remez2 20.02.15, 20:25 Po obejrzeniu migawek ze spotkania W.Kopacz z V.Orbanem zastanawiam się - czyżby ktoś wydawał dyspozycje mojej premier? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13kisiel Re: To chyba niemożliwe? 20.02.15, 20:50 kompromitacja Kłamacz bełkotała coś o historii zapominając o czasach teraźniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: Toście sobie pogadali, jak równy z równym. /n 21.02.15, 13:17 Ty co? nierówny jesteś, że nie stać cię na jakiś komentarz? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: To chyba niemożliwe? 20.02.15, 23:42 behemot17-13 napisał: > Ale o co chodzi? Instrukcji jeszcze niet. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 00:05 > Instrukcji jeszcze niet. Prośba, "niet" se używaj w swoim gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 00:56 - To, co zrobiła Kopacz to majstersztyk - powiedział w "Kropce nad i" prof. Tomasz Nałęcz komentując czwartkowe spotkanie szefowej rządu z węgierskim premierem Viktorem Orbanem. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 12:40 behemot17-13 napisał: > Ale o co chodzi? Przeanalizowałem dostępny materiał telewizyjny i: Odniosłem wrażenie, że miało miejsce spotkanie władczyni z wasalem. Ten ton, ta mina, gesty. To pokazanie miejsca w szyku. Całości dopełnił gościu z Bydgoszczu, który z właściwą trefnisiom dezynwolturą skomentował wizytę. Całość byłaby może do strawienia gdyby nie fakt, że odbyło się spotkanie dwóch równorzędnych partnerów a w dodatku V.Orban był gościem. Stąd moja refleksja z pierwszego postu. :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 17:37 Dzięki. Coś w tym jest co napisałeś. Ze swojej strony wrzucę kamyczek do ogródka Orbana, nieprzygotowany do spotkania, wręcz niechlujny, by odbębnić. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 08:56 Zastanawiaj się do woli - nie ma zakazu. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 10:31 ave.duce napisała: > Zastanawiaj się do woli - nie ma zakazu. Niby nie ma ale tak naprawdę, to kto to może wiedzieć. Ale skoro Ty mnie zapewniasz, że nie ma, wracam do tego bezproduktywnego zajęcia. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl-3 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 13:15 remez2 napisał: > Po obejrzeniu migawek ze spotkania W.Kopacz z V.Orbanem zastanawiam się - czyżb > y ktoś wydawał dyspozycje mojej premier? Doradca Rostowski, czyli jaki jest koń każdy widzi. Ten spektakl równie żenująco usprawiedliwił pan Rostowski mamrocząc coś o rozgrzeszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 13:27 Cała ta sprawa nie miała prawa się zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
akiriusz Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 13:51 Ależ miała i po to zostałą przygotowana. Polska w tej chwili jest na etacie KAMIKAZE który dostała od NATO zadanie rzucenia się na Rosję w ramach walki o wolność i demokrację na siekiewiczowskich Dzikich Polach ;-) Warto zauwazyć że jesteśmy jedynym krajem który zgodził się przyjąc na siebie to samobójcze zadanie. cała reszta się tylko popukała w czoło. No oprócz Litwy, której nie liczę bo ciężko brać na poważnie państwa wielkości zaludnieniwej Lublina skłócone ze wszystkimi naokoło także przeciez Polską. No i w związku z nasza samobójczą rolą jaką nam nadano, jesteśmy skłóceni w tej chwili nie z Węgrami jak utrzymuje nasza propagand, ale z cała praktycznie Europą. Dla niedowiarków - proszę wskazać Państwo które jest w tej chwili razem z Polską w tym szaleństwie. Węgry? Czechy? Austria? Francja? Niemcy? Nikt? ;) Akiriusz przeczytane.org | recenzje i artykuły www.przeczytane.org/peter-watts-behemoth/ Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To chyba niemożliwe? 21.02.15, 13:59 Brzmi to przerażająco ale obawiam się, że masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś