tlss 17.02.15, 10:45 Tak sobie myślę kto jest godny debaty ? Bo Duda to nie. Ogórek pewnie też nie i Kukiz też nie. To może jakiś myśliwy się znajdzie. Może ten byłby godzien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
religijnych.uczuc.obraza Re: Kto godny debaty 17.02.15, 10:46 Może Palikot? Nie jest np. mafiozem prawniczym jak dr Duda. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Kto godny debaty 17.02.15, 10:50 To może Palikot. Koniecznie niech przyjdzie na debatę z wibratorem w ręce bo to pewnie dało mu legitymację w twych oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Kto godny debaty 17.02.15, 10:52 Dr Duda przyszedłby z nartami wiec Palikot może z wibratorem. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kto godny debaty 17.02.15, 10:58 Dzięki tej prowokacji zamknięto przestępców.Jak widać zadziałał skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Kto godny debaty 17.02.15, 10:59 Przecież to jest zupełnie nieistotne, ważne że to był wibrator. Ale jakoś ciszej o pistolecie. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Kto godny debaty 17.02.15, 10:51 ...z Bronkiem nikt chyba że debata odbędzie się na czytanie z kartek z błędami :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Kto godny debaty 17.02.15, 10:55 Nie ma się co czepiać jeden z kartki to drugi może i z tabletu. Ważne, żeby się potem gdzieś nie wpisywali i jakoś poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Palikot? Kto wie... 17.02.15, 11:01 tlss napisała: > To może jakiś myśliwy się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Kto godny debaty 17.02.15, 11:05 ... godnym takiej debaty byłby nie myśliwy tylko jeleń! ... bo tylko wtedy Bronek mógłby pokazać siłę swoich argumentów! :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Ten, kto przejdzie do II tury. Jeśli ona będzie 17.02.15, 12:18 tlss napisała: > Tak sobie myślę kto jest godny debaty ? Bo Duda to nie. Ogórek pewnie też nie i > Kukiz też nie. > To może jakiś myśliwy się znajdzie. Może ten byłby godzien. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Mam zdjęcie z Andrzejem Dudą 17.02.15, 12:40 Miły,sympatyczny dobrze mu z oczu paczy :-) i zna Polskę...ma rację mówiąc że są powiaty urzędowe które nic nie robią od lat , właśnie w takim był....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza To mafiozo prawniczy i prominent 17.02.15, 12:44 widocznie chcesz mieć jakieś plecy w sądzie, adwokaturze, notariacie, u komorników, straży miejskiej i policjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
profil_anonima Re: Kto godny debaty 17.02.15, 12:48 tlss napisała: > Tak sobie myślę kto jest godny debaty ? Bo Duda to nie. Ogórek pewnie też nie i > Kukiz też nie. > To może jakiś myśliwy się znajdzie. Może ten byłby godzien. myśliwy ze starą rozwódką na obcasach Odpowiedz Link Zgłoś