Dodaj do ulubionych

To chyba niemożliwe?

20.02.15, 20:25
Po obejrzeniu migawek ze spotkania W.Kopacz z V.Orbanem zastanawiam się - czyżby ktoś wydawał dyspozycje mojej premier?
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: To chyba niemożliwe? 20.02.15, 20:50
      kompromitacja Kłamacz bełkotała coś o historii zapominając o czasach teraźniejszych
      • inocom Toście sobie pogadali, jak równy z równym. /nt 20.02.15, 20:56
        • gtxl-3 Re: Toście sobie pogadali, jak równy z równym. /n 21.02.15, 13:17
          Ty co? nierówny jesteś, że nie stać cię na jakiś komentarz?

• behemot17-13 Re: To chyba niemożliwe? 20.02.15, 23:37
      Ale o co chodzi?
      • inocom Re: To chyba niemożliwe? 20.02.15, 23:42
        behemot17-13 napisał:

> Ale o co chodzi?

Instrukcji jeszcze niet.
        • behemot17-13 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 00:05
          > Instrukcji jeszcze niet.
          Prośba, "niet" se używaj w swoim gronie.
          • cronny Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 00:56
            - To, co zrobiła Kopacz to majstersztyk - powiedział w "Kropce nad i" prof. Tomasz Nałęcz komentując czwartkowe spotkanie szefowej rządu z węgierskim premierem Viktorem Orbanem.
      • remez2 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 12:40
        behemot17-13 napisał:
        > Ale o co chodzi?
        Przeanalizowałem dostępny materiał telewizyjny i:
        Odniosłem wrażenie, że miało miejsce spotkanie władczyni z wasalem. Ten ton, ta mina, gesty. To pokazanie miejsca w szyku. Całości dopełnił gościu z Bydgoszczu, który z właściwą trefnisiom dezynwolturą skomentował wizytę.
        Całość byłaby może do strawienia gdyby nie fakt, że odbyło się spotkanie dwóch równorzędnych partnerów a w dodatku V.Orban był gościem.
        Stąd moja refleksja z pierwszego postu. :- (
        • behemot17-13 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 17:37
          Dzięki. Coś w tym jest co napisałeś. Ze swojej strony wrzucę kamyczek do ogródka Orbana, nieprzygotowany do spotkania, wręcz niechlujny, by odbębnić.
    • ave.duce Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 08:56
      Zastanawiaj się do woli - nie ma zakazu.
      • remez2 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 10:31
        ave.duce napisała:

> Zastanawiaj się do woli - nie ma zakazu.
        Niby nie ma ale tak naprawdę, to kto to może wiedzieć. Ale skoro Ty mnie zapewniasz, że nie ma, wracam do tego bezproduktywnego zajęcia. Dzięki.
    • gtxl-3 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 13:15
      remez2 napisał:

> Po obejrzeniu migawek ze spotkania W.Kopacz z V.Orbanem zastanawiam się - czyżb
      > y ktoś wydawał dyspozycje mojej premier?

Doradca Rostowski, czyli jaki jest koń każdy widzi.
      Ten spektakl równie żenująco usprawiedliwił pan Rostowski mamrocząc coś o rozgrzeszeniu.
      • remez2 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 13:27
        Cała ta sprawa nie miała prawa się zdarzyć.
        • akiriusz Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 13:51
          Ależ miała i po to zostałą przygotowana. Polska w tej chwili jest na etacie KAMIKAZE który dostała od NATO zadanie rzucenia się na Rosję w ramach walki o wolność i demokrację na siekiewiczowskich Dzikich Polach ;-) Warto zauwazyć że jesteśmy jedynym krajem który zgodził się przyjąc na siebie to samobójcze zadanie. cała reszta się tylko popukała w czoło. No oprócz Litwy, której nie liczę bo ciężko brać na poważnie państwa wielkości zaludnieniwej Lublina skłócone ze wszystkimi naokoło także przeciez Polską.

No i w związku z nasza samobójczą rolą jaką nam nadano, jesteśmy skłóceni w tej chwili nie z Węgrami jak utrzymuje nasza propagand, ale z cała praktycznie Europą. Dla niedowiarków - proszę wskazać Państwo które jest w tej chwili razem z Polską w tym szaleństwie. Węgry? Czechy? Austria? Francja? Niemcy? Nikt? ;)

Akiriusz

przeczytane.org | recenzje i artykuły
          www.przeczytane.org/peter-watts-behemoth/
          • remez2 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 13:59
            Brzmi to przerażająco ale obawiam się, że masz rację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka