Zelnik z Łaniewską parą kochanków Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: biedny Zelnik 17.02.15, 14:10 Potrafisz bez pomocy wujka Googla podać jakieś znaczące role tego aktora poza rolą faraona w Faraonie? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: biedny Zelnik 16.02.15, 20:54 Też mi ręce opadły, gdy zobaczyłem jak się łasi do Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: biedny Zelnik 17.02.15, 13:42 Dlaczego?Gdzie jest powiedziane,że aktor ma być wzorcem rozumu i przyzwoitości? Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: biedny Zelnik 17.02.15, 12:33 może powinien wstapić do zakonu, miałby kościół i IV RP na wyciągnięcie ręki Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: biedny Zelnik 17.02.15, 14:32 Niestety, wyroiło się trochę "rewolucjonistów dnia ostatniego" usiłujących na siłę zrobić z siebie męczenników. Nagle okazuje się że takie pieszczochy PRL-u jak Rosiewicz, Łaniewska, a nawet Pietrzak nagle wynajdują sobie jakieś opozycyjne życiorysy kiedy to z szaleńczą odwaga wypisywali w kiblu "Precz z komunom". Niestety, nie da się cofnąć czasu. Nie można sobie wyrobić "więziennych papierów" ex post, nie znajdzie się nagle kolegów z Internatu jeśli się tam nigdy nie było. Dzisiejsza "odwaga" naszych "bohaterów" jest po prostu żałosna, a podszywanie się pod drugi obieg czy wydawnictwa poza cenzurą jest pluciem w twarz ludziom którzy wtedy narażali swoją wolność, zdrowie a nawet życie w imię swobody wyrażania poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: biedny Zelnik 17.02.15, 15:50 erte2 napisał: > Niestety, wyroiło się trochę "rewolucjonistów dnia ostatniego" usiłujących na s > iłę zrobić z siebie męczenników właśnie dlatego znajdują miejsce w PiS i okolicy bo to dokładnie sytuacja prezesapana i on ich rozumie jak nikt inny Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: biedny Zelnik 17.02.15, 19:12 DEWIANTA Zelnika wyparł się i syn . Odpowiedz Link Zgłoś
az43 bezpardonowy atak- biedny Zelnik 17.02.15, 20:02 teleshow.wp.pl/gid,17265474,title,Pieczynski-kontra-Kosciol-czyli-ostre-slowa-aktora-na-antenie-TVN24-Zelnik-byl-bez-szans,tpl,4,galeria.html To był nokaut!!!! Odpowiedz Link Zgłoś